BigBrother
13.02.2008г. в 10:27ч.
Естествено че има, моите най-добри приятели с момичета, и към тях не изпитвам нищо сексуално.Пък и лично на мен ми е било по лесно да имам приятели момичета, от колкото момчета, така че ДА може
potrebitel
13.02.2008г. в 10:34ч.
ЦИТАТ(BigBrother @ 13.02.2008г. в 11:27ч.)

Естествено че има, моите най-добри приятели с момичета, и към тях не изпитвам нищо сексуално.Пък и лично на мен ми е било по лесно да имам приятели момичета, от колкото момчета, така че ДА може

Хмм, а колко си голям? Да не би ,като поотраснат малко приятелките ти и станат малко по-сексапилни, да почнеш да гледаш с друго око на тях
BigBrother
13.02.2008г. в 10:40ч.
Хам ами аз вече съм на 20, а приятелките ми наистина са супер секси, ако искайте вярвайте но и 2-те са руси, е и аз сум рус де хахаха, със сини очи,но нищо, само ги обичам много като сестри тва е
bojikokala
13.02.2008г. в 15:16ч.
ЦИТАТ(smirena @ 13.02.2008г. в 09:36ч.)

Аз държа на мнението ,че има приятелство,но често при мъжете се случва да надделее сексуалносттта и
край на приятелството...

За това не се и заблуждавам че може да си имам приятелка.
Какво да се прави, като ти влезе хормончето лудвам.
shefkata
13.02.2008г. в 15:26ч.
Абе, триста дяволи да ти влязат в главата, ако ти сам не поставиш бариера на желанията си, то от горе няма да ти падне. Имаш приятелка от срещуполажния пол, харесваш я, привлича те, ама има триста и тридесет неща, които не ти позволяват да си с нея - е, сега да легнеш да умираш ли. Я си създай едно хубаво приятелство, хем ще си близо до тая жена, хем ще каляваш волята си...Пък дали си на....л една повече или по малко, туй не е жизнено важен въпрос. Е те това мисля аз...
bojikokala
13.02.2008г. в 16:33ч.
ЦИТАТ(shefkata @ 13.02.2008г. в 15:26ч.)

Абе, триста дяволи да ти влязат в главата, ако ти сам не поставиш бариера на желанията си, то от горе няма да ти падне. Имаш приятелка от срещуполажния пол, харесваш я, привлича те, ама има триста и тридесет неща, които не ти позволяват да си с нея - е, сега да легнеш да умираш ли. Я си създай едно хубаво приятелство, хем ще си близо до тая жена, хем ще каляваш волята си...Пък дали си на....л една повече или по малко, туй не е жизнено важен въпрос. Е те това мисля аз...

Това важи за колежка или дама на приятел.
Никога не съм сигурен какво ще си помисля пред една интелигентна дама.Може да се държа много резервирано, нотова няма да бъде естественото ми поведение.
Значи превръщам се в един лицемер . Защо трябва да я заблуждавам ? А и самия себе си?
shefkata
13.02.2008г. в 16:38ч.
ЦИТАТ(bojikokala @ 13.02.2008г. в 16:33ч.)

Това важи за колежка или дама на приятел.
Никога не съм сигурен какво ще си помисля пред една интелигентна дама.Може да се държа много резервирано, нотова няма да бъде естественото ми поведение.
Значи превръщам се в един лицемер . Защо трябва да я заблуждавам ? А и самия себе си?
Ама това ти държание няма да трае цял живот - когато опознаеш човека срещу себе си, нещата са доста по различни. Няма все да се стесняваш, я...В един момент, човек се отпуска и отново е себе си, без значение, какъв е човека срущу него.
Gizmoto
13.02.2008г. в 16:42ч.
ЦИТАТ(potrebitel @ 24.06.2007г. в 06:12ч.)

