Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Има ли приятелство между жени и мъже?
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
anyuta
ЛЕВЕТОН - П clap.gif и не знай усталости в сексе clap.gif
Tramway
ЦИТАТ(ostavime @ 19.07.2007г. в 00:53ч.) *
И последно няма ли някой приятел да ме изплющи? Или само ще си говорим и ще клепкаме?

Ще се намери, разбира се! Народът казва "Приятел се познава по голяма нужда". Обади се, ще се сприятелим. От там нататък лесна работа.
Македонски
Леле...гледам ама нещо нищо не виждам! Тука пишат все хора които са по големи от мен(има и по-малки де) и просто незнам какжо да кажа speak.gif Почти всички момчета които познавам ми обясняват единствено как ще вкарат "Смока в пещерата" а мен това за момента ама хич не ме вълнува.Гожорех с едни приятелки тия казаха че сам бил педал mad.gif Та...в 8 клас отидох в друго училище - там срещнах едно момиче което ми взе акъла веднага. Тя беше влюбена в друг - поне така казваше и аз не направих нищо тогава - просто и станах най-добрия приятел. Сега след 1 година си развалихме приятелството заради Моя милост който след бурно алкохолно напиване и призна всичко. В момента тя казва че ме обича а се подиграва с мен - неудобно и е да ме зареже защото е свикнала с мен. Ето - тя ми е приятелка но аз не мога да и бъда такъв защото мисля че я обичам - 2 години ми е в главата и не излиза бе мама му стара sad.gif И сега искам съвет от някой по възрастен който се надявам да е минал точно по тоя път и да е излязъл жив tongue.gif Мога ли пак да съм приятел с нея ????

П.С: Абе вече искам да сме си приятели - писна ми да се права на ударен че не виждам какво прави пък и си намерих друга и сега искам да сме просто приятели - дали е възможно ??? ohmy.gif
proletsearch
ЦИТАТ(Македонски @ 19.07.2007г. в 19:54ч.) *
Леле...гледам ама нещо нищо не виждам! Тука пишат все хора които са по големи от мен(има и по-малки де) и просто незнам какжо да кажа speak.gif Почти всички момчета които познавам ми обясняват единствено как ще вкарат "Смока в пещерата" а мен това за момента ама хич не ме вълнува.Гожорех с едни приятелки тия казаха че сам бил педал mad.gif Та...в 8 клас отидох в друго училище - там срещнах едно момиче което ми взе акъла веднага. Тя беше влюбена в друг - поне така казваше и аз не направих нищо тогава - просто и станах най-добрия приятел. Сега след 1 година си развалихме приятелството заради Моя милост който след бурно алкохолно напиване и призна всичко. В момента тя казва че ме обича а се подиграва с мен - неудобно и е да ме зареже защото е свикнала с мен. Ето - тя ми е приятелка но аз не мога да и бъда такъв защото мисля че я обичам - 2 години ми е в главата и не излиза бе мама му стара sad.gif И сега искам съвет от някой по възрастен който се надявам да е минал точно по тоя път и да е излязъл жив tongue.gif Мога ли пак да съм приятел с нея ????
П.С: Абе вече искам да сме си приятели - писна ми да се права на ударен че не виждам какво прави пък и си намерих друга и сега искам да сме просто приятели - дали е възможно ??? ohmy.gif

Може да се каже, че съм минавал по точно тази пътечка... преди години. Дълго време въпросното момиче не можа да ми излезе от главата...Приятелството беше възможно едва след година и половина време, когато се влюбих в друга жена smile.gif). В момента сме приятели, което не пречи по никакъв начин на сексуалните импусли да преминават през всички мои по-издадени крайници, когато излиза някъде с мен, предизвикателно облечена...wink.gif)) но отдавна не се чувствам емоционално обременен - чувствата дадоха път на едно прекрасно приятелство smile.gif
ostavime
ЦИТАТ(proletsearch @ 19.07.2007г. в 19:39ч.) *
Може да се каже, че съм минавал по точно тази пътечка... преди години.

