Ruud`van
20.03.2008г. в 12:21ч.
естествено че има
genatraikova
20.03.2008г. в 14:09ч.
ЦИТАТ(bojikokala @ 12.03.2008г. в 09:23ч.)

Не, няма такова приятелство, но със сигурност има любов която може да накара мъжа и жената да се почувстват неизмеримо по-блиски
Да след любовта остава приятелство
(но първо е любовта),а винаги
/рано или късно/от хубавото приятелство на един мъж и една жена се получава "едно друго приятелство"-нарича се не точно приятелство....Така е и всички го знаем ,но не искаме да си го признаем.
sinioto
22.03.2008г. в 03:41ч.
ЦИТАТ(bojikokala @ 12.03.2008г. в 10:23ч.)

Не, няма такова приятелство, но със сигурност има любов която може да накара мъжа и жената да се почувстват неизмеримо по-блиски
Тука има , тука нема
Ама тука има

ЦИТАТ(genatraikova @ 20.03.2008г. в 15:09ч.)

Така е и всички го знаем ,но не искаме да си го признаем.
Аз искам и си признавам , че за мен има приятелство между мъж и жена. Но като гледам всички мнения, явно зависи от мъжа и жената, защото всеки отговор произхожда от личния ни опит и преживяното ...
bojikokala
27.03.2008г. в 20:41ч.
ЦИТАТ(sinioto @ 22.03.2008г. в 03:41ч.)

Тука има , тука нема
Ама тука има

Аз искам и си признавам , че за мен има приятелство между мъж и жена. Но като гледам всички мнения, явно зависи от мъжа и жената, защото всеки отговор произхожда от личния ни опит и преживяното ...
Нали заради това не-всеки(всяка) може да ти бъде приятел(ка)!!!
Maat
28.03.2008г. в 00:09ч.
Разбира се, че има приятелство между мъже и жени. На мен най-добрите приятели са ми мъже, с тях се разбирам отлично, като цяло мъжете са устроени така, че да търсят същността на нещата, докато жените наблягат повече на външната страна и украсата, а съдържанието се изгубва във финтифлюшки...
FIGI_78
28.03.2008г. в 00:18ч.
ЦИТАТ(potrebitel @ 24.06.2007г. в 07:12ч.)

Не видях друга такава тема и затова питам според вас дали съществува такова нещо като приятелство между мъж и жена, без да се мисли за секс? Един мой познат казва, че няма, винаги единия ще иска да има нещо друго. Аз лично на няколко пъти се сблъсках с такава ситуация и после разбрах, че човекът е искал секс...Та, какво ще кажете вие
има приятелство в което сексът е само за облекчаване и на двете страни от половия нагон и примерно си споделят един на друг за своите проблеми,без да имат влечение един към друг. Примерно са стари ергени и двамата и всеки си има друг идеал за половинка. Познавам такива хора.Виждат се 1-2 пъти месечно и си прекарват страхотно, и това наистина е приятелство.Разискват за мечтите си ,съвкупляват се за 20 минути и всеки си тръгва, по пътя.
windmill
28.03.2008г. в 00:55ч.
Аз започнах вече да съмнявам, дали има истинско притяелство между жени, където поне се знаем какви сме, а какво остава за приятелство между жени и мъже. До сегашният ми опит показва, че такова 'приятелство' - няма. Все единият прецаква работата. Но не се знае след години /след менопаузата/ на жената .. може би такова приятелство ще бъде истинско. И двамата ще вярват в него и няма да има догатки. .. ще поживеем и ще разберем. Време му е майката.
M1st3r_X
17.04.2008г. в 16:26ч.
Не знам дали е поствано преди мен в тази тема, но имаше нещо като "Теория на стълбата".
При жените има две стълби - една за приятелите и една за тези, с които искат да правят секс.
Пример: Ако Иван е по-добър приятел от Петър, той е едно стъпало по-нагоре на стълбата на приятелите.
Ако жената харесва повече Петър, то той е едно стъпало по-нагоре от Иван на стълбата на секса.
При мъжете има само една стълба - на жените, с които искат да правят секс.
Дали е вярна тази теория не знам, но май има нещо вярно в нея
potrebitel
17.04.2008г. в 17:42ч.
ЦИТАТ(M1st3r_X @ 17.04.2008г. в 17:26ч.)

