potrebitel
9.07.2007г. в 20:34ч.
ЦИТАТ(algor @ 9.07.2007г. в 21:27ч.)

Ако не вярваш в любовта от пръв поглед,метни ми едно очо още веднъж...
Ха-ха. Аз пък си помислих, че с теб ще доказваме, че може да има приятелство м-у мъж и жена, без да мислят за секс
algor
9.07.2007г. в 20:38ч.
ЦИТАТ(potrebitel @ 9.07.2007г. в 19:34ч.)

Ха-ха. Аз пък си помислих, че с теб ще доказваме, че може да има приятелство м-у мъж и жена, без да мислят за секс

Ние може да докажем,че двама души могат да правят любов (може и секс де,ама между любовта) без да са приятели...
Иначе става-ще правим любов без да мислим за секс...
potrebitel
9.07.2007г. в 20:46ч.
ЦИТАТ(algor @ 9.07.2007г. в 21:38ч.)

Ние може да докажем,че двама души могат да правят любов (може и секс де,ама между любовта) без да са приятели...
Иначе става-ще правим любов без да мислим за секс...

То това си е доказано, няма нужда ние да го доказваме

А иначе как ги обръща нещата, ей
algor
9.07.2007г. в 20:50ч.
До тук сме на първия етап-говорим си за секс, ама с повече от капка любов...
Да минем към стъпка 2 а...
Хем да се придържаме към темата...
пп.Чакам оферта кога ще поснимаме заедно...
Приятелски така...
Аз зад теб...
potrebitel
9.07.2007г. в 20:58ч.
ЦИТАТ(algor @ 9.07.2007г. в 21:50ч.)

До тук сме на първия етап-говорим си за секс, ама с повече от капка любов...
Да минем към стъпка 2 а...
Хем да се придържаме към темата...
пп.Чакам оферта кога ще поснимаме заедно...
Приятелски така...
Аз зад теб...

Каква ти тема, направо вече изязохме от нея. Хайде стига толкова спам

Аз оферти не правя сега. После да почнеш да ми доказваш некви работи
cleopatra
9.07.2007г. в 21:01ч.
То ако нямаше .... егати фарса щеше да е живота ....
RA4NA
10.07.2007г. в 01:31ч.
ЦИТАТ(potrebitel @ 9.07.2007г. в 21:58ч.)

Аз оферти не правя сега.
Аз, пък правя. Ма не знам, кой ще се върже?
Trichocephalus
10.07.2007г. в 09:09ч.
ЦИТАТ(RA4NA @ 10.07.2007г. в 02:31ч.)

Аз, пък правя. Ма не знам, кой ще се върже?

Въже на шията искаш да вържеш ти,знам те аз

приятелство-дрън-дрън.и без това искаш да си в ролята на автотенекеджийка
shefkata
10.07.2007г. в 09:57ч.
ЦИТАТ(potrebitel @ 7.07.2007г. в 09:22ч.)

Може би си имала късмет, знам ли...Ние навремето с един приятел не можахме да си останем такива, първо аз исках нещо повече, после той и накрая се скарахме

Жалко, че не сте запазили приятелството, но явно не е било силно и истинско...Всякакви ситуации в живото, хора разни и всички реагират по различен начин ! Аз си поставих за цел да запазя моето и го сторих
potrebitel
10.07.2007г. в 16:21ч.
ЦИТАТ(shefkata @ 10.07.2007г. в 10:57ч.)

Жалко, че не сте запазили приятелството, но явно не е било силно и истинско...Всякакви ситуации в живото, хора разни и всички реагират по различен начин ! Аз си поставих за цел да запазя моето и го сторих

Аз поне мислех, че е такова, ама явно за него не е било. Накрая той проявяваше много егоизъм (свойственичене), затова и аз се отказах
FeLiSiTy`F
10.07.2007г. в 16:33ч.
Според мен
няма искрено и истинско приятелство между момиче и момчевинаги един от двамата в един момент ще прецака всичко било то със сексуални желания с лицемерие и всякви други препятствия
ЦИТАТ(potrebitel @ 10.07.2007г. в 17:21ч.)

