Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Младите предпочитат секс без презерватив
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Страници: 1, 2, 3
Fifa
Половината от младите българи са правили секс през последната година, без да ползват презерватив. Това показват данните от проучване, в което са участвали над 13 000 души на възраст между 12 и 25 г. и които бяха обявени вчера от националния консултант по инфекциозни болести д-р Татяна Червенякова. Изследването е проведено чрез анкети в интернет и чрез директно допитване. В мрежата 70 процента от запитаните млади хора заявяват, че не ползват презерватив при случаен контакт. При директните въпроси това признават едва 40 на сто от запитаните.
В същото време близо 60% от участниците в допитването са заявили, че никога не са си правили изследване за болести, предавани по полов път. Оказва се, че доста голяма част от хората не знаят къде биха могли да се изследват за СПИН, допълни д-р Червенякова. Според данните на здравното министерство обаче до октомври тази година 200 000 българи са си направили изследване за ХИВ вирус. Над 30 000 са се тествали в кабинетите за анонимно и безплатно консултиране и изследване. В същото време в тези кабинети са открити 60% от новорегистрираните случаи, обясни д-р Тонка Върлева, национален координатор на програмата Превенция и контрол на ХИВ и СПИН. По последни данни в страната ни има регистрирани 803 заразени с вируса на СПИН. 114 от тях са открити през тази година, а 39 от тях са на възраст под 25. По данни на здравното министерство в 185 училища в страната учениците имат часове по здравно и сексуално обучение.
В момента в страната ни се лекуват 216 болни от СПИН. За тяхното лечение и наблюдение държавата отделя по 3 млн. лв. годишно. 2 млн. лв. пък струва изследването на всяка капка дарена кръв, обясни здравният министър Радослав Гайдарски.

Източник: Новинар
_sweet_
Браво на нашата мила държавица-тя отделя 3млн.лева годишно само защото някой не му било кеф с презерватив,пък после го домързяло да даде кръв за изследване.Невероятно.И има такива дето незнаят къде да се изследват,тцтцтцтц. speak.gif
Trichocephalus
ЦИТАТ(_sweet_ @ 28.11.2007г. в 15:04ч.) *
Браво на нашата мила държавица-тя отделя 3млн.лева годишно само защото някой не му било кеф с презерватив,пък после го домързяло да даде кръв за изследване.Невероятно.И има такива дето незнаят къде да се изследват,тцтцтцтц. speak.gif

Ами да питат бе? Всичко ли на готово трябва да се предъвква и да се изплюва в устата на хората? mad.gif
Що за човек си, ако не се интересуваш за здравето си?На кой свят живееш?
NavNav
Непредпазливостта се наказва... Винаги!
Помнете народната мъдрост: който се пази, и господ го пази.

Очакваме лавинообразно увеличаване на броя на заразените със СПИН.
PuHkAvElKa
Всеки има глава на раменете си и прави това,което е най-добре за себе си...това,че повечето незнаят по какъв начин да употребяват главата си ....си е тяхна работа...те поемат отговорност....Аз мода само да кажа..... ПРАВЕТЕ БЕЗОПАСЕН СЕКС!!! worshippy.gif
fireson
ЦИТАТ(Fifa @ 28.11.2007г. в 07:48ч.) *
В същото време близо 60% от участниците в допитването са заявили, че никога не са си правили изследване за болести, предавани по полов път. Оказва се, че доста голяма част от хората не знаят къде биха могли да се изследват за СПИН, допълни д-р Червенякова.
Източник: Новинар

Ами то това изследване за болести е от приятните ще знаете . Бих дал сперма за изследване , но тя не помага за изследване на болестите sad.gif
Но да те изследват за болести било то венерически , гъбични заболявания и прочие направо ми пощръклява косата . Всичко това става с взимане на сектрет от тестисите , не питай те как - няма да обясня . Поне за мен това е много лоша гледка . Дори и да умирам не бих се поддал . Трябва някой да ме е упоил mad.gif
После ще не се изследвали , ами как беее ....
За СПИН ще отида обаче cool.gif
Иначе съм за безопасния секс PuHkAvElKa , но когато има случаен контакт . Иначе поне при мене работа е смесена , защото понякога направо полудявам angry22.gif
Maximilian
Бе то май всички го предпочитаме без презерватив, но настанаха времена, че без "водолазния костюм" не може да се гмуркаме.
RA4NA
Изследвайте се поне веднъж в годината за полово преносими болести. Без значение дали имате причина за безпокойство или не. Аз го правя два пъти годишно, за собствено успокоение. Нищо, че не правя безразборен секс с или без предпазни средства. biggrin.gif

ЦИТАТ(Maximilian @ 1.12.2007г. в 02:35ч.) *
.....настанаха времена, че без "водолазния костюм" не може да се гмуркаме.

