Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Важен ли е размерът?
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
achkar
Гласувайте biggrin.gif
djuni
Ае пич естествено че рамера е важен бе ако нямаш нищо ко ши праиш бе speak.gif
achkar
Досега всички са за "Да" clap.gif
MrGreeny
Размера е важен но не мисля че е най важното.
anny_is_here
От женска гледна точка (според мен) размерът няма значение, защото когато аз си харесам някой мъж никога не си мисля какъв ще му е размера.Просто за мене тези неща са повърхностни и не мисля, че това е критерий да си избирам гаджетата (всичко се разбира в последствие...) wink.gif А за жените, за които размерът има значение - сами си направете асоциацията какви са те, сигурна съм, че ще се досетите wink.gif
Profruit
Почна се, ама от скука само пиша.Казват че негрите били надарени, а китайките плитки.Виждал съм и "резани карабини".Съжалявам ги, приличат ми на полови инвалиди.Малкият върши повече работа.Съчетан със сърцето (помпата за кръв), това е машината за секс.Это сталь (рус.), it's steel (eng.).Големият има големи камери и иска повече кръв.На пръв поглед стряска, ама е мек като кашкавал и само се гняви като смок.Работа не върши.
Аз тези работи ги разбирам щото си купих диплома в Бг за доктор сексолог.Хората не разбират от майтап и по други форуми взех да давам консултации по подобни теми - за преждевременната еякулация, за бялото течение, за половата немощ.В частна клиника в Пазарджик могат да ти имплантират силикон и да те превърнат в monstercock ако се чустваш комлексарче.
ferro
Ей ,хора ,за възпроизводството на човечеството са нужни 6 (шест) сантиметра -ДРУГОТО Е ЖЕНСКА ЛАКОМИЯ ........ :conver: :conver:
achkar
ЦИТАТ(ferro @ 31.07.2005г. в 09:57)
Ей ,хора ,за възпроизводството на човечеството са нужни 6 (шест) сантиметра -ДРУГОТО Е ЖЕНСКА ЛАКОМИЯ ........ :conver:  :conver:
*

Прав си... love.gif
anny_is_here
ЦИТАТ(ferro @ 31.07.2005г. в 09:57)
Ей ,хора ,за възпроизводството на човечеството са нужни 6 (шест) сантиметра -ДРУГОТО Е ЖЕНСКА ЛАКОМИЯ ........ :conver:  :conver:
*

Това е мнооого точно казано! thumbsupsmileyanim.gif По-точно не можеше и да бъде, заслужи си аплодисментите wink.gif
thumbsupsmileyanim.gif
ani_2
ЦИТАТ(anny_is_here @ 30.07.2005г. в 16:51)
От женска гледна точка (според мен) размерът няма значение, защото когато аз си харесам някой мъж никога не си мисля какъв ще му е размера.Просто за мене тези неща са повърхностни и не мисля, че това е критерий да си избирам гаджетата (всичко се разбира в последствие...) wink.gif А за жените, за които размерът има значение - сами си направете асоциацията какви са те, сигурна съм, че ще се досетите  wink.gif
*

Е, аз съм жена и за мен размерът има значение. Но понеже съм недосетлива би ли ми казала каква съм аз? Хем пишеш "според мен", хем пък не оставяш възможност за друго мнение, различно от твоето. Да не говорим, че и се опитваш да обиждаш тези, които мислят различно от теб. Не бива така. Нали няма да ти е приятно да ти кажат например :досетете се каква е пък тази? Нека да пазим добрият тон. Твоето мнение си е твое. Не те крам да го променяш, но остави и другите да си имат собствено мнение, без да използвш обидни подмятния и квалификации по техен адрес. nono.gif
Nandini
За мен размерът определено има значение! Но това се отнася не само за члена а и за всичко останало. Не вярвам за някой да няма значение големината. Това е като с циците. Кой се възбужда от пъпки от комар?!
Fifa
ЦИТАТ(Nandini @ 7.08.2005г. в 23:06)
За мен размерът определено има значение! Но това се отнася не само за члена а и за всичко останало. Не вярвам за някой да няма значение големината. Това е като с циците. Кой се възбужда от пъпки от комар?!
*