Аз поне мислех, че е такова, ама явно за него не е било. Накрая той проявяваше много егоизъм (свойственичене), затова и аз се отказах
хах ще ме извиняваш ама какво "за бога" ще значи тая думичка в скобките
shefkata
11.07.2007г. в 08:06ч.
ЦИТАТ(FeLiSiTy`F @ 10.07.2007г. в 17:33ч.)

Според мен няма искрено и истинско приятелство между момиче и момчевинаги един от двамата в един момент ще прецака всичко било то със сексуални желания с лицемерие и всякви други препятствияхах ще ме извиняваш ама какво "за бога" ще значи тая думичка в скобките

Може би иска да каже, че се е държал собственически, макар написано по друг начинНо пък и аз се извинявам, ама има приятелство между двата пола и секса в даден момент маже да бъде игнориран...

Въпрос на желание е

ЦИТАТ(potrebitel @ 10.07.2007г. в 17:21ч.)

Ей, горе главата - не винаги ще е така...Нали знаеш, че всяко правило си има изключение...
potrebitel
11.07.2007г. в 09:04ч.
ЦИТАТ(shefkata @ 11.07.2007г. в 09:06ч.)

Точно това исках да кажа, но се чудех как да го напиша, че да ме разберете, а и то беше една ситуация...
А иначе не съм се предала, знам за изключенията
KoKKinoU_FaN
11.07.2007г. в 14:40ч.
Да,може да съществува.
Един от най-добрите ми приятели всъщност е приятелка.
Maximilian
11.07.2007г. в 15:54ч.
И като си легнете в едно легло, спите като братче и сестриче.
DeadSmurf
11.07.2007г. в 18:30ч.
Maximilian, аз имам двама много близки приятели, с които съм спала (и кога им ходя на арменско гости пак спим в едно легло), никога не е имало нищо подобно между нас, а и никога няма да има, всичко е до нагласа и себеусещане.
loxs
11.07.2007г. в 18:36ч.
Да, да... и сега всички ние дружно повярвахме че и на ония не им се иска

Знаем ги ние тия неща... и ние сме спали с такива нагласи "само като приятели
RefreshMe
12.07.2007г. в 12:59ч.
Много са ми интересни тези, които казват, че няма прителство между мъж и жена, защото "все единия от двамата ще намеси чувствата и секса някога". ОК, съгласен съм, възможно е. Ситуацията е следната, мъж и жена се запознават, излизат, кафенце-мафенце, тва-онва. След време единия се влюбва в другия или пък иска да го мине, добре, все някога щеше да стане, но питам аз какво е било това между двамата докато ги е нямало чувствата или желанието за секс, не е ли приятелство, а-а-а????
И още нещо: в живота на всеки мъж има жени, с които той по някакви причини не иска или не може да прави секс или да я обича. Всеки мъж познава такива жени и смятам, че с точно тези жени отношенията могат да се нарекат приятелски.
loxs
12.07.2007г. в 13:42ч.
"Не може" - ОК... ама "не иска"... виж тва е малко небъдна история
potrebitel
12.07.2007г. в 13:55ч.
ЦИТАТ(RefreshMe @ 12.07.2007г. в 13:59ч.)

И още нещо: в живота на всеки мъж има жени, с които той по някакви причини не иска или не може да прави секс или да я обича. Всеки мъж познава такива жени и смятам, че с точно тези жени отношенията могат да се нарекат приятелски.
Ок, съгласна съм. Но в повечето случаи поне на единия (мъжа или жената), макар и за кратко, му се приисква да стигнат до секс. А то е ясно, че има проятли мъж и жена, които не са го правили, но не можеш да знаеш дали е имало желание
Hanibal_Lektar
12.07.2007г. в 14:31ч.
potrebitel аз съм живото доказателство че съществува такова нещо като приятелство между жени и мъже

!
potrebitel
12.07.2007г. в 15:09ч.
ЦИТАТ(Hanibal_Lektar @ 12.07.2007г. в 15:31ч.)

potrebitel аз съм живото доказателство че съществува такова нещо като приятелство между жени и мъже

!
Разкажи тогава, докажи ни
Maximilian
12.07.2007г. в 17:22ч.
ЦИТАТ(Hanibal_Lektar @ 12.07.2007г. в 15:31ч.)

