Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Младите предпочитат секс без презерватив
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Страници: 1, 2, 3
haidukpikaso
ЦИТАТ(genatraikova @ 17.05.2008г. в 01:10ч.) *
Млади и стари-използвайте презервативи,защото може да знаем много,но само веднъж стига да сбъркаш в дадената ситуация и може да има големи последствия.То не само младите ,ами и старите искат без,ама какво да се прави,трябва да се пазим,защото никой друг няма да го направи.Сега поне от разнообразие пращят аптеките и не само те wink.gif

п.с.-не става въпрос само за деца,а и за болестите ,които може да си лепнеш.Но в края на краищата всеки сам си поема риска.go ahead.gif

Нека си трошат главите
Нека се заразяват с болести,със СПИН
Жал ми е само за дечицата-дето ги раждат и ги хвърлят после по домове
Нещастници-че нямат елементарна полова култура
sad.gif
shefkata
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 17.05.2008г. в 23:36ч.) *
Нека си трошат главите
Нека се заразяват с болести,със СПИН
Жал ми е само за дечицата-дето ги раждат и ги хвърлят после по домове
Нещастници-че нямат елементарна полова култура
sad.gif

Абее, не и така...Да си трошат главите ама, ака е мето или твоето - няма да е същото, нали ? Не е важно, какво предпочитат младите, важно е - ние на какво ще ги научиме . wink.gif
haidukpikaso
ЦИТАТ(shefkata @ 17.05.2008г. в 23:49ч.) *
Абее, не и така...Да си трошат главите ама, ака е мето или твоето - няма да е същото, нали ? Не е важно, какво предпочитат младите, важно е - ние на какво ще ги научиме . wink.gif

Е до къде стигаме-до възпитанието,до семейството
Аз ще науча детето си на всичко
И ще дам всичко от себе си-целия си опит и знания
Моето дете ще израсте с полова култура
Моето дете ще си купува презервативи - без да го е срам
Защото ще има акъл у главата си
momolord
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 18.05.2008г. в 00:21ч.) *
Е до къде стигаме-до възпитанието,до семейството
Аз ще науча детето си на всичко
И ще дам всичко от себе си-целия си опит и знания
Моето дете ще израсте с полова култура
Моето дете ще си купува презервативи - без да го е срам
Защото ще има акъл у главата си

По твоята логика, това, че не ползвам презервативи, означава че нямам акъл в главата ли?

Въпроса не е в това, дали ще си слагам презерватив или не. Въпроса е в това, на коя ще го слагам. cool.gif
haidukpikaso
ЦИТАТ(momolord @ 18.05.2008г. в 02:07ч.) *
По твоята логика, това, че не ползвам презервативи, означава че нямам акъл в главата ли?

Въпроса не е в това, дали ще си слагам презерватив или не. Въпроса е в това, на коя ще го слагам. cool.gif

Живота и здравето са си твои-не са мои
Щом не ти пука значи не се уважаваш достатъчно
Плюс това никога не можеш да бъдеш 100% сигурен че няма да ти лепнат нещо
biggrin.gif
AciDBurn
Уф.
Зависи за какъв секс иде реч.
Ако е секс с гаджето ти, дето се онождате заедно от месеци, или пък с мъжът ти, дето не знам колко години живеете заедно, естествено, че няма да се налага да ползвате презарвативи. Има си противозачатъчни, освен всичко останало (това в случай, че не искате деца).
Ама ако е някаква забивка за една нощ или нещо мимолетно, няма да се надявам, че някой ще ме пази, ами сама ще си се опазя wink.gif.
Всичко с акъл трябва да се прави - че от моя випуск всяка 8-ма с по един аборт.
momolord
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 18.05.2008г. в 10:20ч.) *
Плюс това никога не можеш да бъдеш 100% сигурен че няма да ти лепнат нещо
biggrin.gif

Напротив, мога. wink.gif
shefkata
ЦИТАТ(AciDBurn @ 18.05.2008г. в 12:38ч.) *
..... че от моя випуск всяка 8-ма с по един аборт.

