Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Горделивците са лоши свалячи?!
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Страници: 1, 2
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(stambeto23 @ 24.03.2008г. в 01:28ч.) *
е да ама за тва добрите момчета отиват в рая,а лошите...където си поискат,и за тва няма ненаказана добрина,на добрите им плачат на рамото а пък после пак гонят лошите

Не мисля така, не важи за мен!Така, че... wink.gif
Пък и не обичам да гоня някой, предпочитам след мен да се тича иначе губя интерес. tongue.gif
stambeto23
ами винаги има изключения от правилото ама познай кои момчета най често тичат след момичетата-горделивците или добрите?добрите,е кът са добри трябва ли да тичат,що трябва едните да получават всичко на готово а другите да тичат,е кво излиза,по файда има да си лош,аз съм бил и от едните и от другите и вече не знам кой съм,и в двата случая писва,накрая всеки търси сериозна,спокойна,щастлива връзка,стига да е с подходящия човек
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(stambeto23 @ 24.03.2008г. в 01:34ч.) *
ами винаги има изключения от правилото ама познай кои момчета най често тичат след момичетата-горделивците или добрите?добрите,е кът са добри трябва ли да тичат,що трябва едните да получават всичко на готово а другите да тичат,е кво излиза,по файда има да си лош,аз съм бил и от едните и от другите и вече не знам кой съм,и в двата случая писва,накрая всеки търси сериозна,спокойна,щастлива връзка,стига да е с подходящия човек

Накрая си дойдохме на думата. friends1.gif Това е самата истина казана в едно изречение!Мерси!
stambeto23
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 24.03.2008г. в 01:36ч.) *
Накрая си дойдохме на думата. friends1.gif Това е самата истина казана в едно изречение!Мерси!

tongue.gif ,ама сега е най трудно,защото свестни хора малко останаха
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(stambeto23 @ 24.03.2008г. в 01:37ч.) *

Добре, че го каза аз отдавна го мисля това, ама не смея!

sad.gif
stambeto23
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 24.03.2008г. в 01:39ч.) *
Добре, че го каза аз отдавна го мисля това, ама не смея!

sad.gif

абе те всички го знаят ама някой се правят на големи свалячки,а други-на много остроумни,истината е една и рано или късно стигаме до нея,само че за някой е прекалено късно,и връщане назад няма,поне аз така мисля,не бих повярвал на някой момичета,че ще се променят,не мога да поема този риск
fireson
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 24.03.2008г. в 01:30ч.) *
Не мисля така, не важи за мен!Така, че... wink.gif
Пък и не обичам да гоня някой, предпочитам след мен да се тича иначе губя интерес. tongue.gif

А била ли си в ролята на догонващ ? Все пак обичаш или не обичаш може това да е късмета ти , знаеш ли ? Хубаво е според мен да си и от двете страни

ЦИТАТ(stambeto23 @ 24.03.2008г. в 01:34ч.) *

Еми така и това го има , затова трябва да се повтаря филма . На който както му харесва , ако ли не оставаш в единия отбора - на добрите или на лошите - само на 23 си , НАЛИ ?
ЦИТАТ(stambeto23 @ 24.03.2008г. в 01:37ч.) *

Айде сега отворихте и нова тема - има ли останали свестни хора ? Разбира се , че има свестни хора . Те не са на изчезване и няма и да изчезнат , просто защото няма да има равновесие (ако мога така да го кажа) speak.gif Така че , свестни хора си има , въпроса колко от тях познава всеки един от нас rolleyes.gif

ЦИТАТ(stambeto23 @ 24.03.2008г. в 01:41ч.) *
абе те всички го знаят ама някой се правят на големи свалячки,а други-на много остроумни,истината е една и рано или късно стигаме до нея,само че за някой е прекалено късно,и връщане назад няма,поне аз така мисля,не бих повярвал на някой момичета,че ще се променят,не мога да поема този риск