За всеки влак има пътници...
Има най-различни вкусове - предполагам има хора, които и от това се възбуждат smile.gif
Nandini
ЦИТАТ(fifa @ 7.08.2005г. в 23:11)
ЦИТАТ(Nandini @ 7.08.2005г. в 23:06)
*

За всеки влак има пътници...
Има най-различни вкусове - предполагам има хора, които и от това се възбуждат smile.gif
*

Така е. Прав си!
Novkov
Отговорите от анкетата могат да се погледнат и от друга гледна точка laugh.gif
shraik
Според мен размера е по-важен за едим мъж, отколкото за една жена. Мъжът с малък член е мъж с ниско самочутвие и обратното (разбира се всичко си има изключение)!
Romantichkata
Според мен е важен размера на чувствата.
aaliyah_st
ЦИТАТ(Romantichkata @ 8.08.2005г. в 10:29)
Според мен е важен размера на чувствата.
*

Напълно подкрепям това мнение! thumbsupsmileyanim.gif worshippy.gif
kuhaleyka
Чета написанато по тази тема до тук и се чудя за секс ли става дума и за размера, за който аз си мисля ли, говорите? Няма как да получа отговор на този въпрос, затова провокирана от безхаберието на участниците в темата /с изключение на Profruit/ споделям.
Старите хора казват: “Когато не е останало, значи не е стигнало”.
Госпожи, госпожици и всички други същества, които се вписвате в графа “жени”, ако под секс разбирате да си отваряте от време на време краката или устата и твърдите, че размерът на мъжкия полов член няма значение при правенето на секс, то..... си гледайте работата! Или лъжете безогледно или не знаете за какво въобще говорим – препоръчвам Ви да прескочите на друга тема.
Господа, момчета и всички други същества, които се вписвате в графа “мъже”, ако под секс разбирате да лашкате до откат, гонейки рекорди или да ми твърдите, че 6 см стигат за възпроизводство, то я си заврете възпроизводтвения атрибут и запомнете, че жените не са само кобили за разплод - има и състезатели!
За мен сексът е изкуство, при това никак не лесно! За което трябват понякога един участник, най-често двама, а понякога и повече.....
Когато нямаш много време, а искаш и знаеш точно какво ти трябва – препоръчвам секс с един участник. Когато емоциите и условията предразполагат и определят необходимостта от фиеста с повече участници – организирайте я. Аз предпочитам секса с двама участници.
Няма да се опитвам да давам определение за секс, защото това ще бъде вероятно най-тъпото нещо, което ще направя в живота си, защото в секса не са нужни думи, теории и напътствия – както и в изкуството. В секса минимумът, който трябва да има, е доверие, обич, желание да даваш и готовност да получаваш, много взаимност и удовоствие и най-вече пълно и взаимно удовлетворение. Това е.
Чувала съм и друга поговорка : Ако една работа се учеше с гледане, то кучето щеше да е най-добрия касапин. За тука – става!
П.П. Аз за оръжие предпочитам – 9-ти калибър, а за секс – 8” .
gdidi
ми да ви кажа хора и аз съм го 4увала тва за 6 сантиметровия ама пък предпо4итам малко по-големи wink.gif tongue.gif
anny_is_here
ЦИТАТ(ani_2 @ 7.08.2005г. в 22:54)
ЦИТАТ(anny_is_here @ 30.07.2005г. в 16:51)
От женска гледна точка (според мен) размерът няма значение, защото когато аз си харесам някой мъж никога не си мисля какъв ще му е размера.Просто за мене тези неща са повърхностни и не мисля, че това е критерий да си избирам гаджетата (всичко се разбира в последствие...) wink.gif А за жените, за които размерът има значение - сами си направете асоциацията какви са те, сигурна съм, че ще се досетите  wink.gif
*

