Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Курсове за ухажори се провеждат в Полша
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Fifa

Платени курсове за млади ухажори, които искат да усвоят науката за правилно и ефективно запознанство с представителките на нежния пол, се организират вече в Полша.
Те са само няколко десетки на брой и предимно в големите градове като Варшава, Краков, Вроцлав и Гданск. Цената варира между 500 и 3000 злоти (около 200-1200 долара). По желание на клиента обучението може да се провежда индивидуално или в група, а заниманията могат да бъдат чисто теоретични или с елементи на практика, която бъдещите наследници на Казанова изпълняват под ръководството на инструктор в най-големите градски дискотеки.
Организаторите на курсовете веднага предупреждават новаците, че по време на техните уроци се говори съвсем не за запознанство с цел брак. Младежите се обучават как да осъществят бърза връзка, да флиртуват, да се показват на девойките откъм най-добрата си страна, преподават им основи на женската психология и се борят с комплексите за малоценност. Те учат и да бъде усетено най-важното - дали кандидатът се харесва на девойките или не. В последния случай по-добре е веднага де се откажеш и да потърсиш друга дама за приятно общуване, съветват инструкторите.
Един от най-важните елементи е запознаването с момичето по време на танц в дискотека, където тя е дошла с няколко приятелки, е "изолирането" й от тях. Специална лекция е посветена на проблема как да бъдат прекратени отношенията безболезнено, когато двете страни вече са получили всичко желано една от друга. В навечерието на Свети Валентин обучението в курсовете се е провеждало на две, а дори и на три смени.

Източник: Дума
Trichocephalus
1200 $ ??? speak.gif

Баси-fifa, не можем ли да спретнем по-евтини тук, на наша почва ? biggrin.gif
WhiteHart
Може бе,аз ще водя курса "Няколко сигурни начина да се провалим в ухажването на една жена". Майстор съм... biggrin.gif tongue.gif
shefkata
ЦИТАТ(WhiteHart @ 15.02.2008г. в 09:06ч.) *
Може бе,аз ще водя курса "Няколко сигурни начина да се провалим в ухажването на една жена". Майстор съм... biggrin.gif tongue.gif

Това си заслужава да се види lol6.gif
Данчо и инструктор - Да, Да...
WhiteHart
ЦИТАТ(shefkata @ 15.02.2008г. в 12:50ч.) *
Това си заслужава да се види lol6.gif
Данчо и инструктор - Да, Да...

Ти недей ме провокира,че ще видиш какво ухажване ще ти дръпна... biggrin.gif
Maat
Няма да е зле да се направи нещо по въпроса и в Бг. Забелязала съм, че българският мъж не умее да ухажва, не я владее никак тази весела игра, а за повечето жени тя е определяща по-нататъшното развитие на отношенията. Аз например много бързо разбирам колко му е багажа и какъв мъж е точно тогава, което ми спестява излишни последващи проблеми wink.gif .
shefkata
smile.gif
ЦИТАТ(WhiteHart @ 15.02.2008г. в 13:20ч.) *
Ти недей ме провокира,че ще видиш какво ухажване ще ти дръпна... biggrin.gif

Ще ми дръпнеш ти....Котката за опашката biggrin.gif
Ама внимавай, че дзвера дере и хапе.... tongue.gif

Ще ти викаме вече Данчо ухажора wink.gif
Tramway
ЦИТАТ(shefkata @ 15.02.2008г. в 14:11ч.) *
smile.gif
Ще ми дръпнеш ти....Котката за опашката biggrin.gif
Ама внимавай, че дзвера дере и хапе.... tongue.gif

Ще ти викаме вече Данчо ухажора wink.gif

По-добре Данчо инструктора.
Айде правете курсове, че да са запиша и аз. Само за туй още нямам свидетелство за правоспособност. А то е важно - като тръгнеш да ухажваш някоя мацка и тя ти отвърне мило "Абе я си ***** *****!", ти да й навреш тапията във физиономията, и да разбере че си квалифициран и правоспособен ухажор.
izabel1
ЦИТАТ(Fifa @ 15.02.2008г. в 01:57ч.) *

Цената варира между 500 и 3000 злоти (около 200-1200 долара).

Че аз за тези пари ще организирам кастинг за да си избера с коя да преспа и условието за участие ще е само за манекенки и фотомодели с тапия.
DeadSmurf
Eмо, те това вече ще е брутално smile.gif
hlevoust
ЦИТАТ(Maat @ 15.02.2008г. в 13:24ч.) *
...Аз например много бързо разбирам колко му е багажа и какъв мъж е точно тогава, което ми спестява излишни последващи проблеми wink.gif .

Ами това ти свойство те прави твърде подходяща за инструктор - със сигурност ще има мераклии, макар и полугласно.
Maat
ЦИТАТ(hlevoust @ 15.02.2008г. в 17:47ч.) *
Ами това ти свойство те прави твърде подходяща за инструктор - със сигурност ще има мераклии, макар и полугласно.

Е, не - инструкторчетата инструктират..., а аз предпочитам да подбирам.

Ахахаа, а една мацка каже ли ти: "Мило, *** ***", то и тапия да й извадиш след това, пак същото ще ти намекне - да си я *** в ***.

Споко, скъпи български ухажори, с тапия или без, има си лесно, ама ще ви кажа тайната чак на края на темата, хехе.

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.