Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Вечното му желание ...
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Rare_peace
Здравейте!
Аз съм със сигурност една от най-задоволените жени на тази планета и сигурно ще ме помислите за луда,но именно в това е проблема! Ето какво ме тормози накратко :
С моя приятел ходим от година и половина.В началото всичко беше Ок ,но от около 4-5 месеца на мен вече започна да ми писва това ,че всяка една наша среща се състои в това да правим само и единствено секс.Проблема се крие в това ,че аз съм изключително чувствена жена и освен плътската и от части душевна близост по време на секса имам нужда и от това ,поне един път като сме заедно само да се гушкаме,целувкаме ...да си говорим.. ей такива ,романтични и нежни нещица.Не ,че секса не ми харесва ,но просто ми идва прекалено.Опитвам се да му обясня ,а той ми казва "Ами,желая те!" и пак всичко се повтаря.Тъй като сега и двамата сме мн заети през седмицата се виждаме едва по 3-4 пъти и то все за около час-два .Едно ,че това ме влудява ,друго ,че все намира време за приятелите си (без тях неможе) ами и за капак това ,че се чувствам като някаква използвана само за сексуалните му нужди .НЕ ИЗДЪРЖАМ!
Относно любовта- обича ме ,знам го . Но заради този проблем аз започвам да се отдръпвам и макар да го обичам ...сега сякаш някак ми е безразличен и ме дразни ...но не мога да го оставя!

ДО днес не сме се виждали от 3 дни ,преди 1 час дойде до нас и пак искаше да правим любов.Обясних му ,че този път няма да стане ,а той се нацупи и си тръгна,тъй като беше дошъл само за час.РАзделихме се с думите "Да ,може и да съм те намерила,но това м/у нас не ми е достатъчно " ,той ми отговори "Благодаря за искренността" погледна към земята , погледна и към мен с болка ,целуна ме леко по устните и тръгна към асансиора.Погледна ме пак ,но този път не и аз .Той се ядоса и трясна вратата на асансиора.(прясна случка)
Моля ви единствено за помощ- всяко мнение и съвет ще са ми от огромна полза!!! helpsmilie.gif

БЛАГОДАРЯ !
Tramway
От написаното става ясно, че единственото му чувство към теб са нарича либидо, и че той идва при теб гонен само от сексуалния си нагон. Не очаквай нищо повече от тоз екземпляр. Просто го смени. Ако искаш душичката ти да е пълна със споделена любов, а не само със сперма, потърси друг, който няма да гледа на теб като на надуваема кукла.
fireson
ЦИТАТ(Tramway @ 16.01.2008г. в 15:20ч.) *
От написаното става ясно, че единственото му чувство към теб са нарича либидо, и че той идва при теб гонен само от сексуалния си нагон. Не очаквай нищо повече от тоз екземпляр. Просто го смени. Ако искаш душичката ти да е пълна със споделена любов, а не само със сперма, потърси друг, който няма да гледа на теб като на надуваема кукла.

Ами нека тя да каже , дали той гледа на нея само като на сексуален обект . Това до известна степен ще поясни ситуацията , но долкото момичето пише - той я обича също . Аз мисля , че всяко нещо на тоя свят умръзва , дори и секс-а . За това от много секс , накрая на човек спира да му се прави за известно време . Като съвет бих казал , че след като вие сте от 1.5 г. просто е дошъл периода , в който ти е малко все едно с него или пък не се разбирате , или няма кой знае каква тръпка или ,или или .... Ако искаш изчакай , ако искаш предприеми нещо . Аз лично не бих ти казал нещо като това , което Трамвай ти е казал , вижда ми се прекалено крайно . Но пак казвам , времето лекува , може нещата да се променят , а може и да се влошат . Та - изчакай
Пак казвам това е мое мнение
potrebitel
Опитай се да поговориш с него. Разбери как се чувства. Всеки мъж иска секс, не че жените не искат. Ама и мъжете имат чувства, разбери какви точно са неговите. Трябва да има някакъв компросмисен варинат. Не може нито с много секс, нито с прекалено малко. Намерете си златната среда. Късмет wink.gif
capnemo
QUOTE (infinity1305 @ 17.01.2008г. в 13:02ч.) *
Ами... на твое място щях да си намеря друг...
По - възрастен, да кажем... с някоя годинка, и не толкова...ъъъ...гладен ph34r.gif

infinity1305, хайде сега да не се обиждаме, те и по-възрастните (като мен, например) са "гладни", но както писах, желанията са повече от възможностите.
Rare_peace, както писаха по-горе секса не е всичко, трябва да си говорите понякога
capnemo
QUOTE (valentinus @ 17.01.2008г. в 13:09ч.) *
Съгласен съм!!! Ние, по-старичките, компенсираме с повечко приказки, така сме му намерили цаката. wink.gif