Тука те подкрепям напално , с две ръце cool.gif
И аз го изпитах наскоро това и наистина май не си заслужава риска да се пробва . Не смятам , че е правилно да променяш някой , заради самия себе си sad.gif
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(fireson @ 26.03.2008г. в 11:00ч.) *
А била ли си в ролята на догонващ ? Все пак обичаш или не обичаш може това да е късмета ти , знаеш ли ? Хубаво е според мен да си и от двете страни

Не ми се гони нищо, не ми е интересно да гоня до безкрай, като не отговорят на интереса ми и си тръгвам, не виждам смисъл да се боря за някой, който не ме иска. tongue.gif
От кои две страни е хубаво да си?!

Еми така и това го има , затова трябва да се повтаря филма . На който както му харесва , ако ли не оставаш в единия отбора - на добрите или на лошите - само на 23 си , НАЛИ ?

Отбора на самите или отбора на не самите ли? wink.gif Само на 23г. ама след година вде ще започне да мисли по друг начин и ще започне да си блъска главата, че не може да намери това, което иска...

Айде сега отворихте и нова тема - има ли останали свестни хора ? Разбира се , че има свестни хора . Те не са на изчезване и няма и да изчезнат , просто защото няма да има равновесие (ако мога така да го кажа) speak.gif Така че , свестни хора си има , въпроса колко от тях познава всеки един от нас rolleyes.gif

Няма нова тема темата е една, включва толкова много неща, че няма как да си ги представиш даже!
А ако те влече отвори ти нова тема?!

Тука те подкрепям напално , с две ръце cool.gif
И аз го изпитах наскоро това и наистина май не си заслужава риска да се пробва . Не смятам , че е правилно да променяш някой , заради самия себе си sad.gif

Никой не можеш да промениш, каквото виждаш това е.Не се надявай да изманипулираш човек който вече е с формиран мироглед, който е над 20 години невъзможно е...
musicivus2001
ЦИТАТ(stambeto23 @ 24.03.2008г. в 01:41ч.) *

Ето още един , който се остави на една жена да го убеди в мислите си! Мъже какво ви става я се стегнете?....
Горделивите мъже правят живота по-истински, изпълнен с тръпка и малко еротика. cool.gif
BoByS
Привет!
Дайте обяснение на думата "горделивец". Това какво трябва да означава? - Някой с много пари, който кара хубави коли, който се надува и заглежда всяко момиче, вре се там, където не му е работа (в "територията" на другите cool.gif), или просто е сложил от онези смешни слънчеви очила и се прави на безсмъртен (и по-обемист cool.gif)?
Ще се обърна към нежния пол на този форум: Всъщност, кое би впечатлило една жена повече? Нежност, или дълбок портфейл? smile.gif
Поздрави и лека вечер! С най-добри пожелания към всички!
smirena

Ще отговоря на въпроса поставен по-горе.Кое би впечатлило жената,
зависи от жената,някои си мислят ,че е по-важно много пари,хубави коли.
Личното ми мнение е ,че душевността е по-важна,романтиката,нежност.
fireson
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 26.03.2008г. в 21:17ч.) *
Не ми се гони нищо, не ми е интересно да гоня до безкрай, като не отговорят на интереса ми и си тръгвам, не виждам смисъл да се боря за някой, който не ме иска. tongue.gif
От кои две страни е хубаво да си?!

1та е ти да гониш някой и втората да си гонен от някой . И в двете има хубави и лоши неща , затова казвам е хубаво да си бил и от едната и от другата страна .

Отбора на самите или отбора на не самите ли? wink.gif Само на 23г. ама след година вде ще започне да мисли по друг начин и ще започне да си блъска главата, че не може да намери това, което иска...
Е е е ее , ти па ти па !!! Каза и ти ся прияказка . Не толкоз песимистично време бол и девойки също . Който търси намира wink.gif

Няма нова тема темата е една, включва толкова много неща, че няма как да си ги представиш даже!
А ако те влече отвори ти нова тема?!