Е, аз съм жена и за мен размерът има значение. Но понеже съм недосетлива би ли ми казала каква съм аз? Хем пишеш "според мен", хем пък не оставяш възможност за друго мнение, различно от твоето. Да не говорим, че и се опитваш да обиждаш тези, които мислят различно от теб. Не бива така. Нали няма да ти е приятно да ти кажат например :досетете се каква е пък тази? Нека да пазим добрият тон. Твоето мнение си е твое. Не те крам да го променяш, но остави и другите да си имат собствено мнение, без да използвш обидни подмятния и квалификации по техен адрес. nono.gif
*

Мисля че изобщо не си вникнала в смисъла на написаното от мен и за това си го разбрала по-съвсем друг начин, както си и пролича. Не съм искала да обидя никого, въпреки че не ме интересува особено много, че ти си се обидила. И все пак ще обясня какво имах в предвид с написаното (което определено се разминава с твоето схващане ani_2 ).Та мисълта ми беше следната: Тъй като не се интересувам от размера, когато си избера например приятел ме вълнуват в него съвсем други качества, а когато евентуално се стигне до нещо по-вече във връзката и напримерер той не притежава "големи" размери, на мен това просто няма да ми направи впечатление! Никога няма да зарежа някога заради това че има "малък". А за тези които се интересуват САМО и ЕДИНСТВЕНО от размера за мен са повърхностни, все пак има и други неща които може да ни интересуват у мъжете! И мисля че най накрая си ме разбрала ani_2 какво имах в предвид, заради това нарочно съм удебелина онези 2 думи за да нямаме повече разминавания по тази тема. Това е от мен!
ani_2
Доколкото успях да проследя диалога на участниците по темата, никъде не срещнах думата "любов". Говореше се само за секс. Така че, мнението ми беше по принцип госпожице. Да не бъркаме секса с любовта. При любовта не ти пука за нищо освен за това, да бъдеш с човека, когото обичаш и тогава действително това е последното, което те вълнува. Но при секса не е така.Ще ме извиниш, ама не ме убеждавай че си права. И за да не се впуснеш в погрешна посока, веднага уточнявам, че не говоря за секса за една нощ. Но когато стигнеш моите години ти сама ще се убедиш,че зная какво говоря. И не смятам, че трябва да се оправдавам или да се срамувам от желанията си. Живея в 21 век и не смятам да се правя на пуританка заради хорското одобрение или неодобрене. Това е от мен. Спирам дотук, защото не ми се седи във форум "Любов". Нали съм "повърхностна"?! wub.gif wub.gif wub.gif
Novkov
Абе, който казва, че няма значение просто не си вярва. Любовта, каквото и да е тя, без сексуалната задоволеност просто не върви.
kitty
ЦИТАТ(ani_2 @ 9.08.2005г. в 01:45)
Доколкото успях да проследя диалога на участниците по темата, никъде не срещнах думата "любов". Говореше се само за секс. Така че, мнението ми беше по принцип госпожице. Да не бъркаме секса с любовта. При любовта не ти пука за нищо освен за това, да бъдеш с човека, когото обичаш и тогава действително това е последното, което те вълнува. Но при секса не е така.Ще ме извиниш, ама не ме убеждавай че си права. И за да не се впуснеш в погрешна посока, веднага уточнявам, че не говоря за секса за една нощ. Но когато стигнеш моите години ти сама ще се убедиш,че зная какво говоря. И не смятам, че трябва да се оправдавам или да се срамувам от желанията си.  Живея в 21 век и не смятам да се правя на пуританка заради хорското одобрение или неодобрене. Това е от мен. Спирам дотук, защото не ми се седи във форум "Любов". Нали съм "повърхностна"?! wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

