Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Важен ли е размерът?
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Vanda^
Размерът няма значение ... стига да е голям wink.gif Женската лакомия нямала граници, казват, та и аз така wink.gif
vboychev
Размерът има значение, когато има кой да го оцени...
Tramway
Дамите не са придирчиви към размера, стига да е над 18см. (личен опит). Придирчиви са обаче към умението за боравене с инструмента (пак личен опит).
lidera
18+ angry.gif ph34r.gif

Нека да кажа така:

1.
ЦИТАТ
Ей ,хора ,за възпроизводството на човечеството са нужни 6 (шест) сантиметра -ДРУГОТО Е ЖЕНСКА ЛАКОМИЯ ........ :conver: :conver:

Да прав си thumbsupsmileyanim.gif
2. Идеалният размер според Дурекс е 18см.
3. Според жената над 18
4. От гледна точка на удоволствието от секса няма голямо значение ако е над 15. По - важно е за жените дебелината - по голямо удоволствие ph34r.gif
foty
ами и аз да кажа от личен опит .
на младини ми се случи единн дебел и ме беше малко трудно.
сега може и да ми е таман.
та за всеки кораб си има пътници.
пробвайте докато си намерите точния размер. wink.gif
KoKKinoU_FaN
Естествено,че има значение.
Друг е въпроса за любовта и чувствата и бла бла.
И все пак сексът не е само клатене-той е(както беше казал някой преди мен) изкуство.
mirabilisa
ЦИТАТ(Vanda^ @ 24.07.2007г. в 21:17ч.) *
Размерът няма значение ... стига да е голям wink.gif Женската лакомия нямала граници, казват, та и аз така wink.gif
Ами......., ако си с малки ръчички.., то всичко, което хванеш ще ти се струва голямо.smile.gif А мъжката лакомия не е по малка относно женските надарености smile.gif
izabel1
Тая тема не трябва ли да е само за жени.
buring_soul
ЦИТАТ(izabel1 @ 1.08.2007г. в 14:52ч.) *

не
Destiny
ЦИТАТ(izabel1 @ 1.08.2007г. в 15:52ч.) *

Май не. А и някой май вметна и за размера на женските... дадености.
А той важен ли е? tongue.gif
varvarinata
ЦИТАТ(Destiny @ 1.08.2007г. в 17:18ч.) *

Ама да уточним за кои женски дадености, по скоро за "долните" женски дадености какво Ви е мнението господа?Големи или малки, плитки или дЪйлбоки ... чак ме досрамя huh.gif
Tramway
ЦИТАТ(Destiny @ 1.08.2007г. в 17:18ч.) *

ЦИТАТ(varvarinata @ 1.08.2007г. в 17:38ч.) *
Ама да уточним за кои женски дадености, по скоро за "долните" женски дадености какво Ви е мнението господа?Големи или малки, плитки или дЪйлбоки ... чак ме досрамя huh.gif

Всичко е важно. Всичко трябва да е пропорционално. Ето, аз имам съвсем средностатистически мерки - 18см дължина и 5см диаметър, но преди години ходех с една девойка, в която се чувствах все едно съм влязъл пеша в тунела Козница. Мой приятел с 23см пък има обратния проблем с жена си. Тъй че всичко е относително.
potrebitel
Според мен не е толкова важен размерът. На предния ми партньор не беше кой знае колко голям, обаче умееше да ме кара да потръпвам, когато съм с него. Така че важно е да има привличане и мъжът да успее да накара жената да се чувства страхотно по време и след секс wink.gif

П.П. Важно е и жената да може да кара мъжа да се чувства така,ама нали темата е за размера и затова не го споменах по-горе това
Trichocephalus
Мдаа.
В заглавието на темата не е конкретизирано за мъжките или женските органи на труда става дума?
Щото при женските определено размерът има значение.
Аз в хралупи не се вра.Да не съм мечка? speak.gif
varvarinata
ЦИТАТ(Trichocephalus @ 1.08.2007г. в 23:04ч.) *
Мдаа.
В заглавието на темата не е конкретизирано за мъжките или женските органи на труда става дума?

E ай ся smile.gif От къде ще знаеш дали е хралупа или не преди да я пробваш? По нещо външно познавали се или ... tongue.gif
Trichocephalus
ЦИТАТ(varvarinata @ 2.08.2007г. в 09:17ч.) *
E ай ся smile.gif От къде ще знаеш дали е хралупа или не преди да я пробваш? По нещо външно познавали се или ... tongue.gif

Ами-то си е аналогично-както и ти biggrin.gif
Докато не се постараеш-онзи е "ептен мечечек" .как ще можеш да му разбереш истинския размер. speak.gif
А хралупката-при почистването и преди употреба-разтварям и гледам. cool.gif
potrebitel
ЦИТАТ(Trichocephalus @ 1.08.2007г. в 23:04ч.) *
Мдаа.

