Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Трябва ли да споделяме всичко с половинката си
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Страници: 1, 2, 3
darkterminal
ЦИТАТ(kayovas @ 10.11.2006г. в 20:10) *
Глава ме боли само като се разболея т.е рядко. tongue.gif
Иначе имах в предвид съвсем сериозни неща за споделяне и за премълчаване в постовете си. Не случайно е казано, че в любовта всичко е позволено(само с още едно нещо е така - войната). Та не мисля да ходя на война разпасан, с оркестър и на гол тумбак чифте пищови т.е. всички да знаят какво мисля и какво правя. За доверието си трябва време и то трябва да се заслужи. Доверието също така лесно се губи. Та за да има споделяне трябва голямо доверие.

Та колко вярвате на човека до себе си?

Хъм, а аз дарявам човека до мен със всичкото доверие на света и се надявам никога да не вземам от, това което съм дал. Т.е. при мен човек трябва да се оака здраво за да бъде отхвърлен. За сега нямам отчетени грешки - системата функционира стабилно smile.gif
kayovas
ЦИТАТ(darkterminal @ 10.11.2006г. в 19:36) *
Хъм, а аз дарявам човека до мен със всичкото доверие на света и се надявам никога да не вземам от, това което съм дал. Т.е. при мен човек трябва да се оака здраво за да бъде отхвърлен. За сега нямам отчетени грешки - системата функционира стабилно smile.gif

А колко споделяш?
chain_reaction
Да…аз ще бъда кратка.
Да, трябва да казваме всичко на половинките си, понеже ако твърдим, че ги обичаме и държим на тях, те заслужават да знаят, ако направим нещо, което е в техен ущърб; защото ако се поставим на негово/нейно място, последното нещо, което ще искаме е да научим, че сме лъгани; и не, не трябва да им казваме всичко, понеже като всеки човек имаме право на личен периметър, в който никой няма право да навлиза.
И все пак темата може да бъде погледната и другояче, а не само – "ще им кажете ли, ако кръшнете"? Аз например не бих казала на половинката си някои лични семейни тайни например.

Казва се, когато отсрещния проявява разбиране. Ако се занимаваш с човек, който е дебил и веднага скача на бой примерно – такъв заслужава не само да не му казваш нищо, ами направо да му окачиш рога до полилея. Е, аз съм против изневярата и отмъщението във всичките му форми, затова преди да ги окача, ще се постарая да го изхвърля от животеца си (то тогава и няма да бъде изневяра).
Моята позиция: казвам всичко на приятеля си, но знам, че има неща, които той няма да разбере – или ще реагира пресилено за абсолютно невинни неща или ще подцени опасността, която може да доведе до гибелта на връзката ни. При всички положения, каквото и да стане, моята работа е да не го поставя в положение на унизен, изигран или наранен. Най-малкото, което му дължа.
desert_rose
Аз пък си мисля (опитвам се де), ако аз знам, че той ми казва всичко, което го вълнува, което го трвожи, което чувства и т.н. дали пък няма да почна да се вкарвам в някакви филми от чиста женска необходимост да търся някаква интрига, нещо между редовете... Ако той ми дава пълен отчет, веднага ще се появи някакво съмнение в мен, че крие нещо по-сериозно. Сигурно трябва да спра криминалните филмчета smile.gif Изблиците на откровенност ме карат да стоя нащрек ohmy.gif
arti
ЦИТАТ(kayovas @ 10.11.2006г. в 19:10) *
За доверието си трябва време и то трябва да се заслужи. Доверието също така лесно се губи. Та за да има споделяне трябва голямо доверие.

Та колко вярвате на човека до себе си?