я стига сте се карали! аз не виждам някъде да е уточнено, че става въпрос "само за секс"! може въпроса да се разбере и "важен ли е размерът (но когато вече имате връзка)" всеки както си го разбере бе хора! anny_is_here може да го е разбрала така, другото ani пък само от гледна точка на секса.. има ли значение? всеки си изкава мнението.. нали за това е тоя форум!
сигурна съм, че anny_is_here не е искала никой да обиди и ако погледнеш от нейната гледна точка ще видиш, че е права. Не се ядосвайте за глупости, моля ви!! mad.gif
за мене лично размерът няма никакво значение.. може например да компенсира от опит или техники и пак да ти достави нужното удоволствие wink.gif Но това си е мое мнение и на никого не го натрапвам!
ani_2
Права си kitty. Моля да ме извините. Не исках това да се превръща в махленски спор. Явно остарявам. За миг забравих, че на 16 години и аз мислех като anny_is_here. Не че съм толкова стара, но просто загубих рано илюзиите си. И не само по отношение на секса. Искрено желая на anny_is_here, ако може да запази възможно за най-дълго време романтиката в душата си. Не съм се обидила. Може да съм се засегнала за момент, но разбирам позицията и. Вбесиха ме обръщенията. И затова избухнах, за което още веднъж поднасям извиненията си на всички. Нека наистина да приключим този диалог. Не желая да натоварваме психически останалите с обвинения,контраобвинения и т.н. Нали тук сме, за да се забавляваме, а не да съсипваме настроението си и това на останалите участници във форума. Поздрави : Ани worshippy.gif worshippy.gif :bye:
anny_is_here
ЦИТАТ(ani_2 @ 9.08.2005г. в 12:12)
Права си kitty. Моля да ме извините. Не исках това да се превръща в махленски спор. Явно остарявам. За миг забравих, че на 16 години и аз мислех като anny_is_here. Не че съм толкова стара, но просто загубих рано илюзиите си. И не само по отношение на секса. Искрено желая на anny_is_here, ако може да запази възможно за най-дълго време романтиката в душата си. Не съм се обидила. Може да съм се засегнала за момент, но разбирам позицията и. Вбесиха ме обръщенията. И затова избухнах, за което още веднъж поднасям извиненията си на всички. Нека наистина да приключим този диалог. Не желая да натоварваме психически останалите с обвинения,контраобвинения и т.н. Нали тук сме, за да се забавляваме, а не да съсипваме настроението си и това на останалите участници във форума.  Поздрави : Ани worshippy.gif  worshippy.gif  :bye:
*

offtopic2.gif
Изглежда с теб няма да стигнем до консенсус, защото така и не ме разбра какво имах в предвид, което си и личи от написаното! И все пак искам да поясня че не съм на 16 и не живея в някакъв измислен свят! Мисля да не се впускам в повече обяснения защото просто е безмислено да се хабя - нито ти ще ме разбереш нито пък аз тебе wink.gif Очаквам вече да сме приключили и да не занимаваме останалите с безмисления ни спор wink.gif
Isi-Pisi
Хей от този спор поне ще има останли доволни мъже,аз лично си ги предпочитам нормални.Все пак нито много малки,нито пък прекалено големи.Все пак ще правя секс,не искам да ми стига до сливиците. wink.gif
Fifa
ЦИТАТ(Isi-Pisi @ 12.08.2005г. в 23:12)
Хей от този спор поне ще има останли доволни мъже,аз лично си ги предпочитам нормални.Все пак нито много малки,нито пък прекалено големи.Все пак ще правя секс,не искам да ми стига до сливиците. wink.gif
*

Ма нищо не казвате... като кажете така - кажете кое за вас е нормално? tongue.gif
airfen
ЦИТАТ(Isi-Pisi @ 12.08.2005г. в 23:12)
*

