Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: 20-те най-сексапилни българки класира сп. Maxim
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Страници: 1, 2
Fifa
В броя на сп. Maxim, който ни показа разсъблечената Гергана Гунчева, екипът на списанието е класирал 20-те най-сексапилни жени в България, поне сред известните българки.
На 20-то място в класацията е знаменитата снаха на Милко Балев, която се е снимала в реклама на Мартини и в култовия календар на Пирели - Ралица Балева. "Леко преверзното лице" на Снежина Вълкова й отрежда 19-тото място. 18-та е манекенката Роси Черногорова, 17-та - попфолк дебютът на 2006-та Андреа. "Българският поп винаги леко ни е отблъсквал, но кой ти гледа несръчните му хитчета, след като ни е дал Виктория" - е коментарът към 16-тото място в класацията Вики от "Мастило". От 15-то до 10-то място са се наредили все класически брюнетки - това са съответно Венета Харизанова, бившата адреналинка Ени, "най-гъвкавото тяло в попфолка" Райна, откритието на Maxim Хриси Панайотова, попфолк дивата Анелия и адреналинката Жана. 9-то място е за гаджето на Валери Божинов - Алисия, а 8-мо - за Деси Слава. Манекенката Таня Илиева се нарежда само една позиция зад шефката на Визаж - Евгения Калканджиева, която, от своя страна, отстъпва 5-тото място на Теди Велинова. Бившето гадже на Дичо - ледено синеоката манекенка Диляна Попова е на 4-то място, а на трето е друга топманекенка - Румяна Кръстева. Мис Maxim България Ваня Рангелова е на второ място, а най-сексапилната българка според списанието е неотразимата водеща на "Туистър", красавицата Нели Атанасова.

Снимки можете да видите тук..

Източник: dir.bg
neck
Хм... Те половината са ми екс.. Ха явно раздялата с мене ги е развалила отново eek.gif wink.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
hlevoust
Поредната странна класация с неясни критерии. Поогледах и снимките ... някои не са за гледане...
Maximilian
Как да не е ясен критерия? Ясен е! Връзки и пари и за отрицателно време те набиват в главата на хората и ставаш известен и част от "елитното" общество на България.
Все пак, някои каки не лъжат. baby.gif
ToBy
Най - сексапилната според мен е Алисия !!! wow.gif wow.gif wow.gif
Galleony
Сега да си каже мнението и " професионалистът "!!! cool.gif

Няколко от снимките изобщо не са станали - какви са били тези фотографи незнам!!

Като цяло са хубави момичета - но при някои като ги погледнеш изобщо не ти " хващат окото "(сексапил - sexappeal)!!!

Анелия, която е симпатично момиче - жена, е направена(снимана), че може да я объркаш с shemale -

=>>

Ако се абстрахирам от тези снимки и обърна внимание на момичетата в други техни изяви, за мен най - сексапилни са наистина Нели, Диляна Попова(не заради гърдите, а заради излъчването), Анелия и Алисия, двете адреналинки, Вики от Мастило и Таня Илиева(като не гледаме тази снимка)!!! biggrin.gif whistling.gif

Поздрави!! laugh.gif cool.gif
dindi
Всичките са хубави, ако не хубави в действителност, то в случая нагласени...но чак пък най - сексапилни...
За мен лично в Снежина Вълкова има много повече сексапил отколкото в Нели от Туистър, но пък съм имала честа да разговарям с втората на живо и спокойно мога да кажа, че камерата не улавя истинската външност на Нели. Много по - красива е на живо...Чудя се обаче за колко от по- горе изредените девойки това може да се каже...Първи ще отпаднат фолкпевиците...
DeadSmurf
Ари уа, ко ги гледате тея гърчави каки, тея не струват! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
А елате и вижте нас, мадамите от форума! Тогава ще си оближете сами веждите! tongue.gif biggrin.gif tongue.gif
backata
ЦИТАТ(DeadSmurf @ 23.12.2006г. в 14:18) *
Ари уа, ко ги гледате тея гърчави каки, тея не струват! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
А елате и вижте нас, мадамите от форума! Тогава ще си оближете сами веждите! tongue.gif biggrin.gif tongue.gif

