Fifa
20.09.2007г. в 10:04ч.
Първите 10 отговора - откази, давани от жените (и какво те фактически означават)
10. Мисля за теб като за брат
(Ти ми напомняш онези свирещи на банджо същества от "Освобождение")
9. Има малка разлика във възрастите ни
(Не искам баща.)
8. Не ме привличаш по "този" начин
(Ти си най-грозния чешит, който някога се е мяркал пред очите ми.)
7. Животът ми е доста объркан точно сега
(Не искам да си пропилявам цялата вечер с теб; или Може да чуеш позвъняванията на всички други момчета, с които се виждам.)
6. Имам си приятел
(Предпочитам домашния си котарак и една доза "Ben and Jerry's".)
5. Не се срещам с мъже от работата си
(Не бих се срещнала с теб ако бяхме от една слънчева система, още по-малко от една сграда.)
4. Не си виновен ти, а аз
(Ти си.)
3. Заета съм с кариерата си
(Дори нещо така досадно и неудовлетворяващо като работата ми е по-добро от това да излизам с теб.)
2. Аз няма да се женя
(Отказала съм се само за мъже като теб.)
1. Нека да бъдем приятели
(Искам да стоиш наоколо и в подробности да проследяваш всичките връзки с мъже, които имам. Това е една мъжествена позиция.)
10x to Velify
dindi
20.09.2007г. в 10:06ч.
Това ми напълни душата без №1 всичките съм ги ползвала
ivo23
20.09.2007г. в 10:25ч.
ЦИТАТ(Fifa @ 20.09.2007г. в 11:04ч.)

Първите 10 отговора - откази, давани от жените (и какво те фактически означават)
10. Мисля за теб като за брат
(Ти ми напомняш онези свирещи на банджо същества от "Освобождение")
(Ти си.)
(Искам да стоиш наоколо и в подробности да проследяваш всичките връзки с мъже, които имам. Това е една мъжествена позиция.)
Ей тия на един път ми ги изтърсиха
haidukpikaso
20.09.2007г. в 10:31ч.

8. Не ме привличаш по "този" начин(Ти си най-грозния чешит, който някога се е мяркал пред очите ми.)7. Животът ми е доста объркан точно сега(Не искам да си пропилявам цялата вечер с теб; или Може да чуеш позвъняванията на всички други момчета, с които се виждам.)
6. Имам си приятел(Предпочитам домашния си котарак и една доза "Ben and Jerry's".)
Аз предпочитам котанката си
[b]1. Нека да бъдем приятели(Искам да стоиш наоколо и в подробности да проследяваш всичките връзки с мъже, които имам. Това е една мъжествена позиция.)10x to Velify Аз тия използвам много често
dindi
20.09.2007г. в 10:33ч.

Аз съм фен на този, наистина съм си го мислела...Пък щом аз не искам, значи вината си е моя. Тъй де, най - искрен ми се струва.
desert_rose
20.09.2007г. в 11:48ч.
Ама мен и мъже са ме рязали с някои от тия откази

(Ти си.)
Това пък ми е запазена марка
dindi
20.09.2007г. в 12:02ч.
ЦИТАТ(hlevoust @ 20.09.2007г. в 11:42ч.)

А защо пренебрегваш № 1?
Никога не бих сравнила което и да е гадже с брат си, той е един и неповторим.
shanna
20.09.2007г. в 19:41ч.
Коя жена е изпортила тайните значения на тези толкова важни фразички

Ех, къде отиде женската солидарност
potrebitel
21.09.2007г. в 06:41ч.

(Ти си.)
Така, аз лично съм използвала "Не ме привличаш по този начин", но не с това значение отдолу
Не си виновен ти, също е вървежно. Това за приятелите също, ама пак не с това определение отдолу. Все пак има хора, с които наистина искаме да сме приятели, а не гаджета

ЦИТАТ(shanna @ 20.09.2007г. в 20:41ч.)

Така е. Ама те, мъжете, не са глупави и сами са се досещали за значенията на фразите
Fifa
21.09.2007г. в 06:45ч.
ЦИТАТ(shanna @ 20.09.2007г. в 20:41ч.)

Имам си агенти, дори и сред вас
shefkata
21.09.2007г. в 10:50ч.

