mAlChO_Ch
22.11.2006г. в 17:55ч.
haidukpikaso
22.11.2006г. в 17:59ч.
Няма такива филми-забрави.
Има балъци,да щракат по иконки и рекламки и да чакат парички-ама няма да получат
Други печелят от тая пирамида.
mAlChO_Ch
22.11.2006г. в 18:05ч.
Ясно! А знаеш ли начин за печелене на пари от хора под 18
Dimitar Tabakoff
22.11.2006г. в 18:12ч.
Абе има начин - правиш си сайтче, рекламираш го, слагаш рекламен банер и ти си човека. Само дето малко български фирми си държат на обещанията и не плащат редовно парите. Но ако сайта ти е на английски нищо не пречи да го регистрираш в рекламната мрежа на Google. Те са честни и ти дават парите, като изкараш определена сума - сто долара ако не се лъжа. Плаща се на клик или на показан банер. Но всичко опира до посетители на страницата ти. И да знаеш - номера с непрекъснатото рефрешване на страницата не става

- програмистите от google си знаят работата. Е толкова от мене относно печеленето на пари црез реклама.
mAlChO_Ch
22.11.2006г. в 19:31ч.
много ти благодаря, но незнам как да си направя сайт или по точно незнам на каква тема
pemo
22.11.2006г. в 19:48ч.
mAlChO_Ch, не се захващай, нищо няма да спечелиш. Не те обиждам, но ти си несериозен. В смисъл ако си мислиш, че като направиш лична страница с Web Page Maker (примерно) и го хостнеш в hit.bg, ще почнат да текат парите, жестоко се лъжеш.
Не съм съгласен, че Google са много честни, защото и те правят едни шмекерии, за да не ти пратят парите, но това е друга тема.
Google плащат на клик на банера, а не на импресия, да отбележа също! При направени от теб 50 долара ти пращат пин кода на адреса, който си подал, а като стигнеш 100 долара, ти пращат чека. Осребряването е около 5-20 долара в зависимост от банката, която изберете
mAlChO_Ch
22.11.2006г. в 20:12ч.
ЦИТАТ(pemo @ 22.11.2006г. в 19:48)

mAlChO_Ch, не се захващай, нищо няма да спечелиш. Не те обиждам, но ти си несериозен. В смисъл ако си мислиш, че като направиш лична страница с Web Page Maker (примерно) и го хостнеш в hit.bg, ще почнат да текат парите, жестоко се лъжеш.
Не съм съгласен, че Google са много честни, защото и те правят едни шмекерии, за да не ти пратят парите, но това е друга тема.
Google плащат на клик на банера, а не на импресия, да отбележа също! При направени от теб 50 долара ти пращат пин кода на адреса, който си подал, а като стигнеш 100 долара, ти пращат чека. Осребряването е около 5-20 долара в зависимост от банката, която изберете
Благодаря ти много чудех се дали да се захващам 1) защото нз каква да е темата на сайта
2) малко ме съмнява тази работа, защото едва ли ще платят
А ти знаеш ли някакъв начи защото ми трябват пари за ново PC
mAlChO_Ch
22.11.2006г. в 20:53ч.
pemo
22.11.2006г. в 21:05ч.
От нета ако намериш някаква свястна PTC (Paid To Click) програма, ама не се надявай на много - около 4-5 долара на месец най-вероятно ще правиш.
Най-добре почвай да следиш мачовете и си залагай в Еврофутбол - там поне печалбите са "по-сигурни"
mAlChO_Ch
22.11.2006г. в 21:18ч.
ЦИТАТ(pemo @ 22.11.2006г. в 21:05)

От нета ако намериш някаква свястна PTC (Paid To Click) програма, ама не се надявай на много - около 4-5 долара на месец най-вероятно ще правиш.
Най-добре почвай да следиш мачовете и си залагай в Еврофутбол - там поне печалбите са "по-сигурни"