proletsearch
ЦИТАТ(ostavime @ 19.07.2007г. в 23:16ч.) *

Всичко е позволено, когато обстоятелствата го изискват. Както вече споменах, не бих й простил, ако ме посрещне гола tongue.gif
ivo23
ЦИТАТ(proletsearch @ 20.07.2007г. в 18:46ч.) *
Всичко е позволено, когато обстоятелствата го изискват. Както вече споменах, не бих й простил, ако ме посрещне гола tongue.gif

Е ти пък чак гола ще я чакаш.Я нападай в гръб,така те най-много обичат wink.gif
anyuta
ЦИТАТ(ivo23 @ 20.07.2007г. в 19:18ч.) *
Е ти пък чак гола ще я чакаш.Я нападай в гръб,така те най-много обичат wink.gif

Так принимай ЭЛТОН - П и всё у тебя будет нормально !!!
vn80vn
cool.gif бе създадени сме да се съвъкупляваме ако го правим и с чувства дори и приятелски още по-хубаво е изживяването wink.gif tongue.gif
potrebitel
ЦИТАТ(vn80vn @ 24.07.2007г. в 15:26ч.) *
cool.gif бе създадени сме да се съвъкупляваме ако го правим и с чувства дори и приятелски още по-хубаво е изживяването wink.gif tongue.gif

Абе така е, ама е друго да си имаш човек, с който да не мислиш за секс,а да може да си говориш за всичко с него и за секс включително
vn80vn
ЦИТАТ(potrebitel @ 24.07.2007г. в 15:55ч.) *
Абе така е, ама е друго да си имаш човек, с който да не мислиш за секс,а да може да си говориш за всичко с него и за секс включително

cool.gif че секса какво пречи на разговорите? tongue.gif
potrebitel
ЦИТАТ(vn80vn @ 24.07.2007г. в 16:04ч.) *
cool.gif че секса какво пречи на разговорите? tongue.gif

Той не пречи, но ,като спрете да го правите, има риск да няма вече приятелство, това е кофтито
Destiny
ЦИТАТ(potrebitel @ 24.07.2007г. в 16:11ч.) *
Той не пречи, но ,като спрете да го правите, има риск да няма вече приятелство, това е кофтито

Това като предположение ли го казваш или от опит? smile.gif
vn80vn
ЦИТАТ(potrebitel @ 24.07.2007г. в 16:11ч.) *

cool.gif А защто спирате да го правите? И какво ще е това приятелство дето явно се е крепило на секса? wink.gif
fairytale
До скоро си мислех,че въпросът е реторичен-има,разбира се.Но от известно време ме обхванаха съмнения,породени от собствените ми наблюдения и опит.И вече с горчивина започвам да си мисля,че е възможно,само ако отсъства привличане на сексуално равнище.И то двустранно,не само при единия.Поне аз се нуждая от ясно установена граница в отношенията,която да не пристъпвам-приятелите са приятели и не трябва да си променят статута на,хайде да кажем,любовници.А това се затруднява неимоверно,ако поне в единия има влечение към другия,независимо дали ще го прояви или потисне.Неосъщественият копнеж ще си остане и е възможно да помрачи приятелството,а пък ако се осъществи-е,тогава ситуацията става непредсказума,а отношенията-неконтролируеми.Взаимното сексуално привличане м/у приятели е като бомба със закъснител,като един Дамоклев меч, постоянно надвиснал над дружбата им.Лично аз предпочитам да не рискувам едно здраво установено приятелство за задоволяване на мимолетните си хедонистични пориви-не се знае какви ще излезем от такава лекомислена авантюра.
potrebitel
ЦИТАТ(fairytale @ 24.07.2007г. в 19:28ч.) *
До скоро си мислех,че въпросът е реторичен-има,разбира се.Но от известно време ме обхванаха съмнения,породени от собствените ми наблюдения и опит.И вече с горчивина започвам да си мисля,че е възможно,само ако отсъства привличане на сексуално равнище.И то двустранно,не само при единия.Поне аз се нуждая от ясно установена граница в отношенията,която да не пристъпвам-приятелите са приятели и не трябва да си променят статута на,хайде да кажем,любовници.А това се затруднява неимоверно,ако поне в единия има влечение към другия,независимо дали ще го прояви или потисне.Неосъщественият копнеж ще си остане и е възможно да помрачи приятелството,а пък ако се осъществи-е,тогава ситуацията става непредсказума,а отношенията-неконтролируеми.Взаимното сексуално привличане м/у приятели е като бомба със закъснител,като един Дамоклев меч, постоянно надвиснал над дружбата им.Лично аз предпочитам да не рискувам едно здраво установено приятелство за задоволяване на мимолетните си хедонистични пориви-не се знае какви ще излезем от такава лекомислена авантюра.
Да, много истина има в думите ти, съгласна съм с теб
ЦИТАТ(Destiny @ 24.07.2007г. в 16:31ч.) *
Това като предположение ли го казваш или от опит? smile.gif
Ако беше прочела някои от предните ми постове,може би щеше да разбереш wink.gif
Destiny
ЦИТАТ(potrebitel @ 24.07.2007г. в 22:56ч.) *
Ако беше прочела някои от предните ми постове,може би щеше да разбереш wink.gif

