ЦИТАТ(musicivus2001 @ 27.03.2008г. в 00:24ч.)

Ето още един , който се остави на една жена да го убеди в мислите си! Мъже какво ви става я се стегнете?....
Горделивите мъже правят живота по-истински, изпълнен с тръпка и малко еротика.

А не си ли се питал какво иска една жена?!
ЦИТАТ(BoByS @ 27.03.2008г. в 01:46ч.)

Привет!
Дайте обяснение на думата "горделивец". Това какво трябва да означава? - Някой с много пари, който кара хубави коли, който се надува и заглежда всяко момиче, вре се там, където не му е работа (в "територията" на другите

), или просто е сложил от онези смешни слънчеви очила и се прави на безсмъртен (и по-обемист

)?
Ще се обърна към нежния пол на този форум:
Всъщност, кое би впечатлило една жена повече? Нежност, или дълбок портфейл? 
Поздрави и лека вечер! С най-добри пожелания към всички!
Според Уикиречник—
горделив означава това:
ЦИТАТ
Синоними
*
надменен, високомерен, надут, самомнителен, парвеню, фанфарон, дързък,
арогантен,
нахален, самохвалец,
навирил нос, наперен, наперчен, сербез, презрителен
* горд
Източник!Според мен подчертаните думи най-добре отговарят на определението горделивец-за мен лично това е мъж с огромно самочувствие, което е без покритие.За теб не знам какво е, но за мен е това.Сравнението ти не мисля, че е много точно за жалост-това, че някой има много пъри или зяпа наляво надясно като муха без глава изобщо не означава, че някой е горделивец!
Каквото и да впечатли една жена, то ако е само едно голо впечатление дълго няма да се задържи до този каквито и пари да има и колкото и фалшиво нежен да е!
На мен лично би ми харесало един мъж да е истински, а не да преиграва.
ЦИТАТ(smirena @ 27.03.2008г. в 16:05ч.)

Ще отговоря на въпроса поставен по-горе.Кое би впечатлило жената,
зависи от жената,някои си мислят ,че е по-важно много пари,хубави коли.
Личното ми мнение е ,че душевността е по-важна,романтиката,нежност.
Ако е истински може би ще е по-важно душата му...ако не няма.
ЦИТАТ
fireson
1та е ти да гониш някой и втората да си гонен от някой . И в двете има хубави и лоши неща , затова казвам е хубаво да си бил и от едната и от другата страна .
Е е е ее , ти па ти па !!! Каза и ти ся прияказка . Не толкоз песимистично време бол и девойки също . Който търси намира
Осещам заядлива нотка в думите ти . Не зависи ли колко много неща включва една тема от самите нас , тези които пишем в нея ?
ohmy.gif Какво става , ти остана с грешно впечатление . Моето мнение е същото , затова го подкрепям момчето . Няма смисъл да променяш някой заради някой или нещо
Разбрал си ме погрешно за жалост- исках да ти дам шанс за изява, сам да пуснеш актуална за теб тема!