Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Романтична вечеря е ключът към сърцето на жената
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Fifa
Романтична вечеря, придружена с чаша вино, е най-добрият начин да накарате дамата да бъде ваша, показват данните от научно изследване.

Учените от „Импириъл колидж“ в Лондон разработили математическа формула за намирането на най-добрия начин, чрез който да впечатлите нежния пол.

Резултатите показват, че предлагането на скъпи подаръци е признак на сериозни намерения от страна на мъжа. Чрез необикновената си щедрост обаче кавалерът може да стане жертва на алчна дама, която да иска да стигне само до парите му, без да се интересува от чувствата.

С предлагането на романтична вечеря вместо златна гривна шансовете се увеличават. Така жените са по-предразположени към мъжа и не виждат на първо място възможност да се възползват финансово от него, коментират учените.

Ако пък дамата отхвърли ухажора, то той поне ще остане с успокоението, че не му е излязло толкова скъпо.

Източник: Тялото.бг
kayovas
Романтичната вечеря е едно от най противоречивите събития:
Всеки МЪЖ се чуди дали Дамата ще си струва в леглото, за да се бръкне повечко.
Всяка ДАМА се чуди дали мъжът ще предложи романтична и скъпа вечеря, за да е сигурна, че иска да излезе с въпросния джентълмен.
tongue.gif
natikot
За романтичната вечеря съм съгласна,особедно ако е придружена с роза, обаче къде са тия мъже вече? tongue.gif Сега мъжете деистват така- от бара в дискотеката и айде в леглото,никаква романтика angry.gif
anny_is_here
ЦИТАТ(kayovas @ 28.07.2005г. в 19:49)
Романтичната вечеря е едно от най противоречивите събития:
Всеки МЪЖ се чуди дали Дамата ще си струва в леглото, за да се бръкне повечко.
Всяка ДАМА се чуди дали мъжът ще предложи романтична и скъпа вечеря, за да е сигурна, че иска да излезе с въпросния джентълмен.
tongue.gif
*

Не съм съгласна с тебе - защо ни слагаш под един общ знаменател всички жени или мъже? Не мисля че "Всяка ДАМА се чуди дали мъжът ще предложи романтична и скъпа вечеря, за да е сигурна, че иска да излезе с въпросния джентълмен." - тук мисля, че много грешиш! До сега никога не съм се интересувала от материалното положение на въпросния мъж, още по-малко това да е критерий дали да изляза с него и още повече да си легна с него!!! Момичетата, които си избират по такива критерии мъжете няма да ги споменавам, защото съм сигурна , че всички се сещате за какво говоря wink.gif А такъв случай също не съм виждала:" Всеки МЪЖ се чуди дали Дамата ще си струва в леглото, за да се бръкне повечко." - виждала сум случаи в който мъжът се чуди как да си легне с жената, без да се замисля колко добра е тя в леглото wink.gif
duvi
Това е готина тема
Мога да кажа от собствен опит когато едно момче покани момиче на вечеря у тях и той зготви всичко пред нея и зоркият и поглед сипе и чаша вино запали свещи жената се разтапя ..... не го казвам за да се хваля не го правя на всяка срещната жена правил съм го точно на 2 жени с едната бях 3 години а с другата незнам колко ще има още но ..... един съвет не трябва да се прави само веднъж за да впечатлиш момичето и да го вкараш в леглото трябва да се прави често и е много хубаво поне на мен ми харесва де wink.gif))
Paparaka
яка темичка, еми каде била романтиката питат дамите?
Скъпи дами, това че попадате на неподходящи РЪБОВЕ, не означава, че всичко е загубено!!!!
Fifa
ЦИТАТ(Paparaka @ 28.07.2005г. в 21:54)
яка темичка, еми каде била романтиката питат дамите?
Скъпи дами, това че попадате на неподходящи РЪБОВЕ, не означава, че всичко е загубено!!!!
*

оффф... да бе... всички жени попаднали на някакви мизерници дето им разбили представите и после ние как да се вредим и да получим доверието им, като повечето се съмняват във всяка твоя дума и постъпка
haidukpikaso
Вечеря,аtongue.gif
Ми аэ не ям нищо от притеснение,първият път,язък за сготвеното и за положения труд speak.gif Иначе е много хубаво,така си е,атмосферата е друга smile.gif
А после романтиката се изпарява и аз се питам този ли е същият мъж sad.gif вкойто съм се влюбила sad.gif
ohmy.gif Дай доматите,ракията,къде ми е чашата... biggrin.gif
SOLAR
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 28.07.2005г. в 22:08)
Вечеря,аtongue.gif
Ми аэ не ям нищо от притеснение,първият път,язък за сготвеното и за положения труд speak.gif Иначе е много хубаво,така си е,атмосферата е друга smile.gif
А после романтиката се изпарява и аз се питам този ли е същият мъж sad.gif вкойто съм се влюбила sad.gif
*

Така е, Българи сме (разбирай Ганьовци).
Но няма ли да се разтопиш от нежност, ако пак ти предложи вечеря на свещи?
Покажи, че го желаеш (може и с шишето по главата). tongue.gif
Paparaka
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 28.07.2005г. в 22:08)
Вечеря,аtongue.gif
*

кво няма да се изпари романтиката, на мен след 4 чашка почва да ми се изпаряват задръжките!

Стратегия е вместо вино да и предложиш "Дългият бряг на чая" - едно много яко коктейлче, или пък ако въобще не пие - една сангрия с повече ром и гледай ква романтика ше става, ще прелитат фруиди, от единия до другия край на стята, чак полюлея на съседката от доле, ке падне!

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.