Напълно се покрива мнението ти с моите наблюдения от реакции на жени. Или ако го кажем по друг начин истината е някъде по средата cool.gif
Isi-Pisi
Ок! thumbsdownsmileyanim.gif
За мен нормално е 17-18 см.Но това си е за мен,за други може да е малко- за други много. cool.gif
Isi-Pisi
airfen,
Много целувки от мен.
Даже има и рима. :kiss2:
DeadSmurf
ЦИТАТ(kuhaleyka @ 8.08.2005г. в 13:25)
Господа, момчета и всички други същества, които се вписвате в графа “мъже”, ако под секс разбирате да лашкате до откат, гонейки рекорди или да ми твърдите, че 6 см стигат за възпроизводство, то я си заврете възпроизводтвения атрибут и запомнете, че жените не са само кобили за разплод - има и състезатели!
За мен сексът е изкуство, при това никак не лесно! За което трябват понякога един участник, най-често двама, а понякога и повече.....
Няма да се опитвам да давам определение за секс, защото това ще бъде вероятно най-тъпото нещо, което ще направя в живота си, защото в секса не са нужни думи, теории и напътствия – както и в изкуството. В секса минимумът, който трябва да има, е доверие, обич, желание да даваш и готовност да получаваш, много взаимност и  удовоствие и най-вече пълно и взаимно удовлетворение.
*

ЦИТАТ(ani_2 @ 9.08.2005г. в 01:45)
Доколкото успях да проследя диалога на участниците по темата, никъде не срещнах думата "любов". Говореше се само за секс. Така че, мнението ми беше по принцип госпожице. Да не бъркаме секса с любовта. При любовта не ти пука за нищо освен за това, да бъдеш с човека, когото обичаш и тогава действително това е последното, което те вълнува. Но при секса не е така. И за да не се впуснеш в погрешна посока, веднага уточнявам, че не говоря за секса за една нощ. И не смятам, че трябва да се оправдавам или да се срамувам от желанията си.  Живея в 21 век и не смятам да се правя на пуританка заради хорското одобрение или неодобрене.
*

Кухалейка, ти си с много объркани представи. Разликите между любов
и секс са километражни!
Аз, ти, която и да е от нас, когато е с човек когото харесва много
или обича- те правят любов. А когато аз или съответно някой от същите
индивиди се пробва за веднъж с приятел или познат, че и непознат -
е те тогава си е секс,ебане, задоволяване на нагон, физическа потребност
или както там ти изнася го наречи, дека някои му викат и тъпчене... cool.gif
varvarinata
Ех, ех какво и да си набиваме в акъла размера винаги има значение wink.gif
Ако говорим за самият секс, то удоволсвието ще е по-голямо разбира се с по- големи "господа", но има и друго покрай секса има тоолкова много начини да стимулираш и увеличаваш удоволствието, че големината може да остане на заден план smile.gif
И то мисля че за жената е по-важна не дължината, а дебелината на "инструмента" tongue.gif
Има една приказка, която потдържам много:
"Не е важна големината на кораба, а движението му в океана."
cool.gif
А за любовта темата е друга при нея също е важно удоволствието от секса, но там вече чувствата към партньора ти дават няколко начални стъпала по скалата на удоволствието!
aaliyah_st
ЦИТАТ(DeadSmurf @ 25.08.2005г. в 13:56)
Кухалейка, ти си с много объркани представи. Разликите между любов
и секс са километражни!
Аз, ти, която и да е от нас, когато е с човек когото харесва много
или обича- те правят любов. А когато аз или съответно някой от същите
индивиди се пробва за веднъж с приятел или познат, че и непознат -
е те тогава си е секс,ебане, задоволяване на нагон, физическа потребност
или както там ти изнася го наречи, дека някои му викат и тъпчене...  cool.gif
*