... в непознати и чужди "води". tongue.gif
fireson
ЦИТАТ(RA4NA @ 1.12.2007г. в 13:44ч.) *
Изследвайте се поне веднъж в годината за полово преносими болести. Без значение дали имате причина за безпокойство или не. Аз го правя два пъти годишно, за собствено успокоение. Нищо, че не правя безразборен секс [color="#C0C0C0"]с или без предпазни средствa

Душа много е неприятно да ти зимат секрет от тестисите за такива изследвания , не знам да ли знаеш . А два пъти годишно да не говорим
mitaka33
ЦИТАТ(fireson @ 1.12.2007г. в 21:00ч.) *
Душа много е неприятно да ти зимат секрет от тестисите за такива изследвания , не знам да ли знаеш . А два пъти годишно да не говорим

От тестисите?!! Може би имаш предвид от пикочния канал.
haidukpikaso
Ми нека правят аборти и да се заразяват от СПИН-като нямат акъл да си пазят здравето и живота
sad.gif
izabel1
ЦИТАТ(fireson @ 1.12.2007г. в 15:00ч.) *

Това са абсолютни глупости , по всичко личи че никога не си го правил. Единственото неприятно изледване за мъж е ако ти вземат секрет от простатата, горе доло си е чисто еб..е, останалото са си нормални изследвания , кръв , секрет от канала преди да си се изходил, понякога сперма и урина.
fireson
ЦИТАТ(mitaka33 @ 1.12.2007г. в 21:25ч.) *
От тестисите?!! Може би имаш предвид от пикочния канал.

Ами един вид се стига до там за да ти се вземе секрет . smile.gif

ЦИТАТ(izabel1 @ 1.12.2007г. в 22:57ч.) *
Това са абсолютни глупости , по всичко личи че никога не си го правил. Единственото неприятно изледване за мъж е ако ти вземат секрет от простатата, горе доло си е чисто еб..е, останалото са си нормални изследвания , кръв , секрет от канала преди да си се изходил, понякога сперма и урина.

знаеш ли как става тва взимане на секрет . С нещо като тел и памук навит около него се навира в пикочния канал докато не се стигне до тестисите за да се вземе секрет . Май ми е ясно а smile.gif
После 3-4 дена пикаеш и ти пари , да не говорим колко е приятно докато ти правят изследването thumbsdownsmileyanim.gif
izabel1
ЦИТАТ(fireson @ 1.12.2007г. в 17:25ч.) *
знаеш ли как става тва взимане на секрет . С нещо като тел и памук навит около него се навира в пикочния канал докато не се стигне до тестисите за да се вземе секрет . Май ми е ясно а smile.gif
После 3-4 дена пикаеш и ти пари , да не говорим колко е приятно докато ти правят изследването thumbsdownsmileyanim.gif

Аз ти казах че не си го правил , ама ти пак ми спориш. Или си чувал или си си въобразил че имаш нещо и си ходил на изледване , и понеже е нямало секрет а ти си настоявал може да си принудил доктора да бърка до тестисите ти белким изкара това което му трябва. На мъжът всяка сутрин се събира една кристална капка секрет в канала , ако тоя секрет заприлича на гнои имаш сериозни причини за безпокойство , понякога така ти тече че чак ти цапа гащите , не виждам никаква причина да ти бъркат до тестисите че да ти го вземат.
fireson
ЦИТАТ(izabel1 @ 1.12.2007г. в 23:47ч.) *
Аз ти казах че не си го правил , ама ти пак ми спориш. Или си чувал или си си въобразил че имаш нещо и си ходил на изледване , и понеже е нямало секрет а ти си настоявал може да си принудил доктора да бърка до тестисите ти белким изкара това което му трябва. На мъжът всяка сутрин се събира една кристална капка секрет в канала , ако тоя секрет заприлича на гнои имаш сериозни причини за безпокойство , понякога така ти тече че чак ти цапа гащите , не виждам никаква причина да ти бъркат до тестисите че да ти го вземат.