Бих добавила 2 фразички, макар да не са в Топ 10 :
- " Трябва да тръгвам ! "
/ Не, че бързам особено, но трябва да се отърва от теб

/
- " Не си падам по мъже ! "
/ Точно по мъже си падам, но по такива, като мъжагата зад теб

/
mimi_81
21.09.2007г. в 10:56ч.
Някои вършат работа,ама има навлеци,които от дума не разбират и трябва да им го кажеш право в очите,дори и да е по по-гаден начин,за да те оставят на спокойствие.
Trichocephalus
21.09.2007г. в 11:32ч.
Трябва да се направи подобна тема и за отказите при мъжете

Тия жени нещо са се разпасали-мислят си,че могат да отрязват всеки мъж,който им поиска.
Какво от това,че си имат благинка между краката?Къде остана милосърдието или човещината?
potrebitel
21.09.2007г. в 11:37ч.
ЦИТАТ(Trichocephalus @ 21.09.2007г. в 12:32ч.)

Трябва да се направи подобна тема и за отказите при мъжете

Тия жени нещо са се разпасали-мислят си,че могат да отрязват всеки мъж,който им поиска.
Какво от това,че си имат благинка между краката?Къде остана милосърдието или човещината?

Ей, Док, пак се изказа?
А ти даваш ли на всяка жена, която си поиска от теб,а? Никво милосърдие, като не ща, не мож ме накара
infinity1305
21.09.2007г. в 12:51ч.
Моят отказ обикновено звучи така - "Много си млад за мен"./
засега.../
Фифа, що си го пропуснал
OluFsen
21.09.2007г. в 13:11ч.
Най-неприятен е първият за жалост... Разяснението към него замалко да ме довърши!
RA4NA
21.09.2007г. в 13:19ч.
"Лесбийка съм и когато съм в мен*ис мириша ужасно"
Fifa
21.09.2007г. в 14:16ч.
ЦИТАТ(infinity1305 @ 21.09.2007г. в 13:51ч.)

Моят отказ обикновено звучи така - "Много си млад за мен"./
засега.../
Фифа, що си го пропуснал

Туй същото ли е като "Василееее, що не си с 3-4 години по-голям?!"
DeckelDE
5.10.2007г. в 18:32ч.
Брей много стари станаха тия !!!
Trax
5.10.2007г. в 19:12ч.
Най-много са ме отрязвали като съм канил на среща с:
ЦИТАТ
Тогава съм заета и не мога да дойда, може би някой друг път.
haidukpikaso
6.10.2007г. в 13:54ч.
И аз така-все съм "заета" като не искам да се срещам с някой
izabel1
6.10.2007г. в 14:17ч.
Женски заучени плитки (номерца) фрази, сигурно може и да съм ги слушал всички,боопще не им обръщам внимание, за всички имам един отговор "приказвай си не ми пречиш" за мене важи правилото "нахалството и постоянството дават резултати" а пък ако не си струва да си губиш нерви и време с някоя по посредствена направо я питам колко ще ми струва да се събудя на сутринта до нея. Ех къде остана онази любов която я измислиха комунистите за да си го получават безплатно. Романтиците няма да ги коментирам в днешно време ако залагаш на чар и романтизъм е все едно да залагаш на куц кон .
haidukpikaso
6.10.2007г. в 14:57ч.
ЦИТАТ(izabel1 @ 6.10.2007г. в 15:17ч.)

Романтиците няма да ги коментирам в днешно време ако залагаш на чар и романтизъм е все едно да залагаш на куц кон .
Колко си прав-ние романтиците сме си за миналия век,не сме за този хич
Trichocephalus
6.10.2007г. в 17:47ч.
А бе ,няма занчение дали дава или отказва,на жената винаги ие приятно,че е молят
Още Овидий го е казал,ама не помня точно как беше на латински
STAN4ESTER
11.10.2007г. в 13:49ч.
ЦИТАТ
2.2 Новите теми се пускат в съответстващия им раздел.
ЦИТАТ
2.5 Не са желателни прекомерните off-topic – мнения, които не са свързани с темата.
AciDBurn
11.10.2007г. в 17:04ч.

(Ти си.)
Редовно ги позлвам, само че не съм съгласна с тълкуването на "Нека бъдем приятели"
RA4NA
11.10.2007г. в 18:05ч.
ЦИТАТ(izabel1 @ 6.10.2007г. в 15:17ч.)