аз много искам да залагам,но съм на 14 и неми дават. Пък няма никои голям с който да заложа! иначе в неделя спечелих 13 лв, но сега няма с кой да залагам
DeadSmurf
22.11.2006г. в 22:12ч.
ЦИТАТ(mAlChO_Ch @ 22.11.2006г. в 20:53)

mAlChO_Ch вземи се в ръце, не се отдавай на хазарт и подобни пороци, а питай родителите си, ако имат собствен бизнес, да им помагаш с някои задачи срещу някаква сума. Или питай съседите, кой има нужда да му се измие колата и т.н. По-лесно е отколкото да се занимаваш в глупости, част от които незаконни и трудни!
mAlChO_Ch
22.11.2006г. в 22:38ч.
green^eyes
23.11.2006г. в 00:10ч.
Ето каква зарибявка ми пратиха наскоро:
Здравейте, работата е надомна и без работно време. Преди четири месеца сърфирах из интернет, търсейки някакъв допълнителен доход.
Разбрах за тази компания, която редовно изплаща изработените пари на клиентите си. ДОБРОТО в случая е, че си независим, работиш в къщи и получаваш толкова повече, колкото повече работиш. Е, отначало трябва да имате търпение, защото първите месеци се изкарват до 150-200 лева, при положение че работите всеки ден и сте в нета по4-6 часа средно, но за една година дохода става не по малък от 500 лева на месец /а за тези, които денонощно са пред компютъра, и по 800-1000
лв./.
КАК СТАВА РЕГИСТРИРАНЕТО?
Много просто.То заема едва 10 минути - с уникално потребителско име и
парола,след това изтегляш един малък софтуер - под формата на лента,
която се разполага в долната или в горната част на монитора и по нея започват
да текат реклами,докато си в Интернет. През това време ти може въобще
да не гледаш самите реклами, а да си вършиш друга работа-например да си
пишеш е-мейл или да разговаряш с твой приятел/ка от другия край на
земното кълбо. Важното е рекламите да вървят по лентата и индикаторът
да свети в зелено.
Тази компания продължава да плаща не само това, което e обещалa,
А ДОРИ И МНОГО ПОВЕЧЕ! Аз се "прикачих" към човек, от който научих, че
и досега компанията упорито държи на реномето си като редовно изплаща
обещаните чекове!
НЕ Е ДОВОЛЕН САМО ТОЗИ, КОЙТО НЕ Е ПРОБВАЛ !
ПРИНЦИПЪТ Е СЛЕДНИЯ:
1.Отивате на посечения от мен линк долу и се
регистрирате-име,адрес,телефон,е-мейл и пр.Много важно е да посочите
точен адрес-улица,номер,град,тъй като на него ще Ви се изпращат
заработените суми с чекове!!
2.Отивате на графа Member-кликвате там,пишете в кутийките името и
паролата, с които сте се регистрирали, натискате Логин- и влизате във
вашия Account.
3.Намирате графа Download-от там изтегляте една малка
програмка.
4.Когато влизате в Интернет винаги първата Ви работа ще е да стартирате тази малка програмка – пишете името и паролата си,после Логин - в горния ъгъл на монитора Ви се появява лентата с едно човече, което като започне да бяга - значи вие вече правите пари! Когато човечето не бяга - то вие не правите пари! На лентата горе се появяват и точките, които вие заработвате от вашия престой в Интернет, а тези точки се обръщат в края на месеца в пари! На долния десен ъгъл на екрана се появява знака на долара-$- ако той свети в зелено-$, значи точките ви се увеличават и вие заработвате пари, а ако е в червено-$ - то точки не ви се отчитат и не се правят пари! В момента заработката, с която можете да стартирате е 0,60 $ на час - което е 600 точки! Затова работете винаги, когато сте в интернет за да трупате точки.(Примерно от началото на месеца до 15 число на същия месец направих 17000 лични точки, дадоха ми още 5000 бонус точки. От рефералите, които ми бяха 12 наброй, получих към 4000 точки, получих и 19 златни точки които се таксуват много повече от обикновените точки и всичко това е направено като съм работил вечер след работа - средно на ден по 2 часа, а няколко дена изобщо не съм работил!!!)Затова само от вас зависи дали още в началото на следващия месец ще можете да направите заявка да ви изпратят чека, като първия чек ще се забави малко повечко към 25 дена а следващите 4екове ще престигат до 15 дена!!!
Но това далеч не е всичко! Вие бихте могли да печелите повече ако
привлечете хора да се регистрират след Вас под Вашето име - реферали.
Когато вие привлечете реферали - получавате процент върху тяхната
месечна заработка. Когато вашите реферали привлекат други
реферали, които вече се явяват индиректни реферали за вас, Вие и от тях
печелите! - и така структурата в дълбочина продължава до 8-ма позиция
под вас!..........и така нататък....
Доста нереално ми звучи
haidukpikaso
23.11.2006г. в 00:23ч.
ЦИТАТ(green^eyes @ 23.11.2006г. в 00:10)