Та, какво ще кажете вие
Ми аз ще река че всяка достатъчно грозна жена която няма как да ми се хареса е добре дошла за приятелство ако имаме общи интереси.
А тези дето на мене ми харесват да бъдат така добри да стоят на разстояние и да не се опитват да завързват приятелство.
BigBrother
13.02.2008г. в 17:21ч.
мале колко сте повърхностни какви хормони бе става дума за приятелство, а то не е ли най-ценното нещо на света. А ако си касметлия може да се влюбиш в най-добрата си приятелка, и ако тя е влюбена в теб, 1000% тва е най-успешната възможна връзка.
zgrad
13.02.2008г. в 19:08ч.
ЦИТАТ(BigBrother @ 13.02.2008г. в 10:40ч.)

Хам ами аз вече съм на 20, а приятелките ми наистина са супер секси, ако искайте вярвайте но и 2-те са руси, е и аз сум рус де хахаха, със сини очи,но нищо, само ги обичам много като сестри тва е

Като ти чета писаниците ми идва един въпрос на ум:
-По жени ли си падаш?
qniii88
15.02.2008г. в 01:15ч.
ЦИТАТ(BigBrother @ 13.02.2008г. в 18:21ч.)

мале колко сте повърхностни какви хормони бе става дума за приятелство, а то не е ли най-ценното нещо на света. А ако си касметлия може да се влюбиш в най-добрата си приятелка, и ако тя е влюбена в теб, 1000% тва е най-успешната възможна връзка.
искам да споделя моя опит

преди време срещнах 1 момче и се сприятелихме защото учихме заедно и общо взето прекарвахме почти изцяло времето си заедно.В началото бяхме просто приятели,тои си имаше приятелка аз също имах връзка.Излизахме заедно,забавлявахме се много.Но с времето започнах да усещам че той ме привлича,но не знаех какво да правя за да не разваля добрите ни приятелски отношения.и в крайна сметка се престраших и му казах,оказа се че и той има чувства към мен.И така най-добрия ми приятел се превърна в най-готиното гадже и съм супер щастлива затова.така че незнам дали съществува само приятелство между мъж и жена но си струва да опитате.
Rastamandja
18.02.2008г. в 18:55ч.
ЦИТАТ(potrebitel @ 24.06.2007г. в 08:11ч.)

Аз също искам да вярвам, че има такова приятелство, ама фактите все друго говорят. Имам един много добър приятел мъж, много се разбираме и ни е готино заедно, но в началото на мен ми мина мисълта за секс

, за него не знам, но сега вече не мисля за това и наистина си го чувствам като приятел
Повярвай ми има такова нещо аз лично имам една приятелка на 24 години е много е сладка и красива поне според мен това си е мое мнение

отначало и аз исках да спя със не я но сега се разбираме невероятно и нямам такива мисли и от двете страни лично съм го проверил тоя факт но сме във идеални отношения което е супер според нас

И най хубавото е че си я чуствам като истински приятел колкото и страно да звучи за повечето хора
WhiteHart
19.02.2008г. в 13:50ч.
Явно всеки дава мнения на база на личния си опит...Аз за себе си мога да кажа,че има такова приятелство. Имах навремето една такава приятелка - нонстоп движехме заедно,и много се разбирахме,но никога не прекрачихме границата,и бяхме доволни от това. Тя си беше тип "мъжемелачка" и си сменяше гаджетата като носни кърпички,и после не искаше и да чуе за тях. Докато с нея постигнахме някакво мълчаливо съгласие да сме просто приятели,и до ден днешен сме такива. Е,не че не ми е минавала през главата мисълта за секс де...Но това си е естествено...
sinioto
21.02.2008г. в 07:20ч.
Да, има! Аз лично имам доста приятели мъже и това е , което е помежду ни - добри отношения, добро приятелство, но нищо повече... Преди време точно на тази тема спорих с един мъж, който се опитваше да ме убеди, че приятелство между мъже и жени не може да има, защото според него всички се интересували само какво има под полата на жената. Доста спорихме , но в краина сметка аз все още си поддържам тезата, че има чисто приятелство. Но явно повечето съдим според личния си опит...
bojikokala
21.02.2008г. в 18:51ч.
Абе какви ги пишете бе? Тя ми е приятелка обаче не че не ми е минавало прес главата за секс.
ЛИЦЕМЕРИ
sinioto
22.02.2008г. в 02:57ч.
ЦИТАТ(bojikokala @ 21.02.2008г. в 18:51ч.)

