Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Да не пропуснем момента!
kaldata.com - Форуми > Изкуство > Кино и Телевизия

Cineast
Не знам дали има подобна тема, но мисля, че ще бъде полезна и в този вариант. Нека тук да пускаме съобщения за това, което може да се купи на разумна цена, или за това, което ще дават по телевизионните канали и не е за изпускане!---------------------------------------------------------------

Тази сряда по вестникарските будки излиза поредният филм от серията "полицаите" с Луи дьо Фюнес.

ПОЛИЦАЯТ ОТ СЕН ТРОПЕ clap.gif
Миналата седмица беше "Полицаят се жени".
AciDBurn
По този повод, бих била много щастлива ако някой ми даде сайт с програмата на TV 1000, защото като гледам само там пускат кажи-речи качествени филми.
Търсих из нета, но не намерих.
Ако някой има информация да я подаде насамsmile.gif
shanna
ЦИТАТ(AciDBurn @ 17.07.2007г. в 10:35ч.) *
По този повод, бих била много щастлива ако някой ми даде сайт с програмата на TV 1000, защото като гледам само там пускат кажи-речи качествени филми.
Търсих из нета, но не намерих.
Ако някой има информация да я подаде насамsmile.gif

Заповядай wink.gif Има програмата на повечето кабелни телевизии, включително и TV 1000 smile.gif
vboychev
Ето нещо което не е за изпускане - moviemistakes.com
AciDBurn
ЦИТАТ(vboychev @ 18.07.2007г. в 11:46ч.) *
Ето нещо което не е за изпускане - moviemistakes.com

Ха-хаsmile.gif
Мерси за сайта, доста интересни неща намерих - и аз често улавям разни гафове из филмите wink.gif
Cineast
Във връзка с кончината на Ингмар Бергман,
Канал 1 ще излъчи в петък от 20.40 ч. филмовата версия на шедьовъра на режисьора "ФАНИ И АЛЕКСАНДЪР" (1982)
Cineast
ФАНИ И АЛЕКСАНДЪР
излезе вчера на DVD във вестник "Уикенд" ! clap.gif

Цена: 5 лв.
AciDBurn
Този вестник не съм го мяркала из плевенско ohmy.gif
Жалко, добри филмчета пускат.
Понякога в-к Стандарт има попадения, а Капитал, когато реши да пуска DVD-та винаги улучва.
Аз на времето от Капитал си взех Фаренхайт 9/11 на Майкъл Мур.

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.