Ето каква зарибявка ми пратиха наскоро:
Здравейте, работата е надомна и без работно време. Преди четири месеца сърфирах из интернет, търсейки някакъв допълнителен доход.
Разбрах за тази компания, която редовно изплаща изработените пари на клиентите си. ДОБРОТО в случая е, че си независим, работиш в къщи и получаваш толкова повече, колкото повече работиш. Е, отначало трябва да имате търпение, защото първите месеци се изкарват до 150-200 лева, при положение че работите всеки ден и сте в нета по4-6 часа средно, но за една година дохода става не по малък от 500 лева на месец /а за тези, които денонощно са пред компютъра, и по 800-1000
лв./.
КАК СТАВА РЕГИСТРИРАНЕТО?
Много просто.То заема едва 10 минути - с уникално потребителско име и
парола,след това изтегляш един малък софтуер - под формата на лента,
която се разполага в долната или в горната част на монитора и по нея започват
да текат реклами,докато си в Интернет. През това време ти може въобще
да не гледаш самите реклами, а да си вършиш друга работа-например да си
пишеш е-мейл или да разговаряш с твой приятел/ка от другия край на
земното кълбо. Важното е рекламите да вървят по лентата и индикаторът
да свети в зелено.
Тази компания продължава да плаща не само това, което e обещалa,
А ДОРИ И МНОГО ПОВЕЧЕ! Аз се "прикачих" към човек, от който научих, че
и досега компанията упорито държи на реномето си като редовно изплаща
обещаните чекове!
НЕ Е ДОВОЛЕН САМО ТОЗИ, КОЙТО НЕ Е ПРОБВАЛ !
ПРИНЦИПЪТ Е СЛЕДНИЯ:
1.Отивате на посечения от мен линк долу и се
регистрирате-име,адрес,телефон,е-мейл и пр.Много важно е да посочите
точен адрес-улица,номер,град,тъй като на него ще Ви се изпращат
заработените суми с чекове!!
2.Отивате на графа Member-кликвате там,пишете в кутийките името и
паролата, с които сте се регистрирали, натискате Логин- и влизате във
вашия Account.
3.Намирате графа Download-от там изтегляте една малка
програмка.
4.Когато влизате в Интернет винаги първата Ви работа ще е да стартирате тази малка програмка – пишете името и паролата си,после Логин - в горния ъгъл на монитора Ви се появява лентата с едно човече, което като започне да бяга - значи вие вече правите пари! Когато човечето не бяга - то вие не правите пари! На лентата горе се появяват и точките, които вие заработвате от вашия престой в Интернет, а тези точки се обръщат в края на месеца в пари! На долния десен ъгъл на екрана се появява знака на долара-$- ако той свети в зелено-$, значи точките ви се увеличават и вие заработвате пари, а ако е в червено-$ - то точки не ви се отчитат и не се правят пари! В момента заработката, с която можете да стартирате е 0,60 $ на час - което е 600 точки! Затова работете винаги, когато сте в интернет за да трупате точки.(Примерно от началото на месеца до 15 число на същия месец направих 17000 лични точки, дадоха ми още 5000 бонус точки. От рефералите, които ми бяха 12 наброй, получих към 4000 точки, получих и 19 златни точки които се таксуват много повече от обикновените точки и всичко това е направено като съм работил вечер след работа - средно на ден по 2 часа, а няколко дена изобщо не съм работил!!!)Затова само от вас зависи дали още в началото на следващия месец ще можете да направите заявка да ви изпратят чека, като първия чек ще се забави малко повечко към 25 дена а следващите 4екове ще престигат до 15 дена!!!
Но това далеч не е всичко! Вие бихте могли да печелите повече ако
привлечете хора да се регистрират след Вас под Вашето име - реферали.
Когато вие привлечете реферали - получавате процент върху тяхната
месечна заработка. Когато вашите реферали привлекат други
реферали, които вече се явяват индиректни реферали за вас, Вие и от тях
печелите! - и така структурата в дълбочина продължава до 8-ма позиция
под вас!..........и така нататък....
Доста нереално ми звучи