Е, Кайовас, ти ако на половинката си нямаш доверие, ще трябва да поработим над проблема с доверието при теб. tongue.gif
Аз казах, че определено има разлики между нас и партньора ни и не може всичко да бъде безусловно одобрявано от него, той е съвсем различен човек, често със съвсем различни възгледи, затова се налага някои неща, които знаем, че не би искал да чуе, да ги премълчаваме, въпреки че ни се иска да бъдем откровени. Аз често споделям неща, които знам, че ще му се сторят тъпи, защото аз самата си ги оценявам като тъпи постъпки, но въпреки това му ги разказвам, ето това се чудя дали да не прекратя, щото така направо се подривам сама понякога biggrin.gif biggrin.gif ма пък нали затова сме половинки да си споделяме всичко, да се подриваме, а той/тя да лепи парченцата, когато е необходимо.
Като се приберете от работа примерно какво ви е най-приятно да разкажете за деня си, да слушате за деня на половинката или просто да помълчите за малко? Туй питане е към мъжете дето живеят с половинките си.
RunAway
Да, аз съм на мнение, че трябва да казваме всичко на половинките си, освен ако не е нещо свързано със семейството ми... По принцип не трябва да има тайни, защото те рано или късно излизат наяве и стават повод за раздяла. Да не кажеш нещо на половинката си е все едно да я излъжеш. Една връзка се гради на много доверие и от двете страни, обичаш ли някой, трябва да му вярваш. smile.gif
darkterminal
ЦИТАТ(kayovas @ 10.11.2006г. в 20:49) *
А колко споделяш?

Иезуитски отговор ще ти дам, а знам ти ще разбереш - казвам толкова, колкото е необходимо! Ако не мога да кажа нещо, казвам няма да коментирам това поради еди какви си причини. А когато казвам нещо то е истината, така се чувствам свободен.
kayovas
ЦИТАТ(darkterminal @ 12.11.2006г. в 01:22) *
Иезуитски отговор ще ти дам, а знам ти ще разбереш - казвам толкова, колкото е необходимо! Ако не мога да кажа нещо, казвам няма да коментирам това поради еди какви си причини. А когато казвам нещо то е истината, така се чувствам свободен.

Приемам че и цитирания по долу твой пост също е иезуитскиwink.gifИменно той ме накара да попитам:

ЦИТАТ(darkterminal @ 10.11.2006г. в 19:36) *
Хъм, а аз дарявам човека до мен със всичкото доверие на света ...

Хем се доверяваш, хем не споделяш всичко. "Истината е относително нещо, но винаги е само една". Та на кое да вярвам?
darkterminal
ЦИТАТ(kayovas @ 12.11.2006г. в 03:05) *
Приемам че и цитирания по долу твой пост също е иезуитскиwink.gifИменно той ме накара да попитам:
Хем се доверяваш, хем не споделяш всичко. "Истината е относително нещо, но винаги е само една". Та на кое да вярвам?

Точно това е Воине, дарявам го със свободата на правото да определя, кое е важно за връзката ни и да ми казва или неказва според преценката си. Ако има нещо несподелено, значи това е защото е заложил на връзката, а не на мимолетната глупост. Естесвено, че не искам дори да знам за такива неща! Хъх, а пък ако е преценил неправилно или въпреки оценката си е замълчал - тогава както казваш се пишат минуси smile.gif Естествено процеса е двустранен и нищо иезуитско няма тук!
DeadSmurf
Аз си казвам всичко на всички, после да не останат с пръст в уста. Не искам да лъжа и после сама да се оплета, не съм склонна да вярвам на всичко, което ми казват. Аз казвам неща, на които аз бих, повярвала и дотолкова истинни, колкото да не са лъжа и да осведомяват човека до мен достатъчно, че да не съм виновна, ако той не е досхванал нещо. Единствените хора, с които съм до болка откровена са близките ми. Не искам да ги лъжа, защото това е все една да лъжа себе си. Уважам хората, които са дипломатични, но не и тези, които практикуват дипломацията си у дома! smile.gif
heretica
Аз смятам, че трябва да се споделя наа-важното с половинката, но да се запазва и някаква свобода. Все пак е хубаво всеки да си има някаква малка тайна.
Trichocephalus
ЦИТАТ(kayovas @ 10.11.2006г. в 13:03) *
"Мъдреца разделя същественото от несъщественото" - същото важи и за умния мъж(може и да не е мъдрец). smile.gif