Абе какви ги пишете бе? Тя ми е приятелка обаче не че не ми е минавало прес главата за секс.
ЛИЦЕМЕРИ
Не обиждай на лицемерие

Аз не съм била лицемерна в отношението ми спрямо приятелите ми - мъже, винаги съм била пряма и открита. Винаги съм приемала , че и те са били такива спрямо мен след като никога не са проявили неуважение, но все пак не съм им на всички в главите , че да им чета мислите! Никой не отрича, че е възможно приятелството да прерасне в нещо повече или едната страна да я спохождат и мисли за нещо повече от "просто приятели"... Но затова са ни главите на раменете... Ако си намерил полвинката си ,това не означава автоматично да спреш каквито и да е било контакти (приятелски) с обратния пол, просто защото "не можело да има просто приятелство между половете" Сори , но не съм съгласна...
bojikokala
22.02.2008г. в 16:48ч.
ЦИТАТ(sinioto @ 22.02.2008г. в 02:57ч.)

Не обиждай на лицемерие

Аз не съм била лицемерна в отношението ми спрямо приятелите ми - мъже, винаги съм била пряма и открита. Винаги съм приемала , че и те са били такива спрямо мен след като никога не са проявили неуважение, но все пак не съм им на всички в главите , че да им чета мислите! Никой не отрича, че е възможно приятелството да прерасне в нещо повече или едната страна да я спохождат и мисли за нещо повече от "просто приятели"... Но затова са ни главите на раменете... Ако си намерил полвинката си ,това не означава автоматично да спреш каквито и да е било контакти (приятелски) с обратния пол, просто защото "не можело да има просто приятелство между половете" Сори , но не съм съгласна...
Не визирах теб,но немислиш ли че трябва да си на ясно с един човек какви отношения трябва да имаш?
Говориме за приятелство в края на краищата, а приятел и с години можеш да не намериш, независимо от пола.
Може да имаш много добри познати, гаджета колкото си искаш, но човек да наречеш приятел?
Така разбирам аз нещата
WhiteHart
22.02.2008г. в 18:13ч.
bojikokala,ако някой,щом види хубаво момиче,изобщо не му мине през главата мисълта за секс,значи този някой има проблем...Лицемерие е да твърдиш обратното...И се въздържай от подобни определения.
potrebitel
22.02.2008г. в 18:31ч.
ЦИТАТ(WhiteHart @ 22.02.2008г. в 18:13ч.)

bojikokala,ако някой,щом види хубаво момиче,изобщо не му мине през главата мисълта за секс,значи този някой има проблем...Лицемерие е да твърдиш обратното...И се въздържай от подобни определения.
И това важи в пълна сила и за жените
^^ANGELSING^^
22.02.2008г. в 19:26ч.
ЦИТАТ(sinioto @ 22.02.2008г. в 02:57ч.)

Не обиждай на лицемерие

Аз не съм била лицемерна в отношението ми спрямо приятелите ми - мъже, винаги съм била пряма и открита. Винаги съм приемала , че и те са били такива спрямо мен след като никога не са проявили неуважение, но все пак не съм им на всички в главите , че да им чета мислите! Никой не отрича, че е възможно приятелството да прерасне в нещо повече или едната страна да я спохождат и мисли за нещо повече от "просто приятели"...
Но затова са ни главите на раменете... Ако си намерил полвинката си ,това не означава автоматично да спреш каквито и да е било контакти (приятелски) с обратния пол, просто защото "не можело да има просто приятелство между половете" Сори , но не съм съгласна...
За това, което си писала отностно -главите, че са на раменете...може би важи за някой индивиди, но за други не важи...Пък и зависи как приема приятелката на твоя приятел твоето приятелство с него?!Примерно...Имаш приятел, които си има приятелка и тя не може да приеме приятелството помежду Ви, дори и да е само платонично...тогава какво правиш?!В такива случаи?!Ако гаджето му ти каже, че не иска да се занимаваш с приятеля ти?
Дано съм обяснила правилно!
haidukpikaso
22.02.2008г. в 19:48ч.
ЦИТАТ(N{}N1 @ 13.08.2007г. в 14:28ч.)

