Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Проблем с приятелките ..
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Phonomania
Здравейте на всички,

Та имам един проблем и се чудех какво да правя..
Той е следният в момента си имам приятелка, която е доста секси, абе въобще страхотен човек, но в последно време започна да ми се сърди, защото предишната ми приятелка(те се познавали brick wall.gif ) и наговорила куп глупости понеже, я зарязах много лошо и явно си го връща. Наговорила и е глупости от сорта, че съм кръшкал. Даже е използвала клип от преди(с променени дати.. нз как го е направила), да и покаже че съм и се натискал... направо изобретателна е.. не мислех, че хубавите жени могат да бъдат умни, но уви biggrin.gif
Та аз не съм от хората с опит в сферата, затова бих поискал някой друг съвет...
Мерси...
ivo23
Сори батка.С жените нема оправия.Зарезвай я,ако се връзва на акъла на други момичета.
Пък ти кат правиш глупости,пък и даваш да те снимат като ги правиш сам си си виновен.Поне компромати да няма
Phonomania
Ем да ти кажа и аз това си мислех, ама това с снимките е от преди да тръгна с тази т.е. бях още с онази.. ама не зная накрая ще си хващам пътя smile.gif
Maximilian
Е па тя ако държи на теб, ще се чумери това онова и пак ще е с теб. Човек когато обича, трудно вярва на приказките на другите, дори и да са самата истина.
ivo23
ЦИТАТ(Phonomania @ 2.09.2007г. в 23:00ч.) *
Ем да ти кажа и аз това си мислех, ама това с снимките е от преди да тръгна с тази т.е. бях още с онази.. ама не зная накрая ще си хващам пътя smile.gif

Ако вземеш да им правиш евала на жените,почват да се попдиграват с теб.Жени има.По статиска даже са повече от мъжете в България.Таака че действай смело.С тази няма да се свърши света wink.gif
Ако ти няма доверие,значи не е за теб
Phonomania
Еми, ще видим тя ми се "чумери", за това аз и дума не съм и казал, сега като и кажа ще видим. Ако вярва хубу ако не ..... да си търси друг който да и се връзва..
ivo23
ЦИТАТ(Phonomania @ 2.09.2007г. в 23:10ч.) *
Еми, ще видим тя ми се "чумери", за това аз и дума не съм и казал, сега като и кажа ще видим. Ако вярва хубу ако не ..... да си търси друг който да и се връзва..

Ако го направиш това си пич.Честно ти казвам.
WildHorse
Напълно съм съгласен с Иво. Тръгнат ли нещата в тая посока, значи няма да я бъде дълго тая връзка. Почне ли една жена да вярва повече на приятелки и гадателки , зарязвай я smile.gif
Trichocephalus
Жени-пфу smile.gif И за какво са ти-само пречат на пиенето.
Я си пий биричката и не мисли за глупости.
Това,че като ти се сърди ти цитира думи на "приятелка" не е истинската причина за сръднята.
Или седни с нея и разбери каква е причината,или пасувай.И в двата случая няма да загубиш wink.gif
izabel1
ЦИТАТ(ivo23 @ 2.09.2007г. в 16:11ч.) *
Ако го направиш това си пич.Честно ти казвам.

А воопще не си фитилджия, хаиде скарахте човека с приятелката му. То е най лесно да я остави, жени много . Проблема е че я оставил да му държи сметка , без много обяснения ако не и изнася да си търси друг ама защо тои да я зарязва !!!
Phonomania
В крайна сметка аз, по този въпрос не съм говорил с нея.. тя запозна да се сърди и дрън, дрън..... не съм я слушал много,много просто говореше безсмислици. И аз въобще не съм казал и дума. Сега имам намерение да и кажа, че не е вярно и точка. Ако ми повярва добре, ако не и започне да ги увърта край...
Дяволският ангел
Айде и една жена да си каже мнението!

Док, това с пиенето си зависи от човека до теб, аз напр., не пия и никога не съм пила, но щом мъжът ми иска, нека си пие, на мен не ми пречи, даже ми е приятно като се събираме с приятели и им правя салатката.

