ostavime
29.07.2007г. в 18:11ч.
Има ли такъв вариант? Да си прекарате страхотно и секса да е супер, но да не се стигне до някаква близост. Просто секс.
Може би варианта е да спиш с някой, за който не смяташ, че е толкова привекателен. Просто да се накефите и кой от къде е.
zorito
29.07.2007г. в 18:20ч.
Може разбира се - дори и да е най-привлекателният мъж, ако ме дразни и характера му е кофти, или пък се надува заради това, че е красив - няма да искам да имам връзка с него! Но поради причината, че на мен ми се иска секс, на него също, целува се добре (примерно

)) - правим го и на сутринта - "чао, беше ми приятно, затвори след себе си".
haidukpikaso
29.07.2007г. в 18:31ч.
А не,задължително трябва да е привлекателен-иначе не го ща
bildera_
29.07.2007г. в 18:46ч.
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 29.07.2007г. в 19:31ч.)

Сега разбрах , защо не ме искаш
Иначе от моя скромен опит бих казал, че зависи от човека. Аз сигурно няма да бъда безразличен след секса, щото ако наистина се кефя, трябва и жената да ме кефи и аз да имам чувства към нея. Имаше една подобна тема за това и там доста добре се разискваше въпроса - ЗА и ПРОТИВ. Темата бе " Секс за една нощ" или нещо подобно. Сега е малко по-различна, което означава, че секса може да не е само за една нощ. А и тая думичка "обвързване" е много провокираща. За 99% от човечеството, предполагам може да има секс без обвързване, ако тая дума означава брак, дете или каквито и да са чувства. Сигурно аз попадам в останалия 1 процент, което е малко странно за мен - защо не мога да правя секс без обвързване

ПП: Ако някой може да ми отговори на въпроса, нека каже. И аз искам да правя секс без обвързване, ама нещо не става( по-точно не ми става)
hlevoust
29.07.2007г. в 18:47ч.
Може и да греша, но не мисля, че е възможно. Ако прекараната нощ е била достатъчно задоволителна и за двете страни, то повторението й е най-нормалното следствие, което е много сериозна основа за по-трайно обвързване. Трудно е да се повярва, че една такава невероятна физическа близост, за каквато става дума в заглавието може да си остане еднократен акт и всеки по пътя си.
ostavime
29.07.2007г. в 18:48ч.
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 29.07.2007г. в 17:31ч.)

Тогава има опасност да има и следващ път.
Говорим за страсна нощ, забвления, целувки, романтика... секс и после всеки по пътя си.
Само веднъж.
Destiny
29.07.2007г. в 19:19ч.
ЦИТАТ(ostavime @ 29.07.2007г. в 19:48ч.)

... Говорим за страсна нощ, забвления, целувки, романтика... секс и после всеки по пътя си.
Само веднъж.
А ти как мислиш? Възможно ли е?
vboychev
29.07.2007г. в 19:52ч.
Може, винаги може да се случи... когато партньорите разбират секса като върховно изразяване на отношение към самия секс...
RA4NA
29.07.2007г. в 20:05ч.

Говорим за страсна нощ, забвления, целувки, романтика... секс и после всеки по пътя си.
Само веднъж.
Има шанс този страстен секс никога да не бъде забравен. И ако не двамата, то поне единия от тях да потърси другия, за още един такъв тур. Няма нищо лошо в това да правят най-страхотния секс, без обвързване. Лошо ще е ако единия реши да се влюбва и да иска повече. Ако са се разбрали - секс и нищо повече, можем да ги поздравим. Ако ли не - ще им съчувстваме ...... рано или късно
infinity1305
29.07.2007г. в 20:27ч.
Хубава тема Оставиме...
Сред семейните може би е възможно...поради обстоятелства. Не знам, само предполагам. Аз нито бих приела така предложеното удоволствие, нито бих го забравила, ако все пак приема.
Но трудно. Невероятна и незабравима е всяка моя нощ с "него", защото се случва само ако съм много влюбена.
Иначе - подкрепям...за който му харесва.
sfmf
29.07.2007г. в 20:29ч.