DeadSmurf,колкото и километражни да са-в много от случаите тези две понятия се преплитат и не могат да се развържат. cool.gif
Нали знаеш,че разликата м/у любовта и омразата е точно 1 крачка...според мен,е така и тук. smile.gif
Marsella
Лично за мен размера е важен, все пак ще правим секс нали.......няма да се гъделичкаме я smile.gif
Юнак
Разбира се, че е важен. Най-малкото за самочувствието на мъжа. Според мен размерът /както и всичко в живота/ трябва да е в/с нормални/средни размери.
Вярвате или не, на мен /аз съм с нормален размер/ дори ми се е случвало с 2 жени да променям позата, щото съм прониквал много дълбоко ohmy.gif Това е и нормално - има пози, при които при движение влиза много навътре и се опира до матката - а това сигурно боли.
Пък и ако целта на мъжа е не само собствения оргазъм, а повече оргазма на другия - размерът няма значение...
За мен удоволствието е да докарам партньорката до оргазъм. При жените е по-трудно. И като стане съм два пъти по-удовлетворен. :bye:
Marsella
ЦИТАТ(Юнак @ 1.09.2005г. в 21:29)
Разбира се, че е важен. Най-малкото за самочувствието на мъжа. Според мен размерът /както и всичко в живота/ трябва да е в/с нормални/средни размери.
Вярвате или не, на мен /аз съм с нормален размер/ дори ми се е случвало с 2 жени да променям позата, щото съм прониквал много дълбоко ohmy.gif  Това е и нормално - има пози, при които при движение влиза много навътре и се опира до матката - а това сигурно боли.
Пък и ако целта на мъжа е не само собствения оргазъм, а повече оргазма на другия - размерът няма значение...
За мен удоволствието е да докарам партньорката до оргазъм. При жените е по-трудно. И като стане съм два пъти по-удовлетворен.  :bye:
*

Е, на това аз викам МЪЖ ! Да мисли за жената, а не само за собственият си кеф!
БРАВО wink.gif
bogof_1
cool.gif размерът има значение само за повдигане на мъжкото его. Ехо дами вие Титаник ли искате ! Какво предпочитате да видите потъването на титаник ли? И вие самите знаете че големината няма значение важно е дали е в ред двигателя. И по важното е да не да впечатлиш с размера кото някои наши фолк звезди - Азис , а да докараш работата така че хем душата в рая , хем .......... до края , хем моркова при зая biggrin.gif
gospodinov_mladshi
относително казано няма значение
Maniaka
Мисля,че размерът не е най-важното нещо на Света.Ако двама дущи се обичт истински не би трябвало да е от значение!Има момчета,които говорят колко са им големи,но аз знам,че точно тези комплексари са с най-малък размер.И все пак си оставам на мнението,че размера няма значение.
duvi
ООО моляви не бъркайте Любовта със Секса. точно тук е момента за лубимата ми реплика

Сексът няма нищо общо с любовта, просто е добър ЗАМЕСТИТЕЛ

А отностно размерът, кво да ви кажа важното е кво можеш а не колко е голям. Може да е около 27 см ама като не знае каде да го вкара кво ? само ще го гледа. Размерът може да е 6 см колкото да се вижда нещо . Но представети си го този човек какво може да прави с език с пръсти не винаги е нужен Член wink.gif)) "Виждал съм" жена докарана до оргазъм само с средното пръстче на лявата ми ръка. Иди обяснявай после че пръстът ми е "20 см" wink.gif)) така, че ето защо размерът няма значени wink.gif
kitty
ЦИТАТ(duvi @ 7.09.2005г. в 09:32)
ООО моляви не бъркайте Любовта със Секса. точно тук е момента за лубимата ми реплика

Сексът няма нищо общо с любовта, просто е добър ЗАМЕСТИТЕЛ

А отностно размерът, кво да ви кажа важното е кво можеш а не колко е голям. Може да е около 27 см ама като не знае каде да го вкара кво ? само ще го гледа. Размерът може да е 6 см колкото да се вижда нещо . Но представети си го този човек какво може да прави с език с пръсти не винаги е нужен Член wink.gif)) "Виждал съм" жена докарана до оргазъм само с средното пръстче на лявата ми ръка. Иди обяснявай после че пръстът ми е "20 см" wink.gif)) така, че ето защо размерът няма значени wink.gif
*