Не съм го правил , прав си . Консултирах се с уролог това е . Кажи ми ти тогава колко см влиза наватре с тая тел
izabel1
ЦИТАТ(fireson @ 1.12.2007г. в 18:01ч.) *
Не съм го правил , прав си . Консултирах се с уролог това е . Кажи ми ти тогава колко см влиза наватре с тая тел

Ами ще ти кажа щом се интересуваш , това с телта е доста стара технология , знам ли отдавна не съм в бг може още да я практикуват. Телта е без памук
и закривена от пред като О влиза не повече от 1 см и то ако си ходил по нужда и си изчистил всичко , ако не си ходил и ти го правят рано сутрин вооще не се стига до бъркане после го размазват на едно стъкло и го нагряват и гледат с микроскоп. Това с памука си е горе долу същото ама не е на тел а на клечка подобна като за уши овлажняват ти памука със секрет и го слагат за посявка и резултата ти го дават след седмица. Та кое казваш е страшното в случая. Питаи пак уролога как се взема секрет от простата жлеза и тогава срявнявай случаите , първия ще ти се стори като разпускащ масаж в сравнение с втория.
fireson
ЦИТАТ(izabel1 @ 2.12.2007г. в 01:08ч.) *
Ами ще ти кажа щом се интересуваш , това с телта е доста стара технология , знам ли отдавна не съм в бг може още да я практикуват. Телта е без памук
и закривена от пред като О влиза не повече от 1 см и то ако си ходил по нужда и си изчистил всичко , ако не си ходил и ти го правят рано сутрин вооще не се стига до бъркане после го размазват на едно стъкло и го нагряват и гледат с микроскоп. Това с памука си е горе долу същото ама не е на тел а на клечка подобна като за уши овлажняват ти памука със секрет и го слагат за посявка и резултата ти го дават след седмица. Та кое казваш е страшното в случая. Питаи пак уролога как се взема секрет от простата жлеза и тогава срявнявай случаите , първия ще ти се стори като разпускащ масаж в сравнение с втория.

спомена за друга технология , я ми я сподели smile.gif
mimi_81
Такива безотговорни млади хора има,че ми се изправя косата.Моля се поне за нашите деца положението да е по-добро.
haidukpikaso
ЦИТАТ(mimi_81 @ 2.12.2007г. в 21:55ч.) *
Такива безотговорни млади хора има,че ми се изправя косата.Моля се поне за нашите деца положението да е по-добро.

То за да стане по-добро положението,трябва да се израстне с тази полова култура
biggrin.gif
Къде са майката,бащата,учителя-сега
speak.gif
proletsearch
Почувствах се млад, след като прочетох за предпочитанията на младите tongue.gif
Cybertack
То секс с гума е глупаво но за хора които не се знаят е най доброто решение.. :-)
bildera_
БАСИ! Аз не змам, как се слага презерватив tongue.gif Има и една друга работа. Господ си знае работата. И с гума и без гума, нещата са ясни!!!! И с гумата, ако ти е писано, ще се разболееш от спин, макар и след кръвопреливане, както либийските деца в Бенгази! Не съм млад, но предпочитам всичко да е без гума. Каквото е писано , това е!!!!
Cybertack
То донякъде е така но е някак си обратното на "Господ дава но в кочарата не вкарва", все пак и сами трябва да се пазим smile.gif
Maximilian
Иванчо карал колело, но като минавал по моста, спукал гума, паднал в реката и се удавил. Като го оплаквал, баща му казал: - Иванчооо, Иванчоо, от спукана гума се роди, от спукана гума умря!

