Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Колко често казвате ОБИЧАМ ТЕ на своите половинки!
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Страници: 1, 2
baby_muse
Често... човек обича да го чува ..а на мен ми е приятно да го казвам, когато го мисля...
smirena

Казвам обичам те ,на този когото обичам.
Не мисля зя зяслугите му към мен,просто обичам и го казвам.
Колко често ,то идва от само себе си ,не се програмира.
Nikieva
Сутри като се изпращаме ,после по телефона няколко пъти,и вечер след секс.
genatraikova
2. Теми и постове (коментари/отговори)

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница или само с главни букви, се изтриват без предупреждение.

ЦИТАТ(ivo23 @ 31.01.2008г. в 23:41ч.) *
Не знам,май не казвам

И аз напоследък не казвам на половинката си./само на децата -всеки ден/

ЦИТАТ(ivo23 @ 31.01.2008г. в 23:56ч.) *
Няма какво да преодолявам.Човека трябва да има големи заслуги към мен за да кажа: Обичам те!

Да,но нещо мъжете на последък "хич"нямат заслуги,затова не го чуват.Това е.
cleopatra
Много рядко, ама в точния момент ... smile.gif
Candy69
Когато ми дойде отвътре.
lidera
само като съм в добро настроение (често) и когато ми идва от вътре (още по често)
Leslie_
Рядко го казвам, но кажа ли го, значи наистина го мисля.
hekata
cool.gif Щом вече съм намерила човека, на когото да го кажа, предпочитам да го казвам доста често- доставя ми удоволствие wink.gif Също така ми е безкрайно приятно да го чувам...
COCOMEN
ЦИТАТ(hekata @ 15.07.2008г. в 15:40ч.) *
cool.gif Щом вече съм намерила човека, на когото да го кажа, предпочитам да го казвам доста често- доставя ми удоволствие wink.gif Също така ми е безкрайно приятно да го чувам...

Моят съвет е да не го казваш много често, защото когато човек е обичан, забравя да обича. Надявам се ме разбираш. Аз лично съм го изпатил това sad.gif .
Разбира не е задължително винаги да става така и все пак животът не е филм
scorceni
Ако вече го мисля,абсолютно винаги когато почуствам необходимост да го кажа.Някои дни е през 5 сек.(образно казано) други е много рядко.Но най -вече се стремя да ДЕЙСТВАМ като любящ и обичащ човек.
hekata
ЦИТАТ(COCOMEN @ 15.07.2008г. в 17:09ч.) *
Моят съвет е да не го казваш много често, защото когато човек е обичан, забравя да обича. Надявам се ме разбираш. Аз лично съм го изпатил това sad.gif .
Разбира не е задължително винаги да става така и все пак животът не е филм

да, донякъде си прав... Но точно защото живота поема понякога неочаквани обрати, предпочитам да се насладя на мига.... няма нищо вечно, всичо е преходно и това, което сега е в сила, утре вече може да не бъде...

така мисля аз, разбира се....
COCOMEN
Твоята гледна точка е на човек който не е страдал от несподелена любов. Рабира се в това няма нищо лошо, но знай, че така много лесно могат да те наранят, а след като го направят, много боли. sad.gif
galia_baby
казвам му го всеки ден , той на мен също понякога по мноооого пъти си го повтаряме rolleyes.gif
angelovarna
Доста често, на ден по няколко пъти. wink.gif
LovLey``
Еми аз почти всеки ден..Но да ви кажа по-добре е рядко,но да усетиш,че е от сърце от колкото на ден по 100 пъти и то звучи някак механично вече.. nono.gif
Serenity
Не минава ден без да си го кажем поне веднъж...
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(mucunkata_87 @ 31.01.2008г. в 20:15ч.) *
Колко често казвате ОБИЧАМ ТЕ на своите половинки!