По принцип не пиша без да чета, пък и ти зададох съвсем нормален въпрос.
И все пак.. във повечето ти постове изказваш предположения, че нещо може да се случи евентуално по определен начин, но няма как да гадая дали в крайна сметка си правила секс с твой приятел или не.
Попитах те това, защото казваш че има риск.

На въпроса и темата като цяло: мисля, че както при повечето неща и житейски ситуации и тук нещата опират най-вече до това какви са хората, как чувстват, какво е възприятието им за понятия като "приятелство", "най-добър приятел" и т.н.

И за да не звучат думите ми като хипотеза, мога да кажа че аз изпаднах в точно такава ситуация.. доста време се "пазихме", но накрая просто се случи. И мога да кажа, че по наш си начин може би разбираем само за нас двамата, продължаваме да имаме много добри отношения, нищо не се е променило с изключение на невероятни моменти и изживявания, които сме имали заедно.
Ако някой ми го беше казал преди година, нямаше да повярвам че ще го направя, но това вече е факт. smile.gif И не съжалявам.
potrebitel
ЦИТАТ(Destiny @ 25.07.2007г. в 15:22ч.) *
По принцип не пиша без да чета, пък и ти зададох съвсем нормален въпрос.
И все пак.. във повечето ти постове изказваш предположения, че нещо може да се случи евентуално по определен начин, но няма как да гадая дали в крайна сметка си правила секс с твой приятел или не.
Попитах те това, защото казваш че има риск.

Ok,може да не сме се разбрали нещо. Аз не съм правила секс с мой приятел. По принцип въпросът ми беше дали може да съществува такова приятелство без нито един от двамата да не помисли за секс, но аз стигнах до извода, че не може. Може да не правят секс, ама поне помисли ще има. Аз имах много добър приятел мъж,но исках да првим секс(даже ми се искаше да станем гаджета),ама не направихме нищо,после си станахме добри приятели,а накрая се скарахме,ама по друг повод. Сега имам един наситина много добър приятел мъж,но дочух от други хора,че на него му се искало нещо повече, аз не знам със сигурност дали е така,иска ми се да не е. Явно при някои хора се получава номерът и след секса пак си остават приятели,но понякога може да има риск после да се развали това приятелство и в такъв момент се питаш дали си струва заради един секс да разваляш дружбата. Но все пак хора различни, за всеки си е различно,зависи и от ситуацията
Trichocephalus
ЦИТАТ(potrebitel @ 25.07.2007г. в 15:50ч.) *
................ Аз не съм правила секс с мой приятел............

tongue.gif Значи ли това ,че правиш секс само с враговете си? cool.gif
Arcopix
ЦИТАТ(Trichocephalus @ 25.07.2007г. в 17:15ч.) *

Също така може да означава, че прави секс с приятелите на нейните приятелки...