Дали е вярна тази теория не знам, но май има нещо вярно в нея

Има, да. Имам приятели, с които хич не искам да правя секс, така че си оставят на тая стълбица
(даже мисля, че бях виждала въпорсната картинка със стълбите някъде из нета)
hacked
17.04.2008г. в 21:10ч.
ЦИТАТ(potrebitel @ 24.06.2007г. в 07:12ч.)

Не видях друга такава тема и затова питам според вас дали съществува такова нещо като приятелство между мъж и жена, без да се мисли за секс? Един мой познат казва, че няма, винаги единия ще иска да има нещо друго. Аз лично на няколко пъти се сблъсках с такава ситуация и после разбрах, че човекът е искал секс...Та, какво ще кажете вие
А шефа ти може ли да си каже мнението?

Виж ти кви темички по време на работа разискваш
potrebitel
17.04.2008г. в 21:15ч.
ЦИТАТ(hacked @ 17.04.2008г. в 21:10ч.)

А шефа ти може ли да си каже мнението?

Виж ти кви темички по време на работа разискваш

Чшшшш, алооо..А ти видя ли кога е отворена темата, а?

Я си кажи мнението, а не се прави на шеф тука
shefkata
18.04.2008г. в 08:19ч.
ЦИТАТ(potrebitel @ 17.04.2008г. в 18:42ч.)

Има, да. Имам приятели, с които хич не искам да правя секс...........
.........................
Ама точно е те това исках да кажа и аз
Затова и продължавам да си твърдя, че такова приятелства е възможно. Друг е въпроса, кой, колко и до кога би желал да го запази !
azmanov`
19.04.2008г. в 13:38ч.
За мене такива приятелства няма. Никой не може да ме убеди че дадено момче отива да се запознае с дадено момиче, за да стане приятел с нея. Просто такъв филм няма. То отива с една цел - секса, или поне връзката. Това че има момчета, които просто не им стиска, не действат на време и попадат в зоната на приятелството е друга работа. Нали сте я гледали оная реклама на Спрайт ?
elizabet
20.04.2008г. в 12:16ч.
ЦИТАТ(azmanov` @ 19.04.2008г. в 13:38ч.)

За мене такива приятелства няма. Никой не може да ме убеди че дадено момче отива да се запознае с дадено момиче, за да стане приятел с нея. Просто такъв филм няма. То отива с една цел - секса, или поне връзката. Това че има момчета, които просто не им стиска, не действат на време и попадат в зоната на приятелството е друга работа. Нали сте я гледали оная реклама на Спрайт ?
Съгласна съм с твърдението,че целта на едно запознанство независимо по чия инияциатива е първо-сексуална,но мога с ръка на сърце да кажа,че имам истински приятел на който мога да разчитам на 100% както каза windmill приятелството между две или повече жени е просто..
hacked
21.04.2008г. в 19:17ч.
ЦИТАТ(potrebitel @ 17.04.2008г. в 22:15ч.)

Чшшшш, алооо..А ти видя ли кога е отворена темата, а?

Я си кажи мнението, а не се прави на шеф тука

Мисля, че го знаеш и май разисквахме това на Q едно време. Всичко са интереси, интереса клати феса както се казва

Няма истинско приятелство. Имал съм приятелства с жени, но или аз или те сме имали сексуален интерес един към друг, които или не сме желали да реализираме от страх да не загубим и това което сме изградили до момента като взаимоотнешения, или докато се наканим вече някой от нас е насочил интереса си на друго място и си оставаме ако не приятели, то много добри познати.
Така, че ако някой ти каже "айде да ходим на кафе" то донякъде може да се приема "айде да ходим да се сексим"

Друг е въпроса за тръпката и неизвестността. Имаш влечение към някой, той може би също, но след като разбереш, че той те харесва изведнъж спира да ти бъде интересен.
а защо не отвориш и тема "секс на работното място"

аз понякога като няма мн работа и се загледам в нечии задник и започват едни фантазии.. да не продължавам
potrebitel
21.04.2008г. в 23:34ч.
ЦИТАТ(hacked @ 21.04.2008г. в 19:17ч.)

а защо не отвориш и тема "секс на работното място"

аз понякога като няма мн работа и се загледам в нечии задник и започват едни фантазии.. да не продължавам

хахаха, спри, моля те

Само не зяпай моя, че следващия път, като те видя, няма да мога да спра да се хиля
shefkata
24.04.2008г. в 10:27ч.
ЦИТАТ(potrebitel @ 22.04.2008г. в 00:34ч.)