Не можеш да принудиш някой да ти бъде приятел, без той сам да го поиска.
sinioto
23.02.2008г. в 01:24ч.
ЦИТАТ(bojikokala @ 22.02.2008г. в 16:48ч.)

немислиш ли че трябва да си на ясно с един човек какви отношения трябва да имаш?
Ами аз съм наясно за себе си, а ако човека насреща не е наясно, открито му казвам какво мисля, ако го приеме добре, ако не значи нямаме какво повече да си кажем.
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 22.02.2008г. в 19:26ч.)

За това, което си писала отностно -главите, че са на раменете...може би важи за някой индивиди, но за други не важи...Пък и зависи как приема приятелката на твоя приятел твоето приятелство с него?!Примерно...Имаш приятел, които си има приятелка и тя не може да приеме приятелството помежду Ви, дори и да е само платонично...тогава какво правиш?!В такива случаи?!Ако гаджето му ти каже, че не иска да се занимаваш с приятеля ти?Дано съм обяснила правилно!
Какво правя ли? Това е хипотетична ситуация... Ако тя наистина е толкова против навярно ще се отдръпна и ще разредя вижданията си с него. Предполага се , че в този случай, тя не ме познава особенно... Това не значи , че ще зачеркна приятелството си с него, но не бих икала да съм причината за недоразумения и най-малкото , което ще искам е да му създавам проблеми.
kao
23.02.2008г. в 02:18ч.
Страшна тема! Напомни ми един брадат виц....: "Жената на приятеля е свята!.. Но, ако жената си заслужава - той, не ти е никакъв приятел!.."
Та по темата - рано или късно поради естесвото на пола или я пожелаваш тази жена (може и на опаци) или не сте никакви приятели... Истинското приятелство ежду жена и мъж е .. ако мъжът е гей.........Всички останали приказки са поради неуточнена сексуалност..
djulss
23.02.2008г. в 07:42ч.
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 25.06.2007г. в 15:08ч.)

Моите приятели са мъже

и винаги мога да разчитам на тях
И не са гейове
Аз с жените не се разбирам - нямам на идея защо
В трудни моменти всяка,дето първа "приятелка" ми се пише,ми вика Сори,ама сега таковата...
Е сори си и ти за мене вече
И пак мъж ми помага
С мъжете нещо не мога да се разбера! 90 % от приятелите ми са жени! Често си мисля за секс с някоя от тях ,но на практика доста по-рядко се стига до него , но като си помисля май с всички съм ....

. Не е фатално да правиш секс с приятел/ка стига да не ти стане навик!
До сега не са ме подвеждали!
На жените може да се разчита имат много ясен поглед върху нещата. Мъжете обикновенно мислим с патката си.
Мисля , че приятелството между мъже и жени е по-силно именно защото го има момента на химията и привличането между противоположните полове като цяло.
bojikokala
23.02.2008г. в 12:18ч.
ЦИТАТ(WhiteHart @ 22.02.2008г. в 18:13ч.)

