Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Дупето или гърдите- кое е по секси в една жена
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Страници: 1, 2
noah
това е спор между приятели. моля дайте си мнението smile.gif
buring_soul
еем и 2те са секси..в смисъл според мен една жена дали е с голям задник или с малки цици,пак ще ти е кофти,че нещо не е наред..но личното ми мнение е,че дупето е по секси,ама вески с чара си smile.gif
elman
Усмивка и поглед са според мен.
Geronimo
Понеже не съм цицоман ще заложа на дупето . Това в рамките на шегата естествено tongue.gif .
RefreshMe

Мисля, че по-красноречиво не мога да се изразя. Все пак няма категорично мнение.
jrndto
Дупето - 60% а Гърдите 40%
noah
ЦИТАТ(RefreshMe @ 3.08.2007г. в 00:02ч.) *

Мисля, че по-красноречиво не мога да се изразя. Все пак няма категорично мнение.

напълно съм съгласен с теб thumbsupsmileyanim.gif
izabel1
Д-то естествено , в днешно време с тази естетична хирургия циците се оправят лесно, ама от голям пърдялник е малко сложно да се направи спортно Д
Ивкони
Задника си е Задник biggrin.gif
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(Ивкони @ 3.08.2007г. в 00:51ч.) *
Задника си е Задник biggrin.gif

Така е... tongue.gif laugh.gif Задника си е Задник.
Да се тълкува в свободен текст...
M1st3r_X
Някъде бях чел, че мъжете харесват жени с форма на тялото като пясъчен часовник.

Вижте, моята философия е по-различна: Кой пробира - мастурбира !

Има и друг вид: Трябва да има за какво да се хванеш

Да не пропускаме и: Русо, гладно НЕМА !

И накрая, но не на последно място: Е нищо де. Тя може да е добра по душа...
DeadSmurf
Аз пък си падам по цици, но въпреки това смятам, че вървят в комплект.
dindi
В едно от онези прословути книги "Мъжете са от Марс, жените от Венера", "Войната за вдигнатия капак на..." и прочие разновидности. Преди време ми се наложи да прочета доста от тях в името на едно проучване. Та не помня точно в коя от всички пишеше, че снимани от близък план дупето и гърдите са почти неразличими. И двете имат близки една до друга форми. Снимките, които съм ви подбрала ги намерих доста трудно и не успяват да подкрепят точно теорията, но надявам се схващете мисълта...

Tramway
Абе вие жената я обърнахте на месо в касапница - един иска бут, други врат, трети рибица...
Представете си отрязани чифт цици и изложени на витрината - секси ли са? Или задник? Всичко върви в комплект и има най-голямо сексуално излъчване когато е пропорционално - дупе, цици, крака, ръце, глава, усмивка, глас, душа, характер... Прав ли съм?
potrebitel
Абе наистина и двете са секси. Но, като се занисля, и аз залагам повече на дупето, защото гърдите може и да са по-малки, което, разбира се, не ги прави по-малко секси, но все пак така мисля. Дупето можеш да си го пошляпваш когато и където искаш, а в пазвата не може да се бърка винаги ph34r.gif rolleyes.gif
Tramway
ЦИТАТ(potrebitel @ 3.08.2007г. в 15:10ч.) *
Абе наистина и двете са секси. Но, като се занисля, и аз залагам повече на дупето, защото гърдите може и да са по-малки, което, разбира се, не ги прави по-малко секси, но все пак така мисля. Дупето можеш да си го пошляпваш когато и където искаш, а в пазвата не може да се бърка винаги ph34r.gif rolleyes.gif