хахаха, спри, моля те

Само не зяпай моя, че следващия път, като те видя, няма да мога да спра да се хиля

Та има ли сега, приятелство между вас или няма ?
AciDBurn
24.04.2008г. в 20:08ч.
Айде, Галее....шефа и тука те набара

Няма отърване
slyn4iceto
27.04.2008г. в 22:39ч.
Ми а лично вече незнам какво да мисля. Имам приятел момче на моите години, но онзи ден разбрах че мн добър приятел, който ме познава от дете ме харесва и иска да има връзка с мен, а аз го мислех за приятел.
Leslie_
27.04.2008г. в 23:22ч.
Имаше един "лаф" на Ото фон Бисмарк, че "приятелството между мъжа и жената значително намалява с приближаването на нощта", та ...и аз съм на същото мнение...
Mugen
27.04.2008г. в 23:24ч.
Май всички сме на едно мнение по въпроса
hacked
28.04.2008г. в 14:08ч.
ЦИТАТ(potrebitel @ 21.04.2008г. в 23:34ч.)

хахаха, спри, моля те

ми ти винаги сядаш на кофти за заглеждане места

ЦИТАТ(shefkata @ 24.04.2008г. в 10:27ч.)

Та има ли сега, приятелство между вас или няма ?

ми ние сме само колеги
weselqk
28.04.2008г. в 15:04ч.
ЦИТАТ(Leslie_ @ 27.04.2008г. в 22:22ч.)

Имаше един "лаф" на Ото фон Бисмарк, че "приятелството между мъжа и жената значително намалява с приближаването на нощта", та ...и аз съм на същото мнение...

Ти пък чак Бисмарк намеси.
Всичко може, но е въпрос на нагласа и емоции. Аз мога да подтискам емоциите си и имам за приятели бивши гаджета, при това близки приятели, към които не изпитвам и никога няма да изпитвам вече сексуално влечение. Като бях по-млад и див исках да наеба всяка която ми се прииска. Но после разбрах, че дали ебеш всички или само една е без значение, в крайна сметка имаш само една пишка и може да влезе само в една дупка от какъвто и да е характер. Така че манията да изпое**м всичко что е пшебане си е чист комплекс от суета и нищо друго. Но дали ке можеш да си контролираш страстите е въпрос на умение. Малцина сме можещите това, така че не очаквам всеки младеж да разбере написаното по-горе. Успехи!
Leslie_
28.04.2008г. в 17:20ч.
weselqk
28.04.2008г. в 22:05ч.
ЦИТАТ(Leslie_ @ 28.04.2008г. в 17:20ч.)

Ами просто си ме кефи лафа, пък и е истина ...или греша ?!

не придавам емоционална окраса на никакъв лаф, но на теб явно наистина те е накефил, щом смело го изтъкваш. Аз по-горе описвам себе си като контролиращ емоциите си човек, така че надали има какво да те изненада и в отговора ми. Но на младини човек трудно се концентрира върху важните работи, какво да се прави - хормони.
AciDBurn
28.04.2008г. в 23:03ч.
ЦИТАТ(hacked @ 28.04.2008г. в 15:08ч.)

ми ти винаги сядаш на кофти за заглеждане места

Или си облича торбести дънки
Гале, следващия път студено, топло - искам те с пола
^^ANGELSING^^
4.05.2008г. в 19:37ч.
ЦИТАТ(slyn4iceto @ 27.04.2008г. в 23:39ч.)

Ми а лично вече незнам какво да мисля. Имам приятел момче на моите години, но онзи ден разбрах че мн добър приятел, който ме познава от дете ме харесва и иска да има връзка с мен, а аз го мислех за приятел.
Явно човек никога не знае!Някой уж ти е приятел, а иска нещо повече.Уж ти е гадже, пък не иска нищо сериозно!Никога не можеш да си сигурен в нищо!
djulss
4.05.2008г. в 22:04ч.
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 4.05.2008г. в 20:37ч.)