Ако става дума за теб ...вярно е така(Облизвам си всичките вежди ph34r.gif )
Madonna
На мен фаворитка сред изброените ми е Диляна Попова-наистина има невероятно излъчване worshippy.gif
EnigmaticMind
Диляна, Венета и ДесиСлава ми изглеждат най-яки каки. tongue.gif
_Bri_
ЦИТАТ(Madonna @ 23.12.2006г. в 14:47) *
На мен фаворитка сред изброените ми е Диляна Попова-наистина има невероятно излъчване worshippy.gif

Абсолютно съм съгласна smile.gif Тя е най-достойна за 1-то място
heaven
Според мен заглавието на класацията трябва да е "20-те най-известни сексапилни българки". Има къде къде по-сексапилни българки от изброените, но нали не са певачки и манекенки как да ги класират... Пф аман от такива класации.
Maximilian
ЦИТАТ(dindi @ 23.12.2006г. в 14:14) *
Всичките са хубави, ако не хубави в действителност, то в случая нагласени...но чак пък най - сексапилни...
За мен лично в Снежина Вълкова има много повече сексапил отколкото в Нели от Туистър, но пък съм имала честа да разговарям с втората на живо и спокойно мога да кажа, че камерата не улавя истинската външност на Нели. Много по - красива е на живо...Чудя се обаче за колко от по- горе изредените девойки това може да се каже...Първи ще отпаднат фолкпевиците...

Къде го видя пък сексапила в Снежина. Доказваш само теорията ми, че жените не разбират от жени. tongue.gif На пръв поглед, в тази кака освен перверзия, друго няма. Физиономията и е - до обяд се сърди на себе си, а следобед на другите.
Е сега ме изяде с парцалите. scared.gif
EnigmaticMind
ЦИТАТ(Maximilian @ 23.12.2006г. в 17:41) *
Къде го видя пък сексапила в Снежина. Доказваш само теорията ми, че жените не разбират от жени. tongue.gif

Аз пък си мислих, че мъжете не разбират от мъже. tongue.gif
RefreshMe
Мда, Снежина Вълкова - има нещо предизвикателно в погледа й. Бюста й е страшен.

DeadSmurf , можете да сложите някоя по-предизвикателна снимчица в профилите си, критика ще има, симпатии още повече. wink.gif
haidukpikaso
ЦИТАТ(DeadSmurf @ 23.12.2006г. в 14:18) *

lol6.gif
Е това се казва приказка на място thumbsupsmileyanim.gif
dindi
ЦИТАТ(Maximilian @ 23.12.2006г. в 17:41) *
Къде го видя пък сексапила в Снежина. Доказваш само теорията ми, че жените не разбират от жени. tongue.gif На пръв поглед, в тази кака освен перверзия, друго няма. Физиономията и е - до обяд се сърди на себе си, а следобед на другите.
Е сега ме изяде с парцалите. scared.gif

Да, прав си просто е ужасна...

Я, тя могла и да се усмихва...

Тц, тц...та кво викаш? Тази и да ти се моли няма да и пуснеш?

П.П Нужно ли е въобще да казвам нещо???
DeadSmurf
Мастър, тая Вълкова е същински вълк. Подкрепям те с две ръце, тая е за боклука!
DEAM
Не струват - само 2 от тях стават за гледане но и те не са кой знае какво
Maximilian
ЦИТАТ(dindi @ 23.12.2006г. в 18:24) *

Аааа Диди, никъде не споменавам, че е ужасна. Казвам само, че човек като я погледне, първото му впечатление е за перверзна кака Снежина, но не и сексапилна. Все едно, че яде мъжете за закуска(защото все още не е срещнала мен, но да не изпадаме в подробности). ph34r.gif
Казах ти, че не разбираш от жени. Това да не е да обсъждаш на Брат Пит брат му. smile.gif
Имам пълно каско и не ме е страх. whistling.gif
_Bri_
Абе не можем да отречем че Снежинка излъчва сексапил и е може да се каже че е красива.Ама се чудя ако го нямаше този силикон(платен от баща й) дали щеше да е толкова известна ?
chain_reaction
Снежина - прекрасно момиче, което недоумявам защо си е сложила толкова колаген в джуката - и то, забележете, горната - супер некрасиво и неестествено е горната джука да ти е по-голяма от долната biggrin.gif даже кака Джоли, която има едни от най-съвършените естествени устни, горната й е в пъти по-тънка от долната. Същото се отнася и за Теди Велинова ....
Според мен всички наистина заслужават да попаднат в тази класация ли, каквото е там, наистина, има още много, така че поне да го бяха направили 50те най-сексапилни българки biggrin.gif Лично на мен от българските манекенки любимка ми е Наталия Гуркова. Тая Хриси Панайотова за сефте я чувам, ама е страхотна....
_Bri_
А аз се чудя-след като Жана (адреналинката) е в тая класация как така Яна няма да е ?ЗА мен Яна е по-секси (ако става дума за сексапил,а то точно затва става дума )
ToBy
ЦИТАТ(_Bri_ @ 24.12.2006г. в 17:56) *
А аз се чудя-след като Жана (адреналинката) е в тая класация как така Яна няма да е ?ЗА мен Яна е по-секси (ако става дума за сексапил,а то точно затва става дума )