ххх Не виждам къде не може да откриете светлината ?

Защо да няма невероятен секс и след това нищо, в по-голямата част от сексуалните приключение няма място за чуства много много. Двата пола правят това което намерят за добре към дадения момент, след това продължават напред в търсене на новото. Не мога да повярвам, че повечето от вас тук нямат или не са имали отношения с другият пол които са били чисто сексуални без нищо повече ?! Харесва Ви секса помежду Ви не желаете нищо повече, срещате се от време на време искарвате си приятно няма напрежение, никой нищо не очаква нищо друго освен секс без проблеми без задушевни неща какво по-хувабо. Мога да кажа, че от този вид отношения няма нищо по успокояващо поне за мен. Както се спомена по - горе зависи от самия човек. Каквото искате просто търсете съмишленици общ хоризонт нещата сами, Че се подредят нали
foty
29.07.2007г. в 20:30ч.
ЦИТАТ(ostavime @ 29.07.2007г. в 19:11ч.)

Има ли такъв вариант? Да си прекарате страхотно и секса да е супер, но да не се стигне до някаква близост. Просто секс.
Може би варианта е да спиш с някой, за който не смяташ, че е толкова привекателен. Просто да се накефите и кой от къде е.
в`ергенските ` ми години на мен ми се случвало.
с едно момче с което се виждах чат - пат на купони.
пп
не казвам ,че не е бил привлекателен.
това колко си привлекателен е малко разтегливо понятие.
мен ме привличаше, а и явно аз го привличах. хормони някакви
RA4NA
29.07.2007г. в 20:33ч.
ЦИТАТ(ostavime @ 29.07.2007г. в 21:18ч.)

Не говорим за това да се търсим повторно. Раз и това е. Ще издържите ли, при положение, че изживяването е било върховно?
Един единствен път. Беше невороятно и на сутринта - той пое посока Бургас, аз Търново. И до там. Аз не се обадих, той също. А много исках. Трудно издържах. След повече от година, случайно се срещнахме в Стара Загора и решихме да си удължим престоя с още една нощ. Също толкова хубаво. Само, че този път нямах толкова силно желание да звъня, въпреки, че секса беше невороятен отново.
След този мъж съм имала много, с който сме имали хубав секс, страхотен. Само, че този път продължавахме да се виждаме. Само заради секса .... и разбира се приятелството.
ostavime
29.07.2007г. в 20:35ч.
Инфинити, и искаш да кажеш, че не можеш да прекараш най-романтичната си нощ без да има задължително обвързване и любов? Това не го вярвам. Други слухове се носят за франсетата.
И защо намесваме семейните. Кои са всъщност семейните? Тези с децата ли?
infinity1305
29.07.2007г. в 20:48ч.
ЦИТАТ(ostavime @ 29.07.2007г. в 19:35ч.)

Инфинити, и искаш да кажеш, че не можеш да прекараш най-романтичната си нощ без да има задължително обвързване и любов? Това не го вярвам. Други слухове се носят за франсетата.
И защо намесваме семейните. Кои са всъщност семейните? Тези с децата ли?
Не. Обстоятелствата понякога налагат
не - продължение. Командировка, да кажем - разкошна нощ, и после при жена си. Подчертах че само предполагам, не съм семейна, не знам.
Не знам и слуховете сред българи за франсетата
Не казах че обвързването е задължително при мен след такава нощ, а че такава нощ би се случила
само с обвързване. С любов, и то много любов. Свободна съм все още, мога да си го позволя.
Стига си се заяждал с мен бре
ostavime
29.07.2007г. в 20:50ч.
ЦИТАТ(infinity1305 @ 29.07.2007г. в 19:48ч.)