Това много "похвално" ми звучи. УжасТ ! mad.gif
AciDBurn
ЦИТАТ(shefkata @ 18.05.2008г. в 13:08ч.) *
Това много "похвално" ми звучи. УжасТ ! mad.gif

Мдам, колкото повече чувам за тези неща, толкова повече се ужасявам!
И една голяма част излизат с мъже по над 30-годишна възраст, дето уж "знаят"как се прави и пак.

Тъй, че я ние младите да си ползваме презарвативи и стига сме се правили на много разбиращи и знаещи, че резултатите са на лице. wink.gif
dindi
Имах една състудентка. Кажи речи момичето живееша за секса. Ние не я разбирахме. Още по-малко възгледите й- момичето честно си признаваше, че не желае деца, не желае семейство, а просто да се е*е, докато може. Въпросната мадама не подбираше много, много достатъчно беше да види нещо в теб независимо дали си момче или момиче и се пускаше. Но колкото й странно да звучи мислеше и от всеки свой партньор изискваше актуално медицинско, че е здрав. Естествено, когато ни го казваше повечето от нас мигаха на парцали, просто си представяхме картинката как го казва на някого и ни беше смешно. А нейния аргумент беше: "изследвам се редовно, аз представям и той ще представи..."
Години по-късно тази нейна практика въобще не ми се струва смешна, а доста разумна.
AciDBurn
ЦИТАТ(dindi @ 18.05.2008г. в 14:16ч.) *
Имах една състудентка. Кажи речи момичето живееша за секса. Ние не я разбирахме. Още по-малко възгледите й- момичето честно си признаваше, че не желае деца, не желае семейство, а просто да се е*е, докато може. Въпросната мадама не подбираше много, много достатъчно беше да види нещо в теб независимо дали си момче или момиче и се пускаше. Но колкото й странно да звучи мислеше и от всеки свой партньор изискваше актуално медицинско, че е здрав. Естествено, когато ни го казваше повечето от нас мигаха на парцали, просто си представяхме картинката как го казва на някого и ни беше смешно. А нейния аргумент беше: "изследвам се редовно, аз представям и той ще представи..."
Години по-късно тази нейна практика въобще не ми се струва смешна, а доста разумна.

Така си е, така си е.
Това ме подсеща за една позната (на моята възраст), която излизаше с едно момче, което замина за Афганистан за 3-4 месеца. Беше в Кабул и още с връщането й лепна някаква болест. Ама нали си "вярват" и няма нужда от изследвания...
haidukpikaso
ЦИТАТ(AciDBurn @ 18.05.2008г. в 15:05ч.) *
Така си е, така си е.
Това ме подсеща за една позната (на моята възраст), която излизаше с едно момче, което замина за Афганистан за 3-4 месеца. Беше в Кабул и още с връщането й лепна някаква болест. Ама нали си "вярват" и няма нужда от изследвания...

Да им имам представата на някои за "доверие"
sad.gif
Тая болест от въздуха сигурно я е хванал tongue.gif
Никакво доверие нямам аз-живота и здравето са ми по-ценни и мили от секса без презерватив
Да чукна на дърво,опазил ме Господ (ама то ти като не искаш да се пазиш и Господ няма да те спаси значи) - не са ми лепвали сифилис или трипер
Но бях на 19 години и един ме зарази с някакви гъбички,гадна работа-то мазила по катерицата,то антибиотици-ужЪсия
От тогава ми е за урок-и винаги имам презервативи в чантата си
Кой не иска с презерватив-прав му път!

desert_rose
ЦИТАТ(AciDBurn @ 18.05.2008г. в 12:38ч.) *
Уф.
Зависи за какъв секс иде реч.
Ако е секс с гаджето ти, дето се онождате заедно от месеци, или пък с мъжът ти, дето не знам колко години живеете заедно, естествено, че няма да се налага да ползвате презарвативи. Има си противозачатъчни, освен всичко останало (това в случай, че не искате деца).
Ама ако е някаква забивка за една нощ или нещо мимолетно, няма да се надявам, че някой ще ме пази, ами сама ще си се опазя wink.gif.

