Аз съм със сигурност една от най-задоволените жени на тази планета и сигурно ще ме помислите за луда,но именно в това е проблема! Ето какво ме тормози накратко :
С моя приятел ходим от година и половина.В началото всичко беше Ок ,но от около 4-5 месеца на мен вече започна да ми писва това ,че всяка една наша среща се състои в това да правим само и единствено секс.Проблема се крие в това ,че аз съм изключително чувствена жена и освен плътската и от части душевна близост по време на секса имам нужда и от това ,поне един път като сме заедно само да се гушкаме,целувкаме ...да си говорим.. ей такива ,романтични и нежни нещица.Не ,че секса не ми харесва ,но просто ми идва прекалено.Опитвам се да му обясня ,а той ми казва "Ами,желая те!" и пак всичко се повтаря.Тъй като сега и двамата сме мн заети през седмицата се виждаме едва по 3-4 пъти и то все за около час-два .Едно ,че това ме влудява ,друго ,че все намира време за приятелите си (без тях неможе) ами и за капак това ,че се чувствам като някаква използвана само за сексуалните му нужди .НЕ ИЗДЪРЖАМ!
Относно любовта- обича ме ,знам го . Но заради този проблем аз започвам да се отдръпвам и макар да го обичам ...сега сякаш някак ми е безразличен и ме дразни ...но не мога да го оставя!
ДО днес не сме се виждали от 3 дни ,преди 1 час дойде до нас и пак искаше да правим любов.Обясних му ,че този път няма да стане ,а той се нацупи и си тръгна,тъй като беше дошъл само за час.РАзделихме се с думите "Да ,може и да съм те намерила,но това м/у нас не ми е достатъчно " ,той ми отговори "Благодаря за искренността" погледна към земята , погледна и към мен с болка ,целуна ме леко по устните и тръгна към асансиора.Погледна ме пак ,но този път не и аз .Той се ядоса и трясна вратата на асансиора.(прясна случка)
Моля ви единствено за помощ- всяко мнение и съвет ще са ми от огромна полза!!!
БЛАГОДАРЯ !