!
И какво, ако те хване за чатала и няма да ти стане, понеже ти е приятел/ка?
algor
12.07.2007г. в 20:14ч.
ЦИТАТ(Hanibal_Lektar @ 12.07.2007г. в 13:31ч.)

!
А бе за приятелство между мъж и жена не са ли необходими поне двама души...
Не че е важно,ама все пак за протокола да уточним...
ЦИТАТ
Много са ми интересни тези, които казват, че няма прителство между мъж и жена, защото "все единия от двамата ще намеси чувствата и секса някога". ОК, съгласен съм, възможно е. Ситуацията е следната, мъж и жена се запознават, излизат, кафенце-мафенце, тва-онва. След време единия се влюбва в другия или пък иска да го мине, добре, все някога щеше да стане, но питам аз какво е било това между двамата докато ги е нямало чувствата или желанието за секс, не е ли приятелство, а-а-а????
Ми не е...ти говориш за периода на опознаването и опипването на почвата...
Да ти дам ли примери или вече сам се сети за кво говорим...
Кво ти приятелство брат...просто мъжете си плащаме в сезона на канарчетата,за да се стигнем до уж безплатния секс...
Trichocephalus
12.07.2007г. в 21:18ч.
ЦИТАТ(algor @ 12.07.2007г. в 21:14ч.)

......................
Кво ти приятелство брат...просто мъжете си плащаме в сезона на канарчетата,за да се стиген до уж безплатния секс...

да,
ал-на всичкото отгоре трябва да им се правим и на приятели,а?

А после-всичко в живота било безкористно
p.s.по този случай те черпя с една песничка-напълно безплатно
RA4NA
12.07.2007г. в 23:00ч.
ЦИТАТ(Trichocephalus @ 12.07.2007г. в 22:18ч.)

да,
ал-на всичкото отгоре трябва да им се правим и на приятели,а? :
Ъъъъъъ... на приятел ли ми се праваше до сега?
RefreshMe
12.07.2007г. в 23:03ч.

Ми не е...ти говориш за периода на опознаването и опипването на почвата...
Да ти дам ли примери или вече сам се сети за кво говорим...
Кво ти приятелство брат...просто мъжете си плащаме в сезона на канарчетата,за да се стигнем до уж безплатния секс...
Не е това.Не можах да се изразя както трябва... сам съм си виновен.
Trichocephalus
13.07.2007г. в 08:24ч.
ЦИТАТ(RA4NA @ 13.07.2007г. в 00:00ч.)

Ъъъъъъ... на приятел ли ми се праваше до сега?

Че аз нямам спомен да сме правили секс досега

Или ме е хванала деменцията?
potrebitel
13.07.2007г. в 09:32ч.

А бе за приятелство между мъж и жена не са ли необходими поне двама души...Не че е важно,ама все пак за протокола да уточним...Ми не е...ти говориш за периода на опознаването и опипването на почвата...Да ти дам ли примери или вече сам се сети за кво говорим...
Да това си е опознаване, в такъв период още не може да се говори за приятелство
ЦИТАТ(RefreshMe @ 13.07.2007г. в 00:03ч.)

Не е това.Не можах да се изразя както трябва... сам съм си виновен.

Щом казваш, че не си се изразил правилно, направи го,за да те разберем
RA4NA
13.07.2007г. в 11:05ч.
ЦИТАТ(Trichocephalus @ 13.07.2007г. в 09:24ч.)

Че аз нямам спомен да сме правили секс досега

Или ме е хванала деменцията?

Извиkявай, налага се вече да си записвам .... всички, щото почнах да забравям
Trichocephalus
13.07.2007г. в 11:25ч.
ЦИТАТ(RA4NA @ 13.07.2007г. в 12:05ч.)

Извиkявай, налага се вече да си записвам .... всички, щото почнах да забравям

Не се притеснявай-то сФирките не се броят
shefkata
13.07.2007г. в 21:19ч.
ЦИТАТ(potrebitel @ 11.07.2007г. в 10:04ч.)

