Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Маратон за мастурбация
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Hanibal_Lektar
Маратон за мастурбация

След Сан Франциско и Лондон, Копенхаген ще стане домакин на поредния маратон за мастурбацията Masturbate-a-Thon 2008, съобщава АФП.
Събитието има за цел да разчупи сексуалните табута и предразсъдъци.
„Моята цел е да събера мъже и жени отвсякъде, за да говорим за мастурбацията, която продължава да е табу дори в едно свободомислещо общество, каквото е нашето и да участват в този маратон, който дава удоволствие, отпускане и разкриване на собстевната сексуалност“, заяви организаторката Пия Струк Мадсен.
Според нея „мастурбацията е позитивна, сигурна и е еротична алтернатива“. Според сексоложката тази проява ще помогне на жените и мъжете да подобрят своите оргазми и да преоткрият сексуалното удоволствие.
Тя посочи, че ежедневно кабинетът й се посещава от хора, които имат сексуални проблеми.
Маратонът ще се проведе на 31 май в Копенхаген на все още неуточнено място. Участниците ще бъдат събрани в три помещения: „едно за жените, едно за мъжете и едно общо, където ще могат да дискутират свободно и да се отдадат на удоволствието от мастурбацията“, заяви тя.
„Ще има и други изненади и пикантни подробности, по които все още работя“, довери Пия Мадсен.

Източник:dnes.bg

ivo23
Айде тия се побъркаха тотално
Tramway
ЦИТАТ(ivo23 @ 10.01.2008г. в 16:18ч.) *
Айде тия се побъркаха тотално

Не са. Тези маратони се провеждат редовно, мисля че на всеки 2 години. Даже имаше репортаж на цяла страница във "24 часа". В долния край на страницата имаше и по няколко полезни съвета за жени и за мъже.
hlevoust
Тц, тц, тц... А каква ли е наградата?
Hanibal_Lektar
Българският национален отборще участва ли wink.gif ?
potrebitel
Да си мастурбират, аз предпочитам някой друг да се занимава с мен, както и аз да се занимавам с някой ph34r.gif wub.gif
RefreshMe
Айде да си направим отбор от калдата - аз ще съм капитан...

Абе като се замисли човек, няма лошо от такива прояви. Мисленето ни трябва да е малко по-отворено понякога, но не и винаги. Най-малкото такива събирания действат отпускащо на стресирани и отвлечени от ежедневието хора.
ivo23
ЦИТАТ(potrebitel @ 10.01.2008г. в 17:52ч.) *
Да си мастурбират, аз предпочитам някой друг да се занимава с мен, както и аз да се занимавам с някой ph34r.gif wub.gif

Ей тва е приказка.Ще те уредим като в приказките wink.gif
potrebitel
ЦИТАТ(ivo23 @ 10.01.2008г. в 19:58ч.) *

Eй тва е приказка- ще си чакам приказното уреждане whistling.gif
Tramway
ЦИТАТ(potrebitel @ 10.01.2008г. в 20:20ч.) *
ЦИТАТ(ivo23 @ 10.01.2008г. в 19:58ч.) *

Eй тва е приказка- ще си чакам приказното уреждане whistling.gif

Само че приказките затуй са приказки, защото не се случват наяве. Тъй че ако чакаш такова уреждане, по-добре си спомни какво казва народът - "Wait, horse, for green grass!".
potrebitel
ЦИТАТ(Tramway @ 11.01.2008г. в 12:50ч.) *
Само че приказките затуй са приказки, защото не се случват наяве. Тъй че ако чакаш такова уреждане, по-добре си спомни какво казва народът - "Wait, horse, for green grass!".

offtopic2.gif Знам те теб какъв си оптимист
Понякога стават и чудеса като в приказките wink.gif
ivo23
Ще я уредим ние,само желание да има wink.gif
shefkata
Егати идеите се дават тука ohmy.gif
Geronimo
ohmy.gif Много интересен маратон.
В първите две зали ясно, обаче в третото (общо) помещение не ми се вярва да има мастурбация ph34r.gif
djulss
Е*а*е*о е за престиж , чикията е за удоволствие wink.gif
Не съм го измислил аз това ама има голяма доза истина biggrin.gif

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.