Осещам заядлива нотка в думите ти wink.gif . Не зависи ли колко много неща включва една тема от самите нас , тези които пишем в нея ?

Никой не можеш да промениш, каквото виждаш това е.Не се надявай да изманипулираш човек който вече е с формиран мироглед, който е над 20 години невъзможно е...

ohmy.gif Какво става , ти остана с грешно впечатление . Моето мнение е същото , затова го подкрепям момчето . Няма смисъл да променяш някой заради някой или нещо
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(musicivus2001 @ 27.03.2008г. в 00:24ч.) *
Ето още един , който се остави на една жена да го убеди в мислите си! Мъже какво ви става я се стегнете?....
Горделивите мъже правят живота по-истински, изпълнен с тръпка и малко еротика. cool.gif

А не си ли се питал какво иска една жена?!

ЦИТАТ(BoByS @ 27.03.2008г. в 01:46ч.) *
Привет!
Дайте обяснение на думата "горделивец". Това какво трябва да означава? - Някой с много пари, който кара хубави коли, който се надува и заглежда всяко момиче, вре се там, където не му е работа (в "територията" на другите cool.gif), или просто е сложил от онези смешни слънчеви очила и се прави на безсмъртен (и по-обемист cool.gif)?
Ще се обърна към нежния пол на този форум: Всъщност, кое би впечатлило една жена повече? Нежност, или дълбок портфейл? smile.gif

Според Уикиречник— горделив означава това:
ЦИТАТ
Синоними

* надменен, високомерен, надут, самомнителен, парвеню, фанфарон, дързък, арогантен, нахален, самохвалец, навирил нос, наперен, наперчен, сербез, презрителен
* горд

Източник!

Според мен подчертаните думи най-добре отговарят на определението горделивец-за мен лично това е мъж с огромно самочувствие, което е без покритие.За теб не знам какво е, но за мен е това.Сравнението ти не мисля, че е много точно за жалост-това, че някой има много пъри или зяпа наляво надясно като муха без глава изобщо не означава, че някой е горделивец!

Каквото и да впечатли една жена, то ако е само едно голо впечатление дълго няма да се задържи до този каквито и пари да има и колкото и фалшиво нежен да е!
На мен лично би ми харесало един мъж да е истински, а не да преиграва.

ЦИТАТ(smirena @ 27.03.2008г. в 16:05ч.) *
Ще отговоря на въпроса поставен по-горе.Кое би впечатлило жената,
зависи от жената,някои си мислят ,че е по-важно много пари,хубави коли.
Личното ми мнение е ,че душевността е по-важна,романтиката,нежност.

Ако е истински може би ще е по-важно душата му...ако не няма.

ЦИТАТ
fireson

1та е ти да гониш някой и втората да си гонен от някой . И в двете има хубави и лоши неща , затова казвам е хубаво да си бил и от едната и от другата страна .

Е е е ее , ти па ти па !!! Каза и ти ся прияказка . Не толкоз песимистично време бол и девойки също . Който търси намира

Осещам заядлива нотка в думите ти . Не зависи ли колко много неща включва една тема от самите нас , тези които пишем в нея ?

ohmy.gif Какво става , ти остана с грешно впечатление . Моето мнение е същото , затова го подкрепям момчето . Няма смисъл да променяш някой заради някой или нещо

Разбрал си ме погрешно за жалост- исках да ти дам шанс за изява, сам да пуснеш актуална за теб тема!
musicivus2001
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 27.03.2008г. в 19:55ч.) *
А не си ли се питал какво иска една жена?!

Според Уикиречник— горделив означава това:

Според мен подчертаните думи най-добре отговарят на определението горделивец-за мен лично това е мъж с огромно самочувствие, което е без покритие.За теб не знам какво е, но за мен е това.Сравнението ти не мисля, че е много точно за жалост-това, че някой има много пъри или зяпа наляво надясно като муха без глава изобщо не означава, че някой е горделивец!

