Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Какво смятат мъжете за жени,които са правили секс с много?
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Sladuranka 1
мъже?
В този форум срещам теми от различно естество, много различни и интересни коментари. Докато си разглеждах форума много от коментарите ми направиха и хубави и лоши впечатления, но все пак всеки има правото да си изкаже собственото мнение. Мисля, че не срещнах подобна тема в този форум и затова искам да се обърна към всички потребители какво мислят по този въпрос. Приемам всякакви коментари!!!
bildera_
ЦИТАТ(Sladuranka 1 @ 21.06.2007г. в 23:48ч.) *
мъже?
В този форум срещам теми от различно естество, много различни и интересни коментари. Докато си разглеждах форума много от коментарите ми направиха и хубави и лоши впечатления, но все пак всеки има правото да си изкаже собственото мнение. Мисля, че не срещнах подобна тема в този форум и затова искам да се обърна към всички потребители какво мислят по този въпрос. Приемам всякакви коментари!!!

Мълчат, или като се напият като мен, казват много неща, за които съжаляват! Все тая, за мен много е и един мъж, ако не е било брачна връзка. Де ги тия жени девственици? Иначе не ми пука с колко мъже са били, стига тия мъже да не ги срещам и да не разбирам кои са. Още по-лошо е, ако и жената крие. Аз не съм любопитен много, но когато захапя, хапя яко! Който ми се изпречи на пътя е кръгла нула за мен...
Общо взето това е! Мразя мазниците, които са абсолютни идиоти и по-би им подхождало да са травестити, а не мъже!
Sladuranka 1
ЦИТАТ(bildera_ @ 21.06.2007г. в 23:54ч.) *
Мълчат, или като се напият като мен, казват много неща, за които съжаляват! Все тая, за мен много е и един мъж, ако не е било брачна връзка. Де ги тия жени девственици? Иначе не ми пука с колко мъже са били, стига тия мъже да не ги срещам и да не разбирам кои са. Още по-лошо е, ако и жената крие. Аз не съм любопитен много, но когато захапя, хапя яко! Който ми се изпречи на пътя е кръгла нула за мен...
Общо взето това е! Мразя мазниците, които са абсолютни идиоти и по-би им подхождало да са травестити, а не мъже!

Благодаря ви, че изразихте мнението си открито пред толкова потребители, надявам се все повече хора, като вас да изразят личното си мнение без задръжки!!! thumbsupsmileyanim.gif
bildera_
ЦИТАТ(Sladuranka 1 @ 22.06.2007г. в 00:02ч.) *
Благодаря ви, че изразихте мнението си открито пред толкова потребители, надявам се все повече хора, като вас да изразят личното си мнение без задръжки!!! thumbsupsmileyanim.gif

Че аз си го изразявам открито и без задръжки, но това не е цялото ми мнение за живота! Мога ти пиша 6 часа без да спра и пак да има какво да ти напиша по дадена тема!!!!
hlevoust
Едно от фундаменталните твърдения на диалектическия материализъм е т.нар. закон за превръщане на количествените изменения в качествени - не го споделям, ама хич даже. Не е определящо с колко мъже е била, по-важно е какво е научила от тях, изключвайки неприятностите, разбира се.
ivo23
мъже?

Какво значение има с колко?Важното е когато е с мен да не мисли за друг.
potrebitel
ЦИТАТ(ivo23 @ 22.06.2007г. в 09:36ч.) *

Ако може и аз да добавя, макар да не съм мъж rolleyes.gif . Освен че е важо да мисят един за друг, когато са заедно, и да не се разпитват прекалено за предишните. Ако се чувстваш добре с човека до теб и после вече искаш да споделиш нещо за предните -ок, но без излишно пришпорване wink.gif Поне аз така мисля
ivo23
ЦИТАТ(potrebitel @ 22.06.2007г. в 11:25ч.) *
Ако може и аз да добавя, макар да не съм мъж rolleyes.gif . Освен че е важо да мисят един за друг, когато са заедно, и да не се разпитват прекалено за предишните. Ако се чувстваш добре с човека до теб и после вече искаш да споделиш нещо за предните -ок, но без излишно пришпорване wink.gif Поне аз така мисля

Това пък най-малко ме е интересувало и интересува...с кой е била кога,защо,как...
potrebitel
ЦИТАТ(ivo23 @ 22.06.2007г. в 11:29ч.) *
Това пък най-малко ме е интересувало и интересува...с кой е била кога,защо,как...