Домързя ме да изчета всико по темата,но ще си кажа мнението,като за мото приемам това мнение на Kayovas worshippy.gif
Точно така си е.Трябва винаги да си наум да пресееш същественото,което ти се е случило или си си мислил,от несъществените работи.Защото уначе възниква опасност да бъдеш криворазбран,а половинката да теб винаги е нащрек за твои издънки.Колкото по-малко и се казва и и се показва-толкова по-добре.Не че нямам доверие на моята.Напротив.Имам и,но си я познавам.
Нямам намерение да и пускам мухи,от които тя да направи слонове biggrin.gif Мухите няма да ми пречат,само ще ме дразнят,но слоновете могат да ме прегазят.
Точно заради това си имам цедка на устата.(пък и на другото си отвърстие-никога не знам и какво ще излизе от там) cool.gif
altoas
има моменти в които се виждам с човека до мен и започвам да говоря какво ми се е случило и погледнато отстрани са супер дребни и тривиални неща, но са ми доставили невероятно удоволствие и радост, че съм ги направил, или са ме угорчили.. въпросът е, че това което споделям не са случките, а чувствата, мислите които са ме обзели.. вярвам, че за да съществува връзка, да мога да съм щастлив с човека до мен, трябва и да споделяме чувствата и мислите си, но не духовно споделяне, а просто да си говорим. в душите си имаме право да вярваме и мислим по различен начин, но ако не си говорим, не споделяме как се чувстваме, какво ни вълнува, просто всичко се разпада.. вярвам и че има неща който трудно биха се обяснили на една жена, без да се предизвика скандал, а както на всички е ясно след скандал с жена, без значение че в началото тя е виновната, в края му, винаги виновен е мъжа, дори той ще се почувства виновен и ще се извини.. вярвам и че има неща който споделяйки променям човека до мен коренно, има неща който могат да се кажат по неуместно време и да съсипят момента и връзката.. но вярвам и че когато човека до мен иска да знае нещо което пазя в тайна, ще му го кажа, за мен също е важно когато искам да знам нещо да ми го кажат, дори да ме заболи.. по - скоро бих приел болката, отколкото отказа да ми се каже... а доколкото същественото, могато обменяш информация, т.е. говориш думи без в тях да има каквото и да е било, то е нещо несъществено, когато говориш с душата си няма нищо по съществено.
Tramway
ЦИТАТ(altoas @ 10.08.2007г. в 16:37ч.) *
има моменти в които се виждам с човека до мен и започвам да говоря какво ми се е случило и погледнато отстрани са супер дребни и тривиални неща, но са ми доставили невероятно удоволствие и радост, че съм ги направил, или са ме угорчили.. въпросът е, че това което споделям не са случките, а чувствата, мислите които са ме обзели.. вярвам, че за да съществува връзка, да мога да съм щастлив с човека до мен, трябва и да споделяме чувствата и мислите си, но не духовно споделяне, а просто да си говорим. в душите си имаме право да вярваме и мислим по различен начин, но ако не си говорим, не споделяме как се чувстваме, какво ни вълнува, просто всичко се разпада.. вярвам и че има неща който трудно биха се обяснили на една жена, без да се предизвика скандал, а както на всички е ясно след скандал с жена, без значение че в началото тя е виновната, в края му, винаги виновен е мъжа, дори той ще се почувства виновен и ще се извини.. вярвам и че има неща който споделяйки променям човека до мен коренно, има неща който могат да се кажат по неуместно време и да съсипят момента и връзката.. но вярвам и че когато човека до мен иска да знае нещо което пазя в тайна, ще му го кажа, за мен също е важно когато искам да знам нещо да ми го кажат, дори да ме заболи.. по - скоро бих приел болката, отколкото отказа да ми се каже... а доколкото същественото, могато обменяш информация, т.е. говориш думи без в тях да има каквото и да е било, то е нещо несъществено, когато говориш с душата си няма нищо по съществено.

