Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Искам да ви попитам: брадата краси мъжа нали
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Страници: 1, 2
ivan_games
Искам да ви попитам: брадата краси мъжа нали.Мъж които има добре оформена брада може да направи по голямо впечатление на момиче отколкото обикновен мъж.
haidukpikaso
Мне,не мисля че го краси nono.gif
Аз не обичам нито с брада,нито с мустаци sad.gif
backata
Е как го пък измисли това..?

Това е все едно да кажеш че Мусаката поръсена с магданоз,е по вкусна ако не е наръсена с зеленяша.
Всяка жена си има вкус.Това че некоя си е казала че харесва даден мъж с брада,незначи че всички жени ще го харесат.
Aragorn(Elesar)
ЦИТАТ(backata @ 28.05.2007г. в 15:48ч.) *
Всяка жена си има вкус.Това че некоя си е казала че харесва даден мъж с брада,незначи че всички жени ще го харесат.

Ето това е верният отговор. thumbsupsmileyanim.gif thumbsupsmileyanim.gif
izabel1
ЦИТАТ(ivan_games @ 28.05.2007г. в 09:05ч.) *
Искам да ви попитам: брадата краси мъжа нали.Мъж които има добре оформена брада може да направи по голямо впечатление на момиче отколкото обикновен мъж.

Мъъъъъ нормалната реакция в ответния ще е "тоз дали само там е брадясал или навсякъде е така добре оформен" мое мнение де , аз ако видя жена с леко наболи мушници и не ме питаи какво си представям за долу. Ама ти ако залагаш на брадата за да направиш впечетление значи залагаш на куц кон.
dindi
На мен ми харесва ph34r.gif Но не си падам по даден мъж само заради брадата му...сравнение с останалото това е дребен детайл.
tedinzeto
Мен ще ме кефи ако е добре ноправена не като некъф храст wink.gif smile.gif tongue.gif
CBuPen`3aeK
Абе не знам за вас ама аз не обичам да ми боцка ... всъщност много ме дразни даже ... Но наистина е въпрос на вкус, на един му харесва на друг не whistling.gif whistling.gif whistling.gif
uzun0v
различни хора - различни предпочитания.... не е важно каква ти е брадата важното е какъв си ти !
tory_
Аз пък обожавам брада, не дълга като на беловлас старец, не набола на 1 ден защото тогава боде и дере зверски, а неколкодневна брада тип "неглиже". Дава малко бандитски израз и ме привлича адски много. Но това си е за мен, повечето жени сякаш обичат гладки бузки.
chain_reaction
ЦИТАТ(ivan_games @ 28.05.2007г. в 16:05ч.) *

Е, това ( маркираното от мене) е вече доста по-различно от това кой какъв вкус има. Аз харесвам леко брадясали мъже, но не и запуснати брадатковци, далечни сродници на ген. Столетов или пък мъже, на чиито лица брадата изглежда ужасно, защото има и такива ... Обикновено състарява и затова на по-невинни личица не е гот.

А, да.... поглеждайки последните думи от изречението ти ми става интересно. Не знаех, че брадат мъж е контрапункт на обикновен мъж. Колко съм зле thumbsupsmileyanim.gif
RefreshMe

Виж сега, това си е супер индивидуално. Огромно значение имат чертите на лицето, излъчването. Не може да се дава еднозначен отговор "Брадата краси мъжа". Ей ся например на мен ми идва на акъла Джъстин Тимбърлейк - на него му отива според мен и така е по-готин. Обаче погледни Евгени Минчев с брада...
Мен ако питаш не ти трябва брада... по-добре да си кьосе. Трудно ми е да повярвам, че има мъж, който обича да се бръсне...