Това е добре, но има и такива, дето разпитват много
dindi
Не ме е срам, не само, че ако ме питат всичко си казвам, но и понякога не е нужно да питат....
potrebitel
ЦИТАТ(dindi @ 22.06.2007г. в 11:54ч.) *
Не ме е срам, не само, че ако ме питат всичко си казвам, но и понякога не е нужно да питат....

Мен също не ме е срам, но ми се случи веднъж, така да ме пита, че въобще не ми беше приятно
SKY
Дефинирай "много".

За някой 5 са много, за други 15, а за трети 30? Какво се разбира под това да си правил секс с много?

И мен не ме е срам, който е питал съм му казала.
Maximilian
Ей, ни един мъж не каза как ги определяме тези девойки де са биле с многото. В моите среди им викаме с грубото - курви, но понякога го заместваме с миндил.
Както се изрази колежката по-горе, разясни това с многото, че ей сега ще стане проблема.
DeadSmurf
Искам да попитам "Сладуранка" ти правиш ли разлика между много секс и секс с много мъже?
... Просто питам ...
RA4NA
В последните години никога не казвам с колко съм била. То и аз на изуст не ги знам. Трябва не само малко да помисля, ами да седна и да пиша на лист, за да не пропусна някой. Няма да се затормозявам да помня точна бройка. Все още помня с кой. wink.gif .... Е понякога като видя някой и се чудя от къде ми е познат. В тези моменти се замислям дали пък не съм му го лапала на него. tongue.gif lol6.gif
Та .... навремето си казвах, като ме питаха и се оказа, че доста често моята бройка е по-голяма от тези на мъжете. eek.gif Те в последствие си признаваха. Не смятам, че бройката важна, важно е какво можеш и как го можеш.
Ако е мъж на място, ще му е през оная работа с колко е била тя. На нея също.

п.п. Достигнах третата цифра при цигарите. Сиреч минах 100-ния ден. Но едва ли ще издържа до четвъртата - 1 000 ден. За сметка на това мога да се пробвам при мъжете да я стигна .... четвъртата цифра. lol6.gif Разбира се няма да залагам само на количеството, а и на качеството, и продължителността. wink.gif
dindi
ЦИТАТ(RA4NA @ 22.06.2007г. в 13:36ч.) *
п.п. Достигнах третата цифра при цигарите. Сиреч минах 100-ния ден. Но едва ли ще издържа до четвъртата - 1 000 ден. За сметка на това мога да се пробвам при мъжете да я стигна .... четвъртата цифра. lol6.gif Разбира се няма да залагам само на количеството, а и на качеството, и продължителността. wink.gif

Стискам палци!!! biggrin.gif
fireson
ЦИТАТ(RA4NA @ 22.06.2007г. в 13:36ч.) *
В последните години никога не казвам с колко съм била. То и аз на изуст не ги знам. Трябва не само малко да помисля, ами да седна и да пиша на лист, за да не пропусна някой. Няма да се затормозявам да помня точна бройка. Все още помня с кой. wink.gif .... Е понякога като видя някой и се чудя от къде ми е познат. В тези моменти се замислям дали пък не съм му го лапала на него. tongue.gif lol6.gif
Та .... навремето си казвах, като ме питаха и се оказа, че доста често моята бройка е по-голяма от тези на мъжете. eek.gif Те в последствие си признаваха. Не смятам, че бройката важна, важно е какво можеш и как го можеш.
Ако е мъж на място, ще му е през оная работа с колко е била тя. На нея също.