Пак повтарям: всичко е важно. Какво по-секси от малко и стегнато дупе и малки и стегнати гърди. А пък като видя някой да шляпа жена по дупето ми иде да му шляпна един по устата с крак. Просташки маниери. Ориенталски. Съвсем друго е да я погалиш нежно по дупето, мисля че ефектът е много по-голям. Съгласна ли си?
DeadSmurf
Зависи коя жена какво харесва, ако сме на обществено място препочитам само леко да плъзне ръка по дупето и леко да го хване отдолу, но от време на време обичам да ме пошляпва smile.gif
noah
ЦИТАТ(dindi @ 3.08.2007г. в 10:03ч.) *
В едно от онези прословути книги "Мъжете са от Марс, жените от Венера", "Войната за вдигнатия капак на..." и прочие разновидности. Преди време ми се наложи да прочета доста от тях в името на едно проучване. Та не помня точно в коя от всички пишеше, че снимани от близък план дупето и гърдите са почти неразличими. И двете имат близки една до друга форми. Снимките, които съм ви подбрала ги намерих доста трудно и не успяват да подкрепят точно теорията, но надявам се схващете мисълта...

мерси за снимките. донякъде потвърждават теорията че дупето и гърдите, снимани в близък план си приличат. а за какво е било това твое проучване за което казваш, че си прочелатези книги rolleyes.gif
dindi
ЦИТАТ(noah @ 3.08.2007г. в 16:23ч.) *
мерси за снимките. донякъде потвърждават теорията че дупето и гърдите, снимани в близък план си приличат. а за какво е било това твое проучване за което казваш, че си прочелатези книги rolleyes.gif

На мен лично изказаната теза много ми хареса, когато я прочетох. Така за мен спора дупе или гърди въобще не съществува. Все едно да споря лявото ми око ли е по - хубаво или дясното biggrin.gif

Проучването беше на тема: Жената в цикъл и отношенията и с нейния партньор. (Наистина ли жената за няколко дни се превръща в чудовище и как реагира мъжа и на тази промяна. Ей, такива нещица biggrin.gif )
noah
ЦИТАТ(dindi @ 3.08.2007г. в 16:56ч.) *
На мен лично изказаната теза много ми хареса, когато я прочетох. Така за мен спора дупе или гърди въобще не съществува. Все едно да споря лявото ми око ли е по - хубаво или дясното biggrin.gif
Проучването беше на тема: Жената в цикъл и отношенията и с нейния партньор. (Наистина ли жената за няколко дни се превръща в чудовище и как реагира мъжа и на тази промяна. Ей, такива нещица biggrin.gif )

Интересно проучване, понякога и аз съм се чудил върху този въпрос. Ти да не следваш медицина? wink.gif
Maximilian
Големи стегнати цици и малко спортно дупе. baby.gif
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(Maximilian @ 3.08.2007г. в 23:16ч.) *
Спортното дупе, може да намериш и на някой мъж tongue.gifПри мъжете дупетата са спортни в повечето случаи...а при жените са по-женствени tongue.gif
RefreshMe
ЦИТАТ(Maximilian @ 3.08.2007г. в 23:16ч.) *

Това кога го сънува... speak.gif
Maximilian
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 3.08.2007г. в 23:37ч.) *
Спортното дупе, може да намериш и на някой мъж tongue.gifПри мъжете дупетата са спортни в повечето случаи...а при жените са по-женствени tongue.gif

^^ANGELSING^^, казвал ли съм ти, че не разбираш от женски дупета? tongue.gif Сега ще плъзнат едни слухове, видиш ли Maximilian се изпедерастил и си пада по мъжки д-та. Трябва да дойдеш и да опровергаем слуховете. ph34r.gif

Мъжете знаят защо... и на кое се казва "спортно дупе".

ЦИТАТ(RefreshMe @ 4.08.2007г. в 01:08ч.) *
Това кога го сънува... speak.gif

Ааа, това не са сънища. Това е целта на живота ми. hush.gif
bildera_
ЦИТАТ(Tramway @ 3.08.2007г. в 12:58ч.) *
Абе вие жената я обърнахте на месо в касапница - един иска бут, други врат, трети рибица...
Представете си отрязани чифт цици и изложени на витрината - секси ли са? Или задник? Всичко върви в комплект и има най-голямо сексуално излъчване когато е пропорционално - дупе, цици, крака, ръце, глава, усмивка, глас, душа, характер... Прав ли съм?