ЦИТАТ
Важен ли е размерът?, Голям или малък Опции
Важен ли е размерът на мъжкото достойнство

Ей, Док, според мен си е конкретизирано wink.gif
Trichocephalus
ЦИТАТ(potrebitel @ 2.08.2007г. в 09:40ч.) *
Ей, Док, според мен си е конкретизирано wink.gif

То това е в първия пост tongue.gif В заглавието нищо не е конкретизирано. tongue.gif
potrebitel
ЦИТАТ(Trichocephalus @ 2.08.2007г. в 09:53ч.) *
То това е в първия пост tongue.gif В заглавието нищо не е конкретизирано. tongue.gif

ЦИТАТ
Важен ли е размерът? Голям или малък

ама това си е в заглавието wink.gif
dindi
ЦИТАТ(Trichocephalus @ 2.08.2007г. в 09:32ч.) *

Хммммммм интересна методика idea.gif
Tramway
ЦИТАТ(Trichocephalus @ 2.08.2007г. в 09:32ч.) *

Представям си картинката: сваляш някое маце, и като стигне работата до леглото, казваш "я чакай сега първо да видя колко ти е голяма, пък тогаз ще реша какво да правим", вадиш докторската чанта, нахлуваш ръкавици, пъхаш екартьор, разтваряш и мериш с линийка....
Направо оплюх монитора от смях biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
jackass
Голям или малък .......... тестис ? jumping11.gif
potrebitel
Не знам какво мислят Скорпионите по въпроса, ама не всички жени искат много инчове wink.gif
Devians
Хахахаххаа, явно пак старата лакомия женска край няма biggrin.gif А да уточним ,над колко сантиметра(инчове) е голям cool.gif
Nadi
Tramway
ЦИТАТ(Devians @ 4.08.2007г. в 15:27ч.) *
А да уточним ,над колко сантиметра(инчове) е голям cool.gif

Според специалистите размер до 16 см се смята за патологично малък, от 16 до 19 - среден (най-масово срещаният), 19-22 - голям (също често се среща), и над 22 см отново патология.
DeadSmurf
Баси мижавата работа - 6инча са около 14-15 сантима, ужасТ
Trichocephalus
ЦИТАТ(DeadSmurf @ 6.08.2007г. в 21:51ч.) *
Баси мижавата работа - 6инча са около 14-15 сантима, ужасТ

Брей че лакомия ohmy.gif Ти си като една моя фелдшерка,която разпраяваше,че за да и стигне-трябва като го хване с една ръка,да си сложи после другата отгоре и да остане и още малко отгоре.....
algor
ЦИТАТ(Trichocephalus @ 7.08.2007г. в 06:12ч.) *
Брей че лакомия ohmy.gif Ти си като една моя фелдшерка,която разпраяваше,че за да и стигне-трябва като го хване с една ръка,да си сложи после другата отгоре и да остане и още малко отгоре.....

Нали знаеш,че мъжете с малки пишки си търсят гаджета с малки ръце...за да се получи описаната от теб картинка...
Сещай се кво самочувствие има некой маломерник...

пп.Представям си обаче кака Здравка комбайнерката,дет ръцете и са колкото лопати...при нея негро требе баси,ама пак нема гаранция,че ще стърчи отгоре...
Trichocephalus
Тая фелдшерка да не мислиш,че беше някоя пианистка? ohmy.gif Беше яка мездренска кобила,около 80 кг,копаеше по 10 декара кукуруз и не и пукаше.......Представи си какви "лапички" имаше....

P.S.марш да си видиш поздрава! biggrin.gif
green^eyes
Аууу, как съм пропуснала да се отчета в тази тема!
Опази, Боже, от някой Аполон с голям и дебел... Е, няма такова кофти преживяване... В началото е впечатляващо наистина, но стигне ли се до същинската част и се молиш за добрия среден по размери приятел... Мисля, че по-нагоре някой беше споменал, че е по-важно да не му е много тънък, отколкото много малък...
Даже имам наблюдения, че тези с големи патлаци, не се стараят много, много, защото си мислят, че размерът ще свърши цялата работа и дай само да блъскат... Не става така.. Когато Господ прекалено е дал или повечко е взел, трябва да се компенсира с нещо друго.
masters0n
уж не ми е къс пък е дебел.
mulatasabrosa
60 % -Да clap.gif clap.gif - Браво , момичета само така thumbsupsmileyanim.gif thumbsupsmileyanim.gif thumbsupsmileyanim.gif smile.gif
RA4NA
ЦИТАТ(masters0n @ 8.08.2007г. в 21:08ч.) *
уж не ми е къс пък е дебел.