Страшница си била ти cool.gif . И аз така мисля - да го умеее тоя спорт , пак колко бройки има няма значение .
Sladuranka 1
ЦИТАТ(DeadSmurf @ 22.06.2007г. в 13:03ч.) *
Искам да попитам "Сладуранка" ти правиш ли разлика между много секс и секс с много мъже?
... Просто питам ...

Мисля, че напълно ясно съм си формулирала темата а и всички ме разбраха какво ги питам!Просто не ми достигна да напиша мъже!
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(ivo23 @ 22.06.2007г. в 09:36ч.) *

Хехе, това не важи ли и за теб?!?! ph34r.gif
bildera_
ЦИТАТ(potrebitel @ 22.06.2007г. в 11:25ч.) *

Тук си на едно мнение с науката...пустата му наука wink.gif Интересното е, че причината за евентуалната раздяла не е само мъжа, който е научил, че жена му е имала едиколкоси любовници, а и самата жена, която намира във всяка приказка на мъжа връзка с това, което му е казала ( личен опит). Ето, колкото и да повтарям, че за мен нямат значение предните връзки, щом сега се обичаме, провалът е налице.

ЦИТАТ(Maximilian @ 22.06.2007г. в 12:37ч.) *
Ей, ни един мъж не каза как ги определяме тези девойки де са биле с многото. В моите среди им викаме с грубото - курви, но понякога го заместваме с миндил.
Както се изрази колежката по-горе, разясни това с многото, че ей сега ще стане проблема.

Градски, интересното е, че "малко мъже" за едни жени са 4, за други 7, за трети 12 за петгодишен опит в секса... Ако питаш , всяка жена ще ти каже, че е била с много малко и няма опит в секса, освен, ако не е оная девойчица, дето си срещнал в центъра wink.gif
Sladuranka 1
Браво, все интересни отговори по въпроса получавам! thumbsupsmileyanim.gif Очаквам още нови потребитили да се включат в темата и да изкажат личното си мнение! smile.gif
bildera_
ЦИТАТ(fireson @ 22.06.2007г. в 14:11ч.) *
Страшница си била ти cool.gif . И аз така мисля - да го умеее тоя спорт , пак колко бройки има няма значение .

Извратена работа наистина, но това е положението. Кофтито е, че на тия с многото бройки не можеш да разчиташ, независимо дали са мъже или жени. Човек като мен с близо 35 годишен стаж в живота се замисля и за семейство, а това са големи пречки, вярвай ми!
flychech
Защо е всеобщо прието мъж който е спал с много жени да е пич.а жена спала с много мъже автоматично да е к**ва???
не го ли правят и двата пола за удоволствие (в повечето случаи разбира се,пропускам болните от желание за секс )...
potrebitel
ЦИТАТ(flychech @ 23.06.2007г. в 07:32ч.) *
Защо е всеобщо прието мъж който е спал с много жени да е пич.а жена спала с много мъже автоматично да е к**ва???
не го ли правят и двата пола за удоволствие (в повечето случаи разбира се,пропускам болните от желание за секс )...

Разбира се, че се прави за удоволствие, ама има и мъже, които обичат те да са първи
fireson
ЦИТАТ(flychech @ 23.06.2007г. в 07:32ч.) *

Аз да съм жена и да имам дълъг списък , пък нека си ме наричат к...ва . Нали си прааа кефа . Който не му изнася пътя , чантата и за хляб thumbsupsmileyanim.gif
Така че , този епитет мене лично не ме притеснява
Maximilian
Бе то хубаво да ти е дълъг списъка, ама една кола и една жена като я карат много хора, знаеш ли какво става? ph34r.gif
RA4NA
ЦИТАТ(Maximilian @ 23.06.2007г. в 13:19ч.) *
Бе то хубаво да ти е дълъг списъка, ама една кола и една жена като я карат много хора, знаеш ли какво става? ph34r.gif