Жана е като тапициран скелет ... Яна е по - красива и сексапилна според мен ! smile.gif
_Bri_
ЦИТАТ(ToBy @ 24.12.2006г. в 18:28) *
Жана е като тапициран скелет ... Яна е по - красива и сексапилна според мен ! smile.gif

И аз точно така мисля thumbsupsmileyanim.gif
RefreshMe
ЦИТАТ(_Bri_ @ 24.12.2006г. в 12:32) *
Абе не можем да отречем че Снежинка излъчва сексапил и е може да се каже че е красива.Ама се чудя ако го нямаше този силикон(платен от баща й) дали щеше да е толкова известна ?

И без силикона в гърдите пак, щеше да ми харесва, но не чак толкова колкото с него.
Има нещо в нея, тази физиономия... Страшна е. whistling.gif

А адреналинките да вземат да ядат, ще им подейства хубаво.
baby_muse
Старите адреналинки определено заслужават челни места в класацията. smile.gif
Чейни, подкрепям те за Наталия Гуркова, на мен също ми харесва. wink.gif
ToBy
Снежина Вълкова като те погледне с тези очи и ... просто се разтапяш , някак си физиономията и е строга и това излъчва много сексапил ! tongue.gif
DEAM
Една от най сексапилните Българки за мен е съпругата на Владимир Манчев - Елеонора tongue.gif
dindi
ЦИТАТ(DEAM @ 25.12.2006г. в 20:21) *
Една от най сексапилните Българки за мен е съпругата на Владимир Манчев - Елеонора tongue.gif

Хехехе, трепе повечето от тези в класацията ама аз вече се издадох, че предпочитам блондинки, но мадамата си е яка...
ToBy

Поне на тази снимка не ми харесва !
Към " мойте хубавици " biggrin.gif Освен Алисия и Снежина Вълкова включвам и Ваня Рангелова ( малеййй как преди не я бях видял wow.gif ) , a също и Жени Калканджиева , незнам защо ама много ми харесва ! smile.gif
voxy

ти да не видиш нещо по ТВ-то, беше ли я забелязал преди участието й в Сблъсък?

ЦИТАТ(dindi @ 25.12.2006г. в 20:34) *

ахахха трепе друг път

wow.gif >> Хриси Панайотова, Ени, Алисия, Снежина Вълкова, Вики от Мастило
DEAM
ЦИТАТ(voxy @ 26.12.2006г. в 03:38) *
ти да не видиш нещо по ТВ-то, беше ли я забелязал преди участието й в Сблъсък?
ахахха трепе друг път

wow.gif >> Хриси Панайотова, Ени, Алисия, Снежина Вълкова, Вики от Мастило

Ама разбира се, че я бях забелязал човече тя все в Монтана се върти ти не знаеше ли ? Леле то тази женица все тук кисне!

хахахахаххаха не трепела ти си слепец smile.gif

Важното е, че съм я видял а къде и кога това не е твоя работа - между другото някаква подигравка усещам тук или пък се лъжа защо е това отношение - ти например ако видиш нещо "сексапилно" по твоите стандарти ще оказва ли влияние факта, че си го видял по телевизията или на живо нали пак ще си е "сексапилно". И защо се правиш на интересен по този детински начин или се опитваш да се ебаваш с мен (тук вече се почувствах много дълбоко засегнат човечко ей извинявай за това дето съм ти го сторил за да заслужа подобна "подигравка" tongue.gif) Писна ми от такива хора егати В ЗАКЛЮЧЕНИЕ ТЯ СИ Е БИЛА СЕКСАПИЛНА И ПРЕДИ ДА СЕ ПОЯВИ ПО ТВ - то както и ти си си бил подигравчия и преди да напишеш гореспоменатите лайна angry.gif ph34r.gif АМАН от хора като теб а да само за протокола ти къде си я виждал ? ТВ-то както ти го казваш го гледам по час време на седмица най - много - има и по интересни занимания от това да киснеш пред телевизора
voxy
ЦИТАТ(DEAM @ 26.12.2006г. в 04:02) *
Ама разбира се, че я бях забелязал човече тя все в Монтана се върти ти не знаеше ли ? Леле то тази женица все тук кисне!