Не се връзвайте,няма нищо такова
Говоря от личен опит,защото и аз се бях засилила по една такава обява.
И още ми се пълни кутията от тия,където се регистрирах-ужас-няма спасение
Добре че ме светнаха навреме.
Трябват им БАЛЪЦИ да им щракат по разни рекламки.
После този на когото е рекламата отива някъде да си продава продукта и казва:
Ето-вижте само колко много хора са посетили моя сайт и са гледали мойта реклама
Изводите оставям на вас.
Пари няма да получите вие.
Сещайте се кой ще спечели от цялата работа
MasterRalf
23.11.2006г. в 02:04ч.
Може да е набутвация, но разпространението й става със самото й споменаване, като някакъв вирус.. Затова ако стане дума за Cashfiesta или продължите с останалите глупави интернет програми, темата която неведнъж е била обсъждана, ще бъде затворена!
ropotamski
23.11.2006г. в 09:49ч.
ЦИТАТ(mAlChO_Ch @ 22.11.2006г. в 17:55)

Най-сигурния начин да изкарваш пари по интернет е да работиш като
фрийлансър, но за това ти трябват доста знания.
DeadSmurf
23.11.2006г. в 10:11ч.
ЦИТАТ(mAlChO_Ch @ 22.11.2006г. в 22:38)

Виж сега, с този вестник няма да успееш, най-малкото заради куриозния ти правопис!
Писала съм ти вече, малко физическо усилие няма да ти навреди. Затова вдигай си задника от пред компютъра и отиди да изхвърлиш боклука, изчисти и измий чиниите, после да видим дали майка ти, впечатлена от самоинициативата няма да ти даде левче-два отгоре на джобните, ама го направи не само за прите, а и за да я зарадваш - това е по-важно. Ама и ти какво толкова си закъсал за пари?!
Нали живееш с родителите си? Имаш храна, легло и топла вода всеки ден?! Тогава за какво толкова си приритал за работа?!!!
mAlChO_Ch
23.11.2006г. в 14:42ч.
ЦИТАТ(DeadSmurf @ 23.11.2006г. в 10:11)