Винаги съм разсъждавала точно по този начин. В една стабилна връзка презвервативът е излишен. И никак не съм съгласна, че няма разлика със или без гумичка.
Май не минавам към младите, но и аз не ги обичам тия презервативи. Когато, обаче, бях млада не излизах без такъв "приятел" в чантичката tongue.gif
fireson
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 18.05.2008г. в 15:18ч.) *
Да им имам представата на някои за "доверие"
sad.gif
Тая болест от въздуха сигурно я е хванал tongue.gif
Никакво доверие нямам аз-живота и здравето са ми по-ценни и мили от секса без презерватив
Да чукна на дърво,опазил ме Господ (ама то ти като не искаш да се пазиш и Господ няма да те спаси значи) - не са ми лепвали сифилис или трипер
Но бях на 19 години и един ме зарази с някакви гъбички,гадна работа-то мазила по катерицата,то антибиотици-ужЪсия
От тогава ми е за урок-и винаги имам презервативи в чантата си
Кой не иска с презерватив-прав му път!

Спомена думичката въздух . Знаеш ли , че можеш да хванеш и габички от въздуха !!! Звучи налудничево нали smile.gif
и аз мисля като desert rose - понякога трябва , но понякога не
shefkata
ЦИТАТ(fireson @ 19.05.2008г. в 16:42ч.) *
...и аз мисля като desert rose - понякога трябва , но понякога не

То и аз така....Ама между петнадесетата и осемнадесетат си годишнина, като че ли е по-добре, да използват, онази гумичка biggrin.gif
Защото след това, ще имат правото и съзнанието, да си понесат последствията, но преди това rolleyes.gif На дали... sad.gif
desert_rose
ЦИТАТ(fireson @ 19.05.2008г. в 16:42ч.) *
Спомена думичката въздух . Знаеш ли , че можеш да хванеш и габички от въздуха !!! Звучи налудничево нали smile.gif

Както и от антибиотик mad.gif
Никога не може да е подготвен човек да се защити от всяка една опасност, но гумичките все пак са ни добър приятел, особено в тийнейджърските години smile.gif
elman
Мммм зависи какво искаш? Ако искаш деца, неможе със, но за да имаш деца се предполага, че познаваш човека с който искаш да ги имаш. Следователно сте били дълго време заедно, което значи(поне в повечето случай), че сте ползвали, защото не сте искали деца още в началото. Няма да споменавам всички неприятни и сконфузни ситуации, от ходенето на дерматолог и т.н.
Е, винаги има и интусиасти smile.gif
fireson
ЦИТАТ(shefkata @ 19.05.2008г. в 20:36ч.) *
То и аз така....Ама между петнадесетата и осемнадесетат си годишнина, като че ли е по-добре, да използват, онази гумичка biggrin.gif
Защото след това, ще имат правото и съзнанието, да си понесат последствията, но преди това rolleyes.gif На дали... sad.gif

еее тогава да . в такава възраст повечето не знаят какво правят дори thumbsupsmileyanim.gif (вътре ли е , вънка ли е) tongue.gif

ЦИТАТ(desert_rose @ 19.05.2008г. в 22:56ч.) *
Както и от антибиотик mad.gif
Никога не може да е подготвен човек да се защити от всяка една опасност, но гумичките все пак са ни добър приятел, особено в тийнейджърските години smile.gif