хахахахаххаха не трепела ти си слепец smile.gif

Важното е, че съм я видял а къде и кога това не е твоя работа - между другото някаква подигравка усещам тук или пък се лъжа защо е това отношение - ти например ако видиш нещо "сексапилно" по твоите стандарти ще оказва ли влияние факта, че си го видял по телевизията или на живо нали пак ще си е "сексапилно". И защо се правиш на интересен по този детински начин или се опитваш да се ебаваш с мен (тук вече се почувствах много дълбоко засегнат човечко ей извинявай за това дето съм ти го сторил за да заслужа подобна "подигравка" tongue.gif) Писна ми от такива хора егати В ЗАКЛЮЧЕНИЕ ТЯ СИ Е БИЛА СЕКСАПИЛНА И ПРЕДИ ДА СЕ ПОЯВИ ПО ТВ - то както и ти си си бил подигравчия и преди да напишеш гореспоменатите лайна angry.gif ph34r.gif АМАН от хора като теб а да само за протокола ти къде си я виждал ? ТВ-то както ти го казваш го гледам по час време на седмица най - много - има и по интересни занимания от това да киснеш пред телевизора

К'ви ги пишеш??? Подигравка изобщо не виждам, аре извинявай за коментара, много бързо палиш не всеки е тръгнал да те настъпва!
DEAM
ЦИТАТ(voxy @ 26.12.2006г. в 13:26) *
К'ви ги пишеш??? Подигравка изобщо не виждам, аре извинявай за коментара, много бързо палиш не всеки е тръгнал да те настъпва!

Не съм се запалил това е ..... хахаххахахахха добре криворазбран за Н ти път ама и твойто изказване звучи smile.gif
infinity1305
Диляна Попова.Красива е и е много нежна...Определено печели в моята класация.Браво на тази българка. smile.gif
chain_reaction
ЦИТАТ(infinity1305 @ 26.12.2006г. в 15:53) *
Диляна Попова.Красива е и е много нежна...Определено печели в моята класация.Браво на тази българка. smile.gif

Диляна е едно неземно същество, което наистина оставя без дъх....

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=38855&photo=3

Моята фаворитка е Вени Харизанова. Един от най-големите комплименти, който са ми правили беше, че много приличам на нея (ех, де да беше така) и то от поне 5има човека, вкл. моя приятел мххаххах shy11.gif което не е така, разбира се, Тя е просто божествена.

_Bri_
ЦИТАТ(infinity1305 @ 26.12.2006г. в 15:53) *

И аз така мисля smile.gif Вълшебно създание!!!И е най-преуспяла в модния бизнес ( не само в БГ ами и в чужбина) А другите бг манекенки все са с някви мутри mad.gif
observer
Като гледам Дилянчето и нещо трепва в мен. Обаче... ами на снимки не вярвам. Ако ще е за физическа красота - на живо и без грим.
За справки: Photoshop power (movie)

А ето и нагледен пример:

За мен втората снимка е лъжа и е пълна простотия!!! Ей такива глупости ни насажда поп културата. angry.gif
Предпочитам истинския човек, пред тъпата илюзия...
proletsearch
ЦИТАТ(observer @ 26.12.2006г. в 18:30) *
Като гледам Дилянчето и нещо трепва в мен. Обаче... ами на снимки не вярвам. Ако ще е за физическа красота - на живо и без грим.
За справки: Photoshop power (movie)
А ето и нагледен пример:

За мен втората снимка е лъжа и е пълна простотия!!! Ей такива глупости ни насажда поп културата. angry.gif
Предпочитам истинския човек, пред тъпата илюзия...