За теб главни букви няма ли? Кой ще ти чете тоз тюрлю-гювеч?
altoas
ЦИТАТ(Tramway @ 10.08.2007г. в 16:50ч.) *
За теб главни букви няма ли? Кой ще ти чете тоз тюрлю-гювеч?

главните букви ми ги пише word
elman
ЦИТАТ(dindi @ 21.07.2006г. в 20:28ч.) *
Преди няколко години мама ми каза едно изречение, което така ми се е набило в главата та чак боли. Бяхме се скарали с гаджето ми защото аз май си бях признала някаква грешка ли, лъжа ли, или пък някой факт от миналото... както и да е не помня вече. Но тогава тя ми каза: “Диде, незнаеш ли, че на мъжете не трябва да се казва всичко?”
А вие как мислите трябва ли да казваме всичко на своите половинки въпреки, че знаем, че тази искреност ще ни излезне през носа?

Кофти съвет ти е дала според мен! Колкото по-чисти са отношенинята между двама души толкова по-добре и щастливо живеят и двамата, знам го от личен опит! Знаете за моята мания наречена ИСТИНА, аз винаги я казвам и я искам. Не е проблем дори след време да споделите нещо което сте скрили от положинката си, ако ви обича ще ви разбере, НО ако половинката ви сама разбере за това, нещата могад да завършам зле за вас... Ако аз лично разбера че половинката ми е скрила нещо и особено ако е важно от мен, незнам дали ще и простя, зависи от ситуацията, но ако си признае сама, ще и простя!
Недоверието убива!
Не се самоубивайте бе хора!
huh.gif
MistressLinda
Всеки от нас мечтае за съвършената двойка, когато мъжът и жената образуват едно цяло. Абсолютната прозрачност в отношенията между двама души обаче, напук на общоприетите схващания, може да доведе до неразбиране и напрежение.

Години наред психолозите изтъкваха, че за да се заздрави една връзка и да продължи по-дълго във времето, двамата трябва да си казват всичко. В днешно време, когато комуникацията е ключовата дума за всяка връзка, същите тези психолози си дават сметка, че мълчанието понякога е по-благотворно. Става ясно, че не винаги цялата истина трябва да се споделя и че сто-процентовото доверяване представлява понякога истинска опасност.

Интимността е чувството, което сплотява двойката. За разлика от съпрузите, за които децата играят важна роля за целостта на семейството, неомъжените двойки имат нужда от интимност, която да ги свързва. Спомените за близост между двама души трябва ревниво да се пазят и те не принадлежат нито на единия, нито на другия, а на двойката като цяло. Не е сигурно, обаче, че споделянето на всичко подсилва тази интимност, дори напротив.

Интимността и споделянето са две различни неща. Колкото по-силно е сливането на една двойка в сексуално отношение, толкова повече интимността им се изразява в признаване на желанията, на нуждите на другия, на кратко, интимността е признаване на личността на човека отсреща.

Всеки от партньорите има правото да запази част от индивидуалността си. Още повече, че така се поддържа пламъкът на желанието. Неизвестността е основната „съставка“ на съблазняването.

Да споделиш моментите на радост,щастие или мъка, да си на разположение, когато човекът до теб има нужда от рамо, на което да поплаче,като едновременно с това запазиш "градината на тайните" си непокътната, това е ключът към истински зряла връзка.

/източник: tialoto.bg/
Ken
Ето затова не е много здравословно да се водиш по акъла на външни хора, нищо че се наричали доктори.
izabel1
Във никакъв случаи не трябва да се споделя всичко. Аз лично съм далече от мисълта че споделяне с половинката ми ще ми разреши проблеми, даже напротив.още повече няма вечни отношения все някога връзката ще приключи рано или късно и после ще съжаляваш защо е трябвала да знае проблемите ти . Аве където жените имат пръст всичко е на провал, малко са изключенията. Изказвам лично мнение от мъжка гледна точка.
shefkata
Аз знам една такава историйка :
На поп - всичко се казва
На доктор - всичко се показва / туй не важи на нашия Доктор /
На мъж - нищо не се казва lol6.gif
potrebitel
Аз винаги си запазвам най-съкровените мисли за себе си, дори и на приятелите си не ги споделям lock.gif
Ken
ЦИТАТ(shefkata @ 26.02.2008г. в 12:58ч.) *
Аз знам една такава историйка :
На поп - всичко се казва
На доктор - всичко се показва / туй не важи на нашия Доктор /
На мъж - нищо не се казва lol6.gif