......един отговор "приказвай си не ми пречиш" за мене важи правилото "нахалството и постоянството дават резултати" ....
С това съм напълно съгласна! То действа не само при жените, а и при мъжете. Вярвай ми!
N{}N1
12.10.2007г. в 21:02ч.
Вярнооо

Но не всички тълкувания винаги са точно с този смисъл (:
MistressLinda
27.02.2008г. в 11:58ч.
Видели сте жена, която ви се е харесала, приближавате се до нея и й предлагате да се запознаете, каните я на кафе... И какво чувате като отговор? "Не!"
Какъв удар по самолюбието! Но това не означава, че не трябва повече да го правите - просто трябва да се научите да предвиждате по-често отказа, за да го избягвате.
Според шведски психолози от Университета на Стокхолм има десет най-разпространени причини, поради които жените могат да ви откажат:
1. Егоизъм или просто омраза към мъжкия пол.
В съвременното общество има много хора както от единия, така и от другия пол, които се грижат сами и само за себе си и не се вълнуват особено от чувствата на другите.
Те смятат, че следва да "отдават" своята сексуална привлекателност на максимална цена. Затова на всеки представител на противоположния пол често му се налага буквално да си измолва ласките.
На някои жени пък просто им харесва да унижават, както смятат те, мъжкото достойнство или да поставят представителите на силния пол в неудобно положение.
2. Безпаричен вид.
При избора на кандидат въпросът за неговата финансова състоятелност стои не на последно място, затова ако изглеждате като човек без пари, смятайте, че ще имате малко шансове за положителен отговор.
Избирайте жени, които не изглеждат толкова "скъпи" . Така ще имате повече шансове за успешно запознанство.
3. Нейното сърце е заето.
Тя вече си има мъж и не търси нови запознанства.
4. Тя е опитна кокетка.
Много жени с ниско самочувствие, както и повечето от омъжените, обикновено попадат в тази категория, защото имат необходимост да се чувстват сексуално привлекателни.
Затова те могат и да ви дават знаци, че откликват на поканата, но в действителност въобще не се канят да се срещат с вас, на тях само им е необходимо да удовлетворят своето самолюбие и да почувстват своето превъзходство.
5. Тя има проблеми от емоционален характер.
Тази категория жени е срещала по пътя си само "повредени" мъже. Затова те най-често винят мъжкия пол за всички свои жизнени неуспехи. Те биха ви отхвърлили само защото сте един от тях - представител на мъжкия пол.
6. Първата ви крачка е била погрешна
На една жена се харесва, ако поставите ръка на рамото и й кажете "здравей, мила" , но друга ще сметне това за връх на нахалството и ще ви "отреже".
Оценявайте реално жената: нейния социален статус, образование. Това, което става за продавачката на пазара, не е подходящо за жената интелектуалец.
7. Неправилно избран момент.
Жената може да ви отхвърли и по причини, които не се отнасят до вас: тя има сериозни проблеми, в лошо настроение е, смята, че днес изглежда зле и т.н.
По друго време същата жена би ви отговорила с взаимност.
8. Преживява криза от предишна връзка.
Ако поканите жена на среща и чуете в отговор "Не искам с никого да се срещам, трябва ми малко време, за да разбера себе си." това обикновено означава, че тя още преживява разрива на предишните си отношения и не се интересува от нова връзка.
В подобен случай е по-добре да общувате като приятели, а после всичко ще се разбере.
9. Слабак.
Ако сте неуверени в себе си и ви се подкосяват краката, губите дар слово, когато жената е до вас, не разчитайте, че тя ще се съгласи да се среща с вас.
Най-много ще ви "удостои" със статуса на приятел. Когато мъжът се запознава, той трябва да прави това уверено, без обаче да крие своята несигурност чрез грубост или нахалство.
10. Просто не й харесвате.
Неприятно, но от друга страна лесно - тук нищо не може да се направи. Или й се харесвате, или не. Хората не са с еднакъв вкус.
И така, съществуват неща, които можете да промените, например поведение си, и такива, които по никакъв начин не зависят от вас. Въпреки това много е трудно да се приеме отказ без да "си го сложиш на сърцето".
Освен това всичко става с опит - колкото повече се опитвате, толкова по-малко ще ви огорчават неуспехите и толкова по-бързо ще започнете да разбирате различните жени и сигналите, които ви изпращат.
обратното е по-рядко (мъж да откаже на жена)
djulss
21.03.2008г. в 22:58ч.
А представяте ли си ако жените спрат да се правят на много интересни и започнат да ни казват точно това което си мислят за нас?
potrebitel
22.05.2008г. в 13:05ч.
ЦИТАТ(djulss @ 21.03.2008г. в 23:58ч.)

А представяте ли си ако жените спрат да се правят на много интересни и започнат да ни казват точно това което си мислят за нас?
А мъжете казват ли всичко директно и в права линия? Или изрази като "Имах много работа", "Задържаха ме до късно в офиса", "Напоследък нямам никакво време, затова не се обаждам" са самата "истина"? Май не, а? Както има жени, които заобикалят, отказвайки, така има и такива мъже
Slyncheva
22.05.2008г. в 13:38ч.
ЦИТАТ(djulss @ 21.03.2008г. в 21:58ч.)

