ЦИТАТ(princess_lili @ 14.09.2007г. в 20:58ч.)

честно ли? ами понякога е по-добре да е голям, както на дължина, така и на дебелина..., ако мъжът няма нито едно от качествата...трябва да умее да докара жената до оргазъм, дори само чрез докосване.....

ЦИТАТ(Arcopix @ 15.09.2007г. в 14:49ч.)

Да бе, много ми е интересно как става тоя номер...
ЦИТАТ(mimi_81 @ 15.09.2007г. в 16:31ч.)

става,става стига да имаш желание ...........

С първото твърдение на
princess_lili съм съгласен, и от дълъг личен опит съм установил, че не понякога, а винаги размерите имат значение, и то най-вече за жената. И други неща имат значение, но няма да ги съобщавам за да не вземат тинейджърите да залитнат към необмислени постъпки.
А за оргазмът с докосване - да, може, може и без докосване - по телепатия, но след два такива пишман оргазма дамата ще поиска нещо по-съществено. Ако не можете да предложите търсената стока, в другия магазин ще се намери.
ЦИТАТ(weselqk @ 14.09.2007г. в 22:46ч.)

Вижте сега, нека не създаваме някакви излишни фобии у младежта...... за всеки влак си има пътници и нека по-младите читатели на форума ама хич да не се шашкат. Няма да останете на сухо, бъдете внимателни и с въображение, а и с пръстче и езиче също чудеса могат да се правят.

По-добре сега да се шашнат и да вземат мерки да си отгледат нормални пособия (има много средства и техники), че като станат зрели мъже да не се чудят защо жените не се задържат при тях. Вярно, за всеки влак си има пътници, ама за големия бърз влак пътниците са много повече, отколкото за хилавата теснолинейка. За пръстчето и езичето, както посочих по-горе, вършат работа, ама за кратко.