Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Какъв тип мъж ви подхожда?
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

mimi_81
Предпочитанието към определен цвят показва какъв трябва да е перфектният партньор.
За вашите желания, нужди и цели в отношенията може да се съди по предпочитанието към определен цвят. Ако не сте дефинирала съвсем ясно какъв трябва да е вашия идеален партньор, направете този тест, за да си помогнете в идентифицирането на точния образ на вашата половинка.

И така, изберете един от посочените цветове – този, който ви харесва най-много. Не мислете – просто посочете един:
- Зелен
- Виолетов
- Оранжев
Избрахте ли?

Нека да видим резултатите:

Ако сте се спряла на зеления цвят...
Това означава, че умеете да предразполагате мъжете към откровен разговор. Когато са с вас, те са готови да ви разкажат всичко за живота си, чувстват се комфортно и уверено във вашата компания и усещат подкрепа от ваша страна. Това обстоятелства – че умеете да предразполагате силния пол към откровени разговори – ви позволява още в началото да определите какво е нужно и важно за един или друг мъж, какви са намеренията му и към какви отношения се стреми.
Предпочитанието към зеления цвят означава още, че вие търсите стабилност в живота и се стремите да откриете онзи, който ще допринесе за това и с когото ще имате едно спокойно и ясно бъдеще.

Ако сте се спряла на виолетовия цвят...
Това означава, че ви привлича преди всичко енергията на мъжете, с които се срещате. Същевременно обаче, на вас преди всичко ви подхожда този тип мъж, който е способен да ви успокои и да ви създаде комфортни условия.
Вие покорявате мъжете с енергията си, като просто ги заразявате с нея и на тях им се струва, че животът с вас е по-интересен и разнообразен.
В отношенията си с партньора си сте лоялна, а на самите отношения гледате като на нещо много сериозно.
“Виолетките” вземат решение за брак само, ако мъжът е издържал теста за подбор, който в особено голяма степен касае външната му привлекателност. Дали сте съгласна или не с това, много характерен за жените, предпочитащи виолетово, е стремежът да се омъжат за красавци. За това ви препоръчваме да не отхвърляте всеки, както принцесата в приказката за цар Дроздобрад, защото сте намерила един или друг външен “дефект”, а да давате шанс на мъжете да проявят и вътрешната си страна.

Ако сте се спряла на оранжевия цвят...
Това означава, че вие сте харизматична, влюбчива и привлекателна личност, която очарова мъжете. Умеете да слушате и разсъждавате, което ви позволява на практика винаги да оценявате правилно ситуацията и характера на отношенията. Същевременно обаче, един мъжки поглед ви е достатъчен, за да изгубите “ума и дума”. Въпреки това, когато вземате решение за брак, няма да го направите емоционално, а добре-обмислено.
Освен това, вие интуитивно търсите умен партньор, който подхожда към брака като към нещо, което се прави “веднъж и за цял живот”. За вас най-добрият мъж е този, от когото има какво ново да научите.
Вие притежавате силен рефлекс за самозащита, така че е възможно в началото на едно запознанство да прикривате чувствената си страна зад остър и хаплив език. Нашата препоръка е да не се престаравате със сарказма, а да намерите начин да подскажете, че всъщност сте много женствена и чувствителна.

Източник: tiabg.com
infinity1305
Интересно... мерси. Случайно избрах лилавия...

Иначе на мен определено ми подхождат онези, които виждат едноцветно. Влюбените... biggrin.gif
desert_rose
Първоначално не обърнах внимание на темата, казах си то аз не знам какъв мъж ми подхожда, та някой си ли ще ми каже biggrin.gif Ама пустото любопитство ме накара да се зачета и останах изумена.
ЦИТАТ(mimi_81 @ 10.10.2007г. в 15:50ч.) *
Умеете да слушате и разсъждавате, което ви позволява на практика винаги да оценявате правилно ситуацията и характера на отношенията. Същевременно обаче, един мъжки поглед ви е достатъчен, за да изгубите “ума и дума”. Въпреки това, когато вземате решение за брак, няма да го направите емоционално, а добре-обмислено.

И аз самата съм си задавала въпроса как така някога мисля и премислям, докато изнервя всички, преди да взема решение, а друг път просто губя контрол над разума си и това изобщо не ме притеснява tongue.gif
Освен това, вие интуитивно търсите умен партньор... За вас най-добрият мъж е този, от когото има какво ново да научите.