Това не важи за попадиите smile.gif
highFly
ЦИТАТ(baby_muse @ 21.07.2006г. в 21:58ч.) *
И аз подкрепям мнението на двете момичета преди мен. Мъжът си е мъж, не ни е най-добра приятелка. Добре е да споделяме радостите си, но да не прекаляваме.. или поне да вмъкваме, че те са нашата радост tongue.gif
Да се казват повечето неща е нормално, все пак трябва връзката да е изградена на доверието между двамата. Но асболютно всичко не е желателно. За негово добро biggrin.gif

Като заговорим за приятелство едвали точно женското приятелство би било образец. Иначе не мисля че има значение дали е мъж или жена ,просто някои неща трябва да се спестяват особено ако даржиш на човека отсреща.
shefkata
ЦИТАТ(highFly @ 26.02.2008г. в 13:11ч.) *
Като заговорим за приятелство едвали точно женското приятелство би било образец. Иначе не мисля че има значение дали е мъж или жена ,просто някои неща трябва да се спестяват особено ако даржиш на човека отсреща.

А кое приятелство ще посочиш ти като пример ? Щото жените са клюкарки, завиждат си една на друга и т. н. А мъжете - не. Те направо стават и си трошат главите...Та - чие приятелство, би било за пример ? ohmy.gif Аз питам само от любопитство...
highFly
ние може и да се биеме но след това оставаме приятели, може даже да питаш мъжа ти за да се обедиш сигорен сам ,че и той е имал поне един такъв момент ... бой и после приятели и то истински .... до като при вас това е невазможно ,един пат да се скарате като хората и край. И много от жените който познавам го потварждават това ,че между жени приятелството е много по трудно... Няма да влизам в повече подробности като цяло зависи много и от хората... smile.gif
cat_of_prey
не всичко трябва да се споделя разбира се
sosorry
НЕ!Мисля, че чевек винаги трябва да има някоя малка тайна от другия.Аз например нямах тайни от бившия си приятел, но когато за пореден път казах истината се разделихме.Почувствах се много гадно, че съм му казвала всичко по необяснима причина.Просто бях един вид като прочетена книга.
highFly
мистиката и загадката също подържат една връзка не само доверието и истината smile.gif
shefkata
ЦИТАТ(highFly @ 26.02.2008г. в 16:46ч.) *
ние може и да се биеме но след това оставаме приятели, може даже да питаш мъжа ти за да се обедиш сигорен сам ,че и той е имал поне един такъв момент ... бой и после приятели и то истински .... до като при вас това е невазможно ,един пат да се скарате като хората и край. И много от жените който познавам го потварждават това ,че между жени приятелството е много по трудно... Няма да влизам в повече подробности като цяло зависи много и от хората... smile.gif

Определино тук пише момче, не мъж...Както и да е. Относно приятелствата, други теми има - не му е тук мястото. Колкото до мъжа ми, може да го попиташ ти, щом знаеш, че имам такъв ohmy.gif
А по темата - не, не всичко трябва да се споделя с половинката...Винаги трябва да си имаш една малка прашинка тайна, но да си е само твоя wink.gif
smirena

Да споделим всичко.А дали ще бъдем разбрани?
Остава едно кътче само за нас,за несподелените тайни.
Те никого няма да наранят.
highFly
ЦИТАТ(shefkata @ 29.02.2008г. в 10:44ч.) *
Определино тук пише момче, не мъж...Както и да е. Относно приятелствата, други теми има - не му е тук мястото. Колкото до мъжа ми, може да го попиташ ти, щом знаеш, че имам такъв ohmy.gif
А по темата - не, не всичко трябва да се споделя с половинката...Винаги трябва да си имаш една малка прашинка тайна, но да си е само твоя wink.gif

еми щом мислиш че е момче няма да споря ...