Виж сега, с този вестник няма да успееш, най-малкото заради куриозния ти правопис!
Писала съм ти вече, малко физическо усилие няма да ти навреди. Затова вдигай си задника от пред компютъра и отиди да изхвърлиш боклука, изчисти и измий чиниите, после да видим дали майка ти, впечатлена от самоинициативата няма да ти даде левче-два отгоре на джобните, ама го направи не само за прите, а и за да я зарадваш - това е по-важно. Ама и ти какво толкова си закъсал за пари?!
Нали живееш с родителите си? Имаш храна, легло и топла вода всеки ден?! Тогава за какво толкова си приритал за работа?!!!
1)майка ми и баща ми няма да ми дадат пари за това, че ще измия чиниите или ще изхварля боклука или нещо подобно, защото аз попринцип си го правя.
2)съседите са повечето някви старци дето нямат пари да се оправят пак ще дават намен
3)парите ми трябват за ново РС защото наще казаха, че на тях тва им варши работа ама извиняваи
РС c 128 рам и процесор пентиум 2..............
DeadSmurf
23.11.2006г. в 22:26ч.
Ми преговаряй с родата вместо глезотийки или неща, които вече си имаш за Коледа да ти подарят компютър или паричния му еквивалент!

Аз поне, почти така направих. И тук вече опира и до дипломатичност-да им внушиш, че и те имат нужда от нова машина!

Успех и стискам палци.
mAlChO_Ch
24.11.2006г. в 21:56ч.
явно нищо няма да стане и ще си остана със стария компютър! почти всички мои приятели работят я в някои магазин я някъде другитя, а аз ............................
амброзия
24.01.2007г. в 10:23ч.
има много обяви за "лесни пари по интернет" някой наясно ли е за каква става въпрос ???
ostavime
24.01.2007г. в 10:45ч.
Измамници.
noexit514
24.01.2007г. в 14:19ч.
Хаха... аватара е култов!!!! И малко в страни от темата: има ли начин в домашни условия само с използване на интернет по честен и справедлив начин да си докарваш допълнителни доходи? Интересува ме има ли работа про която да се плаща директно при показани резултати без да е необходимо да киснеш в офиса....?
dragozow
24.01.2007г. в 14:27ч.
ЦИТАТ(ostavime @ 24.01.2007г. в 10:45ч.)

Измамници.
Мда.Истината е че пари без труд няма.Освен ако не се събличаш пред уебкамери да те гледат разни бледолики английски чичковци.
noexit514
24.01.2007г. в 14:42ч.
Бе то лошо няма ако те влече ама... надали за косматия ми гъз на някой ще му се откъсне много от сърцето.... макар, че знае ли чоек - свят голям, перверзници много!
dragozow
24.01.2007г. в 14:44ч.
Абе има ги всякакви...космофили или разни други фили

Току виж ти излезнал късмета.
xanibal
27.01.2007г. в 10:43ч.
Може да се печели от интернет.Пиши ми ЛС за повече подробности
voxy
29.01.2007г. в 02:51ч.
интересно как се коментира "правенето на пари с кликанията", били измамници и не плащали, чакайте малко, значи ако се изпратят тъпите 50 или 100 долара които най-много може да се изкарат, няма проблем да се прави каквото се каже, без изобщо да ни пука какво всъщност правим, и то за жълти стотинки
haidukpikaso
31.01.2007г. в 18:13ч.
ЦИТАТ(voxy @ 29.01.2007г. в 02:51ч.)

интересно как се коментира "правенето на пари с кликанията", били измамници и не плащали, чакайте малко, значи ако се изпратят тъпите 50 или 100 долара които най-много може да се изкарат, няма проблем да се прави каквото се каже, без изобщо да ни пука какво всъщност правим, и то за жълти стотинки
Пирамиди

фараони и балъци за милиони
PoliceMan
31.01.2007г. в 18:20ч.
Трябва да си професионалист във правенето на сайтове.Не става така да направиш някакво сайтче и опа да го качиш
dimd
2.02.2007г. в 21:22ч.
Сигурен съм,че после ще има голяма активност в тази тема :
http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=26927
estario
2.02.2007г. в 22:26ч.
Е аз имам в мазето едни 333 Mhz Celeron 64 RAM. Не мога ли да ги впрегна на работа някак? Тази програма ойго ми се струваше чудесното решение.
mAlChO_Ch
7.03.2007г. в 18:17ч.
мислете каквото си щете аз се убедих, че може да се печелят пари от интернет!
backata
7.03.2007г. в 18:48ч.
ЦИТАТ(mAlChO_Ch @ 7.03.2007г. в 18:17ч.)

