Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: 10-те най-неподходящи двойки в киното
kaldata.com - Форуми > Изкуство > Кино и Телевизия

lpa
1.Nick Nolte & Julia Roberts
I Love Trouble - 1994

2.Ben Affleck & Jennifer Lopez
Gigli - 2003

3.Harrison Ford & Anne Heche
Six Days, Seven Nights - 1998

4.Kevin Spacey & Kate Bosworth
Beyond the Sea - 2004

5. Hayden Christensen & Natalie Portman
Star Wars - Episode II and Episode III - 2002/2005

6.Madonna & Adriano Giannini
Swept Away - 2002

7. Dan Aykroyd & Rosie O'Donnell
Exit to Eden - 1994

8. Justin Guarini & Kelly Clarkson
From Justin to Kelly - 2003

9. Eddie Murphy & Eddie Murphy
Norbit - 2006

10.Woody Allen & Всяка актриса 20 години по-млада от него.

Цялата статия тук: http://movies.yahoo.com/feature/10mostmismatchedcouples.html
AciDBurn
Мен ако питаш, Натали Портман изобщо не е за Star Wars. Мястото на една толкова млада, умна и талантлива актриса не е в прехвалената трилогия на Лукас...(лично мнение).
yvsot
Мен ако питаш, Ник и Джулия бяха сладки и не заслужават челно място. Виж, за останалите грешка няма. Давам предимство на Мадона & италианчето + Харисън & Ан (дето обяви, че е... пък после се оказа, че не е...) biggrin.gif

ПП: Би, само да вмъкна - страхотен аватар!
WhiteHart
Мен ако питате, №10 кърти миФки biggrin.gif
AciDBurn
О, Мадона с който и да я сложиш, все е неподходящ (абе много си я тача като изпълнителка, ама развали Гай Ричи mad.gif ).
Иначе номер 10 си е култово biggrin.gif Ако може и жените да не са му осиновени дъщери...и ако може и да не се жени за тях laugh.gif

П.П: Юл, мерси wink.gif
bary40
ЦИТАТ(AciDBurn @ 17.02.2008г. в 22:35ч.) *
О, Мадона с който и да я сложиш, все е неподходящ (абе много си я тача като изпълнителка, ама развали Гай Ричи mad.gif ).
Иначе номер 10 си е култово biggrin.gif Ако може и жените да не са му осиновени дъщери...и ако може и да не се жени за тях laugh.gif

П.П: Юл, мерси wink.gif

thumbsupsmileyanim.gif
lpa
ЦИТАТ(AciDBurn @ 17.02.2008г. в 22:15ч.) *
Мен ако питаш, Натали Портман изобщо не е за Star Wars. Мястото на една толкова млада, умна и талантлива актриса не е в прехвалената трилогия на Лукас...(лично мнение).

Мда, Натали не и отива тази роля, а трилогията бе под всякаква критика, нищо общо с първите епизоди.
Уди Алън е достоен за уважение, най-малкото за това, че постоянно иронизира себе си, едва ли не във всеки филм, в който участва. Страшна партия бяха с Джулия Робъртс, май беше в "Everyone Says I Love You".
И все пак мястото му в тази класация е напълно заслужено wink.gif
Много добре казано AciDBurn, за Мадона или лошо, или нищо mad.gif
hlevoust
Натали Портман направи бляскав дебют в киното с "Леон", но точно в "Star Wars" я видяха стотици милиони зрители, едва ли някой щеше да познае в ролята на Падме Амидала малката полудива Матилда с ожулените колене от шедьовъра на Люк Бесон. Трилогията изигра ролята на трамплин за нея и отвори вратите за вече по-сериозни роли.
Не виждам смисъла за присъствието в класацията и на двойката Джулия Робъртс и Ник Нолти от "Обичам неприятностите". Същото важи и за Харисън Форд и Ан Хечи от "6 дни и 7 нощи".
Не съм гледал филма с Бен Афлек и Дженифър Лопес, но добре, че всеки си пое по пътя (да са и честити близначетата на Джей Ло).
Режисьорските качества на Уди Алън едва ли подлежат на коментар, но едва ли бих могъл да кажа същото за екранното му присъствие.
А за Мадона - или добро или нищо.
lpa
Ааа не така. За Мадона май трябваше да уточня нещо. Не става дума за музикалната и кариера, а за тази в киното. Там в квото не се е забъркала, това не е опропастила, а и успя да съсипе един от най-талантливите британски режисьори, превръщайки се в негова "антимуза".
Може и да направим изключение за Евита, но едва ли така мисля Аржентинците smile.gif
AciDBurn
ЦИТАТ(hlevoust @ 23.02.2008г. в 10:46ч.) *
Натали Портман направи бляскав дебют в киното с "Леон", но точно в "Star Wars" я видяха стотици милиони зрители, едва ли някой щеше да познае в ролята на Падме Амидала малката полудива Матилда с ожулените колене от шедьовъра на Люк Бесон. Трилогията изигра ролята на трамплин за нея и отвори вратите за вече по-сериозни роли.
Не виждам смисъла за присъствието в класацията и на двойката Джулия Робъртс и Ник Нолти от "Обичам неприятностите". Същото важи и за Харисън Форд и Ан Хечи от "6 дни и 7 нощи".
Не съм гледал филма с Бен Афлек и Дженифър Лопес, но добре, че всеки си пое по пътя (да са и честити близначетата на Джей Ло).
Режисьорските качества на Уди Алън едва ли подлежат на коментар, но едва ли бих могъл да кажа същото за екранното му присъствие.
А за Мадона - или добро или нищо.