По темата всичко трябва да има граници .
DeadSmurf
Аз на моя мъж всичко си му казвам, че мразя да се спотайвам и после да се чудя как да попълвам дупките. Пък и ако на него не кажа, то кому?
mandolo
Имам много добра приятелка, която казва всичко, ама абсолютно всичко на мъжа си, включително и някакви несъществени дреболии. По тази причина, много пъти, преди да й споделя нещо, се замислям, защото не съм сигурна, че искам да стигне до ушите на мъжа й, а то е все едно, че съм го казала на него... Иначе в много отношения е хубаво да се споделят мислите и преживяванията, защото една връзка се гради на общуването, но чак пък толкова ми се вижда прекалено.

ЦИТАТ
А кое приятелство ще посочиш ти като пример ? Щото жените са клюкарки, завиждат си една на друга и т. н. А мъжете - не. Те направо стават и си трошат главите...Та - чие приятелство, би било за пример ? Аз питам само от любопитство...

Убедена съм, и имам много доказателства, че мъжете са по-големи клюкарки от жените, но не си го признават biggrin.gif
slyn4iceto
Според мен всеки от нас има право на личен живот и колкото и да сме близки с половинката си трябва да има неща които си ги знаем само ние.Все пак трябва да има някаква интрига и някаква тръпка. Лично на мен не ми е приятно приятелят ми да доиде и да ми каже днес бях еди каде си с еди кой си и т.н. Никога не съм искала подобно нещо от него както и той от мен.
mimi_81
На мен пък прабаба ми (лека й пръст) ми беше казала:"Един мъж не трябва да знае нищо за теб от кръста надолу..." До известна степен се оказа права,защото бившия ми знаеше абсолютно всичко за мен и ми изигралоша шега това споделяне..Сега с мъжа ми не знаем много за миналото на другия и на двамата ни е по-добре,важното е,че сме заедно,вярваме си и се обичаме smile.gif
Candy69
Мъжът до мен не знае всичко за мен. И съм съгласна, че на мъжете не трябва да се казва всичко. Защото после в някоя разгорещена дискусия или спор започва да злоупотребява с това, което е било споделено в момент на интимна близост и доверие, което мен лично ме отблъсква. Ако ме питат си казвам - къде съм ходила, какво съм правила, с кого съм била - се старая да съм честна и да си казвам - все пак градим доверие. За миналото си не разговорям освен, ако не питат и се старая да съм деликатна и тактична. Все пак миналото си е минало и в момента съм с този мъж, който е важен за мен.
dareto
Не не трябва....каквото си казал винаги може да бъде използвано срещу теб...
Аз не искам да разказвам, не искам и да ми разказват!
Никога не говорим за миналото, онова минало преди нас !
Това са спомени, които за добро или лошо са си наши тайни! Не съм сигурна, че и на мен ако ми споделят в момент на ярост или ...безсилие няма да го използвам и за това искам да знам! Важното е сега като сме заедно какво е, а не какво е било! Хората се променят!

Видях, че някой горе се опитваше да си спомни старата приказка, ето я:
tongue.gif На доктор всичко се показва, на мъж нищо не се казва
и на инстурктор нищо не се отказва! biggrin.gif
momolord
Не, много ясно...
dareto
ЦИТАТ(momolord @ 26.06.2008г. в 10:34ч.) *
Не, много ясно...

Само това ли?
Обоснови се де! Кажи пълното си мнение!
helenasilvia
Аз направих тази грешка и съжалявам,като се скараме винаги ми се припомня нещо.Колкото по-малко знае за нас и миналото ни нашата половинка,толкова по-добре.Мен лично не ме интересува миналото на приятеля ми,какво е правил и с кого си е негова работа,това е било преди да срещне мен.Интересува ме какво прави в настоящия момент.
potrebitel
ЦИТАТ(helenasilvia @ 26.06.2008г. в 10:40ч.) *
Аз направих тази грешка и съжалявам,като се скараме винаги ми се припомня нещо....