Мдааа :-)
И да добавя - компенсираме и с техники и фантазия
WhiteHart
Rare_peace,би било интересно,ако се опиташ да поставиш приятеля си на твое място. Какво имам предвид - при всяка ваша среща ТИ първа поемай инициативата и му се нахвърляй без какъвто и да е увод. В началото може би той ще е доволен,но постепенно ще започне да се плаши и не винаги ще е навит. Мъжете не винаги мислим само за секс. Постарай се да го издебнеш точно в такива моменти,когато е изморен,няма настроение,и не му е до това. Точно тогава го атакувай. Това ще го накара да разбере как се чувстваш ти,когато той прекалява с желанията си,и може би ще започне да проявява по-голямо разбиране. wink.gif
Fifa
ЦИТАТ(infinity1305 @ 17.01.2008г. в 13:02ч.) *
Ами... на твое място щях да си намеря друг...
По - възрастен, да кажем... с някоя годинка, и не толкова...ъъъ...гладен ph34r.gif

То туй намирането на някого е проста игра щото... само щракваш с пръсти и си намерила точния.
Малко или много по това, което чета тя има чувства към него, нищо, че еди какъв си и еди какъв си...
Ramala
ЦИТАТ(WhiteHart @ 17.01.2008г. в 13:30ч.) *
Rare_peace,би било интересно,ако се опиташ да поставиш приятеля си на твое място. Какво имам предвид - при всяка ваша среща ТИ първа поемай инициативата и му се нахвърляй без какъвто и да е увод...

Мдааа...или пък викни още 1-2 твои приятелки и го атакувайте заедно. Нека му е гадно на животното, изцедете го като лимон с тройна порция секс, свръхдоза...Не го пускайте докато топките му не се сбръчкат от празнене. Беги, че се отплеснах в мечти laugh.gif
Gizmoto
ЦИТАТ(Rare_peace @ 15.01.2008г. в 23:09ч.) *
Проблема се крие в това ,че аз съм изключително чувствена жена и освен плътската и от части душевна близост по време на секса имам нужда и от това ,поне един път като сме заедно само да се гушкаме,целувкаме ...да си говорим.. ей такива ,романтични и нежни нещица.

Едно ,че това ме влудява ,друго ,че все намира време за приятелите си (без тях неможе) ами и за капак това ,че се чувствам като някаква използвана само за сексуалните му нужди .

Ама ти много хубаво описваш нещо което се случва на доста задомени даже дами. Миналата година говорих с една малко дъртичка на която мъжа й е още по-досаден и от твоя човек.
Според мен колкото по-бързо го зарежеш, толкова по-добре за тебе.
Има мъже които в това отношение са като лудите, не са отговорни за действията им щото са се превърнали в истински роби на повредения им полов нагон. С такъв индивид няма да има как да се разбереш. Ще те лъже, ще ти обещава да се поправи, ще се преструва, ще хитрува, ще ти изневерява ако има повечко парици, а ти ще си нещастна с него.
Горе долу е същото като се опитваш да повярваш на закоравял алкохолик че ще му е възможно да се откаже от пиенето. Той може и за час два да го желае, но като се появят симптомите причинени от липсата на алкохол в кръвта му и почва да си мисли само как да се докопа до бутилката.
За да се стрешнеш още повече ще ти кажа че съм говорил преди време с 70 годишеш човек който като види хубава жена и ... място не може да си намери. Той това го описваше че обичал много жените и не можел да се сдържа. Като ти се падне един такъв и ще си гледаш чудото ако си материално зависима от него.
Зарязвай го господинчото, той ще си намери друга да му бере ядовете.
dindi
На млади години се прави секс, на дърти се разказват приказки...

Но от това, което прочетох и аз останах с впечатление, че с теб е заради секса. Някви мили жестове и ала баланици няма ли? В смисъл твърдиш, че те обича, но виждаш ли я тази любов на практика или е само в съзнанието ти?

fireson
ЦИТАТ(infinity1305 @ 17.01.2008г. в 13:16ч.) *
Ех, capnemo, защо написа това? Аз не обиждам никого tongue.gif
Добре, нека кажа - не гладни, а...заситени... да кажем. Така по - добре ли е?
На мен с такива ми е по - интересно....