И аз подобно нещо щях да напиша, но видях, че си го направил преди мен.Предполагам, че защитниците на дупетата имат леко обратни наклонности, но не съм правил изследване по въпроса tongue.gif
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(Maximilian @ 4.08.2007г. в 02:58ч.) *
^^ANGELSING^^, казвал ли съм ти, че не разбираш от женски дупета? tongue.gif Сега ще плъзнат едни слухове, видиш ли Maximilian се изпедерастил и си пада по мъжки д-та. Трябва да дойдеш и да опровергаем слуховете. ph34r.gif

Мъжете знаят защо... и на кое се казва "спортно дупе".

Кажи и ние жените да знаем какво е спортно дупе tongue.gif
Пък и що пренебрегваш тези с неспортните дупета tongue.gif biggrin.gif
singer
Според мен Дупето му е майката, (ако мога така да се изразя cool.gif )
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(singer @ 4.08.2007г. в 09:13ч.) *
Според мен Дупето му е майката, (ако мога така да се изразя cool.gif )

А бащата кой?!? rolleyes.gif speak.gif
elman
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 4.08.2007г. в 09:16ч.) *
А бащата кой?!? rolleyes.gif speak.gif

А, познай деееее biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
potrebitel
ЦИТАТ(Tramway @ 3.08.2007г. в 15:58ч.) *
Пак повтарям: всичко е важно. Какво по-секси от малко и стегнато дупе и малки и стегнати гърди. А пък като видя някой да шляпа жена по дупето ми иде да му шляпна един по устата с крак. Просташки маниери. Ориенталски. Съвсем друго е да я погалиш нежно по дупето, мисля че ефектът е много по-голям. Съгласна ли си?

Иаз повтарям, че аз предпочитам дупето wink.gif А инече мисля като Ирина, за всяка жена си е различно. на мен ми е кеф и на обществено място да плъзгат ръка по дупето ми, само че да не се прави така че да е очевадно за другите ,а да е елегантно wink.gif Пък на домашно-квот душа сака tongue.gif rolleyes.gif
elman
Защо гледате само дупето и гърдите! Погледнете малко по-нагоре от гърдите дееее, а най-добре е да видите какво има вътре в овалното образование наречено глава! wink.gif
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(elman @ 4.08.2007г. в 10:02ч.) *
А, познай деееее biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ми не знам, на затова питам speak.gif
ЦИТАТ(elman @ 4.08.2007г. в 11:45ч.) *
Защо гледате само дупето и гърдите! Погледнете малко по-нагоре от гърдите дееее, а най-добре е да видите какво има вътре в овалното образование наречено глава! wink.gif
В повечето случай в това нещо наречено глава няма никой и нищо няма там... tongue.gif
shanna

worshippy.gif worshippy.gif worshippy.gif
За съжаление обаче отдавна не вярвам на такова нещо, казано от мъж cool.gif
potrebitel

Ох, вярно звучи странно, малко мъже в днешно време гледат точно там
jrndto
Според мен е важно Жената като цяло .. не само части, които радват окото
DKNY
Като се замисля дупето води пред бюста-лично мнение.А за превържениците на това какво има над раменете на жената-ами пуснете си отделна тема wink.gif
Arcopix
ЦИТАТ(bildera_ @ 4.08.2007г. в 05:44ч.) *
И аз подобно нещо щях да напиша, но видях, че си го направил преди мен.Предполагам, че защитниците на дупетата имат леко обратни наклонности, но не съм правил изследване по въпроса tongue.gif

Това от къде пък го измисли?
bildera_
ЦИТАТ(Arcopix @ 4.08.2007г. в 19:02ч.) *
Това от къде пък го измисли?