Това и на мен ми се е случвало. И оттогава не си отварям чак толкоз устата wink.gif
scorceni
ЦИТАТ(helenasilvia @ 26.06.2008г. в 10:40ч.) *
Аз направих тази грешка и съжалявам,като се скараме винаги ми се припомня нещо.Колкото по-малко знае за нас и миналото ни нашата половинка,толкова по-добре.Мен лично не ме интересува миналото на приятеля ми,какво е правил и с кого си е негова работа,това е било преди да срещне мен.Интересува ме какво прави в настоящия момент.

Също направих такава грешка да споделя какво е БИЛО.За съжаление всичко се използва срещу мене и т.н. и т.н.За мен този акт на доверие да не бъда потаен и да отговоря на въпросите означава само едно:искам да съм с тази жена и миналото няма нищо общо.Да ,ама не -както е казал народът smile.gifsmile.gif
momolord
ЦИТАТ(dareto @ 26.06.2008г. в 10:38ч.) *
Само това ли?
Обоснови се де! Кажи пълното си мнение!

Щом трябва..., шъ съ обосновъ.

Ще започна с известната фраза: "Мълчанието е злато". Ще добавя, но не винаги...

Споделянето, естествено е едно от основните и задължителни неща в една силна връзка. Винаги има едно но обаче...
Има неща, които не бива да се споделят с половинката. За всеки човек е индивидуално, предполагам го разбирате. Нужно ли е да пълниш главата на човека до теб, с неща които грам не го вълнуват, защото просто трябва да се споделя. Ами не, не е нужно. Пример: Прибираш се от работа, и започваш да каканижеш 3 часа за това, как е минал работния ти ден. На мен са ми досадни тези неща. Другото което е, всеки човек си има малки тайни, които е по добре да задържи за себе си... cool.gif
dareto
Точно това казах и аз по-горе, само дето имах големи каки да ми дадат съвет, добре че съм ги послушала!
Винаги съм се питала обаче какъв е този мазохизъм да завадаш въпроси за миналото на хората?
Какво ще стане ако разбереш, че предната е била по - обичана, но го е изоставила, въпреки че за нея са правени повече жертви, въпреки че за нея е правено всичко онова което за теб не?
Аз не мога да си го причиня!

опс изпревариха ме -този пост се отнасяше за по -горните две мнения!
helenasilvia
ЦИТАТ(dareto @ 26.06.2008г. в 10:48ч.) *
Точно това казах и аз по-горе, само дето имах големи каки да ми дадат съвет, добре че съм ги послушала!
Винаги съм се питала обаче какъв е този мазохизъм да завадаш въпроси за миналото на хората?
Какво ще стане ако разбереш, че предната е била по - обичана, но го е изоставила, въпреки че за нея са правени повече жертви, въпреки че за нея е правено всичко онова което за теб не?
Аз не мога да си го причиня!

опс изпревариха ме -този пост се отнасяше за по -горните две мнения!

Явно така сме устроени,да се самонараняваме и колкото повече питаме,толкова повече се нараняваме.Явно несъзнателно искаме да подражаваме на бившия/бившата,за да може човекът до нас да ни обича и уважава колкото е обичал него/нея,но пък по-този начин ние му напомняме за него/нея.Така мисля поне
Candy69
Колкото по-малко знаем толкова ще сме по-щастливи, поне така си мисля аз. Защо да си развалям хубавите илюзии за някого. Пък някой мъж като тръгне да ми се изповядва все се питам - защо ми го казва това сега / Хвали ли се, Иска да ме нарани ли/ Не го разбирам.
Може би бих започнала да споделям, ако усетя от отсрещната страна разбиране и приемане.
Tramway
Аз често си казвам всичко. Нямам какво чак толкоз да крия. Но понякога са случва "с мойта глава по моите камъни", и то обикновено за най-невзрачни дреболии.

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.