ЦИТАТ(potrebitel @ 25.07.2007г. в 15:50ч.)

Ok,може да не сме се разбрали нещо. Аз не съм правила секс с мой приятел. По принцип въпросът ми беше дали може да съществува такова приятелство без нито един от двамата да не помисли за секс, но аз стигнах до извода, че не може. Може да не правят секс, ама поне помисли ще има. Аз имах много добър приятел мъж,но исках да првим секс(даже ми се искаше да станем гаджета),ама не направихме нищо,после си станахме добри приятели,а накрая се скарахме,ама по друг повод. Сега имам един наситина много добър приятел мъж,но дочух от други хора,че на него му се искало нещо повече, аз не знам със сигурност дали е така,иска ми се да не е. Явно при някои хора се получава номерът и след секса пак си остават приятели,но понякога може да има риск после да се развали това приятелство и в такъв момент се питаш дали си струва заради един секс да разваляш дружбата. Но все пак хора различни, за всеки си е различно,зависи и от ситуацията
Ех, приятно се изненадах от отговора ти.

Пак си мислех, че някой ще се захване за нещо, тук гледам пак из темите нападки и обиди, но както и да е.
Само че на мен едно нещо ми стана много чудно и в преден твой пост и сега пак. Този твой сегашен приятел.. ако сте толкова близки, как така разбираш от трети лица, че той искал нещо повече? Не ти ли се струва странно. Аз от опит знам, че понякога с приятелите е много по-трудно да подхванеш сериозен разговор за нещо, което те притеснява или терзае. Но все пак, ако наистина държиш на него, все събираш смелост и действаш. Недоизказаните неща или коментарите с трети лица в много случаи по-скоро развалят картинката и не помагат.
И това между другото е независимо дали говорим за момичета или момчета.