Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Има ли приятелство между жени и мъже?
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
mitaka33
Разбира се, че има такова приятелство. Но с едно уточнение/поне при мен е така/- силни приятелски отношения имам с жени, които не харесвам физически. Не че не си говорим за секс, но това е по-скоро на майнап, и двамата сме сигурни че сме в безопасност. И още нещо - приятелство, преминало в секс е за предпочитане от секс, преминал в приятелство. Последното е вид вежлива форма на безразличие и за двете страни.
zgrad
Тези ,който си мислят ,че има, не знаят какво им мислят от другата страна. Вервайте ми.
_sweet_
има приятелство между мъж и жена само ако братовчеди,брат,сестра и т.н.иначе всичко прераства в секс tongue.gif ,но секса в приятелство no-no.gif ........малко трудно ми се струва
zorito
ЦИТАТ(_sweet_ @ 17.10.2007г. в 10:33ч.) *
има приятелство между мъж и жена само ако братовчеди,брат,сестра и т.н.иначе всичко прераства в секс tongue.gif ,но секса в приятелство no-no.gif ........малко трудно ми се струва

Ми те са си го казали хората - приятелството прераства в любов, но любовт в приятелство - никога!
Novkov
ЦИТАТ(zorito @ 17.10.2007г. в 10:54ч.) *
Ми те са си го казали хората - приятелството прераства в любов, но любовт в приятелство - никога!

clap.gif Oт личен опит подкрепям мнението на Зорито! Затова вече не рискувам приятелството си с някое момиче smile.gif
dessi_barbie
И за мен няма приятелство между момче и момиче.Аз имах един мн добър приятел една вечер двамата се напихме и се целувахме.На другия ден всичко беше различно...вече не можех да му споделям че харесвам някое момче напр или каквото и да е било свързано с това.След година станахме и гаджета...Е вече дори и не се поздравяваме а сме от една компания...Иначе имам се мн с братовчед си,с кръсника си...но нещата се променят.Преди си казвахме всичко...а сега не живеем в един град и малко или мн се отдалечихме.Та така де...неможе да има приятелство,винаги единия иска нещо или пък двамата smile.gif
hrodopski
ЦИТАТ(potrebitel @ 24.06.2007г. в 08:12ч.) *
Не видях друга такава тема и затова питам според вас дали съществува такова нещо като приятелство между мъж и жена, без да се мисли за секс? Един мой познат казва, че няма, винаги единия ще иска да има нещо друго. Аз лично на няколко пъти се сблъсках с такава ситуация и после разбрах, че човекът е искал секс...Та, какво ще кажете вие

Опитах се,не мога да кажа колко сполучливо,да ти отговоря на поставения тук въпрос.Влез в профила ми и прочети вторият мателиал към темата разкази,озаглавен"за любовта,секса и приятелството" Родопски...20.10.2007 г.
SuPeR_RaDo
ЦИТАТ(mitaka33 @ 22.09.2007г. в 21:13ч.) *
И още нещо - приятелство, преминало в секс е за предпочитане от секс, преминал в приятелство. Последното е вид вежлива форма на безразличие и за двете страни.