Точно така е, поне единия трябва да е умен biggrin.gif
Нашата препоръка е да не се престаравате със сарказма, а да намерите начин да подскажете, че всъщност сте много женствена и чувствителна.

А пък това колко пъти съм го чувала по мой адрес... cool.gif
Признавам се за напълно разконспирирана white flag.gif
izabel1
Жени. През мъжкия поглед всички сте еднакви , ама всяка поотделно се мисли че е много оригинална. (нямах пред вид физическата красота)
potrebitel
Това означава, че умеете да предразполагате мъжете към откровен разговор. Когато са с вас, те са готови да ви разкажат всичко за живота си, чувстват се комфортно и уверено във вашата компания и усещат подкрепа от ваша страна. Това обстоятелства – че умеете да предразполагате силния пол към откровени разговори – ви позволява още в началото да определите какво е нужно и важно за един или друг мъж, какви са намеренията му и към какви отношения се стреми.
Предпочитанието към зеления цвят означава още, че вие търсите стабилност в живота и се стремите да откриете онзи, който ще допринесе за това и с когото ще имате едно спокойно и ясно бъдеще.

Хмм, интересно. Наистина някои са ми казвали от какво имат нужда, но не всички (не че са кой знае колко, де) Ама такива предположения и типажи са ми едни такива някак си смешни. Не може да се характеризират така жените и мъжете. Всяка връзка си е е индивидуална и си има своя чар
Arcopix
Поредната голяма глупост измислена от психолог / астролог, който явно няма достатъчно работа.
Някой може ли да ми обясни каква е връзката между трите цвята и определенията, които стоят зад
тях. Някоя мадама може да избере зеленият цвят, защото обича природата, или защото е фен на
тревата, или пък просто защото това й е любимият цвят. Релационните връзки на базата на които
може да се избере един цвят са твърде много, и твърде хаотични за да могат да определят или
опишат характер или черти!

Тинтири-минтири...
shanna
А ако ми харесват и трите цвята biggrin.gif
Fifa
ЦИТАТ(shanna @ 11.10.2007г. в 14:51ч.) *

Имаш ми телефона tongue.gif
shanna
ЦИТАТ(Fifa @ 11.10.2007г. в 14:29ч.) *
Имаш ми телефона tongue.gif

Като се замисля - патешко жълто най-ми харесва biggrin.gif
mimi_81
На мен ми подхождат всички мъже(без мамините детенца и послушните мъже)........ wub.gif
Arcopix
ЦИТАТ(mimi_81 @ 11.10.2007г. в 16:19ч.) *
На мен ми подхождат всички мъже(без мамините детенца и послушните мъже)........ wub.gif

Ти откри нек'во ново животно... Я ми разкрий значението на израза "послушни мъже"...
mimi_81
ЦИТАТ(Arcopix @ 11.10.2007г. в 17:13ч.) *
Ти откри нек'во ново животно... Я ми разкрий значението на израза "послушни мъже"...

Послушен мъж е този,който винаги ми угажда и е като пале ,а не като...жребец.Имала съм гадже ,което ме слушаше за абсолютно всичко и много бързо ми омръзна,съгласява се с всичко,няма даже за какво да спорим.
RA4NA
От трите гореизброени цвята, най ми харесва зеленият.

Мисля, че наистина успявам да ги предразположа и виждат в мен някакво приятелство и / или подкрепа, нещата, които аз търся и искам да усещам в отношенията си. Но за съжаление това си е мое мнение и е напълно възможно да греша и да се заблуждавам.
Ако някой ми отвори очите - няма да е зле.

Че кой не търси стабилност в живота? ohmy.gif Мисля, че всеки се стреми към нея. За да можеш да залиташ, трябва да си стабилен. А аз мисля, че съм стабилна wink.gif
_sweet_

Ако сте се спряла на виолетовия цвят...
Това означава, че ви привлича преди всичко енергията на мъжете, с които се срещате. Същевременно обаче, на вас преди всичко ви подхожда този тип мъж, който е способен да ви успокои и да ви създаде комфортни условия.
Вие покорявате мъжете с енергията си, като просто ги заразявате с нея и на тях им се струва, че животът с вас е по-интересен и разнообразен.
В отношенията си с партньора си сте лоялна, а на самите отношения гледате като на нещо много сериозно.
“Виолетките” вземат решение за брак само, ако мъжът е издържал теста за подбор, който в особено голяма степен касае външната му привлекателност. Дали сте съгласна или не с това, много характерен за жените, предпочитащи виолетово, е стремежът да се омъжат за красавци. За това ви препоръчваме да не отхвърляте всеки, както принцесата в приказката за цар Дроздобрад, защото сте намерила един или друг външен “дефект”, а да давате шанс на мъжете да проявят и вътрешната си страна.