и аз това казвам!! защо пък ако е голям палавника трябва да означава, че секса ще бъде добър?! ами ако тоя човек хал хабер си няма как да достави удоволствие на жената и метър да му е се тая.. Всичко е до техника, пък ако има и някакви чувства изобщо никой няма да гледа размера. Достатъчно ще ти е това, да доставиш удоволствие на другия.. и естествено той да ти го върне wink.gif
SheLly
Напълно подкрепям оформилото се вече мнение, че размерът няма значение! Нека приведа още едно доказателство. Жени, случвало ли ви се е да сте били с един и същи човек и веднъж сексът да е бил божествен, друг път- не толкова. Кво, да не би да му се е смалил на тоя и за тва втория път да не е било като първия? Много неща зависят и от настроението, нагласата.... Една жена толкова лесно може да се докара до хиляди ако щете оргазми...като се започне с няколко мили думи и комплименти и се стигне до секс, при който партньорът го е грижа как се чувства жената. Не е толкова сложно в края на крайщата! Мога да ви кажа, че даже не е необходим пенис за тая работа- иначе как бихте обеснили лесбийките, и те свършват все пак. Защо големината на члена се е превърнала в такава мания...
xsakex
Искам да фокусирам въпроса към дамите. Всички знаят, че женският мозък е 100гр. по малък от мъжкия. Тогава размера има ли значение или не?

Не съм убеден, че са точно 100 грама, но знам че има такова нещо.

Поста ми не е с цел обида, а само да видя какво ще се измисли.
Mysteria
не е важна големината а дебелината smile.gif
kayovas
ЦИТАТ
Може да е около 27 см ама като не знае каде да го вкара кво ?

Проблем ще е ако не му става. Иначе с 27 см инструмент, готов за бой, все ще се намери някоя дама да му покаже пътя smile.gif
natikot
ЦИТАТ(kayovas @ 9.10.2005г. в 01:18)
ЦИТАТ

Проблем ще е ако не му става. Иначе с 27 см инструмент, готов за бой, все ще се намери някоя дама да му покаже пътя smile.gif
*

Абе не знам дали ще се намерят много кандидатки да покажат пътя на това 27 см. нещо laugh.gif Това вече е много laugh.gif
kayovas
ЦИТАТ(natikot @ 9.10.2005г. в 16:18)
ЦИТАТ

*

Абе не знам дали ще се намерят много кандидатки да покажат пътя на това 27 см. нещо laugh.gif Това вече е много laugh.gif
*

Бе аз да имах такъв Дзвер, пък нямаше да се притеснявам. Човешката лакомия край няма!
komit
ЦИТАТ(kayovas @ 9.10.2005г. в 23:46)
ЦИТАТ(natikot @ 9.10.2005г. в 16:18)
ЦИТАТ

*

*

Бе аз да имах такъв Дзвер, пък нямаше да се притеснявам. Човешката лакомия край няма!
*

А бе оня ден гледах едно филмче ph34r.gif , но не можах да го изтърпя, камо ли да се възбудя ! Там имаше един "колега" с таков Дзвер ама всичко толкова изкуственно ми се видя та чак гадно! И партньорките му почти из по припаднаха по време на сеанса, по сценарий и или от ужас не се разбра biggrin.gif biggrin.gif
^KRISTALINA^
komit-А бе оня ден гледах едно филмче ph34r.gif , но не можах да го изтърпя, камо ли да се възбудя ! Там имаше един "колега" с таков Дзвер ама всичко толкова изкуственно ми се видя та чак гадно! И партньорките му почти из по припаднаха по време на сеанса, по сценарий и или от ужас не се разбра biggrin.gif biggrin.gif
*

Да те нанижа тебе на 27 см пък да те вида дали няма да припаднеш.
Бедна ти е фантазията как боли.
Израза "Искара ми сливиците" е направо слабо казано hush.gif
kayovas
^KRISTALINA^ спокойно! Повечето мъже казват, че това
8====================================D са 20 см. wink.gif

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.