От многото лашкане, почва да трака ..... колата wink.gif
sonif
ЦИТАТ(Maximilian @ 22.06.2007г. в 12:37ч.) *

Курви са си. Стават само за и**не.
За разлика обаче от девствените ще отидат в РАЯ щото РАЯ не е к......
Trichocephalus
От многото лашкане амортизацията,особено на някои органи се усилва с времето ph34r.gif
вагината трайно се дилатира (разширява),мускулите на тазовото дъно омекват,клиторът ,от постоянното кръвонапълване трайно уголемява размерите си,но за сметка на това става по-нечувствителен.........
fireson
ЦИТАТ(Maximilian @ 23.06.2007г. в 13:19ч.) *

Алкохолизма до живот , к***алъка до едно време . Така че , всичко тряябва да е в границите на нормалното thumbsupsmileyanim.gif
Ръчна , колата е като жената , нормално е по някое време да почне да тр....
trapped
мъже?
Приемам всякакви коментари!!!

Кво смятам ли? Смятам как възможно най-тактично да й кажа, че трябва да иде да си направи едни изследвания. Херпеси, хламидии, трихомони и други буби.

Иначе съм им фен, щот съм нетърпелив.
potrebitel
ЦИТАТ(Trichocephalus @ 23.06.2007г. в 14:01ч.) *
От многото лашкане амортизацията,особено на някои органи се усилва с времето ph34r.gif
вагината трайно се дилатира (разширява),мускулите на тазовото дъно омекват,клиторът ,от постоянното кръвонапълване трайно уголемява размерите си,но за сметка на това става по-нечувствителен.........

Ехе, док, от секса ли искаш да ни отказваш? rolleyes.gif

ЦИТАТ(sonif @ 23.06.2007г. в 14:00ч.) *

А ти може да спиш с много, така ли?
tory_
ЦИТАТ(sonif @ 23.06.2007г. в 14:00ч.) *

Ма ти сериозно ли? huh.gif Или си се шегувал или си на 13.

Да де, ама това става и при постоянен секс дори само с един партньор и няма отношение към темата. Не, че не е вяарно... предполагам, че е.

ЦИТАТ(trapped @ 23.06.2007г. в 15:43ч.) *
Кво смятам ли? Смятам как възможно най-тактично да й кажа, че трябва да иде да си направи едни изследвания. Херпеси, хламидии, трихомони и други буби.

Иначе съм им фен, щот съм нетърпелив.

Не си спомням такова нещо rolleyes.gif
А и какво значение има с колко ако е било безопасен секс? Презервативите за какво са wink.gif

По темата - баш ме брига кой какво си мисли! Не си водя списък, нямам и намерение да го правя - колкото, толкова. Ако по това ще ме оценява половинката ми - врата е ей там в края на коридора.
И наистина е добре да дадете определение за "много". За мен примерно много е 50, сигурно защото не съм достигнала тая цифра. Освен това "много" ама за какъв период от време? Ми тя жената ако е на 40 и е имала 40 мъже за живота си е започнала да води полов живот на 18 примерно, това много ли са?
Броя на сексуалните партньори в 21-ви век да си ги броим е абсолютно неопределящо кой какъв е.
А "к***а"-та за мен е начин на мислене и поведение сред обществото, цели и постижения и т.н.
ivo23
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 22.06.2007г. в 17:20ч.) *
Хехе, това не важи ли и за теб?!?! ph34r.gif

Не съм казал обратното, и до ден днешен не ми се е случвало да изневерявам
potrebitel
ЦИТАТ(ivo23 @ 24.06.2007г. в 12:22ч.) *