Аз избягвам да употребявам тази дума, не знам дали така се чувствам по-добре или не-но не я казвам!И не ми липсва тази дума! Явно човек свиква с всичко! wink.gif
Може би, я казвам като я усетя! tongue.gif
ani_ka
От 5 години съм с най-неромантичния мъж, но въпреки това се чувствам много хармонично, а в някои моменти даже и щастлива. Казвам му, че го обичам може би веднъж годишно, а той още по-рядко. Явно с течение на времето съм свикнала, че няма да го чувам често. Макар, че в началото бях объркана и несигурна.
PavKaa7aa
За мене тва са най-баналните думи на света.На момиче съм казвал "обичам те" и съм разкривал ко чуствам само веднаж и не мисла скоро да се повтарям,щот тва момиче си заслужи "обичам те" а даже не бях спал с нея biggrin.gif и дори не бяхме имали вразка ама просто ми напраи силно впечатление и за това и го казах.
Сега сигорно ще ми кажете,че треа да казвам по-често тези 2 думи ама няма да промените нищо!!!
Lady_Death
никога не казвам "обичам те", ама съм многол влюбчива и като истинска българка - силно любя и мразя, така че когато съм с някой значи съм адски влюбена в него... и все пак не го казвам никога, и аз нз защо
fireson
ЦИТАТ(Lady_Death @ 11.08.2008г. в 17:47ч.) *
никога не казвам "обичам те", ама съм многол влюбчива и като истинска българка - силно любя и мразя, така че когато съм с някой значи съм адски влюбена в него... и все пак не го казвам никога, и аз нз защо

Интересна мисъл smile.gif
Но , понякога не мислиш ли , че това е прекалено крайно . Всеки казва 'обичам те' , но най-малко в твоя случай човек НЕ би казал 'обичам те' , не мислиш ли ?
Lady_Death
тоест щом се влюбвам толкова силно защо не казвам "обичам те" ли? ами всъщност сега като се замисля вече знам - след първата си любов нямам вяра в хората, нямам вяра нито в уважението, нито в чувствата, така че никога не показвам колко съм зависима от този до мен... пък и искам да си внуша сама на себе си че съм независима и живота ми не зависи от този човек... необходимост ми е,защото наистина съм много влюбчива и на 3-тия ден почвам да нося кафенца и да правя всевъзможни компромиси... мно зле ph34r.gif
tigertron
ЦИТАТ(Lady_Death @ 13.08.2008г. в 01:32ч.) *
тоест щом се влюбвам толкова силно защо не казвам "обичам те" ли? ами всъщност сега като се замисля вече знам - след първата си любов нямам вяра в хората, нямам вяра нито в уважението, нито в чувствата, така че никога не показвам колко съм зависима от този до мен... пък и искам да си внуша сама на себе си че съм независима и живота ми не зависи от този човек... необходимост ми е,защото наистина съм много влюбчива и на 3-тия ден почвам да нося кафенца и да правя всевъзможни компромиси... мно зле ph34r.gif

Напротив - супер, стига да попаднеш на подходящият мъж. Иначе само ще бъдеш използвана.
Lady_Death
е да ама на някой мъж като му кажеш че го обичаш и все се наблюдават отрицателни реакции. може д асе уплаши, може да спре да се старае да те впечатли и т.н.
Стоби
speak.gif Винаги след като ме хванат че съм направил някоя беля и ми престои бой с тигана cool.gif
Lady_Death
хахах, е това е - любовта боли!
*тряс* *тряс* *тряс*, "мило, много те обичам, затова от любов те бия, нема да се сърдиш" tongue.gif
ето например за мъжете това че те обичат може и често да е извинение за други нещеа, вие си го казвате понякога като "здравей-задрасти" това "обичам те"!
selia
В моменти на нежност най-вече...
KoKKinoU_FaN
Рядко го казвам.
Не искам магията на тези думи да се
изхаби с честото им изговаряне.

Но щом ги кажа, значи наистина го мисля,
а не го казвам просто така,
за спорта.

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.