и ти си права
zorito
ЦИТАТ(shefkata @ 19.05.2008г. в 20:36ч.) *

Абе законовото право - да, ама съзнанието - на дали на 18...
shefkata
Затова, казвам аз, да ползват презервативи, та да не се стига до трудния избор... mad.gif
Tramway
За таз работа, драги приятели, както и за много други, пълна защита няма! Не разчитайте само на гумички, пък били те Durex, Michelin, Pirelli, Goodyear или Badyear, нито на медицински, нито на бележки от общината. Каквото е писано да стане, ша стане. Ако ти е писано да та убие тухла, няма да умреш от гъби. Все пак за собствено успокоение може да вземате някакви мерки, като най-сигурната е никакво ибанье. ИзобщЕ!
Trichocephalus
ЦИТАТ(Tramway @ 20.05.2008г. в 13:27ч.) *
.....
Все пак за собствено успокоение може да вземате някакви мерки, като най-сигурната е никакво ибанье. ИзобщЕ!

worshippy.gif Правилно.новият девиз е "сутрин, вечер онанизъм-здрав и бодър организъм ! " biggrin.gif
shefkata
Да бе, стреснете сега младите и ги обречете на въздържание. Бравос !
Не може ли просто да им кажете, да се внимават и да се пазят ?! biggrin.gif
Като правят секс, да ползват гуми, като ходят на училище, да учат и такива ти му работи. wink.gif
Trichocephalus
ЦИТАТ(shefkata @ 20.05.2008г. в 13:57ч.) *
.......

Не си ли видяла новия подпис на algor ?

ЦИТАТ
Солнце,воздух и вода - ето просто яронда. Облекчает организм только злостньй онанизм!

ph34r.gif
Tramway
ЦИТАТ(shefkata @ 20.05.2008г. в 13:57ч.) *
Не може ли просто да им кажете, да се внимават и да се пазят ?! biggrin.gif
Като правят секс, да ползват гуми, като ходят на училище, да учат и такива ти му работи. wink.gif

Ето, казвам им: ПАИ СЕ-Е-Е-Е-Е-Е-Е-Е-Е!!!!!!!
potrebitel
Ми, аз, като бях по-малка, ползвах презервативи. Ама сега няма нужда laugh.gif
izabel1
Секса с презерватив е като чикия с гумена ръкавица. За секс ли става дума или за някаква имитация на секс !!!
haidukpikaso
ЦИТАТ(izabel1 @ 20.05.2008г. в 16:21ч.) *
Секса с презерватив е като чикия с гумена ръкавица. За секс ли става дума или за някаква имитация на секс !!!

Е за вас,мъжете,може и да е така
Пък от презерватив до презерватив има разлика-не ползвам китайски боклуци,те и без това за малки пишки направени,че и смазка нямат
LifeStyle и Durex признавам само-релефни и оребрени
tongue.gif
momolord
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 20.05.2008г. в 17:27ч.) *
Е за вас,мъжете,може и да е така
Пък от презерватив до презерватив има разлика-не ползвам китайски боклуци,те и без това за малки пишки направени,че и смазка нямат
LifeStyle и Durex признавам само-релефни и оребрени
tongue.gif

Стига бе, ти се майтапиш... laugh.gif Я ми кажи каква е разликата, че имат различен вкус може би. За съжаление, гумата си е гума, ако ще и на Аполон да я закачиш. cool.gif
haidukpikaso
ЦИТАТ(momolord @ 20.05.2008г. в 18:43ч.) *
Стига бе, ти се майтапиш... laugh.gif Я ми кажи каква е разликата, че имат различен вкус може би. За съжаление, гумата си е гума, ако ще и на Аполон да я закачиш. cool.gif

Мен пък вкуса изобщо не ме интересанти
biggrin.gif
Качеството на гумата на гореизброените от мен марки презервативи (да ми преведат малко кинти че им правя реклама значи) е супер-хем тънки,хем и здрави
И не се усещат изобщо
Жулили са ме с такива баш си ГУМИ китайски - та знам за кво иде реч
А това че вие не обичате да си слагате нощни шапчици-ми ваш проблем
cool.gif
shefkata
ЦИТАТ(izabel1 @ 20.05.2008г. в 16:21ч.) *

