ЦИТАТ(potrebitel @ 20.08.2007г. в 12:21ч.)

Е, няма как да искаш да правиш секс с всеки. Нали трябва да има привличане? Не може всички да те влекатТова за окото и ръката съм съгласна. Аз примерно изпитах сексуално влечение към един мой много добър приятел ,но нито му го казах, нито го показах. Сега сме си много добри приятели, аз мога да разчитам на него и той на мен. Мисля,че ,ако бяхме правили секс, после щяха да са по-различни нещата от сега. Едва ли щях да мога както сега да си казвам какво ми е и т.н. Не мисля,че приятелството щеше да е същото, или щяхме да искаме още, ако сексът е бил добър, или нямаше да ни е удобно да се погледнем в очите, ако не е бил добър
Да де-ами като те влече?

Какво да правиш-да си сдържаш подтиците на тялото и да си докараш невроза,или да се отдадеш на чувството и да се чувстваш добре,и в добро здраве?
като каза,че си изпитвала сексуален апетит към приятел,и не си се задоволила,по-добре ли си сега?Или още те гложди отвътре?
Щом като помниш случката-значи все още те гризе
ЦИТАТ(Devians @ 20.08.2007г. в 12:22ч.)

Ох ,архетип та архетип, я по добре мини на съзнание и комплекси , недоизживяното винаги подтиква ,но все пак човека е човек има воля,има съзнание. А защо мислиш че мъжкото его ще пострада ако не се овъргаляш и не помислиш малко по-иначе за една красива и умна жена а....

Това че животинското пак взема връх в доста хора е ясно. Но аз не мисля че нагона е водещото м/у жени и мъже. А и Фройд е изследвал елементарни личности явно, но те не са единствените на този свят

Напротив-тези чувства и подтици на неосъзнатото,които Фройд е описал съществуват и в "по-сложните" индивиди.Заради това психоанализата на Фройд е вярна,и не се използва само при неврози,ами и при здрави индивиди,като теб и мен (
за себе си не съм толкова сигурен)
Поддтискането на инстикта ти за съвкупление,в името на "приятелството" може да ти докара само някоя невроза.Нищо друго.
ЦИТАТ(vboychev @ 20.08.2007г. в 12:23ч.)

Точно това... неопитаното, невкусеното, непознатото създава непринуденото отношение, безкрайно необходимо за едно истинско приятелство...
И защо трябва да отговарям на този въпрос... Дали си струва в леглото... Дай да не оценяваме жените само хоризонтално...
Е-никой не оценява жените
само хоризонтално.
Оценката е комплексна,като хоризонталното положение е само един от аспектите