Phonomaniа, ако това момиче наистина държи на теб и знае какво иска от връзката ви ще те попита точно, ясно и конкретно. Седнете и си изяснете отношенията. Ако, трябва ти започни пръв. Една умна жена винаги проверява истинността на нещата сама и за какво изобщо и е било да се среща с бившата ти. Ревизирай си чувствата и отношението спрямо нея и ако смяташ, че си заслужава бъди с нея, ако не просто си тръгваш. Лесно е да се напише, лесно е да се каже, но доколкото разбирам не си на възраст за сериозна връзка, така че, тепърва ти предстои още много жени да срещаш и още много опит да трупаш. Опознавай жените във връзките си и си извличай поуки. И не забравяй, жените са сръдливи същества по природа и преживяват дори и най-големите глупости емоционално. Ако не се връзваш всичко си идва на мястото!
Успех!
ivo23
ЦИТАТ(Дяволският ангел @ 3.09.2007г. в 08:56ч.) *
Айде и една жена да си каже мнението!

Док, това с пиенето си зависи от човека до теб, аз напр., не пия и никога не съм пила, но щом мъжът ми иска, нека си пие, на мен не ми пречи, даже ми е приятно като се събираме с приятели и им правя салатката.

Phonomaniа, ако това момиче наистина държи на теб и знае какво иска от връзката ви ще те попита точно, ясно и конкретно. Седнете и си изяснете отношенията. Ако, трябва ти започни пръв. Една умна жена винаги проверява истинността на нещата сама и за какво изобщо и е било да се среща с бившата ти. Ревизирай си чувствата и отношението спрямо нея и ако смяташ, че си заслужава бъди с нея, ако не просто си тръгваш. Лесно е да се напише, лесно е да се каже, но доколкото разбирам не си на възраст за сериозна връзка, така че, тепърва ти предстои още много жени да срещаш и още много опит да трупаш. Опознавай жените във връзките си и си извличай поуки. И не забравяй, жените са сръдливи същества по природа и преживяват дори и най-големите глупости емоционално. Ако не се връзваш всичко си идва на мястото!
Успех!

МНого си права.Още са малки,за да си слагат присърце връзките.Ще имат много гаджета,от които един ден трябва да изберат точното.Рано им е да си изясняват ситуации,отношения и т.н.Нека го правят така както го чувстват.
potrebitel
ЦИТАТ(ivo23 @ 2.09.2007г. в 22:53ч.) *
С жените нема оправия.Зарезвай я,ако се връзва на акъла на други момичета.
Пък ти кат правиш глупости,пък и даваш да те снимат като ги правиш сам си си виновен.Поне компромати да няма

Хайде още едно женско мнение. И аз съм съгласана, че много пъти няма оправия с нас, какво да се прави, факт си е. Но все пак си зависи от самата жена, мен например не ме интересува човекът до мен какво правил с предните си гаджета, важно е с мен какво прави wink.gif А тя, ако вярва повче на бившата ти приятелка, а не на теб, явно наистина не си заслужава да си губиш времето с нея. Един чист и откровен разговор би помогнал много, ама ако още се цупи...няма какво да му мислиш. А за предната приятелка е ясно, че я е яд, че си си намерил ново гадже(вероятно тя сега си няма такова) и, както каза, е доста секси, просто много я е яд
Phonomania
Мерси на всички за отговорите и съветите...
SuPeR_RaDo
ЦИТАТ(Phonomania @ 3.09.2007г. в 22:46ч.) *
Мерси на всички за отговорите и съветите...

rolleyes.gif и един месец по-кусно.. в крайна сметка какво стана smile.gif smile.gif smile.gif
Phonomania
SuPeR_RaDo, изядаха ми главата, съжалявам, че отговярям сега...

п.п. избягах от тях вече biggrin.gif
sosorry
Хубаво си направил, ама следващата я провери дали не ги познава, че бившите да не направят съюз срещу тебе biggrin.gif
fireson
ЦИТАТ(sosorry @ 23.06.2008г. в 20:37ч.) *
Хубаво си направил, ама следващата я провери дали не ги познава, че бившите да не направят съюз срещу тебе biggrin.gif

хахаха
ей ама опасни сте , създадени да правите интриги , със слонска памет и куп други работи
не , че и ние сме стока де !!! tongue.gif
Candy69
ЦИТАТ(Phonomania @ 23.06.2008г. в 20:35ч.) *
SuPeR_RaDo, изядаха ми главата, съжалявам, че отговярям сега...

п.п. избягах от тях вече biggrin.gif

Успех със следващата, който иска да е с теб няма да позволи интригите на бившите да му влияят и приказките на който и да било.

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.