По-скоро е резултат от неразумност или пък по-голямо количество етилов алкохол wink.gif
Blizzarder
Искам да отворя тази тема, защото имам проблем точно с това толкова успорвано междуполово приятелство. От около 2 години аз имам най-добра приятелка и това найтина е прекрасно. С нея мога да споделям всичко без страх, а и е някакси много лесно да споделям неща, които иначе никога не бих изрекъл.Приятелството ни макар и на много хора да не се вярва е чисто и доскоро нямаше задни мисли. Заедно дори ходихме на море спахме в една стая и говорихме на абсолютно сякакви теми по цяла нощ. Тя вече повече от година си има гадже, в което е безумно влюбена. Проблема идва в това че напоследък съм започнал да се влюбвам в нея и не мога просто да спра този "процес" не знам какво да правя, още повече че тя е от моя клас гажето й също и всичко става много сложно. Ако нещата продължават така ще стане мн неприятно и за нея но пък и не мога просто ей така да избягам. Приятелсвото ни все още е чисто и прекрасно но ме е страх че бавно започвам да го развалям и не знам какво да правя. Предполагам че тези мой чувства произтича най-вече от възрастта, хормоните и пубертета едва ли не, но това не ме успокоява особено защото ги има.
Моля някой с повечко житейски опит да ми попомогне малко докато още не съм прецякал всичко smile.gif
zgrad
ЦИТАТ(Blizzarder @ 18.11.2007г. в 13:26ч.) *
Искам да отворя тази тема, защото имам проблем точно с това толкова успорвано междуполово приятелство. От около 2 години аз имам най-добра приятелка и това найтина е прекрасно. С нея мога да споделям всичко без страх, а и е някакси много лесно да споделям неща, които иначе никога не бих изрекъл.Приятелството ни макар и на много хора да не се вярва е чисто и доскоро нямаше задни мисли. Заедно дори ходихме на море спахме в една стая и говорихме на абсолютно сякакви теми по цяла нощ. Тя вече повече от година си има гадже, в което е безумно влюбена. Проблема идва в това че напоследък съм започнал да се влюбвам в нея и не мога просто да спра този "процес" не знам какво да правя, още повече че тя е от моя клас гажето й също и всичко става много сложно. Ако нещата продължават така ще стане мн неприятно и за нея но пък и не мога просто ей така да избягам. Приятелсвото ни все още е чисто и прекрасно но ме е страх че бавно започвам да го развалям и не знам какво да правя. Предполагам че тези мой чувства произтича най-вече от възрастта, хормоните и пубертета едва ли не, но това не ме успокоява особено защото ги има.
Моля някой с повечко житейски опит да ми попомогне малко докато още не съм прецякал всичко smile.gif

Още едно потвърждение на казаното по горе.
Аз нямам кой знае какъв опит ,ама за тия неща слушаи само себе си, съветниците само ги изслушваи.
KuChKaTa
според мен е възможно аз лично си имам 2ма приятели момчета с които не е ставало дума за секс и няма и да стане..... просто си ги приемам като по-големи братя
djulss
ЦИТАТ(ivan_iliev3bg @ 24.06.2007г. в 08:06ч.) *
Ми сега ще ти кажа личният си опти - имах приятелки жени(от детинство още). После попораснахме, поразхубавихме се, и понаправихме разни хубави неща - приятелството свърши. Сега уж сме приятели - таратанци - и двамата си мислим за това.

И от където и да тръгне разговора все до там стигам с тях.
Тъпото е , че като сме в компания всеки от нас с прителя/ката си си личи ,че не сме само приятели ..... wink.gif
snowgirl
Аз изхождайки от моят опит, спокойно мога да кажа, че има такова приятелство.Вече 24 години сме невероятно близки.Никога не съм имала жена, толкова близка приятелка.И до ден днешен връзката ни, си е чисто платонична.Да не казвам голяма дума, но ще сме заедно докато свъртта ни раздели smile.gif
Spirit85
ЦИТАТ(snowgirl @ 1.12.2007г. в 23:07ч.) *
Аз изхождайки от моят опит, спокойно мога да кажа, че има такова приятелство.Вече 24 години сме невероятно близки.Никога не съм имала жена, толкова близка приятелка.И до ден днешен връзката ни, си е чисто платонична.Да не казвам голяма дума, но ще сме заедно докато свъртта ни раздели smile.gif

От твоя гледна точка е така, никой не го оспорва, въпросът е той как ги вижда нещата laugh.gif
Roki77
Аз съм пробвал три пъти това упражнение. И според мен проблема е че в един момент почва да ти се върти в главата идеята , ами защо да сме само приятели след като толко добре се разбираме!!! В този момент всичко отива подяволите. ohmy.gif
Ashantitu
Ще ви кажа само, че от два месеца ходя с момчето, което ми беше най-близък приятел през последните 2-3 години... нямам какво друго да добавя...
fireson
ЦИТАТ(Ashantitu @ 3.12.2007г. в 18:28ч.) *
Ще ви кажа само, че от два месеца ходя с момчето, което ми беше най-близък приятел през последните 2-3 години... нямам какво друго да добавя...

