Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Supernatural дискусии и links
kaldata.com - Форуми > Изкуство > Кино и Телевизия

Fernando
Supernatural (Свръхестествено)

Fear is a luxury

Жанр: Drama / Fantasy / Horror / Mystery
Година: 2005-2006 Сезон 1; 2006-2007 Сезон 2
IMDB
Главни герои:
Jared Padalecki - Sam Winchester
Jensen Ackles - Dean Winchester
Jeffrey Dean Morgan - John Winchester
Ревю: Двама братя (Сам и Дийн) стават свидетели на мистериозното и свръхестествено убийство на майка им. Те оцеляват заедно с баща си и дават клетва да открият убиецa. Пораствайки момчетата научават всичко за призраците и духовете и как да ги убиват. След като и баща им изчезва двамата се впускат в издирване на баща си и на убиеца на майка си. В центъра на сериала са двамата братя пътуващи из страната, борейки се с редица свръхестествени същества.
----------
Двамата братя са като огъня и водата - пълни противоположности, но винаги са там един за друг. Има много готини лафчета и интересни случки. Вярвам, че дори и тези които не са почитатели на Хорър жанра ще харесат сериала.

Целия Първи сезон на сериала може да свалите от тук, тук или от тук.

Сезон 2 Епизод 1 Сезон 2 Епизод 2 Сезон 2 Епизод 3 Сезон 2 Епизод 4 Сезон 2 Епизод 5 - Simon Said
Забележка: (В момента има леки проблеми с арената, но съм сигурен, че ако някой се заинтригува няма да има проблем да открие епизодите, инфо ггбит.)
mimin
Благодарско за инфото, сериала наистина е страхотен smile.gif
baby_muse
И аз да се включа smile.gif
Захванах се да го гледам сериала и много ми харесва smile.gif А да не говорим за братята, особено големия wink.gif
Fernando
Радвам се, че ви харесва ... както се казва и на 1 човек да му е била ползна информацията пак е нещо :-}
Hanibal_Lektar
ЦИТАТ(Fernando @ 2.07.2007г. в 11:12ч.) *
Радвам се, че ви харесва ... както се казва и на 1 човек да му е била ползна информацията пак е нещо :-}

Fernando ето от мен :
Supernatural Season2 - торент !
S 72 L 294 размер - 2.6 GB ! Всичките 22 епизода + субтитри на английски !
Успехи !
Fernando
Благодаря за помощта, Ханибал!
========================
Епизод 1 от 3 Сезон - The Magnificent Seven
Дата на излъчване: 27.09.2007
Water-Melon
Много як сериал. Сега започна трети сезон, а заедно с това отвори врати един много як форум, прдназначен за сериала. Лично аз много му се кефя. (инфо в подписа ми). А иначе Сам и Дийн са супер яки. Ама и демонките в сериала и те са от класа! wow.gif
^lof Wentworth Miller^
Много се зарибих по този сериал и по Дийн най вече.Почти изгледах епизодите и на моменти ми е много страшен.Гледайте го определено си заслужава. wink.gif
LeoWyatt
Леле, защо толкова малко фенове има този сериал в този форум? в другите форуми това е гореща тема с 5 страници спам тук никого но това е др. тема , иначе сериалчето е супер следя го с голеям интерес smile.gif харесва ми как ловуват създания and saving пийпъл wink.gif но също якоТо е че винаги се изправят срещу много яки създания и Дийн особено много ме кефи въпреки че братчето му -Сам също е голям пич ами и двамата братя са си пичове пълнат ги с олово (демоните ) и направо яко екшън фенове айде размърдайте се и пишете малко сериалчето е страхотно айде че остава още малко иде 31 януари и епизодче на Супер-а Свръхестествено -Не знам такова хубаво сериалче без спирка да не се хареса на никого и например да има повече фенове ам не знам например от ПБ- призън брейк wink.gif не бих дал друг пример понеже ЛОСТ който има много фенове е страшно добър но Супера също е the best сериалче малко епизода има от 3ти сезон заради стачката ами тва е от мен врътнах една дискусийка smile.gif
heili
От вече цял месец чакам да излезе следващия 9-ти епизод на 3 сезон.Заради стачката на сценаристите 3 сезон може да е само от 13 епизода. sobbing.gif Иначе сериала е доста интересен и малко страшничък в някой епизоди.
KekSitO
може ли субтитри към сезон 1 епизод 21.Никъде не мога да намеря,а в сървъра ми не се връзват със серията wink.gif
^lof Wentworth Miller^
Излезе последния 16 епизод от 3-ти сезон.Много тъжно свърши. sobbing.gif Новият сезон излиза чак септември. sad.gif
LeoWyatt
Леле, не...Това беше направо ужасяващ финал , просто нямам думи , такава смърт , направо Крипки не го знам тоя човек с кво се храни, biggrin.gif пича добре беше направил епизода , Но ДИЙН!!! защо УМРЯ ,толкова гадно при това . Чуваше се даже как му пукат ребърцата, не , тоя Крипки съм го sad.gif признал за голям изрод ...! И все пак за епизода 5/5 [4] защото беше невиждано добър , но това е супернейчъръл, просто не може да те разочарова, така директно едно коментче към епизода почвам сега - smile.gif та както вече казах...НАЙ-ДОБРИЯ епизод...Имаше си всичко много ми харесаха братята когато пееха в колата "Wanted Dead or alive", супер моменти , абе вие (ако има някой тук biggrin.gif) кво мислите дали това е било ада? Все пак там трябва да са всички саздания и демони , които убиха??? мисля че това е нещо между ада и нашата земя?но не знам , а и в началото на епизода имаше едно -половин Сам, половин демон-Сам,и защо ще да го пускат това чудо освен ако не искат да ни загатнат нещо като например в началото на сезона когато казаха сигурен ли си че това което се завърна е 100% Сам? ХММ, кара ме да се замисля,може би нещо общо има и САМ и това си е Сам разбира се,но може да не може да се контролира по нататък, не знам кво ще правя цяло лято... но понесе радвам че ще има следващ сезон, че ако нямаше щеше да е ужасно, този сериал вече трябва като гледам да се подрежда като любимия ми , щото любовта чармед отдавна умря , а след тва СмалВил, който разводниха с новото сийзънче...за мен поне беше така де щот не си падам много по митологията а пък става едно такова митологично biggrin.gif

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.