Ех, голяма рядкост в днешно време са мъже като теб wink.gif
RefreshMe
Нека си мислят каквото искат мъжете. Има голяма разлика между к***а и жена която е правила секс с много мъже. Уловката е там само жената да знае с колко мъже е била. wink.gif
Иска ми се да пробвам с една такава ph34r.gif
Sladuranka 1
ЦИТАТ(RefreshMe @ 24.06.2007г. в 13:35ч.) *
Нека си мислят каквото искат мъжете. Има голяма разлика между к***а и жена която е правила секс с много мъже. Уловката е там само жената да знае с колко мъже е била. wink.gif

Kаква е разликата според теб между к***а и жена, която е правила секс с много мъже?question.gif
ivo23
ЦИТАТ(Sladuranka 1 @ 24.06.2007г. в 17:46ч.) *
Kаква е разликата според теб между к***а и жена, която е правила секс с много мъже?question.gif

Едната го прави за пари и за материални облаги,а другата защото и харесва и търси истинският wink.gif
Sladuranka 1
ЦИТАТ(ivo23 @ 24.06.2007г. в 18:51ч.) *
Едната го прави за пари и за материални облаги,а другата защото и харесва и търси истинският wink.gif

thumbsupsmileyanim.gif handshake.gif Благодаря, само че въпросът ми беше към предходния потребител,вие си пишете по темата, ако искате разбира се wink.gif!!!
RefreshMe
ЦИТАТ(Sladuranka 1 @ 24.06.2007г. в 17:46ч.) *

Има разлика, която според мен е тънка и трудно различима и вероятно за повечето хора незабележима, защото всеки човек пречупва света през собственият си поглед. Разликата според мен е, че к***ата е така наречената "лека" жена. Не мисля, че тя търси някаква наслада и удовлетворение от секса. Бройка "минати" мъже - може би, не знам, не съм к***а.
Жената, която е правила секс с много мъже - тя си е просто жена правила секс с много мъже, може би до някъде стандартна, въпреки че това понятие за някои хора днес е малко абстрактно. Тя едва ли се интересува от бройката на мъжете, които е имала сексуален контакт. Склонен съм да вярвам, че тя търси насладата и душевното удовлетворение от секса, но явно не го намира в един мъж и за това опитва с други. Всичко е хипотетично, нищо не е случайно.
Хайде сега някоя от дамите да си признае... speak.gif rolleyes.gif
fireson
ЦИТАТ(RefreshMe @ 25.06.2007г. в 02:20ч.) *
Има разлика, която според мен е тънка и трудно различима и вероятно за повечето хора незабележима, защото всеки човек пречупва света през собственият си поглед. Разликата според мен е, че к***ата е така наречената "лека" жена. Не мисля, че тя търси някаква наслада и удовлетворение от секса. Бройка "минати" мъже - може би, не знам, не съм к***а.
Жената, която е правила секс с много мъже - тя си е просто жена правила секс с много мъже, може би до някъде стандартна, въпреки че това понятие за някои хора днес е малко абстрактно. Тя едва ли се интересува от бройката на мъжете, които е имала сексуален контакт. Склонен съм да вярвам, че тя търси насладата и душевното удовлетворение от секса, но явно не го намира в един мъж и за това опитва с други. Всичко е хипотетично, нищо не е случайно.
Хайде сега някоя от дамите да си признае... speak.gif rolleyes.gif

Според мен всеки може да го разбира по различен начин и не мисля , че има някакво общоприето определение за единия или другия вид . Иначе това определение , което си дал съм абсолютно склонен да го приема като вярно .
Сладуранка1 ако питаш другиго може да отговори по друг начин .
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(bildera_ @ 22.06.2007г. в 23:08ч.) *
Извратена работа наистина, но това е положението. Кофтито е, че на тия с многото бройки не можеш да разчиташ, независимо дали са мъже или жени. Човек като мен с близо 35 годишен стаж в живота се замисля и за семейство, а това са големи пречки, вярвай ми!