Док, нека позная, изведнъж ще се окажеш най-добрият приятел на най-добрата й приятелка biggrin.gif
Destiny
ЦИТАТ(potrebitel @ 25.07.2007г. в 15:50ч.) *
Ok,може да не сме се разбрали нещо. Аз не съм правила секс с мой приятел. По принцип въпросът ми беше дали може да съществува такова приятелство без нито един от двамата да не помисли за секс, но аз стигнах до извода, че не може. Може да не правят секс, ама поне помисли ще има. Аз имах много добър приятел мъж,но исках да првим секс(даже ми се искаше да станем гаджета),ама не направихме нищо,после си станахме добри приятели,а накрая се скарахме,ама по друг повод. Сега имам един наситина много добър приятел мъж,но дочух от други хора,че на него му се искало нещо повече, аз не знам със сигурност дали е така,иска ми се да не е. Явно при някои хора се получава номерът и след секса пак си остават приятели,но понякога може да има риск после да се развали това приятелство и в такъв момент се питаш дали си струва заради един секс да разваляш дружбата. Но все пак хора различни, за всеки си е различно,зависи и от ситуацията

Ех, приятно се изненадах от отговора ти. smile.gif Пак си мислех, че някой ще се захване за нещо, тук гледам пак из темите нападки и обиди, но както и да е.
Само че на мен едно нещо ми стана много чудно и в преден твой пост и сега пак. Този твой сегашен приятел.. ако сте толкова близки, как така разбираш от трети лица, че той искал нещо повече? Не ти ли се струва странно. Аз от опит знам, че понякога с приятелите е много по-трудно да подхванеш сериозен разговор за нещо, което те притеснява или терзае. Но все пак, ако наистина държиш на него, все събираш смелост и действаш. Недоизказаните неща или коментарите с трети лица в много случаи по-скоро развалят картинката и не помагат.
И това между другото е независимо дали говорим за момичета или момчета. smile.gif
potrebitel
ЦИТАТ(Destiny @ 25.07.2007г. в 17:50ч.) *
Само че на мен едно нещо ми стана много чудно и в преден твой пост и сега пак. Този твой сегашен приятел.. ако сте толкова близки, как така разбираш от трети лица, че той искал нещо повече? Не ти ли се струва странно. Аз от опит знам, че понякога с приятелите е много по-трудно да подхванеш сериозен разговор за нещо, което те притеснява или терзае. Но все пак, ако наистина държиш на него, все събираш смелост и действаш. Недоизказаните неща или коментарите с трети лица в много случаи по-скоро развалят картинката и не помагат.И това между другото е независимо дали говорим за момичета или момчета. smile.gif
Ами един познат ми каза: "Абе, ти сляпа ли си, не виждаш ли как те гледа?..." и т.н. На мен не ми се иска да е така, ама не искам и да зачеквам темата, щото пък,ако този другият познат, греши после ще се чувствам малко неловко, въпреки че сме си близки. Сега отношенията ни са идеални и искам да си останат такива
ЦИТАТ(Trichocephalus @ 25.07.2007г. в 17:15ч.) *
Ха-ха,Док, все ме разсмиваш biggrin.gif Ами правила съм секс с хора,с който съм искала да не сме просто приятели wink.gif Аз врагове нямам, надявам се и да нямам, както се казва, който не ме хресва-на палатка wink.gif biggrin.gif
Trichocephalus
ЦИТАТ(potrebitel @ 25.07.2007г. в 23:03ч.) *
.............. Аз врагове нямам, надявам се и да нямам, както се казва, който не ме хресва-на палатка wink.gif biggrin.gif

Ти заради това онзи ден се обърна с гръб към мен,като ме видя пред касите,нали? cool.gif
Destiny
ЦИТАТ(potrebitel @ 25.07.2007г. в 23:03ч.) *
... Сега отношенията ни са идеални и искам да си останат такива..

