Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Сърбин изобрети сексмашина за самотни дами
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Fifa
Сърбин е конструирал сексмашина за жени и търси доброволки от Европа да тестват изобретението, тъй като сънародничките му се срамували, съобщава агенция Ананова. Неша Прока от Крушевац си извадил патент за секспомагалото за самотни дами, над което работил в продължение на три години. То се задвижва с 390-волтов електродвигател, симулира специфичните движения при полов акт и е снабдено с 19-сантиметров изкуствен пенис.
Машината можела да осъществява 180 тласъка в минута - интензивност, каквато човек не може да поддържа за повече от 5 сек, рекламира творението си авторът. Сръбкините обаче не откликнали на призивите да го пробват, само няколко по-разкрепостени комшийки дошли да го разгледат в гаража му. Ето защо Прока е заявил пред местния в. "Глас явности", че смята да развие бизнеса си на Запад, където нравите са по-либерални.

Източник: 'Новинар'
Юнак
Това е за нимфоманки - трифазна помпа! В комплекта влиза и TIR с гел....
Брррр....
backata
mad.gif Останахме вече без жени батенце thumbsdownsmileyanim.gifНищо чудно да прочета и изкуствени мьже(перфектния мьж) след някои ден. sad.gif
Slammer
значи ще падне яко плющене
Fifa
ЦИТАТ(backata @ 15.06.2005г. в 17:29)
mad.gif Останахме вече без жени батенце thumbsdownsmileyanim.gifНищо чудно да прочета и изкуствени мьже(перфектния мьж) след някои ден. sad.gif
*

Айдееее backata се отчая!

Жюни от форума, бързо - нахвърляйте му се да го утешавате!!!

Мисля, че никоя жена не би заменила истинското с нещо гумено wink.gif
cymen
сърбите както винаги са първи.

http://www.fuckingmachines.com/menu.php
backata
ЦИТАТ(fifa @ 15.06.2005г. в 17:32)
ЦИТАТ(backata @ 15.06.2005г. в 17:29)
*

Айдееее backata се отчая!

Жюни от форума, бързо - нахвърляйте му се да го утешавате!!!

Мисля, че никоя жена не би заменила истинското с нещо гумено wink.gif
*

Чакам ви helpsmilie.gif бавят се нещо,но ще чакам :kiss2:
aaliyah_st
backata,аз примерно никога не бих заменила истинския мъж(като теб tongue.gif ) с някой гумен!!! wink.gif
Пък и все пак това си ти...и с нищо не бих те заменила!!! tongue.gif
backata
mark.gif Топими се сарцето aaliyah_st :kiss2:Благодаря ти cupid.gifВьзвьрна ми усмивката wink.gif
aaliyah_st
backata,радвам се да го прочета... :kiss2:
Fifa
aaliyah_st, backata... та кога ше е сватбата и ше може ли да съм кум? biggrin.gif
backata
ЦИТАТ(fifa @ 15.06.2005г. в 22:33)
aaliyah_st, backata... та кога ше е сватбата и ше може ли да съм кум? biggrin.gif
*

fifa ревнуваш ли бате smile.gif))))))Почвам да ти следя постовете азsmile.gif))))
aaliyah_st
Айде вече съм сватосана smile.gif !!! Ама нали е backata-съгласна съм!!! tongue.gif
Novkov
Аз ще съм кръстник на децата whistling.gif
fifa споко е laugh.gif 101% кум ще си, за което честито thumbsupsmileyanim.gif

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.