Викам им ценители... ph34r.gif

Тука си го казала по-добре от по-горния пост !!!
Ама като одъртява човек е нормално да му се прави по-малко секс .
Аз не мога да разбера какво е за тебе много и какво е за тебе нормално като брой пъти на седмица , правене на секс ??? !!! smile.gif
Би ли ми казала ?
capnemo
QUOTE (fireson @ 17.01.2008г. в 17:46ч.) *

Не е вярно, както споменах по-горе на мъжа пак му се прави толкова, колкото на 20, но възможностите са по-малки, какво да се прави - физиология
Rare_peace
ЦИТАТ(fireson @ 17.01.2008г. в 17:46ч.) *
Тука си го казала по-добре от по-горния пост !!!
Аз не мога да разбера какво е за тебе много и какво е за тебе нормално като брой пъти на седмица , правене на секс ??? !!! smile.gif
Би ли ми казала ?

Как ти се струва- когато се виждаме редовно ...всеки ден по 2 пъти ,като всеки "сеанс" трае близо 2 часа, тъй като той свършва по 3 пъти. Като вчера стана така ,че не можеше да всърши трети път (вече беше изморен laughing5.gif )и до последно ме изтормози ..накрая аз се ядосах и му казах "Хайде ,стига си тормозил и двама ни !" Отказа се !!! Но след 10 мин започна отново да ми досажда и пак както винаги стана скандала ,защото не издържах.Като преди това ми каза,че не може да дойде с мен ,за да ме изпрати до автобуса ...А как тогава хора ,кажете ми ..с свичкия си акъл намери време за да свърши 3-ти път,а не можа поне 5 мин да отдели ,за да ме изпрати !!! speak.gif

Засега ставам пак ще пиша ....
Ramala
ЦИТАТ(Rare_peace @ 17.01.2008г. в 19:31ч.) *

Тук нещо ти се размазва почерка...
potrebitel
Но след 10 мин започна отново да ми досажда и пак както винаги стана скандала ,защото не издържах.Като преди това ми каза,че не може да дойде с мен ,за да ме изпрати до автобуса ...А как тогава хора ,кажете ми ..с свичкия си акъл намери време за да свърши 3-ти път,а не можа поне 5 мин да отдели ,за да ме изпрати !!! speak.gif

Ами, щом го чувстваш като досада, значи и твоите чувства май не са същите. И явно този младеж, както каза Инфи е с теб само заради секса, а наистина няма време за губене. Не го пилей, а се радвай на живора, дори и сега да се наложи малко да заболи...Помисли малко и прецени какво искаш ти и какво би било най-добре за теб. Бъди малко егоист wink.gif
capnemo
QUOTE (Rare_peace @ 17.01.2008г. в 19:31ч.) *
Как ти се струва- когато се виждаме редовно ...всеки ден по 2 пъти ,като всеки "сеанс" трае близо 2 часа, тъй като той свършва по 3 пъти. Като вчера стана така ,че не можеше да всърши трети път (вече беше изморен laughing5.gif )и до последно ме изтормози ..накрая аз се ядосах и му казах "Хайде ,стига си тормозил и двама ни !" Отказа се !!! Но след 10 мин започна отново да ми досажда и пак както винаги стана скандала ,защото не издържах.Като преди това ми каза,че не може да дойде с мен ,за да ме изпрати до автобуса ...А как тогава хора ,кажете ми ..с свичкия си акъл намери време за да свърши 3-ти път,а не можа поне 5 мин да отдели ,за да ме изпрати !!! speak.gif

Rare_peace, infinity1305 e права, намери си някой, който ще те уважава и като личност, човек, интелект и т.н., а не само като тяло за задоволяване на някои желания.

