Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: И през каменната ера са си имали секс играчки
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Shrek

Още през каменния век са съществували секс играчки, пише "Таймс". Според изданието това свидетелства, че за праисторическите хора сексът е бил не само средство за продължаване на рода. При разкопки в Германия, археолозите са открили каменни фалоси, които са на около 30 хиляди години. Според специалиста по археология от Бредфордския университет Тимъти Тайлър подобни “играчки” могат да се намерят по цял свят. Той твърди, че груповият секс, травестизмът и фетишизмът са били разпространени в примитивните общества като начин да се изградят културни и междуобщностни връзки. “За разлика от съвременния човек, хората, които са живели в каменната епоха, са имали слабо изразени полови органи, практически не са се отличавали и външно са приличали на маймуни”, заявява Тейлър.

Днес.бг
RefreshMe
Тая картинка е страшна... праснете една цензура, че не знам дамите дали ще спят в близките дни... speak.gif
ivo23
Споко,те казаха,че размера не е важен.

Пък древните всичко си имали....да се чуди човек,те и за презервтивите казаха наскоро
haidukpikaso
Браво на тях,да не ги мисля thumbsupsmileyanim.gif
Пък тая картинка вече я виждам като нечий аватар в Калдата wub.gif
SuPeR_RaDo
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 30.04.2007г. в 12:47ч.) *
Браво на тях,да не ги мисля thumbsupsmileyanim.gif
Пък тая картинка вече я виждам като нечий аватар в Калдата wub.gif

хаха biggrin.gif кого имаш предвит tongue.gif
EMPERIOR
"Размерът няма значение " - казваше моята баба. Стига да е ГОЛЯМ! cool.gif

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.