Fifa
8.11.2007г. в 09:54ч.
Любовта е в погледа, това е заключението на изследователи от университета в Абърдиин. Ако гледате някой право във очите, това ви прави много по - привлекателни. Изследването отхвърля предишни теории, според които привлекателността се отдава изцяло на физически характеристика, като симетрични черти и големи устни при жените и силна челюст и волева брадичка при мажете.
Според д-р Клеър Конуей, автор на изследването, публикувано от Кралското научно общество във Великобритания, това което прави човек привлекателен е погледа и усмивката. Изследователският екип е анализирал фактори, като посока на погледа, изражение на лицето, пол и физическа красота. Заключението било, че най-привлекателни са щастливи лица на хора от противоположния пол, гледащи право в очите. "Когато трябва да отговорят на въпроса: 'Какво намирате за привлекателно?', повечето анкетирани са посочили физически белези, като здрав външен вид или силна челюст при мъжете, но нашето изследване показва, че на практика най-важен е погледът", казва д-р Конуей.
Източник: Дневник
Trichocephalus
8.11.2007г. в 10:06ч.
Абе-друго си е погледът ти да се плъзне по женското тяло, оформено като древногръцка амфора...
Да видиш как изваяното дупе се полюлява при всяка крачка , как гърдите аха-аха да изкочат любопитно из деколтето с втвърдените си зърна, и сочните устни викат "целунете ме".....
погледът на мацката е най-накрая
shanna
8.11.2007г. в 10:29ч.
Всичко е флуиди и хормони
_sweet_
8.11.2007г. в 13:35ч.
ЦИТАТ(Trichocephalus @ 8.11.2007г. в 10:06ч.)

Абе-друго си е погледът ти да се плъзне по женското тяло, оформено като древногръцка амфора...
Да видиш как изваяното дупе се полюлява при всяка крачка , как гърдите аха-аха да изкочат любопитно из деколтето с втвърдените си зърна, и сочните устни викат "целунете ме".....
погледът на мацката е най-накраяЯ си представи че е някоя космясала и пъпчасала в лицето.........(не се подигравам,но това вече е доста често явление сред жените)

Все още ли ще е така привлекателна за теб въпреки хубавите гърди и стегнато дупе?
shefkata
8.11.2007г. в 14:50ч.

Аз също съм за погледа и по-принцип за гледането право в очите...
Като малка, това беше любимото ми занимание - вторачвах се в някой случайно избран и това продължаваше доста дълго. Така се научих да издържам на погледите на хората. Определено, очите са голям издайник и в тях може да се прочете всичко онова, което събеседникът ти се опитва да скрие от теб...

Всички чувства намират огледално отражение първо в очите...и любовтта не е изключение !
Trichocephalus
8.11.2007г. в 15:22ч.
ЦИТАТ(_sweet_ @ 8.11.2007г. в 13:35ч.)

Я си представи че е някоя космясала и пъпчасала в лицето.........(не се подигравам,но това вече е доста често явление сред жените)

Все още ли ще е така привлекателна за теб въпреки хубавите гърди и стегнато дупе?
Ха-всичко е въпрос на количеството водка и подходяща по размер възглавница
А колкото до очите-в мюсюлманския свят само те се виждат-израз на висша еротика
Белинда
8.11.2007г. в 15:29ч.
Има истина в това.
Представи си един студен, високомерен поглед и една лъчезарна усмивка. Красотата може да привлече погледа, но чарът ще го задържи.
desert_rose
8.11.2007г. в 15:50ч.
ЦИТАТ(Белинда @ 8.11.2007г. в 15:29ч.)

Има истина в това.
Представи си един студен, високомерен поглед и една лъчезарна усмивка. Красотата може да привлече погледа, но чарът ще го задържи.

Напълно си права! Усмивката грее и в очите.
Не знам до колко всички можем да се влюбваме в погледа, но вярвам, че погледът изразява любовта. Като видиш някой как гледа любимия/любимата, трудно е да се сбърка какви точно чувства изпитва. Погледът е голям издайник
Maximilian
8.11.2007г. в 16:15ч.
Чудя се, ако съм се напушил, как ли ще прочетете какво изказва погледа ми?
potrebitel
8.11.2007г. в 17:12ч.
ЦИТАТ(Trichocephalus @ 8.11.2007г. в 15:22ч.)

Ха-всичко е въпрос на количеството водка и подходяща по размер възглавница
А колкото до очите-в мюсюлманския свят само те се виждат-израз на висша еротика

Ей, Док, никаква романтика няма в думите ти
Разбира се, че любовта се изразява в погледа и в усмивката. Само като погледнеш човека срещу теб в очите, и можеш да прецениш дали е влюбен или не. Трудно се прикрива това чувство, стига да е истинско, де

ЦИТАТ(Maximilian @ 8.11.2007г. в 16:15ч.)

Чудя се, ако съм се напушил, как ли ще прочетете какво изказва погледа ми?

Едва ли ще е любов