Каквото и да впечатли една жена, то ако е само едно голо впечатление дълго няма да се задържи до този каквито и пари да има и колкото и фалшиво нежен да е!
На мен лично би ми харесало един мъж да е истински, а не да преиграва.

Ако е истински може би ще е по-важно душата му...ако не няма.

Разбрал си ме погрешно за жалост- исках да ти дам шанс за изява, сам да пуснеш актуална за теб тема!

Ааааха, сега и аз ли да се предавам?!!!!
Имаш страхотен начин на мислене, но има неща които още не са ти ясни....!!! Незабравяй, че това което искаш да се случи няма как да мине точно по план и винаги трябва да имаш план "Б" .За твоя информация винаги съм се питал какво иска една жена, защото те самите не знаят какво искат! Нали такава им е природата? Ето затова от много време просто не питам какво иска, а чакам нещо просто да се случи! Иначе горделивецът си остава по-интересната личност! Ти как мислиш? Знаеш ли какво иска един мъж (Горделивец)? Ако аз не знам какво иска едена жена, поне ми кайи какво търси един горделивец....? Същото , което търси и не чак горделивия. Уважавам мнението, важно е за мен , но това не означава , че ще се съглася с твоето!
pisana
ЦИТАТ(BoByS @ 27.03.2008г. в 01:46ч.) *
Привет!

Ми горделивец е момче, което мисли че е повече от другите, гледа надуто и с пренебрежение околните "по-нисши от него".Въобще самочувствието му е в повече - според мен е това.
Кое би ни впечатлило?
Еми различно.При всяка е различно.Но защо или ще е беден и бълващ романтика и любов или ще е богат и гаден , стар и дебел.Напоследък виждам много млади, сладки момчета с пари.Израза "чичко паричко" вече неважи, защото пак може да изглежда добре и то доста, да е млад, романтичен и т.н.Мен битовизма много ме плаши, а при хората с нормални финаси той преобладава и то заради самите хора, а не заради липсата на пари.Все пак жената се нуждае от романтика, нежност, любов, а в грижи за недостига на пари почва първо псуване, после шамар, после...То и за богатите не е гаранция ама...
Важно е да ме обича, да не ме обижда, да ме глези (може не в Париж, а просто с елементарни неща) да ти казва, че си най-хубавото нещо, което му се е случвало, да не изниверява, да не посяга, да не те сравнява с други жени, да те разсейва от гадното сиво ежедневие, да те кара да се чувстваш като неговата принцеса и да успее да те накара никога да не съжаляваш за това, че си избрала него пред парите.
Няма нищо лошо, да обичаш момче с пари все пак и той е човек...
За да компенсирате липсата на милиони трябва да накарате своето момичеда се чувства като най-богата ,заради вашата любов.А не като я учите да кара колата ви да я обиждате и да и се карате. Да и казвате най-лигавите и сладникави неща от филмите, за да се почувства желана и щастлива.Да разведрявате ш******а реалност. Да разберете, че дори без нищо тя ви обича и ако после и скапете живота с псуване, обиди, шамари, досадни разговори от сорта "Колко е сметката за тока", сивота и цветя само за осми март вие сте убили нежността и красотата в душата на едно прекрасно създание Жената