П.П. infinity1305, е, мисля че имам идея от тези неща, но би прозвучало като самохвалство в очите на по-малдите ако говоря за тях :-)
fireson

ами душицо за пътите няма да ги коментирам , но факта че всеки ден го правите е достатъчно красноречив . аз лично ако съм на негово място бая внимание щях да ти обърна щом си толкоз "дашна" - не искам да те обидя . При това явно и не му дреме много и да те изслушва какво искаш ти . Така че , бии си му шутеца и си тарси късмета - мъже бол smile.gif
Отначало честно си казах , че е по-добре да се изчака и с разговор може би да се подобрят нещата , но ..... уви !!!
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(Rare_peace @ 16.01.2008г. в 00:09ч.) *
Здравейте!
Аз съм със сигурност една от най-задоволените жени на тази планета и сигурно ще ме помислите за луда,но именно в това е проблема! Ето какво ме тормози накратко :
С моя приятел ходим от година и половина.В началото всичко беше Ок ,но от около 4-5 месеца на мен вече започна да ми писва това ,че всяка една наша среща се състои в това да правим само и единствено секс.Проблема се крие в това ,че аз съм изключително чувствена жена и освен плътската и от части душевна близост по време на секса имам нужда и от това ,поне един път като сме заедно само да се гушкаме,целувкаме ...да си говорим.. ей такива ,романтични и нежни нещица.Не ,че секса не ми харесва ,но просто ми идва прекалено.Опитвам се да му обясня ,а той ми казва "Ами,желая те!" и пак всичко се повтаря.Тъй като сега и двамата сме мн заети през седмицата се виждаме едва по 3-4 пъти и то все за около час-два .Едно ,че това ме влудява ,друго ,че все намира време за приятелите си (без тях неможе) ами и за капак това ,че се чувствам като някаква използвана само за сексуалните му нужди .НЕ ИЗДЪРЖАМ!
Относно любовта- обича ме ,знам го . Но заради този проблем аз започвам да се отдръпвам и макар да го обичам ...сега сякаш някак ми е безразличен и ме дразни ...но не мога да го оставя!

ДО днес не сме се виждали от 3 дни ,преди 1 час дойде до нас и пак искаше да правим любов.Обясних му ,че този път няма да стане ,а той се нацупи и си тръгна,тъй като беше дошъл само за час.РАзделихме се с думите "Да ,може и да съм те намерила,но това м/у нас не ми е достатъчно " ,той ми отговори "Благодаря за искренността" погледна към земята , погледна и към мен с болка ,целуна ме леко по устните и тръгна към асансиора.Погледна ме пак ,но този път не и аз .Той се ядоса и трясна вратата на асансиора.(прясна случка)
Моля ви единствено за помощ- всяко мнение и съвет ще са ми от огромна полза!!! helpsmilie.gif

БЛАГОДАРЯ !

Проблем който като гледам го имам в моного връзки и семейства...липсата на комуникация...или време за това...или липса на желание за това...или просто тъпо ежедневие...или еднообразие...ама някой искат и отношения истински, а не само секс...или искат секс, но с комуникация...така да се каже...

ЦИТАТ(Tramway @ 16.01.2008г. в 15:20ч.) *

Тук, мога само да се съглася...друго не ми остава...
Намери нещо повече...търси това, което би те карало да се чувстваш пълноценна...Макар, че мисля, че не би се отказала от него каквото и да става...
Никой не се отказва от сигурното, дори и да му е поомръзнало... wink.gif
Rare_peace
ЦИТАТ(Ramala @ 17.01.2008г. в 21:07ч.) *
Тук нещо ти се размазва почерка...

ХА-ХА ,остроумна шегичка. Как е детската градина?! smile.gif

P.S. Вчера получих желаното - разговорчета,гушкания ,целувчици ...с две думи -отношение мечта .Има надежда wink.gif
capnemo
QUOTE (Rare_peace @ 18.01.2008г. в 16:01ч.) *
Вчера получих желаното - разговорчета,гушкания ,целувчици ...с две думи -отношение мечта .Има надежда wink.gif

Опитай се да поставиш така ситуацията че това да е правило, не изключение
Rare_peace
Нещо интересно ,на което се натъкнах - твърдението ,че :
" На мъжете не им се говори след секса:
Често мъжете, които търсят нови завоевания, не желаят да останат след акта, за да си поговорят или поне да обърнат малко внимание на жената. Тези, които имат постоянна партньорка също предпочитат да не се занимават с излишни диалози."
Хммм.. интересно .Тогава това не е показател за обичта им!

Към capnemo : ако имаш опит и знаеш как точно да стане това ,ами бих била щастлива да споделиш ...

Интересно е ,че именно след като се любим получавам нужното джентълменско внимание ,но ако беше винаги така нямаше да имам проблема най-горе ...

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.