Извинявай!
Трябва да се съглася с тебе, но как тогава ще си сигурен че този човек от противоположния пол може да ти бъде приятел и можеш да разчиташ на него. Да и аз мисля че ако срещнеш хубаво интелигентно момиче момче и не си помислиш за секс значи имаш проблем.
Е значи или трябва да е някой-я олигигофрения или трябва да си отхапал от ябълката.
Е как ще ти се довери този човек, не се ли превръщаш веднага в лицемер?Той или тя няма ли да е наясно че в един момент ще почнеш да мислиш с малкия или малката? Как ще ми се доверява как ще разчита на мен? И въобще това някога ако ми се случи ще трябва да разбера че съм си избрал не приятел а съпруга за цял живот.
WhiteHart
23.02.2008г. в 12:49ч.
Това,че в определен момент може да си помислиш за това-онова,не пречи на приятелството. Ако нещата останат само на стадий "мислене",няма проблеми...
^^ANGELSING^^
23.02.2008г. в 18:52ч.
ЦИТАТ(sinioto @ 23.02.2008г. в 01:24ч.)

Ами аз съм наясно за себе си, а ако човека насреща не е наясно, открито му казвам какво мисля, ако го приеме добре, ако не значи нямаме какво повече да си кажем.
Какво правя ли? Това е хипотетична ситуация... Ако тя наистина е толкова против навярно ще се отдръпна и ще разредя вижданията си с него. Предполага се , че в този случай, тя не ме познава особенно... Това не значи , че ще зачеркна приятелството си с него, но не бих икала да съм причината за недоразумения и най-малкото , което ще искам е да му създавам проблеми.
Точно така постъпих и аз, но бях грешно разбрана!Поне сега знам, че съм постъпила правилно-коректно спрямо него като приятел...Друг е въпроса дали той е разбрал или не какво съм направила аз...
cat_of_prey
24.02.2008г. в 15:13ч.
Както повечето тук и аз ще се изкажа по темата от личен опит.Все пак на теория много но е важно следствието от действителността, така,че...
Аз не само мисля ами съм и убедена че може да съществува приятелство м/у мъж и жена. Е вярно, че това не е често срещано, но е възможно.Аз лично съм имала много приятелки "верни", но само един приятел. Е с годините тези приятелки постепенно се отдалечиха и разбира се вече мога да кажа даже не са ми приятелки, но този един приятел все още е такъв и наистина верен, а не само в кавички. разковничето на това приятелство се крие в това, че ние не гледаме на себе си като мъж на жена или обратно, а като приятел на приятел.И тук няма никакво лицемерие
Е няма и да крия и това, че съм имала случи когато съм мислила даден човек за приятел а той е имал други намерения, но това бързо се разбира. Все пак интуицията на жената е много силна.
Така, че ако едно приятелство се запази през годините непокътнато значи е истинско.
Това от мен, ако щете вярвайте
bojikokala
24.02.2008г. в 18:02ч.
ЦИТАТ(WhiteHart @ 23.02.2008г. в 12:49ч.)

Това,че в определен момент може да си помислиш за това-онова,не пречи на приятелството. Ако нещата останат само на стадий "мислене",няма проблеми...
E aз поне съм открит и това което си мисля го казвам. И въобще как ще спечелиш приятел макар и от противоположния пол, ако не си открит към него на 100%. Винаги се чувства когато нещо прикриваш, а това не е предпоставка за приятелство.
cat_of_prey
24.02.2008г. в 23:35ч.
ЦИТАТ(bojikokala @ 24.02.2008г. в 18:02ч.)

E aз поне съм открит и това което си мисля го казвам. И въобще как ще спечелиш приятел макар и от противоположния пол, ако не си открит към него на 100%. Винаги се чувства когато нещо прикриваш, а това не е предпоставка за приятелство.
Глупости! Не можеш да твърдиш че си открит към някого 100%. Всеки си има своите малки тайни, които би предпочел да не споделя на никого. Било то и на най-добър приятел.
Така, че в момента изрече лъжа към всички нас
WhiteHart
24.02.2008г. в 23:40ч.
ЦИТАТ(cat_of_prey @ 24.02.2008г. в 23:35ч.)

Глупости! Не можеш да твърдиш че си открит към някого 100%. Всеки си има своите малки тайни, които би предпочел да не споделя на никого. Било то и на най-добър приятел.
Абсолютно съм съгласен!
haidukpikaso
25.02.2008г. в 00:58ч.