musicivus2001
ЦИТАТ(pisana @ 3.04.2008г. в 20:05ч.) *
Ми горделивец е момче, което мисли че е повече от другите, гледа надуто и с пренебрежение околните "по-нисши от него".Въобще самочувствието му е в повече - според мен е това.
Кое би ни впечатлило?
Еми различно.При всяка е различно.Но защо или ще е беден и бълващ романтика и любов или ще е богат и гаден , стар и дебел.Напоследък виждам много млади, сладки момчета с пари.Израза "чичко паричко" вече неважи, защото пак може да изглежда добре и то доста, да е млад, романтичен и т.н.Мен битовизма много ме плаши, а при хората с нормални финаси той преобладава и то заради самите хора, а не заради липсата на пари.Все пак жената се нуждае от романтика, нежност, любов, а в грижи за недостига на пари почва първо псуване, после шамар, после...То и за богатите не е гаранция ама...
Важно е да ме обича, да не ме обижда, да ме глези (може не в Париж, а просто с елементарни неща) да ти казва, че си най-хубавото нещо, което му се е случвало, да не изниверява, да не посяга, да не те сравнява с други жени, да те разсейва от гадното сиво ежедневие, да те кара да се чувстваш като неговата принцеса и да успее да те накара никога да не съжаляваш за това, че си избрала него пред парите.
Няма нищо лошо, да обичаш момче с пари все пак и той е човек...
За да компенсирате липсата на милиони трябва да накарате своето момичеда се чувства като най-богата ,заради вашата любов.А не като я учите да кара колата ви да я обиждате и да и се карате. Да и казвате най-лигавите и сладникави неща от филмите, за да се почувства желана и щастлива.Да разведрявате ш******а реалност. Да разберете, че дори без нищо тя ви обича и ако после и скапете живота с псуване, обиди, шамари, досадни разговори от сорта "Колко е сметката за тока", сивота и цветя само за осми март вие сте убили нежността и красотата в душата на едно прекрасно създание Жената

Сигурнали си в тези свои обяснения? Много лесно мога да те уборя!!! laugh.gif
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(musicivus2001 @ 5.04.2008г. в 23:00ч.) *
Сигурнали си в тези свои обяснения? Много лесно мога да те уборя!!! laugh.gif

Направи го!

Но това е само нейната гледна точка, не забравяй!
musicivus2001
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 6.04.2008г. в 11:34ч.) *
Направи го!

Но това е само нейната гледна точка, не забравяй!

Няма щом това е нейната гледна точка! Но само горделивите ли мъже са тези така наречени "Измет" има хара заради които си струва да живееш. И добре , че се намира малко гордост в тях, че да ви обясняват на вас жените колко сме невежи с гордоста си?
azmanov`
Аз лично със статията не съм съгласен. Именно тези хора имат успех сред жените. И аз не мога да повярвам, но е така. Наистина са им голяма тръпка лошите момчета на жените. Просто жените обичат да им е гадно. ^^ANGELSING^^ ти си едно от малкото момичета, които не харесват подобен тип мъже.. Евала ти ! И аз мисля напълно като тебе. И аз искам трайна, спокойна, щастлива връзка с подходящ човек, но наистина свестните хора са малко и повечето момичета искат лошо момче до себе си. Аз постигнах някакъв баланс между добро/лошо, но за да си им тръпка трябва да си повече лош, което просто не ми допада. Аз и затова от доста време съм и сам и съм в процес на търсене. Просто искам човек пред който да съм си аз и да съм естествен, а не някъв изруд и тя да се кефи на това нещо. Не искам да ме харесват и да са с мене затова, което всъщност не съм. Не искам да играя роли, но май свестни хора почти не останаха...
И ми е много интересно ^^ANGELSING^^ как губиш интерес като гониш някого, а имаш интерес като те гонят ? Тва е едно най-странните неща, които съм чувал. Представи си че някой бяга подире ти постоянно, кани те по срещи и ти звъни по хиляди пъти на ден, някво добро момче, което да е хлътнало толкова по тебе че ако му кажеш да скочи от моста и той да го направи и как имаш интерес към подобен човек ? Какво по точно ти харесва ? Че ти ръководиш парада и че можеш да го манипулираш или ?
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(azmanov` @ 9.04.2008г. в 12:08ч.) *
Аз лично със статията не съм съгласен. Именно тези хора имат успех сред жените. И аз не мога да повярвам, но е така. Наистина са им голяма тръпка лошите момчета на жените. Просто жените обичат да им е гадно. ^^ANGELSING^^ ти си едно от малкото момичета, които не харесват подобен тип мъже.. Евала ти ! И аз мисля напълно като тебе. И аз искам трайна, спокойна, щастлива връзка с подходящ човек, но наистина свестните хора са малко и повечето момичета искат лошо момче до себе си. Аз постигнах някакъв баланс между добро/лошо, но за да си им тръпка трябва да си повече лош, което просто не ми допада. Аз и затова от доста време съм и сам и съм в процес на търсене. Просто искам човек пред който да съм си аз и да съм естествен, а не някъв изруд и тя да се кефи на това нещо. Не искам да ме харесват и да са с мене затова, което всъщност не съм. Не искам да играя роли, но май свестни хора почти не останаха...
И ми е много интересно ^^ANGELSING^^ как губиш интерес като гониш някого, а имаш интерес като те гонят ? Тва е едно най-странните неща, които съм чувал. Представи си че някой бяга подире ти постоянно, кани те по срещи и ти звъни по хиляди пъти на ден, някво добро момче, което да е хлътнало толкова по тебе че ако му кажеш да скочи от моста и той да го направи и как имаш интерес към подобен човек ? Какво по точно ти харесва ? Че ти ръководиш парада и че можеш да го манипулираш или ?

