Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Каква изненада да направя на гаджето ?
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Pepi_18
Здравейте ! Спешно се нвдая от помощ . С приятелят ми след 2 седмици правим 1 година и много бих искала да направя нещо специално послучай този повод . Той си пада по всякакви изненади и подаръчета , но в момента нямам никаква идея , по какъв начин да го изненадам sad.gif Моля Ви помогнете ми , защото деня наближава , а аз не съм измислила нищо . Благодаря Ви предварително за помощта !!! smile.gif
kokomil
Правила за ползване на форумите

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения написани на латиница или само с главни букви се изтриват без предупреждение.

djulss
ЦИТАТ(Pepi_18 @ 1.01.2008г. в 21:16ч.) *
Здравейте ! Спешно се нвдая от помощ . С приятелят ми след 2 седмици правим 1 година и много бих искала да направя нещо специално послучай този повод . Той си пада по всякакви изненади и подаръчета , но в момента нямам никаква идея , по какъв начин да го изненадам sad.gif Моля Ви помогнете ми , защото деня наближава , а аз не съм измислила нищо . Благодаря Ви предварително за помощта !!! smile.gif

Изпрати му sms с текста - знам всичко !!!!! Как можа??? biggrin.gif biggrin.gif
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(djulss @ 11.01.2008г. в 22:09ч.) *
Изпрати му sms с текста - знам всичко !!!!! Как можа??? biggrin.gif biggrin.gif

Ако му прати такъв смс, може и да се случи нещо, което не бива да се случва...или най-много да се скарат, ако той не си пада разбран!
По-добре измисли нещо, което не сте правили с него и го направете за първи път, нещо от сорта на: разходка някъде, където не сте ходили или вечеря някъде където никога не сте били!Знам ли ти по-добре го познаваш трябва да знаеш какво ще му хареса?
smirena

Ако стигнете до фаза интимност-легло посипано с листенца от рози.
Аромата ще го омае,красотата... cool.gif
SuPeR_RaDo
oooo харесва ми пак да съм в калдата smile.gif направих малка паиузичка от няколко месеца! тааа по темата.. smile.gif като момче .. мнението ,което мога да дам малко се дублира: 1-во стигнали ли сте ниво интимност ... ,ако не сте стигнали ... ето подходящ момент за това! 2-ро ,ако сте стигнали вече ,че даже и минали това ниво и няма да е кой знае каква изненада тогава може да се пробва примерно нова позаsmile.gif или да се икспериментира нещо. Ако пък изобщо нямаш намерение да е обвързано със секса(което не е задължително ест) може хмх щях да предложа да предложа да скочите с бънджи,но то зимата е малко хладничко. Хижа! Разходка в планината smile.gif ,ако си пада тип турист много ще му хареса като там в момента е много красиво заради снега.. дърветата и всичко като цяло и на фонът на всичко това вие се замервате със снежни топки или се пързаляте smile.gif няма да остане разочарован!
DeckelDE
Трябва да е нещо, Да кажем, разходка някъде, Хижа! cool.gif
*RoBo*
Подари му нещо което ще му хареса и ще му стой за спомен и когато погледне този предмет винаги да си спомня за тебе!!
(Така направи каджето ми!!Подари ми едно сладко котенце което стой до компютърат ми и винаги като го погледна и се сещам за нея!Е не,че постоянно не мися за нея де! ) smile.gif

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.