Аз по принцип съм изключително директна и не си правя труда да измислям куп лъжи. Така че не ми е особено трудно да си представя, какво би се случило при казване на истината. В крайна сметка, няма смисъл да се дават напразни надежди!
ЦИТАТ(potrebitel @ 22.05.2008г. в 12:05ч.)

А мъжете казват ли всичко директно и в права линия? Или изрази като "Имах много работа", "Задържаха ме до късно в офиса", "Напоследък нямам никакво време, затова не се обаждам" са самата "истина"? Май не, а? Както има жени, които заобикалят, отказвайки, така има и такива мъже
Лелееее, колко точно казано. Не че ми е приятно да си го призная, но това "Имах много работа" и "Напоследък нямам никакво време, затова не се обаждам", ми се е случвало да ги чувам. Така че да не ни обвиняват само нас!!! Мъжете са същите, но просто асортимента от извинения при тях е по-беден от нашия.
emmi
22.05.2008г. в 13:46ч.
оффффффффффф, пък аз вчера два часа пих мляко с какао щото не можах да откажа..............
Tramway
26.05.2008г. в 19:40ч.
ЦИТАТ(emmi @ 22.05.2008г. в 14:46ч.)

оффффффффффф, пък аз вчера два часа пих мляко с какао щото не можах да откажа..............

Ле-лееее, от толкоз мляко не са ли продриска? Що не преминахте по-скоро към по-съществената част от срещата?
fireson
26.05.2008г. в 20:53ч.
ЦИТАТ(Tramway @ 26.05.2008г. в 20:40ч.)

Ле-лееее, от толкоз мляко не са ли продриска? Що не преминахте по-скоро към по-съществената част от срещата?
може да е искала да и пораснат циците от млякото бе , ти па
neredoven
5.06.2008г. в 22:10ч.
"
Не те разбирам!" Най-лошото е, че са искрени

.
DreX
6.06.2008г. в 16:09ч.
Как да заговорим една жена и/или да разкараме един мъж:
М: Не сме ли се срещали някъде?
Ж: Срещали сме се. Работя във венерологичният диспансер...
М: Някъде съм ви виждал.
Ж: Да-да, именно затова и не ходя повече там...
М: Това място свободно ли е?
Ж: Да, и моето ще бъде свободно, ако седнете и вие...
М: Е, у нас или у вас?
Ж: И на двете места, ти у вас, аз у нас.
М: Бих искал да се пъхна в панталона ти!
Ж: Там има вече един задник...
М: Ще ти се обадя. Какъв ти е телефона?
Ж: Потърси в указателя.
М: Но аз не знам фамилията ти!
Ж: И фамилията ми я има там...
М: И с какво се занимаваш?
Ж: Преобличам се като жена!
М: Искаш ли да преспиш с мен тази нощ?
Ж: С удоволствие, но няма какво да си облека...
М: Под какъв знак си родена?
Ж: Не паркирай.
М: Стига сме си губили времето, и двамата сме дошли в този бар за едно и също!
Ж: Абсолютно, да забършем две девойки!
М: Ще изпълня най-дивите ти сексуални фантазии.
Ж: Ще намериш ли муле и дог???
М: Знам как да доставя удоволствие на жените.
Ж: Тогава изчезни бързо...
М: Искам напълно да ти се отдам.
Ж: Не ми трябват евтини подаръци !
М: Ако те видя съблечена, ще умра от щастие.
Ж: Да, но ако аз те видя гол, ще умра от смях...
М: Миличка, ще се разходим ли по горещите точки?
Ж: Не се интересувам от общуване извън моя биологичен вид.
М: Цветът на косите ти ме побърква.
Ж: Благодаря, това е боя номер 17 от магазина на ъгъла...
М: Твоето тяло е храм!
Ж: Уви, днес няма да има служба в храма!
М: Бих дал всичко за теб!
Ж: Отлично! Да започнем с банковата сметка...
М: Заради теб бих отишъл на края на света.
Ж: Да, но ще останеш ли там ?
usmivkata_v
6.06.2008г. в 17:34ч.
ЦИТАТ(djulss @ 21.03.2008г. в 22:58ч.)

Първо, съгласна съм с момичетата, че и мъжете не казвате винаги истината. Още повече, че понякога за да свалите някоя мадама, започвате да се държите като хлапета.
Второ, ако мъжът е леко подпийнал и сваля мадама, рискът да й зашлеви шамар при евентуален отказ е голям (ставала съм свидетелка на такава ситуация, гледката е жалка). Пък когато една жена увърта нещата, не ти реже така брутално самочувствието, нали?
Общо взето жените сме си гаднички, ама...какво да се прави