ЦИТАТ(sonif @ 23.06.2007г. в 14:00ч.)

Курви са си. Стават само за и**не.
За разлика обаче от девствените ще отидат в РАЯ щото РАЯ не е к......
Ма ти сериозно ли?

Или си се шегувал или си на 13.
ЦИТАТ(Trichocephalus @ 23.06.2007г. в 14:01ч.)

От многото лашкане амортизацията,особено на някои органи се усилва с времето
вагината трайно се дилатира (разширява),мускулите на тазовото дъно омекват,клиторът ,от постоянното кръвонапълване трайно уголемява размерите си,но за сметка на това става по-нечувствителен.........
Да де, ама това става и при постоянен секс дори само с един партньор и няма отношение към темата. Не, че не е вяарно... предполагам, че е.
ЦИТАТ(trapped @ 23.06.2007г. в 15:43ч.)

Кво смятам ли? Смятам как възможно най-тактично да й кажа, че трябва да иде да си направи едни изследвания. Херпеси, хламидии, трихомони и други буби.
Иначе съм им фен, щот съм нетърпелив.
Не си спомням такова нещо
А и какво значение има с колко ако е било безопасен секс? Презервативите за какво са

По темата - баш ме брига кой какво си мисли! Не си водя списък, нямам и намерение да го правя - колкото, толкова. Ако по това ще ме оценява половинката ми - врата е ей там в края на коридора.
И наистина е добре да дадете определение за "много". За мен примерно много е 50, сигурно защото не съм достигнала тая цифра. Освен това "много" ама за какъв период от време? Ми тя жената ако е на 40 и е имала 40 мъже за живота си е започнала да води полов живот на 18 примерно, това много ли са?
Броя на сексуалните партньори в 21-ви век да си ги броим е абсолютно неопределящо кой какъв е.
А "к***а"-та за мен е начин на мислене и поведение сред обществото, цели и постижения и т.н.