Добре написано бих казала. Наистина не си падам по лоши момчета или годеливци които ме карат с тях да се чувствам сама или пренебрегната от тях в тяхно присъствие...

Благодаря ти за въпросите и за проявения интерес: Губя интерес само аз да съм активната, а другия не. Ако в другия видя нежелане да е с мен и се отказвам, не мога да живея с изюзии, че ще е с мен а не проявява нужния интерес!
Ако някой тича след мен постоянно няма да загубя интерес.Ще се радвам на вниманието му, макар, че това не гарантира че е сериозен спрямо мен-случвало ми се е знам за какво става въпрос.
Точно от моста няма да го карам да скача, предпочитам да е сериозен към мен.Това със скачането то моста не е сериозно поведение tongue.gif
Не мисля, че аз ръководя парада, ако някой ме търси настоятелно мисля че има интерес към мен и това ме кара и мен да имам интерес към него.
Не знам как да ти го обесня вниманието си е внимание стига да ти го дава човек с който можеш да се разбереш, а не все спорове да има.
А мъжете с огромно самочувствие без покритие са скучни, защо ли?!Защото бързичко си сменят интересите от една жена на друга, такъв мъж не може да ме впечатли мен!
musicivus2001
ЦИТАТ(azmanov` @ 9.04.2008г. в 12:08ч.) *
<br />Аз лично със статията не съм съгласен. Именно тези хора имат успех сред жените. И аз не мога да повярвам, но е така. Наистина са им голяма тръпка лошите момчета на жените. Просто жените обичат да им е гадно. ^^ANGELSING^^ ти си едно от малкото момичета, които не харесват подобен тип мъже.. Евала ти ! И аз мисля напълно като тебе. И аз искам трайна, спокойна, щастлива връзка с подходящ човек, но наистина свестните хора са малко и повечето момичета искат лошо момче до себе си. Аз постигнах някакъв баланс между добро/лошо, но за да си им тръпка трябва да си повече лош, което просто не ми допада. Аз и затова от доста време съм и сам и съм в процес на търсене. Просто искам човек пред който да съм си аз и да съм естествен, а не някъв изруд и тя да се кефи на това нещо. Не искам да ме харесват и да са с мене затова, което всъщност не съм. Не искам да играя роли, но май свестни хора почти не останаха...<br />И ми е много интересно ^^ANGELSING^^ как губиш интерес като гониш някого, а имаш интерес като те гонят ? Тва е едно най-странните неща, които съм чувал. Представи си че някой бяга подире ти постоянно, кани те по срещи и ти звъни по хиляди пъти на ден, някво добро момче, което да е хлътнало толкова по тебе че ако му кажеш да скочи от моста и той да го направи и как имаш интерес към подобен човек ? Какво по точно ти харесва ? Че ти ръководиш парада и че можеш да го манипулираш или ?<br /><br />
<br /><br /><br />

Кажи им, че е така, защото си останах сам с това мнение?

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.