Стига си се заяждал с мен бре 
Сърце не ми дава, нали си те обичам.
cleopatra
29.07.2007г. в 20:56ч.
Самият факт да правиш секс без да си обременен с по- нататъшна ангажираност, е една великолепна предпоставка за невероятни емоции ...
foty
29.07.2007г. в 20:59ч.
ама не трябва да се прекалява.
просто когато се случи. никой не е застрахован.
носете си презервативи.
Trichocephalus
29.07.2007г. в 21:08ч.
Имал съм подобни връзки

Не бяха една,не бяха две......
Нищо хубаво не са ми носили.След известно време като съм се сещал за това-в душата има празно петно.Не можеш да го изтриеш.
След това,по някое време,като те чукне хормона-потъсиш момичето-намериш го,и пак секс.Секс на екс,дето се вика.
Чук и беж.
Нищо лично. И пак празно.
Зарди това-вече предпочитам като ме гръмне хормона по-добре да си забия една злобарка,от колкото да търся някоя кучка за една нощ.
Това вече ми е принцип.
Не знам-може и да одъртявам,кой знае?
bildera_
29.07.2007г. в 21:10ч.
ЦИТАТ(bildera_ @ 29.07.2007г. в 19:46ч.)

Сега разбрах , защо не ме искаш
Иначе от моя скромен опит бих казал, че зависи от човека. Аз сигурно няма да бъда безразличен след секса, щото ако наистина се кефя, трябва и жената да ме кефи и аз да имам чувства към нея. Имаше една подобна тема за това и там доста добре се разискваше въпроса - ЗА и ПРОТИВ. Темата бе " Секс за една нощ" или нещо подобно. Сега е малко по-различна, което означава, че секса може да не е само за една нощ. А и тая думичка "обвързване" е много провокираща. За 99% от човечеството, предполагам може да има секс без обвързване, ако тая дума означава брак, дете или каквито и да са чувства. Сигурно аз попадам в останалия 1 процент, което е малко странно за мен - защо не мога да правя секс без обвързване

ПП: Ако някой може да ми отговори на въпроса, нека каже. И аз искам да правя секс без обвързване, ама нещо не става( по-точно не ми става)

Отказвам се от мнението си, написано преди няколко часа. Всеки който ме познава от чата и наживо, знае, че съм различен човек. Затова госпожи, госпожици и госпожички, дерзайте, няма ви чакам дълго
foty
29.07.2007г. в 21:17ч.
ЦИТАТ(Trichocephalus @ 29.07.2007г. в 22:08ч.)

кучка
bildera_
29.07.2007г. в 21:24ч.
ЦИТАТ(Trichocephalus @ 29.07.2007г. в 22:08ч.)

Имал съм подобни връзки

Не бяха една,не бяха две......
Нищо хубаво не са ми носили.След известно време като съм се сещал за това-в душата има празно петно.Не можеш да го изтриеш.
След това,по някое време,като те чукне хормона-потъсиш момичето-намериш го,и пак секс.Секс на екс,дето се вика.
Чук и беж.
Нищо лично. И пак празно.
Зарди това-вече предпочитам като ме гръмне хормона по-добре да си забия една злобарка,от колкото да търся някоя кучка за една нощ.
Това вече ми е принцип.
Не знам-може и да одъртявам,кой знае?
Аз това със злобарките съм го разбрал отдавна доки

ич ни мъ търси за секс без обвързване, щом моа си издялкам и една ...
helenasilvia
29.07.2007г. в 21:32ч.
Ако сексът наистина е бил невероятен предполгам,че след него ще има и обвързване.
Когато за пръв път видях човека, с когото съм в момента го исках само физически,но след като правихме секс,решихме,че и на двамата ни е било много хубаво и нещата между нас се задълбочиха,та и до днес продължават.
Поради тази причина съм на мнение,че след страхотния секс следва обързване.
haidukpikaso
29.07.2007г. в 22:08ч.

Тогава има опасност да има и следващ път.
Само веднъж.
Е ако е от друг град де да го търсиш пак
proletsearch
29.07.2007г. в 22:13ч.
ЦИТАТ(helenasilvia @ 29.07.2007г. в 21:32ч.)