Точно това исках да кажа, но се чудех как да го напиша, че да ме разберете, а и то беше една ситуация...
А иначе не съм се предала, знам за изключенията

Радвам се, че съм те разбрала правилно иииии...мацка, всъщност истинския отговор но твоя въпрос е, че може да има такова приятелство, когато е желано и от двете страни! Ако ти цениш стойността на един човек - не като парче месо, а като същество, на което можеш да разчиташ сега и на момента в сериозна ситуация, то тогава ти имаш приятел...А дали той иска да спи с теб или ти с него, тогава ще избирате. Кеф и айде, извинявам се, че бързам.....Или "можеш да разчиташ на мен" - изборът е между двамата. Зависи, кой каква ценостна система има и за кой, кое от двете неща е по важно...В крайна сметка - можеш да се изчукаш с всеки, но можеш ли да разчиташ на всеки ?
Maximilian
13.07.2007г. в 22:23ч.
В крайна сметка, никой не е 100% сигурен в намеренията на отсрещния... може би само баба Ванга, но уви и тя си отиде.
ivo23
14.07.2007г. в 06:58ч.
Не ми се чете отново да видя какво съм казал в предишните си постове затова може и да се повторя.На мъжът генетично му е заложено да преследва жената така е в природата,не може да се промени това и мисли повече от сексуална гледна точка,но има моменти в които може да надрастне животинската си природа и поне веднъж да не мисли за секс.
При жените е заложен майчиният инстинкт и затова не мислят токлова често за секс колкото мъжете.Те по-лесно биха станали приятели с отсрещният пол без "задни мисли".
Не знам дали това ви е достатъчно,но това показва науката...
Nikieva
14.07.2007г. в 08:20ч.
Има,100%.Доста жени са ми го споделяли.Просто приятели.
bebito0o
14.07.2007г. в 19:37ч.
ми защо да няма приятелство?
potrebitel
15.07.2007г. в 10:35ч.
ЦИТАТ(Nikieva @ 14.07.2007г. в 09:20ч.)

Има,100%.Доста жени са ми го споделяли.Просто приятели.
Те, жените, ако не искат да са с дадеб мъж, тогава казват "просто приятели"

ЦИТАТ(bebito0o @ 14.07.2007г. в 20:37ч.)

ми защо да няма приятелство?

Вече разбрахме, че може да има. Но в повечето случаи поне единият мисли за секс с другия, ама явно не си прочела как съм формулирала въпроса
anyuta
16.07.2007г. в 07:44ч.
Если у Вас проблемы с сексом - применяйте натуральное средство ЛЕВЕТОН - П . Эффект проверен временем
varvarinata
16.07.2007г. в 17:27ч.
Има приятелство между мъж и жена. Аз имам приятел мъж той ми е като брат мога да разчитам на него за всичко, както и той на мен - безусловно! Познаваме се от вече 10 години. Бяхме неразделни навсякъде заедно. (сега вече по рядко защото живеем далеч един от друг). От момента в който се запознахме просто има нещо между нас. Празнувахме заедно, плакали сме заедно, споделяли сме толкова много неща.
Но никога не е имало секс мисля че това доста помогна, после се променят хората освен ако не си били мъртво пияни и не помнят нищо

..хуху (пак не е гаранция де)
Имаше момент, в който може би сме се замисляли и двамата защо не сме заедно, но просто незнам радвам се че този момент се преодоля.
Може би знаехме, че ако нещо се случи това истинско приятелство ще изчезне, а то е рядкост наистина. Много зависи от хората и това как възприемат отношенията си с околните и как разсъждават за отношенията мъж-жена, мъж-мъж и много други.
Но не само жените влагат чувства в секса, ако едно момче спи със своя приятелка (т.е приятелство не става за три дена ..) то тя няма да му е толкова безразлична и при него сещо нещо ще се отключи и нещата ще се променят ...
Nikieva
16.07.2007г. в 17:51ч.
Е,Има го и този момент,дето единия си мисли за секс,но сподели ли мислите си ще развали причтелството.
varvarinata
16.07.2007г. в 21:20ч.
ЦИТАТ(Nikieva @ 16.07.2007г. в 18:51ч.)

Е,Има го и този момент,дето единия си мисли за секс,но сподели ли мислите си ще развали причтелството.
Ами нашето не се развали от "споделянето", просто всеки е взе за себе си решение и понеже мислим почти еднакво то и двамата решихме, че предпочитаме един добър приятел пред секса и това е по-важно
potrebitel
17.07.2007г. в 17:18ч.
ЦИТАТ(varvarinata @ 16.07.2007г. в 22:20ч.)