А още нещо да добавя: според мен по-добро впечатление прави гладко избръснат мъж отколкото мъж с добре оформена брада.
bildera_
Не и моята, макар напоследък да я оставям да расте по месец, после се чудя как да я обръсна wink.gif Най ме кефи да си пусна катинарче за разнообразие, а когато си пускам брада целта ми е да отблъсна жените, щото и аз като се гледам в огледалото ми се ще повече да не се погледна wink.gif Иначе какво ще кажете за мюсюлманските държави, където брадата е задължение? Не знам кьосетата там как се справят, може би са отхвърлени от обществото. Поне за това се радвам, че не съм се родил в мюсюлманска държава. Иначе на някои мъже според мен много им отива брада, но на повечето не. Може би единствено няколко дневната набола брада има някакво излъчване, но не при всички мъже. Има много, които дори да се обръснат без контра изглеждат зле, като пуснат брада още по-зле. Е, аз съм мъж, не знам жените какво мислят, само знам, че приятелката ми не обича да я бода wink.gif
RA4NA
Харесвам мъже с набола неколкодневна брада. wink.gif Много ги харесвам. Харесват ми и добре оформени бради. Но те искат голяма поддръжка и като че ли са по-подходящи за мъже над 40-те..... Не че на по-младите не им отива. Зависи от формата на лицето и на пуснатата брада.
Ако си решил да не се бръснеш, просто го направи и виж реакцията на жените. После най-лесно можеш да си теглиш бръснача. wink.gif
hlevoust
За мен бръсненето е от най-досадните задължения, но не съм си и помислял да си пускам брада, особено пък в жегите.
Trichocephalus
Аз съм си с брада тип "катинарче" от 1997 година ( speak.gif леле 10 години вече sad.gif ) Досега не съм имал оплаквания от жените с които съм бил.
Един единствен път (сега на Нова година-като се напих) съм я бръснал,и на другата сутрин не можах да се позная-приличах на бебешко дупе в огледалото.
Повече такава грешка няма да направя.
А съм си козел-имам си брада и толкова.На която не и харесва-няма място до мен.
shanna
Брадата явно е особено важно решение в живота на всеки мъж biggrin.gif
Ако успееш да си янаправиш така, че да отива точно на твоя тип лице, може и да изглеждаш много добре. Но може и да постигнеш точно обратния ефект и на бързо да се състариш с няколко години - така че: се консултирай с някой, който може да ти каже какво точно ще ти отива на теб.
Но ако разчиташ само на брадата, за да направиш впечатление на някое момиче - едва ли ще свърши работа. Важното е ти да харесваш начина, по който изглеждаш, и да си уверен в себе си (със или без брада) wink.gif
SKY
И аз не мисля, че брадата е красота. Харесвам няколко дневна набола брадичка, но повече не ми допада. Нито искам да се целувам с храсти, нито да се гушкам в телена четка.
Popsi
ЦИТАТ(Trichocephalus @ 29.05.2007г. в 08:08ч.) *
А съм си козел-имам си брада и толкова.На която не и харесва-няма място до мен.

С брадичка съм вече...7 години(лелеееее кога мина това време),кефя си се с нея,а най-важното е че приятелката ми както и близките също ми се кефят.Но все пак искам да подчертая че всичко е супер индивидуално-на някои им отива-на други не чак толкова..и както има една приказака:.."въпрос на вкус-казала маймуната и си облизала пръста.."
ivo23

Вариантите са два:
1. Ако ти отива брада си пусни.Според зависи от формата на лицето избери и модела на брадата.
2. Ако не ти отива,по-добре недей,ще си вкараш автогол.

Това е,ако имаш некви други питания давай,но това са вариантите.
shefkata
cool.gif Аз също не харесвам мъже с бради...изглеждат ми по стари. За мен брадата състарява...
ivo23
ЦИТАТ(shefkata @ 30.05.2007г. в 13:07ч.) *
cool.gif Аз също не харесвам мъже с бради...изглеждат ми по стари. За мен брадата състарява...