Може би не четеш по-горните постове и за да съм точна, ще кажа, че споменахме неща от сорта на..."Правене на секс на 15-18 годишна възраст..."
И аз не ползвам презерватив сега...Но гореспоменатата възрастова група - май е по-добре да го удря на имитация...
potrebitel
Вие сте е**си хората. Който може го може бих казала аз. Презервативите не пречат, а напротив могат да ви предпазят главите от главоболия wink.gif
fireson
аз бих обобщил - Секса с гума е гаден , но необходим . Така че , решавай според случая !!! cool.gif
haidukpikaso
ЦИТАТ(potrebitel @ 20.05.2008г. в 21:57ч.) *
Вие сте е**си хората. Който може го може бих казала аз. Презервативите не пречат, а напротив могат да ви предпазят главите от главоболия wink.gif

А така-на крива ракета Космоса й крив
tongue.gif
momolord
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 20.05.2008г. в 22:51ч.) *
А така-на крива ракета Космоса й крив
tongue.gif

Мне, казва се: На крива ракета, Космоса и пречи...

Ми да обобщим казаното. Презервативът е задължителен за малкото, подрастващо поколение, препоръчителен за нас, младите, и почти ненужна вещ за по-възрастните хора, които отдавна си печат хляба, само в една фурна.
izabel1
ЦИТАТ(momolord @ 20.05.2008г. в 21:12ч.) *
Мне, казва се: На крива ракета, Космоса и пречи...

Ми да обобщим казаното. Презервативът е задължителен за малкото, подрастващо поколение, препоръчителен за нас, младите, и почти ненужна вещ за по-възрастните хора, които отдавна си печат хляба, само в една фурна.

какво има да обобщаваме , всеки има глава на раменете си и си живее живота как му е кеф, според приоритетите си . Удоволствие и болести ръка за ръка или здраве и сив секс . Забелязва се егоистичното поведение на жените , може би за тях няма разлика гумен или естествен ама за мъжете поне за мене има. Сега се сетих бях с една к...ва още се чудя как не я изгоних ама тогава не мислех с горната глава , че тая като изкара един презерватив за жени . шах, за първи път виждах намества си го 10 минути направо ми се от.ба от там и аз да съм си сложел аве още се чудя как и уидисах на акълите
че ме и излъга че нямала деца , ау ужасен спомен.
highFly
само мога да кажа че дори с гума пак трябва да се внимава. На мен лично ми се е пръскал презерватив и то 2 пъти и то Durex, така че ....
fireson
ЦИТАТ(izabel1 @ 21.05.2008г. в 04:32ч.) *
какво има да обобщаваме , всеки има глава на раменете си и си живее живота как му е кеф, според приоритетите си . Удоволствие и болести ръка за ръка или здраве и сив секс . Забелязва се егоистичното поведение на жените , може би за тях няма разлика гумен или естествен ама за мъжете поне за мене има. Сега се сетих бях с една к...ва още се чудя как не я изгоних ама тогава не мислех с горната глава , че тая като изкара един презерватив за жени . шах, за първи път виждах намества си го 10 минути направо ми се от.ба от там и аз да съм си сложел аве още се чудя как и уидисах на акълите
че ме и излъга че нямала деца , ау ужасен спомен.

lol6.gif да ти имам и историята !!! И тя с гума и ти - вие правихте ли секс или само се търкахте един в друг ? А осещаше ли я !!! biggrin.gif

ЦИТАТ(highFly @ 21.05.2008г. в 14:44ч.) *
само мога да кажа че дори с гума пак трябва да се внимава. На мен лично ми се е пръскал презерватив и то 2 пъти и то Durex, така че ....