Ако сексът наистина е бил невероятен предполгам,че след него ще има и обвързване.
Когато за пръв път видях човека, с когото съм в момента го исках само физически,но след като правихме секс,решихме,че и на двамата ни е било много хубаво и нещата между нас се задълбочиха,та и до днес продължават.
Поради тази причина съм на мнение,че след страхотния секс следва обързване.
Не всичко опира до страхотния секс

Ако беше така, сега навярно щях да съм минал вече под венчилото и да имам 1 - 2 деца вече.

Иначе и аз мисля като чичко Франк.
- "Франк, нямаме истинска връзка. Всичко се изчерпва с невероятния секс..."
- "Нищо скъпа, на тази основа ще градим всичко останало"
potrebitel
29.07.2007г. в 22:15ч.
И аз мисля,че ,ако е толкова невероятен сексът, и двамата ще искат втори и трети път, а това почти неизбежно води до емоционално обвързване поне при единия
varvarinata
29.07.2007г. в 22:38ч.
Има вариант наскоро излизахме с една приятелка и си пийнахме повечко джин и като се отприщихме на едни ми темии... а тя ми разказа, че последната си вечер в общежитието преди да си тръгне (вече завършвала университета) била поканена н акупон и си казала дай да избухна яко преди да си тръгна завинаги

И така имала един колега който бил симпатичен и много отракан, кефела му се усетила намеци от негова страна, преди са разговаряли но нищо сериозно ... та така се развили нещата че стигнали до креватната гимнастика ... всичко било тоолкова готино каза това беше най -- страхотната ми вечер и най-страхотния ми секс през живота! Но до там каза не исках да виждам дори и за спорта, просто незнаела защо всичко беше супер, но до там!
истъкна ми причини като това, че бил по- малък, и че бил женкар

Но от личен опит не мога да кажа не ми се е случвало нещо подобно ... но мисля че е възможно да си остане само едната нощ. Без бис дори и да е перфектно преживяване
DeadSmurf
30.07.2007г. в 19:22ч.
ЦИТАТ
Това, че не харесвате някого, не изключва правенето на секс с него!
Както казва кака ми, хубавия секс не винаги върви с либоФ, ама секса за една нощ си е съвсем убаво нещУ
Tramway
31.07.2007г. в 08:56ч.
ЦИТАТ
Това, че не харесвате някого, не изключва правенето на секс с него!
За мен го изключва тотално. И Господ не може да ме накара да легна с някоя, която не харесвам и то много. А многото харесване не става за 15 минути и не трае 30, от което следва, че такъв сех "по взаимно съгласие" постепенно води ако не към буквално обвързване, то към една по-продължителна връзка. Не обобщавам, това е моето поведение в такива ситуации.
Lust
31.07.2007г. в 14:23ч.
Разбира се
Филипов
1.08.2007г. в 23:09ч.
Голяма част от морските контакти са си точно такива. Особено с някои много "загорели" чужденки. Класацията водят тия на които мъжете им злоупотребяват с бира и водка.
Trichocephalus
4.07.2008г. в 10:58ч.
Ostavime-как е във Варна ?
Candy69
4.07.2008г. в 11:21ч.
Много по-голям шанс отколкото обратния вариант
mimi_81
4.07.2008г. в 13:47ч.
Има шанс много ясно...
Mugen
5.07.2008г. в 20:48ч.
А от къде да знам ,че със следващата няма да е по-хубав "невероятен"????
Lady_Death
10.07.2008г. в 22:59ч.
еми след катос първата не е било обвързващо ще пробваш и със следващата

ами сигурно има шанс, ама според мен дискретността е важно нещо и трябва да се внимава с човека. мъжете съвсем не са по-малко клюкари в това отношение от нас,жените! така че само
dareto
10.07.2008г. в 23:06ч.
Да има такъв вариант!
Има хора които с години поддържат подобни връзки, без да се обвързват, без да се чуват дори по празниците, но знаят точно къде и в колко часа...
neredoven
12.07.2008г. в 16:29ч.
ЦИТАТ(hlevoust @ 29.07.2007г. в 19:47ч.)