Явно човек никога не знае!Някой уж ти е приятел, а иска нещо повече.Уж ти е гадже, пък не иска нищо сериозно!Никога не можеш да си сигурен в нищо!
vikesko
14.06.2008г. в 18:37ч.
чесно да ви кажа аз сам ''за'' приятелството между мъже и жени.лично аз имам много мъже приятели и никога не съм се съмнявала в тях.определено има разлика в приятелството с жени и с мъже.те никога няма да ти завидят по простата причина,че няма за какво,а една жена винаги ще е лицемерна и неискрена спрямо теб.ако я попиташ дали тази блуза ти стои добре тя ще отговори:о,да много си красива,а всъщност ти ще изглеждаш ужасно,но тя естествено като добра приятелка ще ти го спести просто да не те обиди. приятелят ти мъж няма да ти отмъкне под носа гаджето както момичето би напрвило е, ако не е гей все пак,но и те са много добри приятели прекалено чувствителни са и не са склонни да ти направят мръсно,както една жена би ти направила и то с удоволствие.но все пак всичко си зависи и от човека,с който имаш приятелството а и също така и от самия теб.така че моят съвет кам всички е внимателно да подбират хората в тяхното обкръжение,защото е много хубаво когато имаш нужда от верен приятел,той да е до теб и наистина да се осети моралната и духовната му подкрепа.ей това са истинските приятели.евала на тези,които го умеят.
scorceni
14.06.2008г. в 18:40ч.
Най-добрия ми приятел е жена.Така че аз смятам ,че това е възможно.За да станат приятели ,според мен трябва да има силно привличане между двамата.
kaldata.com
14.06.2008г. в 18:57ч.
неконтролиращите се животни не могат да не прекрачат междуполовата граница между секса и приятелството, но ако и двамата са отчайващо умни и толкова грозновати - защо не! има приятелство между мъж и жена само, когато:
- и двамата са интелигентни и зрели хора
- са тъпи, но няма и наченка на сексуално привличане
desert_rose
14.06.2008г. в 22:02ч.
Да, имам приятели мъже, а някои вече са приятели и с моя мъж. Това, че не всеки умее да създаде подобни взаимоотношения, не означава, че няма такива!
genatraikova
14.06.2008г. в 22:15ч.
ЦИТАТ(scorceni @ 14.06.2008г. в 19:40ч.)

Най-добрия ми приятел е жена.Така че аз смятам ,че това е възможно.За да станат приятели ,според мен трябва да има силно привличане между двамата.
Какво е силно привличане?Мисля,че това вече не е само приятелство,а е :
любов +
приятелство=
много добра комбинация.Поне така си мисля аз.В това няма нищо лошо,даже е прекалено хубаво.
scorceni
14.06.2008г. в 22:31ч.
ЦИТАТ(genatraikova @ 14.06.2008г. в 23:15ч.)

Какво е силно привличане?Мисля,че това вече не е само приятелство,а е :
любов +
приятелство=
много добра комбинация.Поне така си мисля аз.В това няма нищо лошо,даже е прекалено хубаво.

Много ,много силно (и сексуално) привличане.Нещата са толкова комплексни,пълни с обрати и щастия и нещастия ,че сигурно няма да ми стигне вечерта за всички аспекти.Но фактите са :познаваме се от 17 години и все още сме готови да стъпим в огъня един за друг.
potrebitel
15.06.2008г. в 07:09ч.
ЦИТАТ(scorceni @ 14.06.2008г. в 19:40ч.)

В какъв смисъл силно привличане? Сексуално ли? Зашото, ако е такова, значи повтаряш думите ми? Т.Е. не е възможно да има праиятелство, без поне единият да не поиска сексулано другия,
а дали ще го получи вече е друг въпрос.
scorceni
15.06.2008г. в 10:10ч.
ЦИТАТ(potrebitel @ 15.06.2008г. в 08:09ч.)

В какъв смисъл силно привличане? Сексуално ли? Зашото, ако е такова, значи повтаряш думите ми? Т.Е. не е възможно да има праиятелство, без поне единият да не поиска сексулано другия, а дали ще го получи вече е друг въпрос.
А какво пречи ,ако някой поиска сексуално другия?С вълшебна пръчка ще се изтрие приятелството ли?Или всички робуваме на някакви стереотипи и ако спиш с някой то той НЕ може повече да ти е приятел?Ако е така, то не самия акт променя приятелството, а ние го променяме.
potrebitel
15.06.2008г. в 10:50ч.
ЦИТАТ(scorceni @ 15.06.2008г. в 11:10ч.)

А какво пречи ,ако някой поиска сексуално другия?С вълшебна пръчка ще се изтрие приятелството ли?Или всички робуваме на някакви стереотипи и ако спиш с някой то той НЕ може повече да ти е приятел?Ако е така, то не самия акт променя приятелството, а ние го променяме.
Не казвам, че робуваме на стереотипи. Но, коагато става дума за приятелство, и се стигне до секс, почти винаги единият иска нещо повече, т.е. вече се заражда и любов, защото вече добре се познават и се харесват

Разбира се, не винаги се получава така, но все пак...
scorceni
15.06.2008г. в 10:57ч.
ЦИТАТ(potrebitel @ 15.06.2008г. в 11:50ч.)