Привидно идеалните неща не винаги са толкова съвършени и отвътре.
Сигурно този твой приятел е много ценен за теб, но не могат да бъдат идеални отношения, в които един човек подтиска свои желания и чувства, а другия знае за това и се радва на моментното спокойствие. Казвам го, защото съм изпитвала точно това. Винаги има една малка доза горчивина във всичко, когато са намесени и чувства.. несподелени. smile.gif
Предполагам на годините, на които си няма да ти е трудно да поговориш с него. А и между приятели няма забранени теми, нали?! wink.gif
Trichocephalus
ЦИТАТ(Destiny @ 26.07.2007г. в 09:49ч.) *
.............
А и между приятели няма забранени теми, нали?! wink.gif

Ааааа-има забранен теми cool.gif например-не можеш да седнеш да обсъждаш темата "Би ли правила секс с мен,и защо,ако не?"
biggrin.gif
potrebitel
ЦИТАТ(Destiny @ 26.07.2007г. в 09:49ч.) *
Привидно идеалните неща не винаги са толкова съвършени и отвътре.Сигурно този твой приятел е много ценен за теб, но не могат да бъдат идеални отношения, в които един човек подтиска свои желания и чувства, а другия знае за това и се радва на моментното спокойствие. Казвам го, защото съм изпитвала точно това. Винаги има една малка доза горчивина във всичко, когато са намесени и чувства.. несподелени. smile.gifПредполагам на годините, на които си няма да ти е трудно да поговориш с него. А и между приятели няма забранени теми, нали?! wink.gif
До някъде си права и съм съгласна с теб. Но не ми се иска да говорим за това, защото аз не искам да правя секс с него. После само може да си развалим отношенията, ще ми е кофти,ако той изпитва нещо, защото не искам да му е гадно, а пък не мога да му отвърна със същото,иначе ще е кофти на мен. Абе ,сложно е
ЦИТАТ(Trichocephalus @ 26.07.2007г. в 09:52ч.) *
Ааааа-има забранен теми cool.gif например-не можеш да седнеш да обсъждаш темата "Би ли правила секс с мен,и защо,ако не?" biggrin.gif
Чак да са забранени- не, но е малко неловко. Иначе може и да падне смях докато се обсъжда това,ако се почне,де biggrin.gif
Trichocephalus
ЦИТАТ(potrebitel @ 26.07.2007г. в 10:09ч.) *
Чак да са забранени- не, но е малко неловко. Иначе може и да падне смях докато се обсъжда това,ако се почне,де biggrin.gif

Да бе,да biggrin.gif Едва ли ще падне смях,а по-скоро има два други варианта:
1.)да си развалят приятелството
2.)да падне един много здрав "сех" и да си го заздравят за вечни времена wink.gif
Tramway
Ако приятелството е 100% е съвсем ловко и няма нищо забранено. Ако ви стане неловко значи и приятелството е частично, селективно, т.е. не е истинско и безрезервно.
potrebitel
ЦИТАТ(Trichocephalus @ 26.07.2007г. в 10:12ч.) *
Да бе,да biggrin.gif Едва ли ще падне смях,а по-скоро има два други варианта:1.)да си развалят приятелството2.)да падне един много здрав "сех" и да си го заздравят за вечни времена wink.gif
Е,защо,ако е само до обсъждането, поне аз доста ще се забавлявам tongue.gif
ЦИТАТ(Tramway @ 26.07.2007г. в 10:16ч.) *
Ако приятелството е 100% е съвсем ловко и няма нищо забранено. Ако ви стане неловко значи и приятелството е частично, селективно, т.е. не е истинско и безрезервно.
Май си прав, ама аз съм си стеслнителна понякога и затова би ми станало неловко wink.gif
Tramway
Истинският приятел ще те предразположи така, че ще се почувстваш съвсем спокойна и ще отпадне всякакво притеснение.
Trichocephalus
ЦИТАТ(Tramway @ 26.07.2007г. в 10:36ч.) *
Истинският приятел ще те предразположи така, че ще се почувстваш съвсем спокойна и ще отпадне всякакво притеснение.

Да laugh.gif -и ще ти го налузи без да се усетиш biggrin.gif
Tramway
ЦИТАТ(Trichocephalus @ 26.07.2007г. в 10:37ч.) *
Да laugh.gif -и ще ти го налузи без да се усетиш biggrin.gif

Ти таз сутрин май не си налузвал и затуй ти се въртят такива бръмбари в главата.
Destiny
ЦИТАТ(potrebitel @ 26.07.2007г. в 10:09ч.) *
Чак да са забранени- не, но е малко неловко.

