Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Колко често казвате ОБИЧАМ ТЕ на своите половинки!
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Страници: 1, 2
mucunkata_87
Колко често казвате ОБИЧАМ ТЕ на своите половинки!
DeadSmurf
Аз лично по няколко пъти на ден, а той на мен - още по-често smile.gif
ivo23
Не знам,май не казвам
smirena

Ще трябва да го преодолееш,аз го казвам,често. cool.gif
ivo23
Няма какво да преодолявам.Човека трябва да има големи заслуги към мен за да кажа: Обичам те!
dareto
ЦИТАТ(ivo23 @ 31.01.2008г. в 22:56ч.) *
Няма какво да преодолявам.Човека трябва да има големи заслуги към мен за да кажа: Обичам те!

Поздравления, някой хора възпитават любимите си?!?!?? Така ли да го разбирам!?!?! Потупване по рамото, моооооооооого интересно! Сигурно ще си намериш майстора! cool.gif
ivo23
ЦИТАТ(dareto @ 31.01.2008г. в 23:25ч.) *
Поздравления, някой хора възпитават любимите си?!?!?? Така ли да го разбирам!?!?! Потупване по рамото, моооооооооого интересно! Сигурно ще си намериш майстора! cool.gif

Усещам,че не ти стана ясно какво казах?!
Dobrqka
ЦИТАТ(dareto @ 31.01.2008г. в 23:25ч.) *

За всеки влак си има пътници...

Инъче аз доста често употребяваx "обичам те" biggrin.gif ся малко съм в отпуск biggrin.gif
dareto
Имам свободно време и понеже не го каза на мен, а на цялата компания готова съм да изслушам!
RefreshMe
Според мен Иво не казва току-така заветното за някои жени "Обичам те". Предполагам, че и той като мен го казва само на специални хора, което е хубаво, защото когато е така, това означава, че наистина човекът влага смисъла, който те трябва да носят. А в днешно време по мои наблюдения хората си го казват ей така като "здрасти", което на мен много ме дразни.
Totalll
ЦИТАТ(RefreshMe @ 1.02.2008г. в 01:36ч.) *
А в днешно време по мои наблюдения хората си го казват ей така като "здрасти", което на мен много ме дразни.

Тука си много прав. Аз лично това го приемам като чисто лигавене. За да кажеш "обичам те" трябва да има наистина за какво, а не само заради някаква услуга или нещо от сорта.
Жалък момент е когато някое момиче използва подобна реплика - "Обичам те, може ли да ми направиш една услуга?"

ivo23
ЦИТАТ(RefreshMe @ 1.02.2008г. в 01:36ч.) *
Според мен Иво не казва току-така заветното за някои жени "Обичам те". Предполагам, че и той като мен го казва само на специални хора, което е хубаво, защото когато е така, това означава, че наистина човекът влага смисъла, който те трябва да носят. А в днешно време по мои наблюдения хората си го казват ей така като "здрасти", което на мен много ме дразни.

Ей тва е.С няколко думи се разбираме ние мъжете.Защо не е така и с жените?!
Akasha
Аз казвам "обичам те" постоянно на приятеля ми и не за да ми върши услуги, казвам му го за да не забравя колко много го обичам.
_sweet_
ЦИТАТ(Akasha @ 1.02.2008г. в 12:14ч.) *
Аз казвам "обичам те" постоянно на приятеля ми и не за да ми върши услуги, казвам му го за да не забравя колко много го обичам.

Не е хубаво и постоянно да се повтаря(с повод или без повод)-така би му омръзнало на човек да слуша все едно и също.Така в един момент тези две думи ще започнат просто да преминават покрай ушите му и да заминават.
potrebitel
Аз също не го казвам много лесно. Първият път особено ми беше много трудно, макар че беше минало доста време и вярвах на човека до мен. Той е и единственият, на когото съм го казвала, а инече съм го чувствала към двама. Но все пак не го казвам всеки ден
desert_rose
Не изпитвам нужда да чувам/ казвам "Обичам те". Искам, обаче, непрекъснато да го усещам/ изразявам, но не с думи.
mucunkata_87
и аз доста често казвам ОБИЧАМ ТЕ на приятела си но все пак гледам да не прекалявам!
Radioaktive
Казах го един път и след 2 дена загубих човека когото обичах истински ....сега гледам да го показвам с деиствията си ,а не със думи
djulss
Всеки ден, по няколко пъти.
Мисля ,че помага много в отношенията ми с половинката ми.

helenasilvia
Не казвам "Обичам те",любовта не се казва,а се доказва.
djulss
ЦИТАТ(helenasilvia @ 1.02.2008г. в 22:10ч.) *
Не казвам "Обичам те",любовта не се казва,а се доказва.