Да, фоторетуш се практикува винаги, когато се публикуват снимки на фотомодели, без значение, колко перфектно изглеждат
ph34r.gif Винаги се присещам за фрапиращия случай, в който на корицата на едно списание, върху една мадама беше извършен неземен фоторетуш - защо неземен ще попитате ? - Неземен, понеже в старанието си, човека, който е обработвал снимките, без да иска беше оставил девойката без пъп(че) ph34r.gif

Иначе Диляна Попова изглежда добре и на живо ph34r.gif
observer
ЦИТАТ(proletsearch @ 26.12.2006г. в 18:00) *
Иначе Диляна Попова изглежда добре и на живо ph34r.gif

Просто от любопитство: от какво разстояние си я виждал, за колко време и с какъв грим? Защото от 100м, на сцената под прожектори и за няколко фръцвания и аз ще ти се харесам... lol6.gif
proletsearch
ЦИТАТ(observer @ 26.12.2006г. в 19:28) *
Просто от любопитство: от какво разстояние си я виждал, за колко време и с какъв грим? Защото от 100м, на сцената под прожектори и за няколко фръцвания и аз ще ти се харесам... lol6.gif

Виждал съм я за кратко, от няколко метра разстояния - и тя излиза по улиците мадамата (както ми се е случвало да видя или да се здрависам с някой артист, певец etc.) В София това е нормално явление. Виж кафе не съм пил с нея - нито я познавам лично ph34r.gif А относно харесването - зависи от вкуса ти. Аз лично я намирам за симпатична.
observer
ЦИТАТ(proletsearch @ 26.12.2006г. в 18:55) *
Виждал съм я за кратко, от няколко метра разстояния - и тя излиза по улиците мадамата (както ми се е случвало да видя или да се здрависам с някой артист, певец etc.) В София това е нормално явление. Виж кафе не съм пил с нея - нито я познавам лично ph34r.gif А относно харесването - зависи от вкуса ти. Аз лично я намирам за симпатична.

Няма да се плашиш - ще се запознаем лично. smile.gif В тяло, ако си е все още същата е трепач. Пък в лице... щом казваш симпатична...Забеляза ли в какъв автомобил се качи, като си я видял. Да зная дали да взимам от брат'чеда по-хубавата кола, или да се пробвам с моята? wink.gif Леле, леле каква жена! Само за тригонометрия и генезис на словоформите в езика мурду да си говорите... Някой каза, че "кой подбира-мастурбира". За таквиз девояци със затворени очи скачам... lol6.gif
proletsearch
Ех, нямаше автомобил наблизо ph34r.gif ...С повече чар и хъс ако подходиш, навярно ще се навие и в трабантче да се качи девойчето. Иначе аз от перфектно-изглеждащи жени се плаша да ти кажа, няма как да не се плаша... Слаби са ми ангелите... ph34r.gif Съдейки по прякора, ти си наблюдателен човек, вярвам, че все ще й нацелиш слабото място на жената... ph34r.gif

P.S Много оспамихме темата...
observer
ЦИТАТ(proletsearch @ 26.12.2006г. в 20:52) *
Ех, нямаше автомобил наблизо ph34r.gif ...С повече чар и хъс ако подходиш, навярно ще се навие и в трабантче да се качи девойчето. Иначе аз от перфектно-изглеждащи жени се плаша да ти кажа, няма как да не се плаша... Слаби са ми ангелите... ph34r.gif Съдейки по прякора, ти си наблюдателен човек, вярвам, че все ще й нацелиш слабото място на жената... ph34r.gif

P.S Много оспамихме темата...

Не се притеснявай за спама - вече ми свикнаха и ми трият постовете без угризения, така че проблем няма.

Ся по важните въпроси - таз кифла в трабандела няма да си сложи хубавото дупе. То зависи колко е зелен чара де - $$$. Може и в евро smile.gif
И що се плашиш от перфектно изглеждащи жени? И те ходят клекнали до тоалетна. И те си имат нужди... Пък за слабото място не се коси - между краката е wink.gif Универсално е!
dindi
ЦИТАТ(observer @ 26.12.2006г. в 22:19ч.) *
Не се притеснявай за спама - вече ми свикнаха и ми трият постовете без угризения, така че проблем няма.

Ся по важните въпроси - таз кифла в трабандела няма да си сложи хубавото дупе. То зависи колко е зелен чара де - $$$. Може и в евро smile.gif
И що се плашиш от перфектно изглеждащи жени? И те ходят клекнали до тоалетна. И те си имат нужди... Пък за слабото място не се коси - между краката е wink.gif Универсално е!