Неловки ситуации ни се случват всеки ден, в повече от случаите с хора, които не познаваме и за които слабо ни пука. Мисля, че е много по-добре да изпаднеш в неловка ситуация с приятел. smile.gif

ЦИТАТ(Tramway @ 26.07.2007г. в 10:16ч.) *

Напълно съм съгласна с това.. освен всичко, точно с такива трудни разговори смятам, че донякъде се доказва приятелството. Защото за лесните неща и доброто настроение много по-лесно се намира компания. smile.gif
potrebitel
ЦИТАТ(Destiny @ 26.07.2007г. в 11:40ч.) *
Неловки ситуации ни се случват всеки ден, в повече от случаите с хора, които не познаваме и за които слабо ни пука. Мисля, че е много по-добре да изпаднеш в неловка ситуация с приятел. smile.gif
Напълно съм съгласна с това.. освен всичко, точно с такива трудни разговори смятам, че донякъде се доказва приятелството. Защото за лесните неща и доброто настроение много по-лесно се намира компания. smile.gif

Да, така е. Но не ми се рискува това приятелство заради разпити за секс. Иначе всякакви "трудни" разговори сме имали+секс,но не е ставало дума за секс между нас,абе не искам и да става. Може в този случай да съм егоист, но не искам да разговарям с него за секс или помисли за секс между нас
varvarinata
ЦИТАТ(potrebitel @ 26.07.2007г. в 11:54ч.) *
Да, така е. Но не ми се рискува това приятелство заради разпити за секс. Иначе всякакви "трудни" разговори сме имали+секс,но не е ставало дума за секс между нас,абе не искам и да става. Може в този случай да съм егоист, но не искам да разговарям с него за секс или помисли за секс между нас

Виж никой не говори дирекно със свой приятел например:
"Абе ти как харесваш еди си кое, коя ти е любимата поза, мислиш ли че бихме правили секс заедно".
Не става така, просто то се усеща и от двамата, разказвам какво се случи на мен. Много пъти сме се прегръщали с моя най-добър приятел, танцували сме, седяла съм в скута му всичко и нито той нито аз сме имали нещо на ум. Веднъж се прибирахме от някакъв купон или рожден ден беше късно вечер или може би на сутринта не си спомням, живеехме един срещу друг на един етаж в един блок и винаги бяхме заедно. Та прибираме се и си дърдорим, беше ме прегърнал през рамото качихме се в асансьора и както сме си прегърнати усетихме някакви флуиди, като никога до сега
спогледахме се и щяхме да се целунем. В последния момент се спрях и си вика "Абе кво става тука?" И той си зададе същия въпрос на глас ...
И се разделихме ... набързо и малко сконфузено. Но не ме беше срам да споделя какво мисля по-въпроса за случилото се и какво можеше да се случи. И двама бяхме на едно мнение и нищо не стана ... но приателсвото ни се запази. Макар че имахме някакъв как да нарека "мерак" но много краткотраен.
Destiny
ЦИТАТ(varvarinata @ 27.07.2007г. в 17:52ч.) *
Виж никой не говори дирекно със свой приятел например:
"Абе ти как харесваш еди си кое, коя ти е любимата поза, мислиш ли че бихме правили секс заедно".
Не става така, просто то се усеща и от двамата...

Да, няма как да му кажеш направо наистина.
Всъщност, potrebitel ясно заяви, че не иска да говори за това.. но аз все пак мисля, че големите и разумни хора трябва да намерят време и начин да обсъдят нещо такова, защото съм убедена че мълчанието по такъв въпрос е като бомба със закъснител.

Ето varvarinata пък е имала ситуация и са се разбрали, не с думи а с погледи примерно. Разбрали са се. smile.gif
Трябва да се говори за всичко, което ни е в главата.. защото с мълчанието става по-зле.
potrebitel
ЦИТАТ(Destiny @ 29.07.2007г. в 15:15ч.) *
Да, няма как да му кажеш направо наистина.
Всъщност, potrebitel ясно заяви, че не иска да говори за това.. но аз все пак мисля, че големите и разумни хора трябва да намерят време и начин да обсъдят нещо такова, защото съм убедена че мълчанието по такъв въпрос е като бомба със закъснител.

