Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Размисли за секса
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

hekata
*Най-добрият контрацептив е думата "не", повтаряна често. Маргарет Смит
*Преследвах едно момиче две години, докато разбрах, че имаме еднакъв вкус. И двамата бяхме луди по жените. Гручо Маркс
*Щастлив съм, че не съм бисексуален. Нямаше да издържа да ми отказват и мъже, както го правят жените. Бърнард Менинг
*Щях да чета Плейбой по-често, ако стъклата на очилата ми не се замъгляваха толкова много. Уди Алън
*Сексът без любов е празно преживяване, но като за празно преживяване е доста добро. Уди Алън
*Когато мъж говори мръсни думи на жена, това е сексуално насилие. Когато жена говори мръсни думи на мъж, това са 15 импулса в минута. Пострадал онанист
*Някои неща са по-добри от секса, други са по-лоши, но нито едно не е като него. Оскар Уайлд
*Спала съм само с мъжете, за които съм била женена. Колко жени могат да претендират за това? Елизабет Тейлър
*Загубата на девствеността беше напредък в кариерата ми. Мадона
*Сексът е като хубавата храна - колкото повече имаш, толкова повече искаш. Гейл Грийн
*Да спиш само с един мъж е като да ядеш всеки ден само храната, която най-много обичаш. Да, но след една седмица ядене на една и съща храна вече ти се повръща от нея и искаш да опиташ и нещо друго... Стефан Марков
*Моето най-добро противозачатъчно е да оставя лампите светнати. Джоан Ривърс
*Секс. В Америка - фикс идея. В останалите части на света - факт. Марлене Дитрих
*Правих секс с мъже. Това значи ли, че съм гей? Род МакКуен
*Ако си мислите, че пътя към сърцето на мъжа минава през стомаха му, целите се твърде високо. Анди Гиб
*Любовта е като огъня - ако не хвърляш постоянно съчки в него за да го поддържаш жив, той угасва и остава само пепел. Стефан Марков
*Жените постоянно пробягват през съзнанието ми, не смеят да ходят бавно. Анди Гиб
*Не знам нищо за секса, винаги съм бил женен...верен мъж.
*40 000 000 сперматозоида и ти си бил най-бързият от тях?! - просто въпрос
*Мисля, че мъжете говорят с жените, за да спят с тях, а жените спят с мъжете, за да могат да си говорят с тях. Джей Мак Айнърни
*Ако човек не създава нови приятели, скоро ще се окаже сам. Трябва постоянно да подновяваме приятелствата си. Д-р Джонсън
*Сексът се наследява - ако родителите ти са го нямали, шансовете ти да го имаш са оскъдни. Джоузеф Фишер
*Моите съученици бяха готови да правят секс със всичко, което се движи, но аз никога не съм виждал причина да се ограничавам. Емо Филипс
*Приятелката ми винаги се смееше по време на секс, без значение какво четеше. Стив Джобс (основателя на Apple)
*Най-великото откритие на съвремието е, че на жените също им харесва. Хю МакДиармид
*Сексът е изобретение на много умна венерическа болест. Дейвид Кроненберг
*Най-хубавото нещо на самозадоволяването е, че не се налага специално да се обличаш за случая. Труман
*Мъжете играят играта, жените знаят резултата. Роджър Удис
*Има две категории хора - едните правят секс, а другите мислят за секс. Роджър Удис
*Голямата разлика между платеният секс и този без пари е, че платеният излиза по-евтино. Брендан Франсис
*Кои са трите думи, които никога не искаш да чуеш, докато правиш любов? "Скъпа, прибрах се." Кен Хамонд
*Аз съм толкова добър любовник, защото практикувам много върху себе си. Уди Алън
*Когато тя задряма до мен, един глас ми повтаряше: "Отпусни се... не си първият доктор, който спи с пациентката си", но друг ми напомни: "Хоуърд, ти си ветеринар." Дик Уилсън
*О, Боже, дай ми целомъдрие, но ... все още не. Свети Августин
*Сексът е божията шега с човешките същества. Бети Дейвис
*Има много механични устройства, които увеличават сексуалната възбуда, особено при жените. Най-доброто между тях е Mercedes-Benz 380L convertible. Пи Джей О'Рурк

А какво е за Вас секса?
hlevoust
*Не толкова важно с коя жена ще си легнеш, далеч по-важно е с коя ще се събудиш на следващия ден". Аз
hekata
ЦИТАТ(hlevoust @ 17.02.2008г. в 10:58ч.) *
*Не толкова важно с коя жена ще си легнеш, далеч по-важно е с коя ще се събудиш на следващия ден". Аз

Страхотно clap.gif clap.gif и мноооооого вярно smile.gif
Филипов
Не е важно кой с коя е дошъл, важното е кой с коя ще си легне.

От студентските ми години.
SVEeN
Нито едно хубаво няма... но има една фраза от третата страница на Библията:
Хората вървяха напред, а жените и следваха

hekata
ЦИТАТ(SVEeN @ 17.02.2008г. в 23:57ч.) *
Нито едно хубаво няма... но има една фраза от третата страница на Библията:
Хората вървяха напред, а жените и следваха

Разбира се, че е така. Жените не са хора- ТЕ СА БОГИНИ !!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Не е важно с кой правиш секс, а за кого мисиш biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif cool.gif

djulss
*Мисля, че мъжете говорят с жените, за да спят с тях, а жените спят с мъжете, за да могат да си говорят с тях. Джей Мак Айнърни
100% вярно - това е мотивацията ни!
WhiteHart
"Жените се нуждаят от мотив,за да правят секс,а мъжете - от място"
Били Кристъл
biggrin.gif
DeadSmurf
Секса е като цигарите, веднъж започнеш ли - няма отказване. Аз
WhiteHart
ЦИТАТ(infinity1305 @ 18.02.2008г. в 15:25ч.) *
Понякога не се нуждаят от мотив, нито от партньор... tongue.gif

То и ние сме така... biggrin.gif
mimi_81
ЦИТАТ(infinity1305 @ 18.02.2008г. в 15:25ч.) *
Понякога не се нуждаят от мотив, нито от партньор... tongue.gif

thumbsupsmileyanim.gif thumbsupsmileyanim.gif thumbsupsmileyanim.gif

ЦИТАТ(DeadSmurf @ 18.02.2008г. в 15:20ч.) *
Секса е като цигарите, веднъж започнеш ли - няма отказване. Аз

Точно така е за съжаление(за цигарите говоря).........
hekata
speak.gif *Има много механични устройства, които увеличават сексуалната възбуда, особено при жените. Най-доброто между тях е Mercedes-Benz 380L convertible. Пи Джей О'Рурк biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
готян
ЦИТАТ(hekata @ 19.02.2008г. в 00:45ч.) *
speak.gif *Има много механични устройства, които увеличават сексуалната възбуда, особено при жените. Най-доброто между тях е Mercedes-Benz 380L convertible. Пи Джей О'Рурк biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Мда....ако си попаднал на свиркаджийка..;Рр /с извинение/ :р

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.