Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Как да преживеем раздялата по-лесно?
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Phonomania
Здравейте на всички,

Зная, че всеки си има собствен(и) начин(и), който(които) мисли за най-добър(и).
Какво трябва да се направи за да премине най-бързо и безболезнено.
Лично нямам опит с това, но като гледам хората покрай мене ме обзема страх. Може би и за това до сега всичките ми раздели(не много) са били лесни. Явно не съм държал на човека.
Да се върнем на темата, понеже зная, че сайта е ИТ(95% от времето и аз в четене и писане, по тази тема прекарвам тук) може да се включи и нещо от този сорт. Може пък и някой нов метод от 2008 година да споделите.

Честита нова 2008 година!

Ако има такава тема, съжалявам търсих, но явно ще да е било напразно!

ПП: нямам такъв проблем, чисто и просто съм любопитен, поне за сега нямам biggrin.gif
bildera_
Ами то и аз това се питам, но явно клин клин избива. Имаше такава тема за клина преди няколко месеца. Така, че може нея да прочетеш. Според мен ти трябва малко време, а после друга връзка. Лесно е да се каже, но е почти невъзможно за изпълнение. Който има рецепта, нека казва.
Phonomania
Оооо, аз не съм казал, че имам такъв проблем. Стана ми интересно защо хората го прижевяват така. Четох из интернет ама....
Dobrqka
С последното момиче ходихме година и половина , като се разделихме ми беше много зле , но точно тогава пък срещнах друго и нещеш ли любов от пръв поглед ... Сега бившата тотално ми е изчезнала от главата и мисля само за новото wink.gif . Просто недей да се въртиш около мисълта ,че сте се разделили и ще си добре , гледай да си сред приятели и сподели с някой приятел - така е по-лесно.
dareto
Не знам какво се прави, но мога да изброя някой от забранените постъпки:
Никаква тъжна музика
Никакви песни които навяват спомени
Никакво затваряне в къщи
По възможност по-малко контакти с общи/нейни/негови познати
Никакви посещения на места само, защото там сте изкарали хубаво
и други все в този дух wink.gif

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.