мислете каквото си щете аз се убедих, че може да се печелят пари от интернет!
То така става....седиш си във вас,чукаш си на банерчета и хоп mAlChO_Ch станал паралия.
Ехеееееее хората са го измислили преди теб моето момче,ако беше така аз нямаше да ходя на работа.Мислиш ли че и ние не сме се запитвали над тоя въпрос преди 6-7 години?Не отричам че не се печели,но всичко е до много,ама мног безсънни нощи пред компа,и не да чукаш на банери,а да се опиташ да постигнеш нещо сам.
Всеки иска да лапа на готово,ама се свърши тая промоция отдавна.
Да си жив и здрав да изкараш някой лев,и после пак ще говорим.
ostavime
7.03.2007г. в 18:58ч.
Финансовия директор знае бе Баце. Пращай ги при него.

хаха
От backata - хахахахахах пращах го вече,ама той не разбира от приказка.
mAlChO_Ch
7.03.2007г. в 20:31ч.
Не съм казал, че можеш да не работиш , но е достатъчно за едно 14 годишно момче като мен да си овеличи джобните!!!
backata
7.03.2007г. в 21:13ч.
ЦИТАТ(mAlChO_Ch @ 7.03.2007г. в 20:31ч.)

Не съм казал, че можеш да не работиш , но е достатъчно за едно 14 годишно момче като мен да си овеличи джобните!!!
Овеличавай ги mAlChO_Ch успех ти желая.
bildera_
7.03.2007г. в 22:15ч.
ЦИТАТ(mAlChO_Ch @ 7.03.2007г. в 20:31ч.)

Мислиш ли , че е оправдано кибиченето пред компа почти денонощно за няколко цента? Помисли само. Изгубеното време можеше да го употребиш за разучаване на някой компютърен език примерно, който би ти помогнал в бъдеще да спечелиш много повече пари! Освен това, не си мисли, че очите ти са безплатни. Със спечелените центове няма да можеш да си платиш и една хилядна от загубеното ти здраве! Да не говорим за изперкването, което неминуемо идва от кибиченето! Кликането тук и там е напълно безполезна работа. Ако искаш да си кликаш, има си създадени специални програмки за това, които на всичко отгоре ти отчитат и скоростта на кликането

ПП: Изгубеното време можеше да го използваш за разучаване на българската граматика! "Овеличи джобовете" се пише
увеличи джобовете. Това може да ти е в много гляма полза в бъдеще, за разлика от безразборното кликане !
Marian 95
11.03.2007г. в 20:50ч.
ЦИТАТ(mAlChO_Ch @ 22.11.2006г. в 17:55ч.)

Само с измама!!!
Ken
12.03.2007г. в 08:46ч.
ЦИТАТ(Marian 95 @ 11.03.2007г. в 20:50ч.)

Само с измама!!!

Не е така. Има и съвсем законни начини, като например електронната търговия с валути.
Marian 95
12.03.2007г. в 19:18ч.
ЦИТАТ(Ken @ 12.03.2007г. в 08:46ч.)

Не е така. Има и съвсем законни начини, като например електронната търговия с валути.
Не е съвсем така
Няма гаранция че ще спечелиш
Шанса ти да спечелиш е 1на99
Aliende
14.12.2007г. в 05:23ч.
ЦИТАТ(mAlChO_Ch @ 22.11.2006г. в 17:55ч.)

Има много сигурни начини за губене на времето в Интернет..
haidukpikaso
14.12.2007г. в 13:40ч.
ЦИТАТ(backata @ 7.03.2007г. в 18:48ч.)