Приятелството не се измерва с проценти
Както и не можеш да дадеш Душата си цялата,и ей така - нонстоп - да ти я употребяват другите
Там,в хард диска,си пазиш своето
bojikokala
25.02.2008г. в 09:26ч.

Направо ме убиждаш!Може би трябва да ме опознаеш преди да съдиш!
Но знай че точно споделянето на тези малки тайнички са предлог за доверие.
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 25.02.2008г. в 00:58ч.)

Приятелството не се измерва с проценти
Както и не можеш да дадеш Душата си цялата,и ей така - нонстоп - да ти я употребяват другите
Там,в хард диска,си пазиш своето

Да приятелството не се измерва в проценти,както немога да дам душата си цялата ей така.
Но дано намериш приятел (ако си нямаш) и бъдеш достатъчно дълго време с него за да осъзнаеш че в един момент нищо скрито не ти е останало в хард диска.
Аз вече го изпитах. Невероятно е чувството когато има на кого да се подпреш ако недай си Боже се подхлъзнеш!
cat_of_prey
25.02.2008г. в 11:50ч.
Да знаеш, че не съм искала да те
Обиждам.
Но все пак помисли малко.Доверието не се гради на това дали споделяш на някого всичко, а на това дали този на когото споделяш може да запазва тайните ти.
И още нещо, но моля те не се обижда този път. Нищо лично но ако аз имах такъв приятел който да ми споделя абсолютно всичко(днес това утре онова вчера пък това)нямаше да го изтърпя пък и щях да се замисля дали такъв човек може да пази тайни щом нищо не може да задържи за себе си.
P.S.И още веднъж. Не си го слагай на сърцето, в джоба или където и да е!Нали все пак тук се води дискусия и всеки изказва своите убеждения.
bojikokala
25.02.2008г. в 12:11ч.
Споделяш това което е необходимо, всъщнот ако в някой диалог усетиш че нещо не е наред
или нещо приятеля прикрива ще се замислиш, значи има проблем.
Нестава въпрос да те превърне в кошче за душевни отпадъци, но ако наистина ти е приятел-ка трябва да бъдеш открит
cat_of_prey
25.02.2008г. в 21:55ч.
Добре, но нека се върнем към темата.
Доколкото си спомнямти ти твърдеше, че не може да има приятелство м/у мъж и жена. Значи се от типа мъже, които не възприемат жената като равноправен човек на, който можеш спокойно да споделиш и тя да те разбере, а по-скоро като сексуален обект(особено ако е някоя красавица) или предизвикателство.
Както казах вече по-горе аз имам приятелски отношения с момче от години,но без предпоставка за нищо повече, защото гледаме на себе си като човек към човек, а не като мъж към жена и обратно. И за толкова години(близо 8) все щях да разбера ако нещо друго.Той ако ми беше приятел заради друга цел до сега нямаше да ми е прияел, а ние все още си се виждаме Не мислиш ли че е така?
bojikokala
26.02.2008г. в 10:59ч.
ЦИТАТ(cat_of_prey @ 25.02.2008г. в 21:55ч.)