Карма братче.
_sweet_
Въпрос на късмет или карма,както го наричате,е когато живота ти зависи от някого-както заразените деца в Либия или тези наколко човека дето тук в България ги бяха заразили с хепатит само че и то с използвани вече спринцовки.Ако зависи от теб да се заразиш със СПИН,това не е карма,а немарливост.Аз съм твърдо твърдо ЗА тези тъй мразени презервативи.
fireson
ЦИТАТ(Cybertack @ 3.12.2007г. в 01:22ч.) *
То секс с гума е глупаво но за хора които не се знаят е най доброто решение.. :-)

Ами ти сам го казваш това е най-доброто измислено досега решение . За непознати е така , но и в другия случай не е лошо . Зависи де .....

ЦИТАТ(bildera_ @ 3.12.2007г. в 01:41ч.) *
БАСИ! Аз не змам, как се слага презерватив tongue.gif Има и една друга работа. Господ си знае работата. И с гума и без гума, нещата са ясни!!!! И с гумата, ако ти е писано, ще се разболееш от спин, макар и след кръвопреливане, както либийските деца в Бенгази! Не съм млад, но предпочитам всичко да е без гума. Каквото е писано , това е!!!!

Господине недейте така !!!
Със и без е все тая . Ти сам знаеш , че не е така . Ако е без и го правиш безразборно съм убеден , няма да те пуснат болестите . С него поне намаляваш процента . Нищо сигурно няма на тоя шибан свят thumbsupsmileyanim.gif
_sweet_
ЦИТАТ(bildera_ @ 3.12.2007г. в 01:41ч.) *

Явно си подбираш жените,но дали в случая "42" ще те предпази от някоя болест wink.gif
bildera_
ЦИТАТ(_sweet_ @ 4.12.2007г. в 15:18ч.) *
Явно си подбираш жените,но дали в случая "42" ще те предпази от някоя болест wink.gif

smile.gif Добе, сгреших с жените. Не ги подбирам, защото... това "42" отде го измисли? Май в тая тема не съм го споменавал! Захарче, ти всъщност, знаеш ли, какво означава "42" за мен? Ако не знаеш, това е един присмех към околните и всичко, което ни обгражда. Ето, днес например теглих една майна на шефа ми. Казах му в лицето - " да ти еб* майката!" Той уволни трима от евентуалните мои заместници и си изкопа гроба. Направо не знам, дали да му ръколяскам или да му сцепя кратуната с някой плоскоовал! От една страна, той действа в мой интерес, но от друга, се опитва да сложи главата ми в краката си! Обаче за мен има само една истина - да му тегля още една майна утре! Ето тия подлизурковци, не знаят какво е "42"

Говориш ми за болести. Предполагам, ти се чукаш( извинявай за израза) само с мъжа си. Тогава какъв е рискът? Според мен никакъв! E, и аз се чукам само с клекалото на тоалетната tongue.gif Не виждам риск за себе си tongue.gif Най-много някоя хлебаарка да намаже в канала! Абе исках да ти кажа, че главно чекии си бия!
Темата бе за секс, без презерватив. Аз наистина досега съм правил секс, само без презерватив ( дори и с хлебарките) . Ако ще правя някога секс с презерватив, ще се откажа предварително. И до сега съм постъпвал по същия начин. Чисто
и просто, за мен секса е свързан с дете! И когато някой иска да го правим за удоволствие, аз отказвам tongue.gif
mitaka33
Истината е, че сексът с презерватив е отвраттттттт!!!! Все едно да си смучеш шоколадче Линдт през станиола. А какво да кажем за свирка с презерватив?!!!!!!! Горките жени и горките ние.... Защо ни наказваш така, Господи?...
bojikokala
Е ама ако безконтролно си го вадиш при всяка срещната по-добре с калъфче съгласи се
_sweet_
ЦИТАТ(mitaka33 @ 5.12.2007г. в 16:42ч.) *
Истината е, че сексът с презерватив е отвраттттттт!!!! Все едно да си смучеш шоколадче Линдт през станиола. А какво да кажем за свирка с презерватив?!!!!!!! Горките жени и горките ние.... Защо ни наказваш така, Господи?...