Душицо кажи как е положението след 2-3 години , тогава ще е важен отговора
tigertron

Според мен това е най-добрата развръзка на нещата. Вие вече се познавате доста добре, нямате задръжки, не се притеснявате един от друг ... Хората казват, че във всяко едно истинско приятелство има по малко любов. При вас се е превърнала в голяма thumbsupsmileyanim.gif
MusicAngel
НЕ!
Или момчето иска нещо от момичето или момичето иска нещо от момчето.
На един от двамата не му е чиста работата tongue.gif
Ashantitu
или пък и на двамата не са им чисти работите и тогава си правят мръсотии заедно smile.gif
zgrad
ЦИТАТ(Ashantitu @ 5.12.2007г. в 21:53ч.) *
или пък и на двамата не са им чисти работите и тогава си правят мръсотии заедно smile.gif

Това не са мръсотий tongue.gif
^^ANGELSING^^

То и аз подобно, ама после...пак стана едно голямо нищо..хем без приятел- близък хем сама...Не знам дали е за предпочитане да се смесват приятелските чувства с други отношения...
[JuSt_F]
ем да ви кажа имам мн момчета които са ми мн добри приятели и чесно казано с някои от тях се разбирам по добре от която и да е приятелка(освен най-добрата ми) Вярно си е не мога да им кажа всичко макар и до ся никой не е казвал на др някои от моите тайни worshippy.gif . Така че мисля че може да има приятелство между мъже и жени wink.gif
_sweet_
ЦИТАТ([JuSt_F] @ 30.12.2007г. в 00:21ч.) *

ем да ви кажа имам мн момчета които са ми мн добри приятели и чесно казано с някои от тях се разбирам по добре от която и да е приятелка(освен най-добрата ми) Вярно си е не мога да им кажа всичко макар и до ся никой не е казвал на др някои от моите тайни worshippy.gif . Така че мисля че може да има приятелство между мъже и жени ;)

Като те гледам със сигурност си под 18 г.Ела след 5-6 годинки да си поговорим за приятелството и затова как добре са те изслушвали твоите "най-добри" приятели.За да се разбирате,сигурно има говориш с половин уста(както личи от правописа ти).
smirena

Има приятелство между мъже и жени.
Май първо се преминава през ухажване,безброй комплименти.
И ако мъжът пред теб го чувстваш като приятел,той остава такъв.
Имам приятели,с които ме свързват само общи интереси. cool.gif
[JuSt_F]
Като те гледам със сигурност си под 18 г.Ела след 5-6 годинки да си поговорим за приятелството и затова как добре са те изслушвали твоите "най-добри" приятели.За да се разбирате,сигурно има говориш с половин уста(както личи от правописа ти).

Да вярно е че съм под 18, но и на момчетата говоря за сериозни неща (като семейни проблеми),но само на момчета които са преминали през същото.Примери не ми се дават,но ако искате вярвайте-не са казали на никой,защото знаят колко е неприятно ...
Leslie_
ЦИТАТ(smirena @ 30.12.2007г. в 23:38ч.) *
Има приятелство между мъже и жени.
Май първо се преминава през ухажване,безброй комплименти.
И ако мъжът пред теб го чувстваш като приятел,той остава такъв.
Имам приятели,с които ме свързват само общи интереси. cool.gif

ЦИТАТ([JuSt_F] @ 3.01.2008г. в 05:03ч.) *

Да вярно е че съм под 18, но и на момчетата говоря за сериозни неща

Да ти кажа, това, че някой е под 18 ..не оказва кой знае какво влияние върху начина му/й на мислене. Е, верно, че не съм съгласна със smirena, но това е отделен въпрос.