Значи мога да се класирам при теб ph34r.gif
zorito
Ммм доста харесвам (да не кажа обожавам) мъжка набола брадица на 2-3 дни. Много е секси, особено когато целувам момък с такава брадица, пък да не говорим той да тръгне да ме целува по шията например... ph34r.gif Но да упомена - имам предвид наистина брада на 2-3 дни, не искам да се целувам с Робинзон Крузо wink.gif
DeadSmurf
Предпочитам гладко избръснати мъже или ако, евентуално му отива, с катинарче smile.gif
NavNav
smile.gif В младежките години пробвах брада като на Ботев, после други варианти. Те нито пречеха, нито ми даваха някакво предимство пред гладколиките в очите на дамите.
smile.gif Едва след години се убедих, че най-удобно и хигиенично е да съм с добре избръснато лице.
ki_ka
Еми аз лично харесвам гладко обръснати мъже...но пък някои мъже са секси със брада tongue.gif
bildera_
ЦИТАТ(ki_ka @ 30.05.2007г. в 20:42ч.) *
Еми аз лично харесвам гладко обръснати мъже...но пък някои мъже са секси със брада tongue.gif

Ти ги харесваш, ама тях питаш ли ги wink.gif

Много ма кефи да си галя наболата брада, даже докато се чудех какво да пиша, това и правех lock.gif
Trichocephalus
ЦИТАТ(DeadSmurf @ 30.05.2007г. в 16:54ч.) *
Предпочитам гладко избръснати мъже или ако, евентуално му отива, с катинарче smile.gif

Да ти пратя снимка? ph34r.gif
˙·٠•●IN4ETO•٠·˙
Аз пък харесвам току-що набола брада или на няколко дни.
^^ANGELSING^^

Според жената е, според вкуса и...някой жени си падат по брадати и мустакати мъже, други си падат по мъже без брада...хехе, а някой си падат и по мъже без коса ph34r.gif
Аз лично предпочитам мъж без брада tongue.gif

За сега... hush.gif
bildera_
ЦИТАТ(˙·٠•●IN4ET @ 31.05.2007г. в 00:07ч.) *
Аз пък харесвам току-що набола брада или на няколко дни.

Коте, много боде понякога tongue.gif.

Ставам сутрин, обръсвам се, отивам на работа и брадата ми е набола следобяд, ама чорапите миришат tongue.gif Щом харесваш брадата...

ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 31.05.2007г. в 00:15ч.) *
Според жената е, според вкуса и...някой жени си падат по брадати и мустакати мъже, други си падат по мъже без брада...хехе, а някой си падат и по мъже без коса ph34r.gif
Аз лично предпочитам мъж без брада tongue.gif

За сега... hush.gif

И аз си падам по кьосета, ама да са жени tongue.gif
˙·٠•●IN4ETO•٠·˙
ЦИТАТ(bildera_ @ 31.05.2007г. в 00:29ч.) *
Коте, много боде понякога tongue.gif .

Хм, на мен точно затова ми харесва ph34r.gif
bildera_
ЦИТАТ(˙·٠•●IN4ET @ 31.05.2007г. в 00:42ч.) *
Хм, на мен точно затова ми харесва ph34r.gif

И на мен ми харесват котетата, щото изглеждат милички wink.gif
voxy

естествено, че не го краси
bildera_
ЦИТАТ(voxy @ 31.05.2007г. в 01:20ч.) *
естествено, че не го краси

Хех, ей това е за " Бисери от форума ". Едно едноклетъчно би се изказало така, ти нали не си такова? Ай постарай се да се обосновеш, щото мнението ти граничи с офтопика.

ПП: като гледам аватара ти, замислям се над това, което написах по-горе. Май не съм далеч от истината!
RA4NA
Има много мъже на които им отива брада......

ЦИТАТ(Trichocephalus @ 30.05.2007г. в 23:42ч.) *
Да ти пратя снимка? ph34r.gif

Ако искаш прати на мен wink.gif Имам слабост към мъже наближаващи 40-те / тук не визирам теб/ и с добре стоящо му катинарче / сега точно теб имам предвид/.
voxy
ЦИТАТ(bildera_ @ 31.05.2007г. в 02:38ч.) *
Хех, ей това е за " Бисери от форума ". Едно едноклетъчно би се изказало така, ти нали не си такова? Ай постарай се да се обосновеш, щото мнението ти граничи с офтопика.