Може и да греша, но не мисля, че е възможно. Ако прекараната нощ е била достатъчно задоволителна и за двете страни, то повторението й е най-нормалното следствие, което е много сериозна основа за по-трайно обвързване. Трудно е да се повярва, че една такава невероятна физическа близост, за каквато става дума в заглавието може да си остане еднократен акт и всеки по пътя си.
Забравяш за страха от разочарованието. Първият път е веднъж и е свързан с емоции които няма как да се повторят. Някой хора са пристрастени само към него/тях.
Друг случай. Първа среща. И двамата се стремят да създадат привлекателен (често подвеждащ) образ. Само дето първото впечатление не е последното и на сутринта нещата стоят другояче.
"Сексът не е повод за запознанство". Не го казвам от опит.
ЦИТАТ(Mugen @ 5.07.2008г. в 21:48ч.)

А от къде да знам ,че със следващата няма да е по-хубав "невероятен"????

За теб говорих...
shefkata
12.07.2008г. в 17:44ч.
Емиии, да кажем - жалко за тези, които само веднъж в живота си са изживявали невероятен секс...
scorceni
13.07.2008г. в 09:59ч.
Разбира се ,че има и почти всеки(май) го е изпитвал.

А и към тая категория може да се вкара (според мен) секс с бившата (бившия)-не сте се разделили с лошо ,времето е покрило със забрава лошите моменти заради които сте се разделили ,все още се чуствате привлечени един от друг,познавате си телата.....за мен това са предпоставки за невероятен секс без да се стига до обвързване.
elizabet
13.07.2008г. в 13:22ч.
Има-как да няма.И най-вече през лятото,когато е горещо и искаш да свалиш всичките си дрехи и задръжки и се запознаваш с някой,с единствената мисъл за един невероятен секс.Тогава се получава най-добре,когато нямаш никакви очаквания за нищо по-сериозно.Всеки заслужава да изживее такова нещо
Candy69
13.07.2008г. в 18:55ч.
ЦИТАТ(dareto @ 11.07.2008г. в 00:06ч.)

Да има такъв вариант!
Има хора които с години поддържат подобни връзки, без да се обвързват, без да се чуват дори по празниците, но знаят точно къде и в колко часа...
Или просто звъниш и казваш: искаш ли да се видим сега и така до следващия път, без предварително планиране.
Mugen
13.07.2008г. в 23:31ч.
ЦИТАТ(elizabet @ 13.07.2008г. в 14:22ч.)

Има-как да няма.И най-вече през лятото,когато е горещо и искаш да свалиш всичките си дрехи и задръжки и се запознаваш с някой,с единствената мисъл за един невероятен секс.Тогава се получава най-добре,когато нямаш никакви очаквания за нищо по-сериозно.Всеки заслужава да изживее такова нещо

Ама така си е и после не се знае какво може да излезе.Само ,че при жените са първо чуствата после секса,а при мъжете е обратното в повечето случаи де.Ама като гледам какви ги пишете може и да греша
foty
14.07.2008г. в 08:06ч.
чак невероятен

, но приятен -да.
ама каво значи "има ли шанс?". то се подразбира .
и не говоря за безразборен секс.
просто с човека се срещахме от време на време на разни купони, и си изкарвахме приятно , но нито аз съм го търсила, нито той мене . в този период не съм имала сериозно връзка. има моменти ,когато човек не иска да има връзка и да е обвързан.
Candy69
16.07.2008г. в 07:51ч.
Това което разбрах за малкото си години живот е, че има ли секс има и обвързване.
И колкото повече правиш секс с някой толкова повече се обвързваш. Искаш не искаш това е.
След секс с някой все го чувстваш по различно, където и когато се видите знаеш, че е имало нещо повече. Това може и да пречи в някои случаи.
Понякога ми се искало да продължи, понякога ми се искало да не се е случвало.
Може да забравиш всеки с който си се срещнал за 1-2 седмици или си поговорил 5-10 мин, но едва ли този с който си правил секс няма да остави следа. Ако успееш да забравиш за преживяването и да не го мислиш, то няма и обвързване.
Fixt00l
20.08.2008г. в 10:51ч.
Ето ме и мен

