Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Знаете ли нещо за случая Царичино?
kaldata.com - Форуми > Други > Всичко останало

pocketrocket
Става въпрос за разкопки до някакво село по време на комунизма, строго засекретено...
Някой да е чувал нещо по въпроса?
ostavime
ЦИТАТ(pocketrocket @ 22.07.2007г. в 06:47ч.) *
...строго засекретено...

Mани тия глупости. Важното е чорбата да мачка. wink.gif
pocketrocket
Е то се знае - ще мачка!
dimd
Може би имаш предвид село Царичина и разкопките през 1993 година ?
ЕТО малко информация за него !
algor
Пусни един гугъл с "царичина дупка".Примерно...
Иначе беше навремето голяма патардия.
Разни екстрасенси,разни теории имаше,че открили послание от друта цивилизация,военните копали там тунели някакви...всичко беше строго секретно уж...мамата си джаса...
Доколкото помня търсели са си там някаво съкровище,но попаднали на някакъв мумифициран малоумник и изведнъж се разбра,че това било послание от некви изтърбушени извънземни,с които едикоя си екстрасенска поддържала контакти...

А бе пусни един гугъл и ще добиеш представа за нещата,колкото и да са идиотски...

Едит:http://www.neterra.tv/bg/show.php?id=646&bm=2
Тук можеш да видиш някакъв фундаментално непрокопсан опит за показване на нещо...

Ето и още някакъв сайт,на който попаднах...
http://www.secretsbg.com/bulgaria.php
haidukpikaso
Може наистина да са открили нещо,някое извънземно например,иначе нямаше да бъде толкова охранявано там и засекретено biggrin.gif
bildera_
Абе вие не гледахте ли БТВ преди 2-3 месеца? Какво излезе от цялата работа? Ами някои хора изсмукват милиони от държавата. Мисля, че бяха 16 милиона! Не се чудете сега и не плюйте властимащите затова, че са на власт, че имат фирмички и така нататък. Начини за доене на държавата много и това е един от тях!!!

А и наче защо са спрени разкопките. По една много проста причина. Опасността за войниците, които са копали е била много голяма и въпреки теорията на екстрасенската, че след 6 метра щяло да бъде намерено двуполовото същество, всъщност те са щели да се издавят до един от подпочвените води!!!!
haidukpikaso
Още по-добре thumbsupsmileyanim.gif
Нека почива в мир извънземното angel19.gif
Maximilian
Общо взето, учените разбиха теориите на военните с други теории. В крайна сметка ни едните, ни другите доказаха нещо.
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(pocketrocket @ 22.07.2007г. в 08:47ч.) *
Става въпрос за разкопки до някакво село по време на комунизма, строго засекретено...
Някой да е чувал нещо по въпроса?

Нямах представа, че има такова нещо!! smile.gif

По-скоро ми се вярва да има съкровище някакво там от колкото извънземно! biggrin.gif
haidukpikaso
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 28.07.2007г. в 15:38ч.) *
По-скоро ми се вярва да има съкровище някакво там от колкото извънземно! biggrin.gif

То ако имаше съкровище Китов отдавна да го е откопал tongue.gif
Така че остава извънземното wink.gif
Стоби
Мога само да допълня че тези които бяха наясно със случая умряха набързо от разни скоротечни болести и по това време
съветското и американското разузнаване струпаха в България доста ресурси за да разберат що става.
bo6ko
ЦИТАТ(algor @ 22.07.2007г. в 09:48ч.) *
Eто и още някакъв сайт,на който попаднах...
http://www.secretsbg.com/bulgaria.php

Бил ли е Христиос астронавт? lol6.gif

bildera_
ЦИТАТ(bo6ko @ 29.07.2007г. в 23:38ч.) *

Прочетох го бегло, че много дълго. Всеизвестно е, че появата на халеевата комета , а и не само тя, предизвиква смут в цялото човечество: 'Ето, това е Бог и той е там". Може би така са мислили хората, защото все пак е трябвало по някакъв начин да се покаже, че наистина има Бог и той не е химера. Така си обяснявам тия икони. Лошо няма. Но да пишем подобни статии е направо нелепост.
lusi_didi
Много ми е интересно това събитие.Още повече как може да изчезнат всички записи, късетата със записа на Баба Ванга и доказателствата за всичко разкрито и не разкрито там???
Искам някой да продължи това,искам пак да се отвори дупката,
да се влезе в тунела и да се стигне до края не зависимо от опасността.
Аз бих влязла, защото това е много предизвикателен случай и мисля,че ще има резеотат само трябва търпение.Що се отнася до извънземните да аз вървам че ги има,че те знаят всичко и много повече за нас отколкото ние за тях или за нас самите. И ако ние им помогнем на тях да си го преберат това което искат а имено орела и те ще ни помогнат на нас.
Аз искам да вляза вътре!
Lady_Death
аз лично не вярвам на нищо от тези неща. ето накратко цялата идея: в царичино има някакъв екстрасенс, който УЖ комуникира с извънземните и пише някакви йероглифи продиктувани от тях(които по случайност не могат да бъдат разчетени дори от най-престижните чуждестранни институти които се занимават с това) и те и казват че еди къде си е заровен първия човек, който бил двуполово същество. и така военните тръгват да копаят тунел, стигат до някаква издълбана арка в земята и изведнъж началника(или министъра не го знам) на отдел феномени го сменят и новия забранява всякакви разкопки там. също така извънземните били дошли по някое време на разкопките, съвсем случайно кацнали зад някакъв хълм че да не се виждат и съвсем случайно "помолили" хората да се изпокрият по къщата си чрез екстраснската! ето ви разбиване на теорията в самата теория. и оттам учените се ядосаха, отсякоха че скалния пласт там е достатъчно мек, че може просто да си копаеш и да си мислиш че си открил тунел. и касетата с Ванга случайно е изчезнала, изобщо... интересно е и също как военните изобщо са се озовали на мястото. някакъв човек разказвал че сънувал сън с 3 бележити личности от българската история и видял мястото на съкровището и хоп - военните там! Пък и стана ясно че извънземните са българи lol6.gif на мен също ми е лубопитно какво ще стане ако се продължат разкопките. аз не бих влязла защото е страшно на дълбоко в земята. пък и тези подпочвени води... как пък не са ги забелязали преди като са изследвали мястото мн ми е интересно angry.gif аз лично съм на мнение че всичко си е измислица и всички лъжат ph34r.gif
DreX
според мен, че има нещо - има... ама какво много малко хора знаят, но няма кой да ги пита...ако са все още живи...
DemoVision
Аз знам, какво е имало. Викат му далавера smile.gif
Fixt00l
Никога, и никога няма да разберем-хората са се погрижили, за какво е тази тема? ohmy.gif
saber123
ЦИТАТ(Fixt00l @ 30.06.2008г. в 00:13ч.) *
Никога, и никога няма да разберем-хората са се погрижили, за какво е тази тема? ohmy.gif

Не че немогат да го разкопаят отново де ....
cveti_2095
Аз се изумих като разбрах, че извънземните били българи biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.