Тука ще ти противореча-ако става въпрос за орална любов,тогава наистина смучеш шоколада през станиола.Ама за нормалния секс...........не съм съгласна,там няма език да усеща(няма да продължавам,че само глупости трябва да пиша).
night_lover
11 месеца с приятелката ми го правихме с презерватив, но откакто започна да пие противозачатъчни е по-добре.
Обаче въпросът е друг: че младите не се предпазват (тук включвам и такива като мен, щот съм на почти 19). Още повече, че нас не и пука с кой го правим (важното е да го правим). От там идва и цялата тъпа ситуация.
Хора правете секс с презерватив, дори и да мразите гумата повече от враговете си, щот някой ден.......
Тва е от мен.
stambeto23
отиваме заедно,правим си по едно изследване за 15 минутки и сме готови,нямаш грижи,а за другото си има хапчета,спирали,диафрагми т.н.
MistressLinda
ЦИТАТ(stambeto23 @ 4.04.2008г. в 19:28ч.) *
отиваме заедно,правим си по едно изследване за 15 минутки и сме готови,нямаш грижи,а за другото си има хапчета,спирали,диафрагми т.н.

А къде е гаранцията, че някой от двамата няма да изкръшка, да хване нещо, и да го лепне на партньора си ?
Arcopix
ЦИТАТ(MistressLinda @ 4.04.2008г. в 19:44ч.) *
А къде е гаранцията, че някой от двамата няма да изкръшка, да хване нещо, и да го лепне на партньора си ?

Гаранцията е в доверието.
А доверие се трупа с времето, не се появява изведнъж иззад ъгъла...
MistressLinda
ЦИТАТ(Arcopix @ 4.04.2008г. в 20:09ч.) *
Гаранцията е в доверието.

Именно, а не в изследването !
stambeto23
абе тя не може ли с тоя дето изкръшка да отидат да си направят изследване,па да кръшкат после,а и все пак аз гледам да не спя с празноглави ку..вета
shefkata
Предпочитат младите...И аз придпочитам много неща, ама...таратанци speak.gif
И после ще четат в темата "Какво се прави след бурна нощ без презерватив ?" whistling.gif
Arcopix
ЦИТАТ(stambeto23 @ 4.04.2008г. в 20:15ч.) *
абе тя не може ли с тоя дето изкръшка да отидат да си направят изследване,па да кръшкат после,а и все пак аз гледам да не спя с празноглави ку..вета

Звучи малко глупаво... Тръгваш да се харесваш с някаква мадама... Няма значение къде се намирате, дали сте на планина, на плажа или в дискотеката... Каниш я в къщи / или в стаята ти / в бунгалото / на удобно място, таман тръгвате да правите секс, и ти й казваш "Скъпа(и), аз таковата мноо та искам без гума, ама не искам да си лепна нещо на моята(моя) дай да ходим да се изследваме и тогава"...
stambeto23
ЦИТАТ(Arcopix @ 4.04.2008г. в 23:33ч.) *
Звучи малко глупаво... Тръгваш да се харесваш с някаква мадама... Няма значение къде се намирате, дали сте на планина, на плажа или в дискотеката... Каниш я в къщи / или в стаята ти / в бунгалото / на удобно място, таман тръгвате да правите секс, и ти й казваш "Скъпа(и), аз таковата мноо та искам без гума, ама не искам да си лепна нещо на моята(моя) дай да ходим да се изследваме и тогава"...

през повечето време от живота си не съм на планина или плажа,а ако сме в дискотека може да не се изпраскаме веднага,освен ако на другия ден не е края на света,при твойте примери е задължително да се използва презерватив,ама тия примери не са чак толкова чести,така че всеки може да си направи изследване,и в повечето случаи мацката/пича няма да избяга разочарован,даже ще оцени идеята,не мисля,че е "глупаво".
RA4NA
ЦИТАТ(stambeto23 @ 4.04.2008г. в 22:51ч.) *
.....ама тия примери не са чак толкова чести,така че всеки може да си направи изследване,и в повечето случаи мацката/пича няма да избяга разочарован,даже ще оцени идеята,не мисля,че е "глупаво".