И не само "Леон". В последните години има страхотни роли и то с прекрасни режисьори. Във филма на Форман (Goya's ghost), Closer (страшна роля), Free zone, които макар ниската оценка в imdb направо ми събра очите и като актьорско изпълнение, идея и диалог.
Иначе, Любо е прав - за Мадона или лошо или нищо. Кои знае какво щеше да стане от Гай Ричи, ако си беше останал ерген sad.gif Много добър режисьор...жалко.
А Дженифър Лопес няма да я коментирам - не съм гледала филма, но и не искам. Не става за актриса...с когото и да я сложат.
hlevoust
ЦИТАТ(lpa @ 25.02.2008г. в 16:54ч.) *
.. За Мадона май трябваше да уточня нещо. Не става дума за музикалната и кариера, а за тази в киното. ..
...Може и да направим изключение за Евита, но едва ли така мисля Аржентинците smile.gif

Знам, че става дума за киното, но и имах предвид точно "Евита" като екранно присъствие, а и не съм аржентинец smile.gif.
Очевидно е, че с участие във филм като "Кое е това момиче?" пробив в киното не се прави, но има и по-лошо.
Madonna
Абе кви изказвания сте направили за Мадона. biggrin.gif Факт е,при това безспорен,че Мадона не я бива за актриса,за разлика от други нейни колежки,които са по-вдървени от нея,като Шер или Фара Фосет,но в последствие успели да постигнат отлични резултати...тя не може и да се научи.Странното е,че продължава да упорства вече толкова години.Не знам дали сте имали възможността и желанието да изгледате всички филми с нейно участие.Те са около двайсетина.И все пак,ролята й в Евита е превъзходна.Малко известен факт е,че поради недоволството и протестите на обществото в Аржентина,президентът Менем в началото отказва да разреши снимането на филма в обществените сгради като Каса Росада(президентската резиденция в Аржентина),но след лична среща с нея дава благословията си за "Евита",предоставяйки всички правителствени сгради за снимки.Мадона е бременна по време на снимките на целия филм и вероятно това я прави още по-божествена.Евита е нелеко постижение и е фантастично направен филм.Работата на продуцента и режисьора е превъзходна.Изпълненията на Мадона се отличават с техническа и емоционална дисциплина и дълбочина,с всеотдайно потапяне в работата.Именно с тази си роля тя достига най-големи музикални височини и несъмнено тази роля е най-голямото предизвикателство в кариерата й."Златния глобус" й донася признание,като определя изпълнението й за най-добро в категорията"най-добра актриса в мюзикъл или комедия".Останалите й филми,за съжаление..бих определила като отчайващи.Не разбирам защо я държите отговорна за неуспехите на Гай обаче ohmy.gif Не забравяйте,че именно "Отнесени от бурята" е дело на Гай.Странно ми е все още защо той би искал да види съпругата си в такава ужасяваща роля,но още по-странно ми е защо тя се е съгласила.Аз смятам,че този филм затваря завинаги вратите на Холивуд за нея.Аз лично предпочитам да я гледам на сцената..където е себе си.Но не мога да се съглася,че за провала или застоя на Гай трябва да обвинявате нея stop.gif
lpa
Хаха, "обвинението" е по-скоро на шега, но фактът, че Гай Ричи се изчерпа веднага след като започна съжителството му с Мадона е най-малкото странно съвпадение wink.gif
Madonna
ЦИТАТ(lpa @ 17.03.2008г. в 15:23ч.) *
Хаха, "обвинението" е по-скоро на шега, но фактът, че Гай Ричи се изчерпа веднага след като започна съжителството му с Мадона е най-малкото странно съвпадение wink.gif

Връзката им вече е към своя занник...sad.gif..т.е можем да очакваме ЗАВРЪЩАНЕТО на Гай wink.gif
lpa
дано само не го е изцедила (творчески) докрай wink.gif
Marinela_
За мен най-неподходящата двойка са Джон Траволта и Оливия Нютон Джон в Брилянтин.Голяма сухарка ми е Оливия на фона на Джон Траволта rolleyes.gif

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.