ЦИТАТ(pit @ 14.09.2007г. в 15:29ч.)

Спокойно, пекан си! Думите са си мои.
Само не се опитвай да ме убедиш, че след брака има много деца, а без него не!
Брака е предпоставка за деца. Определено статистиката показва, че страни в които нивото на "бракуване е ниско" имат и много по-ниска раждаемост, а и много повече аборти. Не казвам, че всеки задължително тряба да се ожени, надявам се при теб щом толкова те задушава думата брак и без нея да минеш, но преди да направиш поне 3 деца с една и съща жена, не ми се хвали, че си успял.

Иначе вече съм далеч над тези неща и пет пари не давам дали съм пекан, пра'я си, к'вот си искам и си гледам живота.

Дървените бг-философи да си плямпат мантрите за щастлив живот и без брак, аз пък искам живот с брак.

ЦИТАТ(fairytale @ 14.09.2007г. в 15:36ч.)

Сключването на брак е един вид "посвещаване", ритуално обвързване и обричане.Според мен тези,които бягат от брака като дявола от тамяна, под предлог,че са твърде напредничави и свободомислещи за подобни остарели традиции,просто се страхуват да поемат официална отговорност.Това,че бракът е институция,устояла на проверката на времето и нравите,трябва да значи нещо.За негативно настроените към него мога само да кажа:"ела зло,че без теб по-зло"
ЕВАЛА, една умна жена в този форум.
Да си жива и здрава и безоблачен брачен живот ти желая! и още ...

ЦИТАТ(dindi @ 14.09.2007г. в 15:36ч.)

Защото искат. На вас кво ви пречат? Аз като видя булка много се кефя...
И още едно ЕВАЛА!

Бреее то наистина имало умни жени тука.

ЦИТАТ(shanna @ 14.09.2007г. в 15:58ч.)

Един подпис няма нищо да развали, а ако ще развали - значи всичко е било обречено от самото начало. Ако и двамата искат да се оженят - какво лошо има. Освен че организираш един празник на любовта (в който се сбъдва мечтата на почти всяка жена - да се види в бяло), си узаконяваш и връзката пред обществото. Показваш на човека до теб, че до толкова му вярваш и разчиташ на него, че си готов официално пред всички да заявиш, чв сте заедно. Вярно че след брака имуществата ви се смесват и после трябва да делите всеки нож и вилица, но и това не е болка за умиране.
.... Показваш на човека до теб, че до толкова му вярваш и разчиташ на него, че си готов официално пред всички да заявиш, чв сте заедно.
Мале мила, направо не мога да повярвам, три умни жени на кръст в български форум. Аз съм щастлив днес. Отивам да се напия от радост, а не... по-добре да купя каса бира и да почерпя колегите.