То така става....седиш си във вас,чукаш си на банерчета и хоп mAlChO_Ch станал паралия.
Ехеееееее хората са го измислили преди теб моето момче,ако беше така аз нямаше да ходя на работа.Мислиш ли че и ние не сме се запитвали над тоя въпрос преди 6-7 години?Не отричам че не се печели,но всичко е до много,ама мног безсънни нощи пред компа,и не да чукаш на банери,а да се опиташ да постигнеш нещо сам.
Всеки иска да лапа на готово,ама се свърши тая промоция отдавна.
Да си жив и здрав да изкараш някой лев,и после пак ще говорим.
Мда,и аз по 12-15 часа чукам на компа-водоравно и отвесно кръстословиците
От банерчетата друг печели-който рекламира
alfa_156
16.12.2007г. в 15:41ч.
irgnet
16.12.2007г. в 16:10ч.
Пари могат да се печелят , но изисква време и някаква идея.
Да кликаш на реклами най-много до 20-30 $ да изкараш и при това съвсем не е сигурно дали ще си ги получиш, а пък си е и занимавка поне в 10-тина такива сайта трябва да се регистрираш. Идеята там е да си намериш реферати, които да се регистрират през твой линк и те да ти докарват пари , ама не знам дали има още хора дето се връзват на тези пирамиди.
Най добре е да си направиш сайт , с някаква популярна тематика и да успееш да го лансираш(което никак не е лесно), конкуренцията в нета е жестока. А бе какво да ти кажа , ако се разтърсиш ще намериш много инфо в нета, стига да ти се занимава и все пак приеми тези евентуални доходи като нещо странично, и си намери редовна работа.
babastiki
16.12.2007г. в 21:01ч.
Ми стани интернет провайдер.
maicky
16.12.2007г. в 22:04ч.
ЦИТАТ(maiti @ 28.10.2007г. в 02:17ч.)

приключваме с въпроса може ли да се печели от интернет - отговора е
ДА отговора на въпроса [size
едно скрииншотче да ви светне малко по въроса

там има още... от тези
.....
Здравей !
Когато видях от скрийншота колко много пари си спечелил
, се замислих и реших да напусна работа . Захващам се да кликам , като теб и да стана богаташ .
Защо се заблуждаваш , че ще спечелиш пари ?
Spato_M
12.07.2008г. в 15:38ч.
Здравейте, както много хора и аз се запалих по кликанията по банери на
ТОЗИ адрес и ето ми така наречената спечелена до момента сума :

след като натисна ниско долу, в дясно ми се отваря следния прозорец

и вече незнам дали да натисна бутона в синьо, това ли е бутона за да си взема парите или не е? Някой ако има опит да каже, защото както виждате има и други бутони с някакви титли и т.н. ,за които преди се бях прекарал и изгорях с 10 долара.
N e o
12.07.2008г. в 15:49ч.
ЦИТАТ(Spato_M @ 12.07.2008г. в 16:38ч.)

Здравейте, както много хора и аз се запалих по кликанията по банери на
ТОЗИ адрес и ето ми така наречената спечелена до момента сума :

след като натисна ниско долу, в дясно ми се отваря следния прозорец

и вече незнам дали да натисна бутона в синьо, това ли е бутона за да си взема парите или не е? Някой ако има опит да каже, защото както виждате има и други бутони с някакви титли и т.н. ,за които преди се бях прекарал и изгорях с 10 долара.
Доколкото разбирам ти предлагат да ги изхарчиш!
Spato_M
12.07.2008г. в 15:53ч.
ЦИТАТ(N e o @ 12.07.2008г. в 16:49ч.)

Доколкото разбирам ти предлагат да ги изхарчиш!
Ах, гадините какви са, гледат само да те набутат

Къде ли се намира бутона за payout
Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения
кликнете тук.