Ами чукна ме нещо по главата и ми просветна tongue.gif
haidukpikaso
ЦИТАТ(jrndto @ 4.08.2007г. в 15:38ч.) *
Според мен е важно Жената като цяло .. не само части, които радват окото

А така thumbsupsmileyanim.gif
Кви части бре,аз съм си секси цялата - от-до,и у главата нямам бръмбари biggrin.gif

Де отиде циганката wub.gif
elman
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 4.08.2007г. в 13:41ч.) *
Ми не знам, на затова питам speak.gifВ повечето случай в това нещо наречено глава няма никой и нищо няма там... tongue.gif

Aми гърдите явно са бащата laugh.gif
Ииии дааа в повечето случаи наистина там няма нищо...
ЦИТАТ(shanna @ 4.08.2007г. в 15:31ч.) *
worshippy.gif worshippy.gif worshippy.gif
За съжаление обаче отдавна не вярвам на такова нещо, казано от мъж cool.gif

Мога само да кажа: съжалявам за теб sad.gif

ЦИТАТ(potrebitel @ 4.08.2007г. в 15:33ч.) *
Ох, вярно звучи странно, малко мъже в днешно време гледат точно там

Да умните го правят smile.gif
Andrian Ivanov
Това съм се питал и преди? Миналата вечер гледах клипове на Dana International и мога да кажа, че ханша и гърдите не ме привличат... Гледах лисето и. Агресията, която излъчваше ме накара да се замисля. През годините съм спирал погледа си върху това!
RA4NA
Първо забелязвам гърдите. И те за мен са по-секси. Колкото по-големи, толкова по-добре. Какво да направя като съм максималистка? Разбира се трябва да стоят добре на тялото, а не като две люшкащи се безформени любеници.
chain_reaction
ЦИТАТ
Дупето или гърдите- кое е по секси в една жена

....

ЦИТАТ("good ol' Pacino in "Scent of a Woman"")
Жени... кой ги е създал?
Господ ще да е бил гений...
Косата им... Казват, че в нея е всичко. Случвало ли ти се е да заровиш лицето си във водопад от къдрици и да искаш да заспиш завинаги?...
Или устните...
Когато те докосват е като първа глътка вино, след като си прекосил пустинята.
Циците!
Големи, малки...
Със зърна, втренчени в теб като перископи.
И крака...
Не ми пука дали са като гръцки колони или втора ръка щеки.
Между тях...
.... е билетът за Рая.

Да, г-н Симс,
има само 2 срички на тоя свят, които имат значение...

"pussy"

PS. Специално си го пуснах, за да пресъздая тоя култов момент.
На български последното звучи по-добре, но нещо... реших да го оставя на английски biggrin.gif

mulatasabrosa
значи ако трябва да отговоря честно - гърдите ..... не само ,че са признак на женственост , а и защото е по-добре да имаш по-голям бюст , отколкото да си дъска . От моите скромни наблюдения смятам,че това, в което се заглеждат мъжете след първия оглед на лицето и на визията като цяло са именно гърдите или разголеното деклоте ! Много малко според мен гледат дупето , има и такива , но повечето са цицомани ! В крайна сметка обаче искам да отбележа, че жените не сме едни цици и едно дупе , а много повече това - хубавото ,че истинската ни същност се крие вътре в нас и често е невидима за мъжете( става видима , когато Те ни опознаят) , а малко мъже си правят труда да го направят ( все пак се срещат такива същества) ( ех, че хубаво го казах cool.gif cool.gif smile.gif
duvi
Вижте на Потребител аватара smile.gif) и ще разберете мойто мнение smile.gif ко е по секси.
potrebitel
ЦИТАТ(duvi @ 20.08.2007г. в 16:01ч.) *
Вижте на Потребител аватара smile.gif) и ще разберете мойто мнение smile.gif ко е по секси.

твоето мнение общ взето съвпада с моето cool.gif
XeMyC
След поглед върху аватара на potrebitel, дори и да нямам мнение по въпроса, бих казал Дупето... cool.gif
helenasilvia
Категорично дупето
B-boy[StyLe]
До преди малко други форми подчертаваше...на аватара
helenasilvia
ЦИТАТ(B-boy[StyLe] @ 20.08.2007г. в 23:12ч.) *

До преди малко други форми подчертаваше...на аватара

Аватара ми е без значение(това е друга тема,не ги смесвай),той не променя мнението ми по темата.

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.