Ха ха ха ....
Ей в това е истината. В повечето случай. Има и изключения, които потвърждават правилото.
laichzeit92
абе голям малък голяма работа на големите жените се радват а на малките също защото са малки ама от сърце biggrin.gif
RA4NA
ЦИТАТ(green^eyes @ 7.08.2007г. в 14:31ч.) *
Аууу, как съм пропуснала да се отчета в тази тема!
Опази, Боже, от някой Аполон с голям и дебел... Е, няма такова кофти преживяване... В началото е впечатляващо наистина, но стигне ли се до същинската част и се молиш за добрия среден по размери приятел...

Да, бе да.... Моля се да го усетя, а не да почна да "пъшкам и стена от удоволствие", а той да не е вътре в мен. Мерси. Дебелината търсим. Колкото по-дебел, толкова по-добре уплътнява и толкова по-голямо удоволствие носи.

ЦИТАТ(laichzeit92 @ 20.08.2007г. в 01:28ч.) *
абе голям малък голяма работа на големите жените се радват а на малките също защото са малки ама от сърце biggrin.gif

Баш пък. Колкото и сърцати да са, щом не се усеща, никаква файда от него няма.
DeadSmurf
ЦИТАТ(Trichocephalus @ 7.08.2007г. в 08:12ч.) *

Ми така де, няма да се излагаме, я!
ЦИТАТ(algor @ 7.08.2007г. в 08:24ч.) *
Нали знаеш,че мъжете с малки пишки си търсят гаджета с малки ръце...за да се получи описаната от теб картинка...
Сещай се кво самочувствие има некой маломерник...

пп.Представям си обаче кака Здравка комбайнерката,дет ръцете и са колкото лопати...при нея негро требе баси,ама пак нема гаранция,че ще стърчи отгоре...

Не знам за кака Здравка, ма негро аз лично не бих приела wink.gif
ЦИТАТ(Trichocephalus @ 7.08.2007г. в 08:41ч.) *
Тая фелдшерка да не мислиш,че беше някоя пианистка? ohmy.gif Беше яка мездренска кобила,около 80 кг,копаеше по 10 декара кукуруз и не и пукаше.......Представи си какви "лапички" имаше....

А я пък съм яка софийска кобила и същото важи и за моит лапички wink.gif мога някой ден да ви ги покажа, а най са се специализирали в силни парещо-въртящи шамари smile.gif
Филипов
За децата, които си ги мерят има тема със статистика http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=23161
mimi_81
Кой квотто ще да си говори и колкото и да им е неприятно на мъжете ,размерът има значение.Както и уменията на мъжа в леглото(не изключвам разбира се и женската част в любовната игра).

А защо мъжете обичат големи цици????Има ли значение размера(на гърдите)?

Всеки е индивидуален,аз мога и с малко,мога и с много,но предпочитам да има материал....
princess_lili
честно ли? ами понякога е по-добре да е голям, както на дължина, така и на дебелина..., ако мъжът няма нито едно от качествата...трябва да умее да докара жената до оргазъм, дори само чрез докосване..... wink.gif tongue.gif
mimi_81
ЦИТАТ(princess_lili @ 14.09.2007г. в 20:58ч.) *
ако мъжът няма нито едно от качествата...трябва да умее да докара жената до оргазъм, дори само чрез докосване..... wink.gif tongue.gif

