Fifa
3.08.2005г. в 10:52ч.
Целувката е най-еротичното нещо на всички времена, съобщи в. "Сън", цитирайки резултатите от допитване, направено по поръчка на Ан Самърс сред 10 000 души - клиенти и персонал.
В допитването става ясно и друго - британците са една от най-романтичните нации, след като поставят на челно място сред 100-те най-секси неща именно целувката, а не предизвикателно бельо например. Втора позиция в класацията заемат чорапите с жартиери, а трета - наболата мъжка брада. Следващите най-сексапилни неща са шоколадът, медицинските сестри, съседското момиче, флиртът чрез писмени послания и героите - предимно полицаи и пожарникари. Публичните прояви на привързаност заемат едва 66-о място. Две позиции по-напред са дръзкото поведение и татуировките. На последната, непрестижна стотна позиция, остават мъжете, които се грижат за бебета.
Източник: dir.bg
Tragedy
3.08.2005г. в 12:31ч.
За мен целувката е нещо наистина много еротично, но просто не мога да сравнявам различните еротични неща, защото те имат различна сила, различно влияние върху мен в различни моменти. За мен бельото, позата на тялото и погледа са също много еротични и могат да ми доставят подобно удоволствие.
kitty
3.08.2005г. в 17:41ч.
"наболата мъжка брада, медицинските сестри, флиртът чрез писмени послания".. лелее тея съвсем са се сбъркали!
"полицаи и пожарникари".. според мене няма значение професията ами поведението -- може и счетоводител да е ама да е супер секси и да се държи предизвикателно

егати асоциацията.. полицай - еротика
де и с наште полицаи да можеше да се направи такава връзка..
DarkLight
3.08.2005г. в 17:49ч.
ЦИТАТ(kitty @ 3.08.2005г. в 18:41)
"полицаи и пожарникари".. според мене няма значение професията ами поведението
По-скоро се има предвид "униформата"... което донякъде спада към категорията 'медицинска сестра'
kitty
3.08.2005г. в 17:56ч.
еми и туй да е.. не мисля че е особено еротично!
има много други неща, а за целувката съм съгласна
DarkLight
3.08.2005г. в 18:03ч.
ЦИТАТ(kitty @ 3.08.2005г. в 18:56)

Много мъже и жени намират униформата (в първия случай на мед. сестра, във втория на полицай) за изключително възбуждаща. Разбира се, никой не е задължен да е част от това мнозинство
Novkov
3.08.2005г. в 18:09ч.
ЦИТАТ(DarkLight @ 3.08.2005г. в 20:03)
ЦИТАТ(kitty @ 3.08.2005г. в 18:56)

Много мъже и жени намират униформата (в първия случай на мед. сестра, във втория на полицай) за изключително възбуждаща. Разбира се, никой не е задължен да е част от това мнозинство
Така е. Аз лично не намирам, но една приятелка като види униформен полицай направо полудява
kayovas
3.08.2005г. в 19:45ч.
ЦИТАТ(fifa @ 3.08.2005г. в 11:52)
В допитването става ясно и друго - британците са една от най-романтичните нации, ...
Де да изглеждаха еротично и жените им, а не като Камила...
Fifa
3.08.2005г. в 19:50ч.
ЦИТАТ(kayovas @ 3.08.2005г. в 20:45)
Де да изглеждаха еротично и жените им, а не като Камила...
Ами Джордан... или и тя не ти е по вкуса?

Иначе за мен няма нищо по-еротично от една красива жена... цялата за мен... мен и само мен
Tragedy
3.08.2005г. в 19:54ч.
И не само Джордан, ами и Елизабет Хърли и много други. Но все пак средностатистическата англичанка е луничава и доста пълна, но там си ги харесват. И там например носят прашки и то момичета, два пъти по-широки от нашите девойки.
Всеки сам си избира какво е секси за него, но има някои неща, които са общи за всички, които карат мъжете да настръхнат, да вперят поглед или да се усмихнат.
Fifa
3.08.2005г. в 19:55ч.
ЦИТАТ(Tragedy @ 3.08.2005г. в 20:54)
Всеки сам си избира какво е секси за него, но има някои неща, които са общи за всички, които карат мъжете да настръхнат, да вперят поглед или да се усмихнат.
... и да се блъснат в някой стълб, знак, дърво...
Destiny
3.08.2005г. в 21:32ч.
ЦИТАТ(fifa @ 3.08.2005г. в 20:55)
ЦИТАТ(Tragedy @ 3.08.2005г. в 20:54)
... и да се блъснат в някой стълб, знак, дърво...

Идеалния вариант ще е, ако знакът е този:
Tragedy
3.08.2005г. в 22:01ч.
ХАХАХХАХАХАХАХАХХАХА, Деси, направо цепиш мрака.
Все пак нали трябва да има нещо, по което да се захласваме
Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения
кликнете тук.