Защо?!?!
Trichocephalus
Ами как защо?Отговорът е много прост-който е свикнал с разнообразието-ще продължава.То си е като наркотик ph34r.gif
WhiteHart
Какво смятам ли? Ами просто смятам,че са опитни.Това е...Лошо нема. rolleyes.gif
Fifa
А какво значи "много"?
dindi
ЦИТАТ(Fifa @ 25.06.2007г. в 17:27ч.) *
А какво значи "много"?

За някой и 2- ма са много biggrin.gif Баси, като си представя, че има още мъже, които "сакат да си честна мома".... hush.gif То в тия луди времена не мож си я опази...Както и да е според мен хората се събират възоснова на общия си мироглед и т.н Ето защо, по разкрепостените си падат по по - разкрепостени, романтиците по девственици и т.н Накратко всеки е намерил начин да съчетае миналото си с настоящето си, дали това ще е като показва опит, или премълчава такъв все тая. Важно е лИбоФ да има....

Кофтито и само ако си преспала с някой негов познат...тц тц тц....тогава вече е лошууууууууууу
Fifa
ЦИТАТ(dindi @ 25.06.2007г. в 17:35ч.) *
За някой и 2- ма са много biggrin.gif Баси, като си представя, че има още мъже, които "сакат да си честна мома".... hush.gif То в тия луди времена не мож си я опази...Както и да е според мен хората се събират възоснова на общия си мироглед и т.н Ето защо, по разкрепостените си падат по по - разкрепостени, романтиците по девственици и т.н Накратко всеки е намерил начин да съчетае миналото си с настоящето си, дали това ще е като показва опит, или премълчава такъв все тая. Важно е лИбоФ да има....

Ми точно де... за всеки влак си има пътници.
Малко или много всеки обръща внимание на миналото на човека, с когото е, ама както казват по рекламите 'това ли е най-важното'?
Честно казано, нямам нищо против да съм и номер 10 на някоя девойка, както казваш ти - важното е любов да има tongue.gif

пп. Взема пусна една анкета с цифрички
dindi
ЦИТАТ(Fifa @ 25.06.2007г. в 17:43ч.) *
Ми точно де... за всеки влак си има пътници.
Малко или много всеки обръща внимание на миналото на човека, с когото е, ама както казват по рекламите 'това ли е най-важното'?
Честно казано, нямам нищо против да съм и номер 10 на някоя девойка, както казваш ти - важното е любов да има tongue.gif

Пускай анкетата и леко с цифрите хихихихих

Номер 10 е добре бе паток, тези с 10 в момента се смятат за полунепорочни biggrin.gif
^^ANGELSING^^

baby.gifОле, това не го знаех!!!

ЦИТАТ(ivo23 @ 24.06.2007г. в 12:22ч.) *

Мерси тогава за отговора....

ЦИТАТ(RefreshMe @ 24.06.2007г. в 13:35ч.) *

Да, и друга разлика има к***ата иска повече пари от тази дето уж не е такава, ама спи за кеф с който пожелае!?

ЦИТАТ(ivo23 @ 24.06.2007г. в 18:51ч.) *

Истинският какво?!?Полов орган ли?!

ЦИТАТ(Trichocephalus @ 25.06.2007г. в 17:15ч.) *
Ами как защо?Отговорът е много прост-който е свикнал с разнообразието-ще продължава.То си е като наркотик ph34r.gif

Тук съм съгласна...че човек действа както си е свикнал..пък от такъв тип жена, ако някой чака вярност или нещо повече нека не се заблуждава...

ЦИТАТ(WhiteHart @ 25.06.2007г. в 17:19ч.) *
Какво смятам ли? Ами просто смятам,че са опитни.Това е...Лошо нема. rolleyes.gif

И какво гарантира качеството на секса, опита ли?!

ЦИТАТ(Fifa @ 25.06.2007г. в 17:43ч.) *

Супер ще е!
Sladuranka 1
Тук съм съгласна...че човек действа както си е свикнал..пък от такъв тип жена, ако някой чака вярност или нещо повече нека не се заблуждава...

thumbsupsmileyanim.gif

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.