Пуснах темата, за да чуя мненията ви, тъй като аз също много не разбирам какво толкова му харесват на суинга. Подбудата ми беше, разговора с един приятел, за когото знаех, че предпочита такава практика. Имаше приятелка от доста време, за която в последствие се ожени. Аз го предупреждавах, че ако мисли да я мами, няма да потръгнат нещата и той естествено ми се обиди... Малко след това ми се обади и каза, че нещата в семейството му не вървят, така, както би искал той..... Оставаха му общо взето 2 варианта: или да се разделят с приятелката си или той да се откаже от суинга (само че , не ставаше това, защото той не получаваше възбуда от друго...) и се започна въртенето в омагьосън кръг. Нито искаше да развали брака си, нито да се откаже от сексуалните си предпочитания....
Е, това е в общи линии (аз също не бих го практикувала- прекалено ревнива съм)
ЦИТАТ
Според мен също не е изневяра, защото човек по собствен избор позволява това.. да става пред очите му.
Но swing-а не е решение на нищо.. нито на проблемите, нито на любовта. Ако толкова един човек не може да си задоволи нагона, какво въобще прави с един човек? Не е за всеки това..
Ами ако не е изневяра, как да го наречем тогава?- питам само....
ЦИТАТ
Аз съм против. thumbsdownsmileyanim.gif
И да кажа на всички,които мислят опитат, собствения си опит.Защото съм го изпитал.Това е занимавка за дърти перверзни и отегчени натури.Не е за хора,които се обичат.
Преди години,имах едно гадже.С нея си разнообразвахме секса по най-различни начини ( sad.gif mark.gif ).Неизбежно стигнахме и до подобни партита............Един единствен път-и ни стигна за цял живот.
Скоро след това се разделихме.
И двамата с нея винаги след това,като бяхме само двамата се сещахме за другите.За другите участници и какво ставаше там.
Това е по-лошо от изневярата.Ти го виждаш с очите си-как любимият се отдава на други.Не е само да си мислиш,че такова нещо става,или някой да ти го разказва.На такова парти виждаш всичко.
Наречете ме старомоден.
Наречете ме както искате.
Аз съм си такъв,какъвто съм.Това не ми хареса.Още имам кошмари.И тя-също.
Може на някои да им харесва.Не знам.Сексът си е секс.Там ще го намерите в достатъчно количество.Даже и в излъшък.
Но любов там няма.
А тази любов-която е имало преди това-изчезва..........Остава сексът.но и той вече няма да е същият.
Толкова от мен.Разбирайте ме както искате.
Това наистина си е било само секс- и ти си го казал, а имаше ли в даден момент някакви чувства, които отшумяха или изобщо нямаше такива?
ЦИТАТ
Хммм интересна тема...
Ами честно да си призная съм порядъчно моногамен... някакси преди 2-3 години повече ми харесваше да си лягам с различни хора, не се притеснявах от връзката си, ама явно тогаз не съм изпитвал чувства. Сега е по-различно. Браня своето, ама пазя и себе си... за да не стане "Крадеца вика-ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА"!
Обичам малката маймуна до себе си и ме прави щастлив. Засега нямам нужда от една сурия народ в леглото. Недай си Боже, да вземем да си объркаме гащите и чорапите smile.gif
С приятелите ми пием кафе, бира, кой каквото може и издържа, а не си бъркаме по дуките. В крайна сметка аз лично заемам позицията потив СУИНГ-ването. Сещам се,че малко съм предпазлив и има леката опасност, да забележа черти на партньорката ми, които до сега в секса между нас не съм виждал, което би ме накарало да ревнувам. А дето има една приказка " Да би мирно стояло, не би чудо видяло"
Работи, е*и, носи си новите дрехи и си стой мирен.... Моите виждания ph34r.gif са такива...
Малко консервативно, но практично....
А идва един момент, в който секса се превръща в рутина и сексуалното удоволсттвие вече не е същото- тогава какво правим?