Не казвам, че робуваме на стереотипи. Но, коагато става дума за приятелство, и се стигне до секс, почти винаги единият иска нещо повече, т.е. вече се заражда и любов, защото вече добре се познават и се харесват

Разбира се, не винаги се получава така, но все пак...
Вярно е.Но когато толкова много се кефиш на приятеля до себе си и те е страх да направиш нещо с което да го загубиш ,дори да ти се иска нещо повече просто стискаш зъби и чакаш да отмине
vikesko
15.06.2008г. в 14:41ч.
ЦИТАТ(_ДИВА_ @ 14.06.2008г. в 19:39ч.)

Честно да ти кажа, май няма такова нещо. Е, да някой са ми приятели, но дали искат да са ми само такива, това не знам?
да права си защото повечето си мислят как да те вкарат в леглото.каквото и да си говорим е така,първата им мисъле тази,е все пак повечето мислят с долната си глава да не ги съдим,но от опит мога да ти кажа, че има и такива които даржат на теб като човек не гледат на теб като на жената с която искат да правят секс,а на приятелката на която могат да споделят проблемите си и да им олекне.така че не ги слагай под общ знаменател-всеки е различен от другия по един или друг начин.ще ти дам един съвет:внимавай в подбора си на приятели мъже.
emili_ana123
16.06.2008г. в 15:36ч.
Здравейте всички, нека и аз да ви раркажа моята истирия. Та значи имам си аз един много добър приятел, ама наистина приятел.Никога не е имало и най малки намеци за секс между нас. Та този мил човек заживя с една жена преди около 2 год., след няколко месеца и аз заживях с един мъж. Събирахме се на купонче четиримата 2-3 пъти , но тези двамата нещо не се харесват. Сега много рядко се събираме четиримата ,но за сметка на това сме много близки приятелки със жена му и се виждаме 2-3 пъти седмично, ближем си раните и си траем / т.е. мълчим си и не им казваме че се виждаме/. Приоритетите се сменят, аз не съм престанала да го уважавам като приятел, но като чувам какви ми ги говори жена му за него ... малеееееее, настръхва ми косата. Май не искам да имам такъв приятел.
Candy69
22.06.2008г. в 11:44ч.
Прочетох темата и е много интересна.
Когато човек е наясно че секса ще скапе отношенията държи повче на приятлството.
Което доказва че не може да има и приятелство и секс. Или едното или другото. Предполагаме че като сме правили секс с някой го познаваме малко по-интимно. Но не винаги е задължително да е така. просто занем как изглежда без дрехи и че се държи малко по-различно в леглото от това което показва на маса, например. Това прави ли го наш приятел?
Невъзможно е да харесваш и много да ти допадаа един мъж / жена да се разбирате в най-различни аспекти / ние всички харесваме пиятелите си и като външност и като личности, намираме ги атрактивни и привлекателни - за мен е така, надявам се и за другите/ и в един момент секса да не почука на вратата. Още на първата целувка може да се усети и човек да избере кое е по-ценното за него. Колкото и да е хубав, невероятен, зашеметяващ един секс - той се забравя скоро. Освен ако не е било правене на любов - а това са едни други отношения. Приятелството е много по силно от секса, по-трайно и по задоволяващо.
Аз съм била поставяна пред подобен избор и се радвам че предпочетох да запазя приятелстовто ни. В сексуално отношение нямаше да сме толкова подходящи. А сего чувствата и отношението ни един към друг продължава да е толкова силно и истинско.
Lady_Death
29.06.2008г. в 19:16ч.
може да има приятелсто м/у двата вида със сигурност! хора всякакви! а доколкото приятелство + секс...не виждам много смисъл наистина, освен ако и двамата не са много зажадняли. би било кофти това да е постоянно състояние. иначе ако се случи веднъж не е задължително всичко да се развали, зависи от психиката и на двамата и най-вече дали са се разбрали предварително. пък и все пак нали приятел в нужда се познава

е, шегуфкам се ест. всъщност да предложиш секс на приятел ако не си забелязал че и той го иска би могло да бъде малко убидно...много убидно! но стига по темата, приятелсто м/у двата пола може да има съвсем безпрепятствано и то много по-ефективно и
вярно приятелсто отколкото м/у жени или м/у мъже.
Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения
кликнете тук.