Това пък е още по-важно....... cool.gif
weselqk
Вижте сега, нека не създаваме някакви излишни фобии у младежта, който е видял статистиката и в тоя форум, а и според официални медицински изследвания средно повече от 70% от мъжете са в границите 12-18см. Освен това трябва да сме наясно, че пропорционално на тялото при човекът пенисът е един от най-големите. Даже на 300 килограмовата Африкански Горила й е ... на мъжкия де му е към 7-8см. И явно му стига. smile.gif А и женките там са яки, със сигурност по-мощни от фелшерката на доктора. wink.gif
всякакъв размер над едно 7-8см върши доста добре работа, това го знам от професионални сексолизи. Дълбочината на влагалището на жената е около 10 см. Така че правете си сметката. Размера има значение и в зависимост от позата. Ако е някаква по-...рехава тогава и 25+ ша й са сторят малко. smile.gif А ако плътно я плеснеш и с двойно по-малък може да вземе да мърка, че я боли така.
Така че ... споко. smile.gif
При жените също има значение и коя колко е широка долу, имал съм две гаджета, които ореваха орталъка дорде вляза, и една друга имах, в която изобщо не успях да вляза, разрева се и край. И хич не се стряскайте моя си е среден размер, ни думи ни нищо помогна, досрамя я горката и не пожела повече да се видим, макар че се опитах да съм максилано внимателен. Ама горделивостта я има и при едните и при другите. sad.gif
Има и такива дето направо 'лопат, па требе и с пръст да подпушваш. Хеле ако са понасабрали опит. wink.gif
Както се каза и по-горе, за всеки влак си има пътници и нека по-младите читатели на форума ама хич да не се шашкат. Няма да останете на сухо, бъдете внимателни и с въображение, а и с пръстче и езиче също чудеса могат да се правят. smile.gif
potrebitel
Едва ли някой иска да създава фобии у младежта. Повечето са казали, че е важен размерът, а аз съм си казала, че не е толкова важен. Важното е взаимно да си доставят удоволствие независимо как. И нетолкова големият член може да достави удоволствие wink.gif успяла съм да усетя и по-малък, и по-голям ph34r.gif

ЦИТАТ(weselqk @ 14.09.2007г. в 22:46ч.) *
При жените също има значение и коя колко е широка долу

да, и това има значение
Arcopix
ако мъжът няма нито едно от качествата...трябва да умее да докара жената до оргазъм, дори само чрез докосване..... wink.gif tongue.gif

Да бе, много ми е интересно как става тоя номер...
mimi_81
ЦИТАТ(Arcopix @ 15.09.2007г. в 14:49ч.) *

става,става стига да имаш желание ........... cool.gif
ostavime
Важното е на жената да и е добре. Дали с език, пръсти или 15-20 см. няма значение.
mimi_81
ЦИТАТ(ostavime @ 15.09.2007г. в 16:53ч.) *
Важното е на жената да и е добре. Дали с език, пръсти или 15-20 см. няма значение.

Защо само на жената,секса е взаимно удоволствие...Евала ти за тия приказки cool.gif
Tramway
честно ли? ами понякога е по-добре да е голям, както на дължина, така и на дебелина..., ако мъжът няма нито едно от качествата...трябва да умее да докара жената до оргазъм, дори само чрез докосване..... wink.gif tongue.gif

ЦИТАТ(Arcopix @ 15.09.2007г. в 14:49ч.) *

ЦИТАТ(mimi_81 @ 15.09.2007г. в 16:31ч.) *

С първото твърдение на princess_lili съм съгласен, и от дълъг личен опит съм установил, че не понякога, а винаги размерите имат значение, и то най-вече за жената. И други неща имат значение, но няма да ги съобщавам за да не вземат тинейджърите да залитнат към необмислени постъпки.

А за оргазмът с докосване - да, може, може и без докосване - по телепатия, но след два такива пишман оргазма дамата ще поиска нещо по-съществено. Ако не можете да предложите търсената стока, в другия магазин ще се намери.

ЦИТАТ(weselqk @ 14.09.2007г. в 22:46ч.) *
Вижте сега, нека не създаваме някакви излишни фобии у младежта...... за всеки влак си има пътници и нека по-младите читатели на форума ама хич да не се шашкат. Няма да останете на сухо, бъдете внимателни и с въображение, а и с пръстче и езиче също чудеса могат да се правят. smile.gif

По-добре сега да се шашнат и да вземат мерки да си отгледат нормални пособия (има много средства и техники), че като станат зрели мъже да не се чудят защо жените не се задържат при тях. Вярно, за всеки влак си има пътници, ама за големия бърз влак пътниците са много повече, отколкото за хилавата теснолинейка. За пръстчето и езичето, както посочих по-горе, вършат работа, ама за кратко.
DeadSmurf
ЦИТАТ(mimi_81 @ 15.09.2007г. в 16:31ч.) *
ЦИТАТ
ЦИТАТ
(princess_lili @ 14.09.2007г. в 20:58ч.) *

Пипни ме с пръст по корема и да видим, дори да имам желание, дали става само с докосване. Баси експертизите извадихте - пишман експерти...
mimi_81
ЦИТАТ(DeadSmurf @ 15.09.2007г. в 17:41ч.) *

Пипни ме с пръст по корема и да видим, дори да имам желание, дали става само с докосване. Баси експертизите извадихте - пишман експерти...

Аз говоря само когато съм се убедила в нещо.При мен мъжа си знаеше работата и само с пръсти става готино.После също аз му върнах удоволствието само с ръчички.Ако знаеш къде и как да пипаш става..........

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.