мнооооого точно казано go ahead.gif
N{}N1
ЦИТАТ(shanna @ 11.10.2007г. в 13:51ч.) *

Дам наистина и при мен е така... откривам себе си и в трите обяснения ohmy.gif странно но факт (: А и точно интересното е, че цветовете, които в момента ме привличат, особено много, са точно зелен, лилав, оранжев, червен и черен (: cool.gif
haidukpikaso
Айде стига с тия глупостини де,не знам защо им вярвате angry.gif
Какъв,какъв-ами такъв истински ми подхожда-не някой Путьо Маринкин biggrin.gif
А ако обичам сини ябълки и триъгълни оранжеви копчета и си лягам в 35 часа
lol6.gif lol6.gif lol6.gif

И темата е за Празни приказки и забава и други такива глупости
laugh.gif
mimi_81
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 12.10.2007г. в 22:51ч.) *
Айде стига с тия глупостини де,не знам защо им вярвате
Какъв,какъв-ами такъв истински ми подхожда-не някой Путьо Маринкин
А ако обичам сини ябълки и триъгълни оранжеви копчета и си лягам в 35 часа

И темата е за Празни приказки и забава и други такива глупости
laugh.gif

Ако не си доволна докладвай на модераторите да я преместят,тука в тоя форум квото и забавно да пуснеш като тема всеки се заяжда......Никой не карам да се съгласява с мнението в статията........Аз също не съм на тоя принцип и явно вече ще трябва да спра да пускам забавни постинги,щото все някой за нещо е недоволен и се заяжда и в други подобно теми...
BeAuTy_f
Това означава, че вие сте харизматична, влюбчива и привлекателна личност, която очарова мъжете. Умеете да слушате и разсъждавате, което ви позволява на практика винаги да оценявате правилно ситуацията и характера на отношенията. Същевременно обаче, един мъжки поглед ви е достатъчен, за да изгубите “ума и дума”. Въпреки това, когато вземате решение за брак, няма да го направите емоционално, а добре-обмислено.
Освен това, вие интуитивно търсите умен партньор, който подхожда към брака като към нещо, което се прави “веднъж и за цял живот”. За вас най-добрият мъж е този, от когото има какво ново да научите.
Вие притежавате силен рефлекс за самозащита, така че е възможно в началото на едно запознанство да прикривате чувствената си страна зад остър и хаплив език. Нашата препоръка е да не се престаравате със сарказма, а да намерите начин да подскажете, че всъщност сте много женствена и чувствителна.

tongue.gif
DeadSmurf
Шушо, послушните мъже са отбратното на теб, не се притеснявай! wink.gif
А, Како, баси имам чувството, че непрекъснато като гледам твоите постове, все едно си ми надничала между ушите smile.gif
В колко часа си родена, че аз съм към 1 и 30 на обяд... shy11.gif
Eleonora_86
Аз избрах зеления цвят, з-то е по-добър от останалите два, но по принцип любимият ми цвят е синия... нещо за него няма ли? wink.gif
Белинда
Няма антагонизъм между трите цвята. Реално, те накуп, могат да отговарят и само за една личност. Взаимно се допълват. tongue.gif
Стоби
ЦИТАТ(mimi_81 @ 11.10.2007г. в 15:19ч.) *

Ам чи аз определено не съм послушен , защо до сега не си ми поискала телефона,
mimi_81
ЦИТАТ(Стоби @ 19.11.2007г. в 17:54ч.) *
Ам чи аз определено не съм послушен , защо до сега не си ми поискала телефона,

що не каза по-рано
buring_soul
зелено и доста вярно казано
shefkata
И аз се лепнах за зеленото jumping11.gif
Дали случайно или защото по принцип съм "кошче за душевни отпадъци" lol6.gif
slyn4iceto
Тест4ето е супер. Както и за мен така и за сестра ми се оказа истина.Аз избрах зеления цвят, а тя оранжевия!

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.