Как точно я доказваш?
Gizmoto
Всяка сутрин й напомням че я обичам, за да не вземе да се резсее и да забрави.
Akasha
ЦИТАТ(_sweet_ @ 1.02.2008г. в 12:39ч.) *
Не е хубаво и постоянно да се повтаря(с повод или без повод)-така би му омръзнало на човек да слуша все едно и също.Така в един момент тези две думи ще започнат просто да преминават покрай ушите му и да заминават.

Постоянно не значи че му го казвам всяка минута. а че му го казвам по няколко пъти на ден. И не смятам че има човек на който като му кажат "Обичам те" ще му умръзне, няма да му хареса или нещо такова.Мъжете обичат да четкаш егото им това да им казваш по 2-3 пъти на ден че ги обичаш , е добър начин. По-скоро мрънкането, заяждането, капризноста могат да накарат един мъж като му говориш да влиза през едното и да излиза през другото.
mucunkata_87
ЦИТАТ(Akasha @ 2.02.2008г. в 17:42ч.) *
Постоянно не значи че му го казвам всяка минута. а че му го казвам по няколко пъти на ден. И не смятам че има човек на който като му кажат "Обичам те" ще му умръзне, няма да му хареса или нещо такова.Мъжете обичат да четкаш егото им това да им казваш по 2-3 пъти на ден че ги обичаш , е добър начин. По-скоро мрънкането, заяждането, капризноста могат да накарат един мъж като му говориш да влиза през едното и да излиза през другото.

thumbsupsmileyanim.gif

подкрепям те с двете си ръце!!!!!!!!! Браво! Ето това е отговор!!!
helenasilvia
ЦИТАТ(djulss @ 1.02.2008г. в 22:43ч.) *
Как точно я доказваш?

С дела,не съм от тези хора,които по хиляда пъти на ден казват "обичам те",в това няма никакъв смисъл.
Когато някой казва "обичам те",това съвсем не означава,че е така.
smirena

Доказва се с дела,но понякага е нужно да го кажеш ,това не са просто думи-Обичам те,значи много. cool.gif
fireson
ЦИТАТ(smirena @ 2.02.2008г. в 19:56ч.) *
Доказва се с дела,но понякага е нужно да го кажеш ,това не са просто думи-Обичам те,значи много. cool.gif

нужно е да се каже , ама не да се натъртва и както някой казаха в по-горен пост - всяка сутрин , че да не се разсее и да забрави . Трябва да се казва в по-умерени граници .
Аз лично не казвам често обичам те , но се опитва да го доказвам , просто ми се вижда фалшиво . Когато ми е на сърце го казвам ама ако го кажа ей така си проличава и от страни изглеждам тъпо и ме осещат sad.gif . Дори и когато съм бил силно влюбен пак не съм повтарял като папагал тая фраза speak.gif
idi_kotkata
Днес се замислих. С приятеля ми ходим от два месеца точно (днес е 4ти) ь досега нито веднъж не сме си казвали "обичам те" ..... И за какво, като не го мислшм очевидно и двамата всъщност...
Родена Когато Вали
Е да, ама от много казване накрая се изхабява. На мен например ми се е случвало да го казвам, когато съм искала да чуя в отговор: "И аз", а ако другия не е готов е много гадно, защото си е притискане. А това е много гадно притискане, знам какво е... и на мен са ми казвали Обичам те, и не съм знаела какво да отговоря.
smirena

Никога не се изхабява,а липсата,отдалечава партньорите. cool.gif
Gavrail
Аз не го казвам много лесно, трябва
чуствата да са наистина много
силни за да го изреча, но едва ли ще
го изреча отново понеже заради тези две думички
почт загубих човека който е всичко за мен.
smirena

Ще кажа само ,че всичко е строго индивидуално... cool.gif
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(Gavrail @ 11.02.2008г. в 21:10ч.) *
Аз не го казвам много лесно, трябва
чуствата да са наистина много
силни за да го изреча, но едва ли ще
го изреча отново понеже заради тези две думички
почт загубих човека който е всичко за мен.