Ето varvarinata пък е имала ситуация и са се разбрали, не с думи а с погледи примерно. Разбрали са се. smile.gif
Трябва да се говори за всичко, което ни е в главата.. защото с мълчанието става по-зле.

ок, ако изпаднем в ситуация ,подобна на тази, в която са били varvarinata и нейния приятел , сигурно ще се разберем,но аз няма да предизвиквам нищо
Destiny
ЦИТАТ(potrebitel @ 29.07.2007г. в 21:47ч.) *
ок, ако изпаднем в ситуация ,подобна на тази, в която са били varvarinata и нейния приятел , сигурно ще се разберем,но аз няма да предизвиквам нищо

Това вече го разбрахме!
Действай когато и както намериш за добре! И успех! cool.gif
mafron
Любовта е приятелство с елементи на еротика laugh.gif Така че не виждам пречка да има приятелство между мъжа и жената cool.gif Че с човека с когото имаш интимна близост като не си приятел с кого тогава Дето се знаете до най-малката подробност tongue.gif включително интимните тайниАко не сте приятели какво по дяволите правите заедно?
N{}N1
Интересен и доста спорен въпрос. Приятелство винаги може да има, стига и двете страни да го искат. Не можеш да принудиш някой да ти бъде приятел, без той сам да го поиска. Приятелство между мъжа и жената може да има, но в един момент то прераства в любов, ако не взаимна - то мъжа към жената или обратното. (: При всеки е различно wink.gif за едни има приятелство - за други не tongue.gif
XeMyC
Според мен САМО приателство между мъже и жени има, но само след като вече са правили sex. Поне в моя случай след като се разделим с гадже си оставаме супер приатели, без капка притеснение един от друг или забранени теми на разговор например. И двамата знаем че можем да разчитаме на другия за каквото и да било. Но това както вече казаха в тази тема е строго индивидуално. По мои наблюдения след като повечето двойки се разделят, или приятели правят sex, тяхното приятелство "отива на кино" или поне не е същото. До сега (да се надяваме и занапред) не съм изгубил приятелка заради това че сме били заедно, даже напротив, ставаме по близки и общуването помежду ни се улеснява стократно.

Potrebitel, не трябва да се притесняваш че твоя приятел може да иска нещо повече от теб. Ако изпаднете в „ситуация”, след като му обясниш че искате да сте приятели и нищо повече, ако наистина ти е приятел ще те рабере. Разбира се винаги ще има мисли от рода – абе как ли изглежда само по монокини и т.н. но ще ти бъде приятел и ще те цени като такъв. И най – важното, няма да го има напрежението от твоя страна че той иска sex, и от негова „абе как подяволите да я вкарам в леглото”.

Това е според мен. cool.gif
elman
ЦИТАТ(N{}N1 @ 13.08.2007г. в 15:28ч.) *
Приятелство между мъжа и жената може да има, но в един момент то прераства в любов, ако не взаимна - то мъжа към жената или обратното. (: При всеки е различно wink.gif за едни има приятелство - за други не tongue.gif