Ами нашето не се развали от "споделянето", просто всеки е взе за себе си решение и понеже мислим почти еднакво то и двамата решихме, че предпочитаме един добър приятел пред секса и това е по-важно

Точно това е то. Винаги има моменти, когато се мисли за секс. Вече друг е въпросът кой какво ще избере
Tramway
18.07.2007г. в 10:56ч.
Да споделя и моя опит с приятелството между мъже и жени:
Преди 7 години се сприятелих с едно много мъжко (не обичам туй определение, но не знам какво друго да използвам) момиче. Тя беше пример за приятел и слагаше в джоба много от мъжете. Вършехме си услуги, помагахме си, веднъж като по-дребна и фина 2 часа лежа под колата ми да сменя бензинова помпа. Говорили сме си какви ли не простотии, псували сме като каруцари, хилили сме се като разпрани, спъвали сме се един друг по улицата да видим кой по-хубаво ще се изтърси, ходили сме по купони, къде ли не. Много често хората са се питали "абе кви са тез двамата - не може да са гаджета, не се държат като такива, не са роднини, кви са тогаз? Тоя да не е обратен?". Никой не допускаше, че може да сме просто приятели, че може да има такова животно. А госпожицата беше (и е, разбира се) много хубава и излъчваше (и сега също) такова сексуално поле около себе си, че всички мъже наоколо се одървяха като траверси.
Веднъж като си говорихме за секс (наричахме го "сех", от "sex"), кой как го харесва и т.н. решихме да си теглим по едно сехче, ей тъй, просто за отпускане на напрежението, тъй като и двамата не го бяхме правили с партньор от доста време (аз разведен, тя зарязана). Направихме го, много ни хареса, но не промени нищо в нормалните ни приятелски отношения. Почнахме да го правим все по-често и по-често, и така се пристрастихме, че взехме да го правим почти непрекъснато - в обедната почивка на някоя пейка, макар че работехме далеч един от друг, след работа, преди вечеря, след вечеря, на купон, след него, абе луда работа. Но продължавахме да си бъдем същите приятели както преди. Тя по някое време си намери гадже и поспряхме с тез занимания. Обичаха се и аз много им се радвах, но нашите отношения си останаха непоклатими. След година-година и нещо се разделиха, за което аз съжалявах, тъй като пичът беше много свестен и интелигентен, но... И пак си продължихме по старому. Само че на нея любовта й държеше още топло и постепенно я пренесе върху мен, което естествено отключи у мен същото и към нея. Сексът ни стана още по-интензивен и в него вече влагахме други чувства, резултатът от които наесен тръгва на детска градина.
В заключение ще кажа, че изживях едно дълго баш-приятелство с жена, каквото не съм имал с никой мъж. По независещи от мен обстоятелства туй приятелство премина в нещо друго, което продължава и до днес, дай Боже и за в бъдеще, и за което не съжалявам хич, ама хич!
ostavime
18.07.2007г. в 11:08ч.
Значи все пак всичко в последствие (99% от случаите) се свежда до секса и когато мъжете не искат да си лягат един с друг, това ще рече, че не могат да бъдат и така добри приятели.
potrebitel
18.07.2007г. в 11:19ч.
Еми, и аз стигнах до извода,че е почти невъзможно, но казвам почти, да има приятелство без помисъл за секс. Повечето даже стигат до там, вече резултатът е различен при различните хора.Едни си остават приятели,други-не, трети-съпрузи и така животът си продължава
Tramway
18.07.2007г. в 11:46ч.
ЦИТАТ(potrebitel @ 18.07.2007г. в 12:19ч.)

Еми, и аз стигнах до извода,че е почти невъзможно, но казвам почти, да има приятелство без помисъл за секс. Повечето даже стигат до там, вече резултатът е различен при различните хора.Едни си остават приятели,други-не, трети-съпрузи и така животът си продължава
Подчертавам, че в моя случай повратният момент не беше сексът, а недоизживяната любов между приятелката ми и нейното гадже. Ако не беше станало тъй, щяхме да си останем същите приятели макар че се шибахме по 3 пъти на ден, т.е. сексът не пречеше на приятелството и обратно.
Trichocephalus
18.07.2007г. в 12:10ч.
ЦИТАТ(Tramway @ 18.07.2007г. в 11:56ч.)

