Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Стартира домашната видеотека.
kaldata.com - Форуми > Изкуство > Кино и Телевизия

algor
ЦИТАТ
ЕСТНЕТ пусна на 16 октомври програмата "Видео Ондеманд", за която се готви близо година.

Чрез дъщерната си компания "Амотера" кабелният оператор предоставя каталог с над 400 заглавия, всяко от които притежава собствен файл. За да получи достъп до него, клиентът ще разполага с ключ, валиден до 24 часа. С него ще отваря пожелания филм, а след изтичането на срока файлът става недостъпен."Основното преимущество на тази услуга е, че потребителят ще може директно да поръчва исканите заглавия от своя дом, без да губи време за вземане и връщане на филма", обясни Димитър Ангелов, изпълнителен директор на компанията. Според него филмите ще се предлагат с много високо качество. Каталогът включва най-новите заглавия, предлагани с такса от 2 лева за два филма, както и по-стари заглавия, предлагани срещу 50 ст. "Амотера" е лицензиант на холивудските студиа Warner Bros, Paramount Pictures, Sony Pictures, Columbia Tristar, MGM, Universal Studio, Buena Vista, както и на независими производители. Трейлърите към филмите могат да се свалят и запазят безплатно без нужда от ключ.

Официален сайт на услугата

Да поясня-не съм агент под прикритие на въпросните фирми.В съвсем професионален аспект се чудех до скоро с мои бизнес-партньори,дали този вид услуга ще има бъдеще у нас.Разбира се нашите проекти са в малко по-различна сфера-в хотелите на големите зимни и летни курорти,където по описания начин всеки може да изгледа даден филм срещу определена такса,но там може да бъде заплатена на рецепцията.(примерно и най общо разказано)

Аз лично току-що се регистрирах и мисля довечера (стига да се прибера в по-човешко време) да пробвам първо на Set Top Box-а,а след това и на компютъра.Разглеждайки набързо каталога виждам,че наред с по-стари класики и глупости има и нови заглавия от тази година.

Та според вас има ли бъдеще този вид услуги-тоест филм на домашния ТВ срещу 1 лв. или по-малко и бихте ли се възползвали по-често или рядко от тях.Все пак да не забравяме,че не всички ползват интернет и нямат възможност да свалят и най-новите заглавия от торент-тракерите.За мен с подходящо поднесена информация и прилежно и точно направена рекламна кампания биха постигнали търсения ефект въпросния кабелен оператор.От друга страна все си мисля,че ако се разшуми подобаващо веднага ще бъде разбита защитата за гледането на филми.Тоест не знам дали и 100 души ще си платят за да гледат (извън тези като мен,които ще прежалят по 2 лева за да видят качество на филми,надеждност на услугата и прочие).
Alt_CX
Добре изглежда, но и на мен ми се струва, че няма да просъществува дълго... В смисъл, че е много вероятно да разбият защитата на филмите. Ще видим. И аз се регистрирах, но за момента няма да го пробвам, защото няма кога да гледам. Не можах обаче да намеря трейлърите huh.gif Някакви идеи? Или просто съм пробвала филми без трейлъри...
Кажи какво е станало след като успееш да гледаш нещо - добро ли е качеството, има ли някакви проблеми и т. н. smile.gif Пък аз като смогна да пробвам също ще си кажа smile.gif
Phreaker
Поредното pay-per view ...
qazzaq
И на мен ми изглежда добре. Аз лично бих дал 2 лева за да гледам някой качествен филм вкъщи, но не съм сигурен дали ще има много като мен /и като хората по-горе/ готови на това. Вярно е, че филмите могат да се свалят от торент-тракерите, но усещането няма да е същото /поне за мен/. Аз и сега имам свалени филми, които не съм гледал просто защото все отлагам, но като знам, че филма мога да го гледам само 24 часа първо ще си подбирам по-качествени филми и второ това ще ме стимулира да ги гледам навреме ...
bo6ko
Не бих дал пари за нещо,което мога да получа безплатно. biggrin.gif
AciDBurn
Аз пък бих. И даже мисля сега да пробвам. Искам да гледам Before Sunrise и ще взема да си го поръчам wink.gif
bep_lp
Мисля че идейката е супер.Лично мен много ме мързи да ходя и да се регистрирам с личната си карта в някви "квартални видеотеки".
yvsot
Никога не сме гледали платени филми през интернет, включително и предлаганите в Дейта. Пробвали сме няколко пъти PPV на Булсатком, а и нали имат първоначално два безплатни в пакета, няма да отиват зян я. biggrin.gif Веднъж си поръчах заглавие което тъсих дълго време, директно от фирмата държаща правата за разпространение, но това не е същото.

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.