Не вярвам в приятелството между мъжа и жената...под каквито и да било форми. В крайна сметка след години "приятелство" или той, или тя осъзнава, че най-подходящия човек, с който да бъде, е онзи, с който е споделял/а през годините, доверявал/а му/й се е и го обича "приятелски". Но не осъзнават, че приятелството може да се превърне в нещо повече..., но обратното почти никога не става.
an7hony15
ЦИТАТ(Leslie_ @ 3.01.2008г. в 13:30ч.) *
Да ти кажа, това, че някой е под 18 ..не оказва кой знае какво влияние върху начина му/й на мислене. Е, верно, че не съм съгласна със smirena, но това е отделен въпрос.

Не вярвам в приятелството между мъжа и жената...под каквито и да било форми. В крайна сметка след години "приятелство" или той, или тя осъзнава, че най-подходящия човек, с който да бъде, е онзи, с който е споделял/а през годините, доверявал/а му/й се е и го обича "приятелски". Но не осъзнават, че приятелството може да се превърне в нещо повече..., но обратното почти никога не става.

И е аз не съм сигурен че може да има приятелство м/у мъжа и жената,но съм съгласен със Leslie че най-подходящия човек е онзи с който си споделял през годините,който е бил до теб,защото на мене ми се случи същото така е wink.gif
dareto
Не ми се иска да ви разочаровам, но отговорът е "НЕ"! tongue.gif
Истината е, че на нас жените много ни се иска да е така, защото подсъзнателно вярваме, че ... сме равни с мъжете и те разчитат на нас, вярват ни, и не гледат на нас само, като на сексуален обект!
Да обаче НЕ! Просто мъжете са устроени така, не са виновни! Готови са дори на тази роля само и само да ни имат! Общо взето, като прегледате има много мнения в, които били приятели и станали гаджета, ама обратното??? Нещо не се връзва! След края на подобна връзка, отново наша е идеята да си останем приятели и те милите нали са се насадили на пачи яйца се съгласяват, за да нямат проблеми!
Обащават приятелство, обаче все са заети да изслушат проблемите, а ако пък са свързани с новия мъж в живота ви се получава, че започват да го защитават. Изведнъж все са на различно мнение от вашето и мъжката солидарност така заговаря, че ви идва малко в повече! Ако не разберете намека идва тежката артилерия: "новата му приятелка ревнува щото виждаш ли ти си толкова красива и добра и толкова близка с мен, че .... ! Не може да се виждате и никакво звънене повече, когато е свободен той ще се обади! Чакай си ако си нямаш друга работа! Така, че... вземете се в ръце момичета все някой трябваше да ви го каже! wink.gif "
shani_77
НЕ! ЗА съжаление това е извода ми от скромния опит ,който имам от ситуациите"най-близкият ми приятел е/беше мъж".В крайна сметка винаги настъпва един повратен момент,в който установяваш,че чувствата не са взаимни.Така сме устроени по природа какво да се прави(но по-добре да разбереш,че най-добрият ти приятел има задни мисли,отколкото най-добрата ти приятелка nono.gif )Но въпреки всичко ценя близките си приятели,защото има неща,които само с тях мога да обсъждам и получавам много ценни съвети.А и мъжете според мен не са интриганти и толкова двулични като доста от жените т.е по-искренни са..
shefkata
Имааааааааааааааа jumping11.gif
Има приятелство между мъжете и жените! Без значение, че единят от двамата винаги ще има едно на ум, приятелство може И съществува !
jeditte