Като чуя някой да ми изказва мнение , че използвал само Durex или LifeStyle направо онемявам . Чудя се защо хората са толкова наивни ohmy.gif ?
Презерватива е една гума и моето мнение е , че той е като жената , колата и прасето - КЪСМЕТ !!!
Колко съм се смял на изказвания от рода : Е как бе , аз само Дюрекс използвам ; Е ти кво искаш да използвам с моята приятелка . Естествено , че Дюрекс .
Lost in desert
Аз предпочитам без презерватив.
ostavime
Е то повечето предпочитат без.
haidukpikaso
ЦИТАТ(fireson @ 23.05.2008г. в 13:07ч.) *
Като чуя някой да ми изказва мнение , че използвал само Durex или LifeStyle направо онемявам . Чудя се защо хората са толкова наивни ohmy.gif ?
Презерватива е една гума и моето мнение е , че той е като жената , колата и прасето - КЪСМЕТ !!!
Колко съм се смял на изказвания от рода : Е как бе , аз само Дюрекс използвам ; Е ти кво искаш да използвам с моята приятелка . Естествено , че Дюрекс .

Ясно бе-не искате гуми,разбрахме
tongue.gif
Само дето не разбрах нищо-защо онемяваш rolleyes.gif
Това е като бирата и манджата-имаш си предпочитания
Та и с моите любими презервативи е те така
cool.gif
GameMaster
Еми много ясно smile.gif Иначе удоволствието се губи...
fireson
ЦИТАТ(GameMaster @ 23.05.2008г. в 19:01ч.) *
Еми много ясно smile.gif Иначе удоволствието се губи...

Кое му е ясното ?

за мен СЪС е гадно , но няма начин - слагам го speak.gif
разликата да клецаш с ONETOUCH или Дурекс е нулева
haidukpikaso
И докато има такива разсъждения-ще има и такива статистики:
Тревожен бум на абортите в България
Резултатите от проучване "Контрацепцията и българката днес" показват, че въпреки познаването на контрацептивните методи, българската жена залага на отживели методи като прекъснат полов акт (63%) и календарен метод (23%).
Едва 4% от българките се доверяват на плановата контрацепция, което е 10 пъти по-ниско от развитите европейски страни.
http://netinfo.bg/index.phtml?tid=40&oid=1206383
fireson
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 5.06.2008г. в 18:22ч.) *
И докато има такива разсъждения-ще има и такива статистики:
Тревожен бум на абортите в България
Резултатите от проучване "Контрацепцията и българката днес" показват, че въпреки познаването на контрацептивните методи, българската жена залага на отживели методи като прекъснат полов акт (63%) и календарен метод (23%).
Едва 4% от българките се доверяват на плановата контрацепция, което е 10 пъти по-ниско от развитите европейски страни.
http://netinfo.bg/index.phtml?tid=40&oid=1206383

А ти имаш ли хобот м/у краката ако не е тайна ? И ако имаш , използваш ли го ?
haidukpikaso
ЦИТАТ(fireson @ 10.06.2008г. в 12:23ч.) *
А ти имаш ли хобот м/у краката ако не е тайна ? И ако имаш , използваш ли го ?

ohmy.gif
AciDBurn
ЦИТАТ(Lost in desert @ 23.05.2008г. в 16:40ч.) *
Аз предпочитам без презерватив.

Леле, как ги обичам такива мнения в разни теми.
Прочела заглавието и изтипосала четири думи, без изобщо да се вникне.
Здраве да е.
И да знаеш, не си уникална с това, че предпочиташ без - всички така го предпочитаме, ама не винаги ни се получава. wink.gif
momolord
Напротив, винаги се получава... biggrin.gif
MistressLinda
Слагайте по 2 кондома, за по-сигурно biggrin.gif
mimi_81
Абе майтапа на страна,ама едно е нежелана бременност,а освен нея има и много по-сериозни проблеми след това ... С мъжа ми също ползваме-и двамата сме "чисти",но ако искаш САМ да организираш живота си трябва да вземеш поне минимални мерки.Не казвам,че без презерватив е по-зле,напротив страхотно е,но предпочитам да имам (второ) дете , когато преценя ,че съм готова за това...И преди да се омъжа съм държала на сигурността,не само заради нежеланата бременност,а и многото полови инфекции и не дай си боже СПИН.

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.