Понякога само думи и чувства не стигат, трябва и да се изразят, покажат, докажат и ако са истински отсрещния ще ги приеме, ако са фалшиви ще ги отхвърли...

ЦИТАТ(mucunkata_87 @ 31.01.2008г. в 19:15ч.) *
Колко често казвате ОБИЧАМ ТЕ на своите половинки!

Вече не казвам такива неща, ако не съм сигурна в чувствата и действията на отсрещния, а понякога действията говорят повече от думите, така, че предпочитам тях...
Trichocephalus
въобще не им казваме smile.gif те трябва да се сещат -нали за това са половинки ? cool.gif
mimi_81
Май все по-рядко sad.gif Утре ще му кажа задължително smile.gif
smirena

Ако оставяме да се сещат ,сме изгубена кауза... cool.gif
sinioto
Казвам го , но и го мисля и чувствам , когато го казвам. Можеби защото сам безкрайно открита и откровенна . Пък за това колко често , можеби ще е хубаво, ако го казвам по-често... rolleyes.gif
Не мисля, че ще му омръзне да го чува, по-скоро напротив. Toй обаче не прилича на мен и трудно казва това , което мисли и чувства - по скоро ми го показва. Но въпреки това преди време ми беше непонятно да го разбера защо му е толкова трудно да го каже , като знам , че го чувства и веднъж пробно реших да спра да му го казвам и аз... След време той почна сам да ми го казва и да иска да чуе сладките думички. Може би защото разбра , че за мен е важно да ги чувам , както и да ги усещам. Но и аз открих за себе си , че в крайна сметка всеки изразява любовта си по своему, затова сме различни. По-същественото е да сме искренни в това , което правим и казваме...
usmivkata_v
На мен лично ми беше много трудно първия път да го кажа. Но като изречеш веднъж тези думи и сякаш ти олеква. Не бързам да ги изричам, трбва да мине малко време, за да усетя чувството на обич в сърцето си, и тогава ги изричам, но избягвам да съм първа. Просто от притеснение...
shefkata
Всъщност, когато сметна за необходимо...
TIM_O_DIMKA
Всеки ден по няколко пъти wink.gif
pulex
нямам половинка-така че не казвам нищо
Jim Beam
ЦИТАТ(_sweet_ @ 1.02.2008г. в 12:39ч.) *

worshippy.gif worshippy.gif worshippy.gif Напълно съм съгласен... Ако го чуваш постоянно - някак си се изтърква и губи смисъла си!
highFly
за мен след 2 дълги връзки и голяма любов ,вече ми е доста трудно да кажа обичам те. На сегашната ми приятелка не сам го казвал никога ,но пак не сам и сигорен че го чуствам не искам да я лъжа или да и давам надежди.
kukundrelka
Ние с моя приятел си казахме "Обичам те" след мноооооооооооооооооого време може би почти година беше минала.Май и двамата чакахме момента в който сме сигурни в това и повярвайте ми след толкова много време това значеше повече от колкото ако ми го каже на втория месец!Сега тази фраза присъства всеки ден в устата ми!:) Когато му дойде времето е най-добре без да се насилват нещата!Но мисля,че не е хубаво да е в неограничено количество!:) Ние като си казахме "Обичам те" и след това го повтаряхме на всеки 10 мин едва ли не и по едно време стана малко дразнещо.Все едно се отприщихме!:)
momolord
Не е важно, колко пъти и го казвам, а колко пъти и го показвам. cool.gif
slyn4iceto
Определено аз казвам мн по рядко отколкото той на мен, което почва да ме дразни като развалена грамофонна плоча е- върти едно и също- Обичам те, обичам те.... пфууууу
stambeto23
рядко,тази дума не трбява да се употребява често,защото губи съдържание
sosorry
Така си е.Няма ли ваксина обаче срещу това tongue.gif
BoByS
Привет!
Може и да губи, но аз го казвам много често! Надявам се и да го показвам също така често! smile.gif Общо взето, не си е загубила смисъла, поне при мен и Жената до мен!
Поздрави!
DeadSmurf
Arcopix, Стефане, Шушумиго, Обичам те! shy11.gif kiss.gif

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.