Повечето приятелства между хора от различен пол завършват заради породилите се "чувства" у единия, или пък прерастват в краткотрайна връзка и пак завършват катастрофално. Обаче в моя случай /не че имам особено голям опит/, приятелките са ме предавали и наранявали, а приятелите- никога. Имало е случай от рода "Спрайт има нещо да ти казва" разбира се, не може тийнейджъри да не се "зарибяват" под прикритието "само приятели сме", но вече това време отмина. Имам един приятел и вярвам, че наистина е такъв, познаваме се от 7 години, имали сме си малко "оф май се влюбвам в теб", но и това отмина постепенно, флиртчето за щастие не промени нищо. Продължаваме да си имаме все такова доверие и да сме все така искрени. Просто и двамата осъзнаваме, че колкото и да си приличаме, ако сме "нещо повече" няма да се изтърпим и направо ще се избием. Може би точно този факт ни е помогнал да запазим отношенията си- стремим се към различни неща в живота. Иначе понякога имам чувството че се гледам в огледало, ако бях се родила момче, щях да съм като него. Виждам у него своите собствени недостатъци /а това никому не е приятно/ Той пък у мен вижда това, което не е и което го е страх да бъде. Познаваме се прекалено добре. Докато с партньора ми не сме такива копия един на друг и точно това е хубавото, различни сме и се допълваме, компенсираме се взаимно. Просто държа на приятелчето си и се надявам да продължаваме така. /това дали той все още има задни мисли...той си ги има към всички hush.gif / А и освен това, може да има която си иска, не е опрял до мене /пък и номерцата му са ми ясни, на някое момиченце на 15 ще му се стори че е супер мил, романтичен, деликатен... бля бля бля, мен ми е прозрачен като стъкло и много добре знае, че ако си пробва тия "умения" на мене, лошо му се пише/
Имам и друг приятел, пак от 6-7 години, който е с 10 години по-голям от мен, но имам чувството, че разликата ни е поне 30, много ми е помагал със съветите си честно казано и ме е уважавал /макар че е имал възможност да ми влезе под кожата си остана на дистанция/ винаги е бил като... не знам, нямам брат, но ако имах, щеше да е същия гадняр, когото въпреки всичко ще си обичкам, въпреки тормоза.
С тия двама човека може да се каже че "израснах" и са ми помагали много пъти. Срещнах ги в труден за мен период, минахме през най-различни отношения, от "най-добрия ми приятел", през "абе ти падаш ли си по мен", до "Не мога да те понасям, не ме търси вече" и накрая "Съжалявам, извинявай"
Иска ми се да останем приятели. Много ми се иска да е възможно. Не мисля да се дистанцирам, само защото "можело нещо да стане". Не се страхувам от това и не бих го допуснала. Ако все пак един ден се наложи да си кажем сбогом и да не се потърсим повече, то няма да бъде по моя вина.
anil
Иване прав си мама му стара.Аз 38 години вярвах,че е възможно,но след случки каквито ти описваш май си мисля,че всеки слугува на задника си.Сега не се вълнувам от тоя въпрос,но когато срещна гогина мадама/не само на вид/ все не ми се ще да я загубя завинаги.Женен съм нямам проблеми с жените,но нямам и отговор на въпроса.Но най-добрата проверка е времето. cool.gif
ogaan
ЦИТАТ(potrebitel @ 24.06.2007г. в 07:12ч.) *
Не видях друга такава тема и затова питам според вас дали съществува такова нещо като приятелство между мъж и жена, без да се мисли за секс? Един мой познат казва, че няма, винаги единия ще иска да има нещо друго. Аз лично на няколко пъти се сблъсках с такава ситуация и после разбрах, че човекът е искал секс...Та, какво ще кажете вие

Много просто - ако случайно и двамата таят антипатия към тялото на другия - да. Иначе ще им минава мисъл за секс.
Хората изпитват влечение към майките и бащите си (често несъзнавано), а та нима приятелството ще е по-голямо табу. Айде бе! А защо братята ревнуват сестрите си? Замисляли ли сте се?

nameZx
ЦИТАТ(ogaan @ 8.01.2008г. в 19:27ч.) *

Много просто - ако случайно и двамата таят антипатия към тялото на другия - да. Иначе ще им минава мисъл за секс.
Хората изпитват влечение към майките и бащите си (често несъзнавано), а та нима приятелството ще е по-голямо табу. Айде бе! А защо братята ревнуват сестрите си? Замисляли ли сте се?