ПП: като гледам аватара ти, замислям се над това, което написах по-горе. Май не съм далеч от истината!

обаче многоклетъчната ти структура не е помогнала да хванеш връзката между въпроса

"Искам да ви попитам: брадата краси мъжа нали"

и отговор

"естествено, че не го краси"
potrebitel

Ако е леко набола като на Дейвид Бекъм на тази снимка, ми харесва. ph34r.gif Но зависи и от брадата,ако е по-мекичка, и не боцка гадно ,а приятно при добер, даже е мноооого секси. Но ,ако е по-твърда, и доста кофти боцка, колкото и добре да изглежда един мъж с нея, после целувката няма да е приятна...
Ice_Doll

Дефинирай ми "обикновен мъж" biggrin.gif Един мъж може да е необикновен и без такива "екстри" biggrin.gif Аз например у мъжете предпочитам гладката кожа пред каквато и е да брада, без значение как е оформена и т.н. Друго си е да ти е приятно, без да усещаш, че нещо ти съдира нежната кожица на лицето biggrin.gif
dindi
ЦИТАТ(potrebitel @ 31.05.2007г. в 13:58ч.) *
Ако е леко набола като на Дейвид Бекъм на тази снимка, ми харесва. ph34r.gif

тц...на тази снимка не ме кефи..,но ей, по такова си падам аз...
proletsearch
ЦИТАТ(dindi @ 31.05.2007г. в 17:48ч.) *

Такава и аз пускам често, често. А иначе Ръсел е добър овен, роден е и той на 7-ми април, just like myself ph34r.gif
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(bildera_ @ 31.05.2007г. в 00:29ч.) *
И аз си падам по кьосета, ама да са жени tongue.gif

Ти по друго си падаш, но нищо.... ph34r.gif
Кьосе или не всичко е въпрос на вкус....
ivo23
ЦИТАТ(dindi @ 31.05.2007г. в 17:48ч.) *

Не е ли големичък за теб? grimace.gif
endless_dark
ЦИТАТ(tory_ @ 28.05.2007г. в 19:20ч.) *
Аз пък обожавам брада, не дълга като на беловлас старец, не набола на 1 ден защото тогава боде и дере зверски, а неколкодневна брада тип "неглиже". Дава малко бандитски израз и ме привлича адски много. Но това си е за мен, повечето жени сякаш обичат гладки бузки.

Напълно споделям мнението ти.Аз също мнооооого харесвам мъже с леко набола брада, също така и с леко набола коса cool.gif Но както се казва "Разни хора, разни идеали"
Nefertiti
Ами нямаше да имам нищо против наболата брада или брадата тип "неглиже", но се обривам, ако пича си потърка брадата в бузите ми и се зачервявам (а това много ме издава).
baby_muse
ЦИТАТ(proletsearch @ 31.05.2007г. в 17:53ч.) *
Такава и аз пускам често, често.

Щото те мързи да се избръснеш hush.gif
Шегувам се. Иначе ти отива, да tongue.gif

Според мен си е до лицето на мъжа.. на някои им отива с малко брадичка, на други - оформена, на трети - без.. А останалото зависи от жената дали харесва мъже с брада, или не. Тоест въпрос на вкус.
Лично на мен са ми харесвали мъже както с брада, така и без.
SefdasS
Разбира се,че е по-добре с оформена брада rolleyes.gif
^ZlatokoskA^
без е най-добре
shefkata
ЦИТАТ(ivo23 @ 30.05.2007г. в 13:21ч.) *
Значи мога да се класирам при теб ph34r.gif

cool.gif Аха значи редовно се бръснеш.... biggrin.gif
tory_
ЦИТАТ(Nefertiti @ 31.05.2007г. в 20:20ч.) *
Ами нямаше да имам нищо против наболата брада или брадата тип "неглиже", но се обривам, ако пича си потърка брадата в бузите ми и се зачервявам (а това много ме издава).

Е то това си е част от чара да се отъркаш о брадясал мъжага с татоси по цялото тяло, мускули като оплели се в схватка змий и миришещ леко на тютюн...

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.