Понякога се чудя кой са по - меркантилни мъжете или жените...Като ти слушам изказванията и то не само тук ти си доста меркантилно същество...всички обичаме парите стига ги разпределяли по половете! Въпросът на кое държим повече на парите или човека до нас....
Само ще кажа че по мои впечатления по - меркантилност мъжете отдавна са изместили жените...Може би защото за някои от вас да имаш пачка означава да има красива жена до теб...За подобна житейска философия само ще кажа, че и двамата трябва да сте тъпи гьони- 1- во за да бъдете щастливи и 2- ро- за да се задоволите само с това.
observer
ЦИТАТ(dindi @ 29.12.2006г. в 12:19ч.) *
Понякога се чудя кой са по - меркантилни мъжете или жените...Като ти слушам изказванията и то не само тук ти си доста меркантилно същество...всички обичаме парите стига ги разпределяли по половете! Въпросът на кое държим повече на парите или човека до нас....
Само ще кажа че по мои впечатления по - меркантилност мъжете отдавна са изместили жените...Може би защото за някои от вас да имаш пачка означава да има красива жена до теб...За подобна житейска философия само ще кажа, че и двамата трябва да сте тъпи гьони- 1- во за да бъдете щастливи и 2- ро- за да се задоволите само с това.

Ако за да съм щастлив, трябва да съм тъп като гьон - готов съм. Омръзнало ми е от 'духовни личности', които само страдат и оревават света, колко са нещастни и как никой не ги разбира и нямат пари, щото са 'духовни'.
"Парите са средство за живот, който не трябва да бъде средство за пари. Щастлив е този, който им се наслаждава, нещастен - този, който брои всеки грош"
Аз нямам нищо против да се радвам на живота с определена сума в джоба си. А ти? Разбира се сумата не най-важната, но помага...

ЦИТАТ
Въпросът на кое държим повече на парите или човека до нас....

За себе си зная на какво държа повече, та за мен въпроса е на какво държи повече човека до мен wink.gif. Хубаво е и ти да си изясниш тия две неща...май.

...НО пак се откланяме в друга посока. Аз само изтъкнах в една друга тема, че покрай богатите мъже винаги има красиви жени! Нищо повече. Това е факт, за чието доказване е нужно само да се видят любовниците на чичковците с пари... Ако си сърдита на този факт - обърни се към небесния админ. Аз само отбелязвам.

Офф: ето нещо за плакнене на очи, да не ме псува поне мъжката част заради спама

dindi
ЦИТАТ(observer @ 29.12.2006г. в 12:43ч.) *
Ако за да съм щастлив, трябва да съм тъп като гьон - готов съм. Омръзнало ми е от 'духовни личности', които само страдат и оревават света, колко са нещастни и как никой не ги разбира и нямат пари, щото са 'духовни'.
"Парите са средство за живот, който не трябва да бъде средство за пари. Щастлив е този, който им се наслаждава, нещастен - този, който брои всеки грош"
Аз нямам нищо против да се радвам на живота с определена сума в джоба си. А ти? Разбира се сумата не най-важната, но помага...
За себе си зная на какво държа повече, та за мен въпроса е на какво държи повече човека до мен wink.gif. Хубаво е и ти да си изясниш тия две неща...май.

...НО пак се откланяме в друга посока. Аз само изтъкнах в една друга тема, че покрай богатите мъже винаги има красиви жени! Нищо повече. Това е факт, за чието доказване е нужно само да се видят любовниците на чичковците с пари... Ако си сърдита на този факт - обърни се към небесния админ. Аз само отбелязвам.

Драги, пожелавам ти да имаш много пари, за да си хванеш и ти красива жена. Явно за теб само този начин съществува...Успех...А аз май предпочитам "духовните типове" те няма да ме водят на кафе в "Шератон", но поне ще се чувствам в тяхно присъствие желана, а не "купена"...Това му е кофтито на купуването, че когато те купят - купуват целия пакет и ти нямаш право да мрънкаш!
Ако има нещо на, което да съм сърдита, то това е че всеки втори си мисли, че за да си хване готино гадже му трябват много кинти шото видите ли тези използвачки жените за друго не мислят! Ей за това съм сърдита обаче в случая не е намесен небесния админ, а отделния индивид...Стига с тези общи знаменатели, че ми се повръща от тях!
DEAM
Излагате се вече

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.