И грозни да са няма спасение на някои купон след няколко бутилки и шкавчето става.
Просто мъжа и жената не могът да избягат от секса кво да се прави природа.
bojikokala
Колкото и голямо да е едно приятелство между мъж и жена в един момент се превръща в желание за близост.Може би колешките с които общувам в работния процес и извън него ги приемам като приятелки.
Не, нормално е естествените влечения мъж- жена да проговорят всеки момент, и аз ще трябва да се срамувам от това че съм си мислил, че тази жена,съм я имал просто само за приятел.
ivo23
Абе срещу природата трудно можеш да се бориш.
smirena

Зависи от хората... cool.gif
Родена Когато Вали
Има... на мен повечето ми приятели самъже. wink.gif
kingston
Има разбира се , стига да не се намесват чуствата smile.gif
anyuta
Советую принимать леветон - п чтобы желание к сексу повысилось (либидо) и секс будет очень качественный - проверено лично!!!
ivo23
ЦИТАТ(Родена Когато Вали @ 11.02.2008г. в 21:46ч.) *
Има... на мен повечето ми приятели самъже. wink.gif

А дали ти си им приятелка или обект на сексуалните им желания?Понякога мъжете можем да сме много търпеливи.
potrebitel
ЦИТАТ(ivo23 @ 12.02.2008г. в 07:44ч.) *
А дали ти си им приятелка или обект на сексуалните им желания?Понякога мъжете можем да сме много търпеливи.

Жените също можем да сме търпеливи tongue.gif
Не знам за вас, ама аз се убедих, че е адски трудно да вирее приятелство между противоположните полове, без да има сексуално влечение не говоря за случаи, когато не се харесват грам дори rolleyes.gif
ivo23
ЦИТАТ(potrebitel @ 12.02.2008г. в 08:33ч.) *
Жените също можем да сме търпеливи tongue.gif
Не знам за вас, ама аз се убедих, че е адски трудно да вирее приятелство между противоположните полове, без да има сексуално влечение не говоря за случаи, когато не се харесват грам дори rolleyes.gif

Аз за това казах,че срещу природата не можеш да се бориш wink.gif
shefkata
ЦИТАТ(ivo23 @ 12.02.2008г. в 08:57ч.) *
Аз за това казах,че срещу природата не можеш да се бориш wink.gif

И въпреки всичко, това не ти пречи да поддържаш приятелство ! Ако не се бориш срещу природата - то за какво живеш ? Нали смисълът е в борбата срещу невъзможното wink.gif
potrebitel
ЦИТАТ(shefkata @ 12.02.2008г. в 09:57ч.) *
И въпреки всичко, това не ти пречи да поддържаш приятелство ! Ако не се бориш срещу природата - то за какво живеш ? Нали смисълът е в борбата срещу невъзможното wink.gif

ПО принцип е така, слънчице мое, ама понякога сме безсилни пред нагона. Не всеки път, разбира се, и не с всеки човек, но се случва...
bojikokala
Мда.. срещу природата не можеш да се бориш, в един момент ти влиза дяволчето в главата.
Няма ли да ти е съвестно после че си заблуждавал (приятела) че си се заблуждавал ти самия?
Удари ли те хормона почваш да гледаш по друг начин.Затова давам яснота нали сме приятели не трябва да се лъжем!!!
smirena
Съгласна съм с шефката,има приятелство между мъже и жени... cool.gif
anyuta
ЦИТАТ(ivo23 @ 12.02.2008г. в 08:44ч.) *

......и будет у тебя огромное желание wink.gif http://www.stressam.net/content/view/115/29/
smirena

Аз държа на мнението ,че има приятелство,но често при мъжете се случва да надделее сексуалносттта и
край на приятелството... cool.gif

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.