Напротив - чести са.
Аз ако ще ходя да си правя изследвания с всеки с който си лягам, то трябва да се абонирам в лабораторията.
Ако се запозная с някой в дискотеката и искаме да си легнем, никой няма да чака да дойде утре, да се изследваме и чак тогава да го правим. Слагаш презерватива и пей сърце.
highFly
Първо. Кой не предпочита без ? Усещането е коренно различно.
Второ. Няма лошо стига да знаят какво правят,което пък е рядкост ,но мисля че всеки минава през този момент и за някои хора последиците са доста по тежки . Това е живота.
fireson
ЦИТАТ(highFly @ 7.04.2008г. в 16:52ч.) *
Първо. Кой не предпочита без ? Усещането е коренно различно.
Второ. Няма лошо стига да знаят какво правят,което пък е рядкост ,но мисля че всеки минава през този момент и за някои хора последиците са доста по тежки . Това е живота.

Понеже поне според мен си почти права искам да добавя нещо . Секс като най-просто казано е задоволяване на нужда . Нужда обаче не като всички останали - ядене , спане и тнт . Секса е усещане за близост между хората , която близост зависи от самите тях . Ти не търсиш ли наслада от секса ? И понеже тук е засегната темата за презерватива - Къде насладата е по-голяма ? Ами тогава секса без кондом не е ли като забранения плод ?
Та не усещането а резултата от него е КОРЕННО РАЗЛИЧЕН .
Поне при мен е така и аз така си го обяснявам , мое мнение speak.gif
baby_muse
Коренно различна разлика без или с презерватив ли? Не съм съгласна. Няма кой знае каква разлика. Но все пак.. който иска да си рискува, заради тая тънка гумичка.. и да я маха.. ми нека го прави. Аз не искам.
fireson
ЦИТАТ(baby_muse @ 11.05.2008г. в 22:29ч.) *
Коренно различна разлика без или с презерватив ли? Не съм съгласна. Няма кой знае каква разлика. Но все пак.. който иска да си рискува, заради тая тънка гумичка.. и да я маха.. ми нека го прави. Аз не искам.

Според мен всяка мадама би споделила мнението ми , но когато презерватива на пениса на мъжа , а не в вагината на жената усещането е в , ако мога така да го кажа , полза на жената . Мнението ми за презервативите в последно време стана доста особено . Ту ги намразвам , ту са ми леко приятни и доставящи сигурност (да не кажа голяма дум ама ...) . А бе искам да кажа - всички мои приятелки не изпитват кой знае колко голяма разлика с или без , но според мен при нас мъжете тя се осеща достаааааааааааааа sad.gif
shefkata
Принципно, когато си млад и всичко, дето хвърчи се яде...Само дето, последствията не са толкоз животопроменящи. Тааа, младите, май по-добре да ползват проклетите гуми, докато се научат, как стават нещата и без тях mad.gif
ostavime
Е не си права. wink.gif
Все едно ти сега, като вече не си млада (нали каза младите да мислят) и ако си легнеш с друг (което по принцип няма как да стане) няма да ползваш презерватив (защото знаеш "как стават нещата)?
shefkata
ЦИТАТ(ostavime @ 16.05.2008г. в 22:30ч.) *
Е не си права. wink.gif
Все едно ти сега, като вече не си млада (нали каза младите да мислят) и ако си легнеш с друг (което по принцип няма как да стане) няма да ползваш презерватив (защото знаеш "как стават нещата)?

Вярно, не съм права, седнала съм, wink.gif и ако реша да си легна с някой друг, / което, няма как да знаеш, дали може или не може да стане / няма да ползвам онази гумичка, защото, този с когото легна, няма да е хванат от улицата. Всъщтност, точно защото знам, как стават нещата. Ама дечурлигата, е по-добре да знаят, че трябва да се пазят, щот са още малки и не бива да провалят живота си, заради няколко мига удоволствие. Деца, ползвайте ето тези неща :
momolord
ЦИТАТ
Младите предпочитат секс без презерватив

Много ясно. Нали трябва да се увеличи раждаемостта.
genatraikova
Млади и стари-използвайте презервативи,защото може да знаем много,но само веднъж стига да сбъркаш в дадената ситуация и може да има големи последствия.То не само младите ,ами и старите искат без,ама какво да се прави,трябва да се пазим,защото никой друг няма да го направи.Сега поне от разнообразие пращят аптеките и не само те wink.gif

п.с.-не става въпрос само за деца,а и за болестите ,които може да си лепнеш.Но в края на краищата всеки сам си поема риска.go ahead.gif

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.