Добре, но нека се върнем към темата.
Доколкото си спомнямти ти твърдеше, че не може да има приятелство м/у мъж и жена. Значи се от типа мъже, които не възприемат жената като равноправен човек на, който можеш спокойно да споделиш и тя да те разбере, а по-скоро като сексуален обект(особено ако е някоя красавица) или предизвикателство.
Както казах вече по-горе аз имам приятелски отношения с момче от години,но без предпоставка за нищо повече, защото гледаме на себе си като човек към човек, а не като мъж към жена и обратно. И за толкова години(близо 8) все щях да разбера ако нещо друго.Той ако ми беше приятел заради друга цел до сега нямаше да ми е прияел, а ние все още си се виждаме Не мислиш ли че е така?
Чакай, чакай, задръж с изводите, значи казвам че с/у мене има интелигентна, приятна жена и ако трепне нещо в мен аз я пожелавам. Може тази жена не да става за приятел, дори за съпруга аз ще лицемернича пред нея защото това няма да е етественото ми поведение.Сигурно природата ми като мъж говори първосигнално, но това е истината не само за мен а за повечето мъже
Но никога не съм поставял жената като неравноправна -неравнопоставена на мъжа!!!-моля моля
sosorry
27.02.2008г. в 15:35ч.
Колкото и да казват, че между мъж и жена не може да има приятелство аз не съм съгласна.Имам много добър приятел и до сега нищо не съм си помисляла, а за него не знам.Но няма значение, защото и двамата не отговаряме на критериите за партньор.Но това не пречи да сме приятели, нали така
shanna
28.02.2008г. в 09:40ч.
ЦИТАТ(sosorry @ 27.02.2008г. в 15:35ч.)

... не отговаряме на критериите за партньор.Но това не пречи да сме приятели, нали така

Значи, имаш си приятел, когто чувстваш много близък, но поради това, че не отговаря на "критериите за партньор" не би имала нищо повече с него?
Иначе и аз съм на мнение, че може да има приятелство между мъж и жена, без някакви " задни мисли"
wo0p
1.03.2008г. в 09:58ч.
много ясно,че има
potrebitel
1.03.2008г. в 10:05ч.
ЦИТАТ(wo0p @ 1.03.2008г. в 09:58ч.)

много ясно,че има

И какво? Изтърсваш го ей-така, без да се обосновеш
Trichocephalus
5.03.2008г. в 08:20ч.
ЦИТАТ
Има ли приятелство между жени и мъже?
"На вода, жена и на рогат звяр-вяра да нямаш !"
(древна абхазка поговорка)За какво
приятелство може да се говори ?
sinioto
5.03.2008г. в 21:08ч.
Май колкото и да се изпише всеки ще си поддържа своята си теза ...
shefkata
6.03.2008г. в 16:37ч.
Дам - аз затова си поддържам моята...ИМА такова приятелство !!!
thedemonhunter
6.03.2008г. в 18:51ч.
ЦИТАТ(shefkata @ 6.03.2008г. в 17:37ч.)

Дам - аз затова си поддържам моята...ИМА такова приятелство !!!

и аз мисля че има...
bojikokala
8.03.2008г. в 12:24ч.
Мили дами,и без да ви чувствам като приятелки, и без да ви имам като секс партньoири и на тебе Мамо,
ЧЕСТИТ 8ми МАРТ
Винаги да ни радвате, топлите и разбирате
genatraikova
8.03.2008г. в 12:51ч.
Честит 8-ми март на всички майки и жени!Аз мисля че няма такова приятелство или ако има то е много краткотрайно/според мен/.Винаги единия ще се изкуши и приятелството остава някъде в дълбините на спомените.Не е лошо по принцип,но все пак като се каже приятелство не трябва да се смесва с другото

,а именно плътското привличане

.Аз мисля така.
haidukpikaso
8.03.2008г. в 18:54ч.
Абе има ама тва секса-присети се пък колко му било хубаво та...
Сега малко съм се скрила
bojikokala
12.03.2008г. в 09:23ч.
Не, няма такова приятелство, но със сигурност има любов която може да накара мъжа и жената да се почувстват неизмеримо по-блиски
Chaos Mag
15.03.2008г. в 07:34ч.
Значи аз в монента живея в Русе тук съм от 4 години. Работех в бинго зала там се запознах с една много красива девойка поне това е моето мнение за нея от начало имах намерения да я ч...м но в последствие се оказа че девойката си имала мъж дете и т.н. от както разбрах намеренията ми изчезнаха не че са и вързани гащите но няма значение с нея в момента сме в отлични приярелски отношения знам че тва е заради липсата на секс във връската ни но колкото и учудващо да изглежда имам жена приятелка от 3 години но е супер приятелство честно
Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения
кликнете тук.