Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Професионални обувки
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

DeadSmurf
Хрумна ми да изненадам моя като си купя от онези обувки с безумно високите токчета, които са на всичкото отгоре тънки. Абе демек от "професионалните" обуща.
Търсих в нета и по сексшоповете, ама има само един сайт за такива обувки , който не ми вдъхва доверие с разплащанията.
Някой да знае нещо повече по въпроса как да намеря и къде може да има. Аз съм и с един шантав номер -41... желателно да е из София, но ако е нейде из страната съм склонна да се разходя.
˙·٠•●IN4ETO•٠·˙
biggrin.gif Весела му звучи идейката, само се чудя да не си решила да заработваш от време на време lol6.gif
Иначе едно време по Пиротска се намираха от тез "професионални обуща"!

А ако вече няма мога да питам приятелите траверси по Ботев, сите са пичове 100% ще кажат за да ти бъдат в услуга и те са хора все пак lol6.gif wink.gif
Maximilian
Бе я ме светнете оти съм на тъмно, какви са тези професионални обуща?

За жената едни аматьорски ако може... tongue.gif
Tramway
ЦИТАТ(DeadSmurf @ 16.10.2007г. в 22:17ч.) *
Хрумна ми да изненадам моя като си купя от онези обувки с безумно високите токчета, които са на всичкото отгоре тънки. Абе демек от "професионалните" обуща.
Търсих в нета и по сексшоповете, ама има само един сайт за такива обувки , който не ми вдъхва доверие с разплащанията.
Някой да знае нещо повече по въпроса как да намеря и къде може да има. Аз съм и с един шантав номер -41... желателно да е из София, но ако е нейде из страната съм склонна да се разходя.

Що не провериш по магазините за работно облекло? Аз от там си купувам гащиризони, ръкавици, защитни очила и др. Има и разни обувки, не съм им гледал токовете, може и да има такива. biggrin.gif biggrin.gif
vidim
ЦИТАТ(DeadSmurf @ 16.10.2007г. в 21:17ч.) *

Скъпа, каквито и обувки да си сложиш - бъди себе си и всичко ще бъде наред! А, ако ми позволиш да си кажа мнението за високите обувки - не са стока, защото много те изморяват и те болят краката! Да не кажа, че и схващания на мускулите се получават нощем като спиш! Това е само мнение! Не си длъжна да се съобразяваш с него, нали?) :-)
buring_soul
разходи се по пиротска и мисля че ще намериш това което търсиш
DeadSmurf
намерих, само остава да ги купя wink.gif
KiriL Cox
ЦИТАТ(DeadSmurf @ 23.11.2007г. в 23:58ч.) *
намерих, само остава да ги купя wink.gif

Мда,а после цапни една снимка тука че да видиме за какво става дума tongue.gif
izabel1
ЦИТАТ(KiriL Cox @ 23.11.2007г. в 19:38ч.) *
Мда,а после цапни една снимка тука че да видиме за какво става дума tongue.gif

Ама заедно с краката че да видим как им стоят тия обувки.
buring_soul
и да кажеш от къде си ги купила

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.