Трябваха ми доста години, за да се променя вътрешно, то си беше чиста проба насила.Осъзнавайки, че не може за всяка да хвърлям индустриално количество жизнена енергия покрай депресията, и за временен лек, да, правих секс без обвързване.Наистина бе невероятно, но ти е по нагласа на мъжа, знае ли, че тя ще направи всичко-вече е спокоен.Последната ми приятелка, обаче, бе с мен предимно заради това.Не бях влюбен.Всяка вечер с часове по GSM на цветущи теми, и тя отсече, че ще дойде у нас, и ще се разхожда по прашки.Аз настоях да са червени.Тя издържа едва час и половина, като ме командваше, събори ме на леглото, като ме хвана за вързаната на опашка коса...Привързах се почти моментално.Тя си взема своето....и си замина

Сега тъгувам по нея.Мъжът се привързва далеч по-лесно.Секс без обвързване-да, има, но повече при другия пол.
ivo23
20.08.2008г. в 11:51ч.
Всичко има на този свят и всичко е възможно.
Няма да обяснявам къде и как,но се случва и то не рядко
bouzinka
27.08.2008г. в 00:39ч.
ЦИТАТ(vboychev @ 29.07.2007г. в 19:52ч.)

Може, винаги може да се случи... когато партньорите разбират секса като върховно изразяване на отношение към самия секс...
и на мен така ми се струва секса мооже да съществува сам по себе си защо трябва да е заобиколен от друго? за да изгглежда по приличен или по малко животински...?
от 14 години си имам така един приятел с които понякога правим секс ей така, просто защото не сме един за друг, с други мъже също ми се е случвало и хубавото е че никога няма сцени, раздели, сълзи
а и да, съществената разлика е че в тези случаи говорим за чукане а когато ще има обвързване аз казвам правя любов все пак изобщо не е едно и също
^^ANGELSING^^
27.08.2008г. в 00:53ч.
ЦИТАТ(bouzinka @ 27.08.2008г. в 01:39ч.)

а и да, съществената разлика е че в тези случаи говорим за чукане а когато ще има обвързване аз казвам правя любов все пак изобщо не е едно и също
Е, да може и да си права! Може и да не грешиш!
ЦИТАТ(foty @ 14.07.2008г. в 09:06ч.)

чак невероятен

, но приятен -да.
ама каво значи "има ли шанс?". то се подразбира .
и не говоря за безразборен секс.
просто с човека се срещахме от време на време на разни купони, и си изкарвахме приятно , но нито аз съм го търсила, нито той мене . в този период не съм имала сериозно връзка
. има моменти ,когато човек не иска да има връзка и да е обвързан.ЦИТАТ(Candy69 @ 16.07.2008г. в 08:51ч.)

Това което разбрах за малкото си години живот е, че има ли секс има и обвързване.
И колкото повече правиш секс с някой толкова повече се обвързваш. Искаш не искаш това е.
Да, обварзване е всяка интимност с другия-тя те прави все по-зависим от него и по-зависим, а колкото повече го харесваш толкова по-безпомощен ставаш в ръцете му, просто поредната плячка-понякога си просто плячка за другия, нищо повече! А понякога наистина, не искаш да се обвързваш! А когато искаш обвързване, тогава другия не иска! Сякаш се получават разминавания, незнайно защо, може би защото човек се променя, и начина му на мислене също се променя!!!
ЦИТАТ
Има ли шанс за невероятен секс без обвързване
Всякакви шансове има, въпроса е кой какво иска и какво търси!
Fixt00l
27.08.2008г. в 07:31ч.
При момичетата/жените има, при тях доста по-малко чувства има, все пак, заложено им е да продължават рода, при тях е инстинкт, и често пъти, нищо повече.Който не е съгласен-да мисли нова Биология.
Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения
кликнете тук.