Защо мислиш така? Аз лично имам еднакъв брой приятели и мъже и жени, както и любима, но към приятелките ми не изпитвам любов! Приятелсво винаги може да има, зависи обаче кой какво влагав него! smile.gif
potrebitel
ЦИТАТ(mafron @ 13.08.2007г. в 15:21ч.) *
Любовта е приятелство с елементи на еротика laugh.gif Така че не виждам пречка да има приятелство между мъжа и жената cool.gif Че с човека с когото имаш интимна близост като не си приятел с кого тогава Дето се знаете до най-малката подробност tongue.gif включително интимните тайниАко не сте приятели какво по дяволите правите заедно?
Ти май говориш за любов между мъж и жена. То е ясно,че всеки,който има интимна близост с някой, трябва да е и приятел с него(всъщност има предвид да имат връзка). Но аз питах дали може да има приятелство като това между двама мъже или две жени,без никой да помисля за секс. И доста го пообсъдихме тук,ама явно не си чел много tongue.gif
ЦИТАТ(XeMyC @ 13.08.2007г. в 21:03ч.) *
Potrebitel, не трябва да се притесняваш че твоя приятел може да иска нещо повече от теб. Ако изпаднете в „ситуация”, след като му обясниш че искате да сте приятели и нищо повече, ако наистина ти е приятел ще те рабере. Разбира се винаги ще има мисли от рода – абе как ли изглежда само по монокини и т.н. но ще ти бъде приятел и ще те цени като такъв. И най – важното, няма да го има напрежението от твоя страна че той иска sex, и от негова „абе как подяволите да я вкарам в леглото”.Това е според мен. cool.gif
Вече си мисля,че няма да изпаднем в такава "ситуация", дори да е така той няма да иска да си признае. Но, ако пък стане, ще си кажа каквото мисля и ще си бъдем само приятели wink.gif
baby_muse
Има такова приятелство..
DEAM
ЦИТАТ(baby_muse @ 14.08.2007г. в 01:22ч.) *
Има такова приятелство..

Ако не изпитвате каквото и да е по между си (не е задължително да се обичкате tongue.gif) значи не е приятелство. Не мога да го определя какво е но и аз съм вършил услуги на момичета които са ми били напълно безразлични ( и то доста големи услуги ) - не знам сигурно за да ми се носи добро име smile.gif А и други са го правили wink.gif така, че не бързайте да ме сочите с пръст biggrin.gif
RA4NA
ЦИТАТ(DEAM @ 14.08.2007г. в 11:28ч.) *
Не мога да го определя какво е но и аз съм вършил услуги на момичета които са ми били напълно безразлични ( и то доста големи услуги ) - не знам сигурно за да ми се носи добро име smile.gif

На това аз му викам "да работиш в полза на обществото". Безвъзмезно! Същото го правя и аз. Аплодисменти! thumbsupsmileyanim.gif

Факт е че имам приятели мъже, и сме само приятели, защото е почети невъзможно някой да се влюби в кретен като мен. smile.gif Всички са наплашени от неспиращия порой глупости, които бълва устата ми като на конвей, без да спира biggrin.gif Аз също не се влюбвам, щото пък моето сърце е каменно за такъв тип чувства. Но виж, иначе всички ги обичам.
Какво да направя, като дълбоко някъде в мен се крие едно добро детенце smile.gif
elman
ЦИТАТ(RA4NA @ 14.08.2007г. в 11:42ч.) *
На това аз му викам "да работиш в полза на обществото". Безвъзмезно! Същото го правя и аз. Аплодисменти! thumbsupsmileyanim.gif
Какво да направя, като дълбоко някъде в мен се крие едно добро детенце smile.gif

Покажи го и ние да го видим rolleyes.gif
duvi
Всичко зависи от хората ! Може да има приятелство може и да няма. Важно е дали тези хора, които са били приятели и са правили секс и каквото още ви дойде на акъл искат да останат приятели. Тези детски излеания от 5в клас "не искам да го виждам той/тя ме заряза" са си само за тогава. И аз си мислих, че не искам да вижам някой хора но като минат 2-3 години и се оправят нещата и ставате приятели отново защото сте имали нещо общо, било е хубаво и за двама Ви ! smile.gif)
desert_rose
Фактът, че имам приятели мъже и са ми такива от 8 - 9 години, е достатъчен да ме убеди в съществуването на такова приятелство. Естествено, че човек, който е убеден предварително, че такова животно нема, няма как да го създаде и поддържа.
potrebitel
ЦИТАТ(desert_rose @ 14.08.2007г. в 16:00ч.) *
Естествено, че човек, който е убеден предварително, че такова животно нема, няма как да го създаде и поддържа.

Това е така, напълно съм съгласан с теб. Аз поне не съм убедена, че няма такова нещо,но беше добре да чуя и други мнения wink.gif

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.