Да споделя и моя опит с приятелството между мъже и жени:
Преди 7 години се сприятелих с едно много мъжко (не обичам туй определение, но не знам какво друго да използвам) момиче. Тя беше пример за приятел и слагаше в джоба много от мъжете. Вършехме си услуги, помагахме си, веднъж като по-дребна и фина 2 часа лежа под колата ми да сменя бензинова помпа. Говорили сме си какви ли не простотии, псували сме като каруцари, хилили сме се като разпрани, спъвали сме се един друг по улицата да видим кой по-хубаво ще се изтърси, ходили сме по купони, къде ли не. Много често хората са се питали "абе кви са тез двамата - не може да са гаджета, не се държат като такива, не са роднини, кви са тогаз? Тоя да не е обратен?". Никой не допускаше, че може да сме просто приятели, че може да има такова животно. А госпожицата беше (и е, разбира се) много хубава и излъчваше (и сега също) такова сексуално поле около себе си, че всички мъже наоколо се одървяха като траверси.
Веднъж като си говорихме за секс (наричахме го "сех", от "sex"), кой как го харесва и т.н. решихме да си теглим по едно сехче, ей тъй, просто за отпускане на напрежението, тъй като и двамата не го бяхме правили с партньор от доста време (аз разведен, тя зарязана). Направихме го, много ни хареса, но не промени нищо в нормалните ни приятелски отношения. Почнахме да го правим все по-често и по-често, и така се пристрастихме, че взехме да го правим почти непрекъснато - в обедната почивка на някоя пейка, макар че работехме далеч един от друг, след работа, преди вечеря, след вечеря, на купон, след него, абе луда работа. Но продължавахме да си бъдем същите приятели както преди. Тя по някое време си намери гадже и поспряхме с тез занимания. Обичаха се и аз много им се радвах, но нашите отношения си останаха непоклатими. След година-година и нещо се разделиха, за което аз съжалявах, тъй като пичът беше много свестен и интелигентен, но... И пак си продължихме по старому. Само че на нея любовта й държеше още топло и постепенно я пренесе върху мен, което естествено отключи у мен същото и към нея. Сексът ни стана още по-интензивен и в него вече влагахме други чувства, резултатът от които наесен тръгва на детска градина.
В заключение ще кажа, че изживях едно дълго баш-приятелство с жена, каквото не съм имал с никой мъж. По независещи от мен обстоятелства туй приятелство премина в нещо друго, което продължава и до днес, дай Боже и за в бъдеще, и за което не съжалявам хич, ама хич!
Ами-ето твоят пример за пореден път доказва,че приятелство между мъж и жена не може да има.Винаги се стига до по-висшето чувство-любовта.
varvarinata
18.07.2007г. в 12:15ч.
Егати и "шибанката" дет сте направили вие
Tramway .... под пейки, над пейки важно е сеХ да има

Явно сте партньори във всичко, което е хубаво!
potrebitel
18.07.2007г. в 13:46ч.
ЦИТАТ(Tramway @ 18.07.2007г. в 12:46ч.)

Подчертавам, че в моя случай повратният момент не беше сексът, а недоизживяната любов между приятелката ми и нейното гадже. Ако не беше станало тъй, щяхме да си останем същите приятели макар че се шибахме по 3 пъти на ден, т.е. сексът не пречеше на приятелството и обратно.
Ок. Обаче по принцип въпросът беше дали има приятелство между жени и мъже без секс. И при теб също е имало секс, така че това означава, че няма в повечето случаи,де
Tramway
18.07.2007г. в 13:49ч.
ЦИТАТ(varvarinata @ 18.07.2007г. в 13:15ч.)

Егати и "шибанката" дет сте направили вие
Tramway .... под пейки, над пейки важно е сеХ да има

Явно сте партньори във всичко, което е хубаво!
Точно тъй. Ще те допълня, че сехът трябва да се приема често и по много, и да е качествен. Ако го пестим му минава срокът на годност и после... А пък приятелството си е приятелство, то или го има, или го няма, или патки пасе.
Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения
кликнете тук.