Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Горделивците са лоши свалячи?!
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Страници: 1, 2
^^ANGELSING^^
Важното е да накараш любимия да се чувства център на Вселената
Горделивците са лоши свалячи
Най-изкусните прелъстители умеят да ласкаят

Съблазняването е най-успешното и печелившо поведение. Нека приемем, че останалите са агресия, подчинение, недоверие и планиране. Целият ни живот, лично щастие и задоволяване на потребностите зависят и се осъществяват чрез тези пет дейности.
Да съблазниш, означава да привлечеш към себе си. Временно да установиш контрол над другия. Съблазняването е начин да наложиш властта си. Другият става център на твоята вселена, а ти - на неговата. Временно отцепваш мисълта си от чувствата, сексуалността от емоциите с цел цялото внимание да се концентрира към другия и неговите изисквания. Погледът на съблазнителя е хипнотичен, зареден с енергия, бдителен. Гласът е ласкателен, любезен, чувствен. Стойката е отворена, провокативна, привидно сигурна и здрава при мъжа, чувствено-агресивна при жената или псевдоподчинена - "ще съм такава, каквато ти ме искаш". Макар че съблазняването е едно от най-успешните и печеливши поведения, за съжаление все още в очите на повечето хора то е грях.
Голямата съблазнителка се възприема предимно като лека жена. В енциклопедията думата съблазняване е обяснена като: злонамерено подтикване чрез ласкателство, примамки, заблуждение и измама; лаская, примамвам, увивам се около някого с цел да постигна сексуални отношения с него; привличам, пленявам.
Ние ежедневно сме обект на съблазняване - политиците ни прелъстяват с обещания. От друга страна, съблазняването е емпатия, търсене на утвърждаване и принадлежност, защото без утвърждаване не може да се задоволи нито една потребност. Съблазнявам е равно на давам, за да получа. Съблазняваме, като даваме на другия онова, което иска от нас, с надеждата, че после и той ще направи същото за нас.
По време на съблазняването трябва да анулираме своето Аз. Трябва да осъзнаем какви са потребностите на набелязания обект, да ги задоволим и да получим симпатиите му. Така за миг ще имаме власт над другия и ще можем да задоволим и своите потребности. Тогава ще дойде и нашето удоволствие и отпускане. Чрез съблазняването стават приятелствата, съюзите и любовта. Двойката се поддържа със солидарност, взаимодопълване, приемане на различията в другия. Защото само през удоволствието на партньора, през неговото обичане преминава нашето удоволствие и нашето обичане. Любовта не се самоподхранва, а се заздравява от взаимното утвърждаване, принадлежност, сексуалност и взаимно хранене. Следователно трябва да се движа към другия, трябва да съблазнявам, ако искам и утре той да е с мен.
Да ласкаеш, да накараш другия да се почувства важен, да задоволиш потребностите му - това е оръжието на съблазнителките.
Да съблазня означава да приканя другия важен за мен да излезе от собствения си път и да приближи до моето Аз. Съблазняването произвежда положителни ефекти. От една страна, задвижва главното действащо лице - за да бъде такова, то трябва да има съзнание за своята потентност. От друга страна, ласкае съблазнявания - по този начин става добър знак за неговото самоуважение. Съблазняване означава преди всичко да излезем от Аза и да тръгнем към другия. Да разберем изискванията му и после да се подчиним на собственото си желание за завоюване и на желанията на другия.

Източник!
Ken
Освен в заглавието на темата, никъде в текста не се обяснява защо горделивците не са дорби свалячи.
Какво общо има едното с другото ?
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(Ken @ 27.02.2008г. в 07:56ч.) *
Освен в заглавието на темата, никъде в текста не се обяснява защо горделивците не са дорби свалячи.

Много добре е обяснено.И има логика в написаната статия!Горделивеца е лош сваляч, не може да накара човека до него да се чувства център на свелената или с други думи, не може да накара човека да себе си да се чувства единствен!
ЦИТАТ
По време на съблазняването трябва да анулираме своето Аз. Трябва да осъзнаем какви са потребностите на набелязания обект, да ги задоволим и да получим симпатиите му.
Не може да анулира или пренебрегне Аза си, понеже е горделив->егоцентрик!Не може, нито иска да види потребностите на другия до него, нито се стреми да го опознае...А как ще достигне до другия без да го познава?!Това е невъзможно!
Горделивците, не могат да пренебрегнат Аза си, докато хората които умеят да накарат човека по този начин:
ЦИТАТ
Важното е да накараш любимия да се чувства център на Вселената

И според мен не е въпроса само да говориш мили думички, а да Умееш и да знаеш какво точно да кажеш на човека който е обект на вниманите ти или на свалката ти!Не може да концентрираш вниманието си върху и само единствено Себе си...О горделивците правят това, концентрират вниманието единствено върху себе си, и дори не умеят да дадат на другия нужното му...

Ами не са добри свалячи, факт е! Я някой просто го умеят! wink.gif
Ken
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 27.02.2008г. в 09:15ч.) *
Много добре е обяснено.И има логика в написаната статия!Горделивеца е лош сваляч, не може да накара човека до него да се чувства център на свелената или с други думи, не може да накара човека да себе си да се чувства единствен!
Не може да анулира или пренебрегне Аза си, понеже е горделив->егоцентрик!Не може, нито иска да види потребностите на другия до него, нито се стреми да го опознае...А как ще достигне до другия без да го познава?!Това е невъзможно!
Горделивците, не могат да пренебрегнат Аза си, докато хората които умеят да накарат човека по този начин:
И според мен не е въпроса само да говориш мили думички, а да Умееш и да знаеш какво точно да кажеш на човека който е обект на вниманите ти или на свалката ти!Не може да концентрираш вниманието си върху и само единствено Себе си...О горделивците правят това, концентрират вниманието единствено върху себе си, и дори не умеят да дадат на другия нужното му...

Ами не са добри свалячи, факт е! Я някой просто го умеят! wink.gif

Не знам защо омесваш сваляча (прелъстителя) с любимия ?
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(Ken @ 27.02.2008г. в 09:16ч.) *
Не знам защо омесваш сваляча (прелъстителя) с любимия ?

Тогава ти го обясни след като ти е по-ясно за какво става дума?!За мен статията е написана напълно логично и е реална!Възможно е да не мога да обясня с думи това, което разбрирам аз! wink.gif

В заглавието се говори за свалячи!А свалката какво е?!

И кои са според теб по-добрите свалячи?!
musicivus2001
Нека и аз да кажа нещо!!!
Да сваляш, не означава само да съблазняваш, а да сваляш! В тази дума сваляш се крие нещо егоцентрично, нещо, което не поставя нещата в правилна посока, зависи кой от какъв ъгъл го разглежда. Свалянето. Според авторката Анна-Мария Пеева посочва другото като агресия, следователна Свалката е вид агресия, което ще обори до някъде тезата на ^^ANGELSING^^ , 4е с агресия не се получава.Факт е ,4е тези които просто го могат те проявяват друг вид агресия , която ние не познаваме!
В статията се казва,4е е важно да знаеш какво казваш, т.е да пренебрегнеш до някъде своето АЗ, а това не е възмоно според пове4ето хара , аз бих казал, 4е е и няма нищо невъзможно в човешките взаимоотношения!
А що се отнася до това ,4е горделивците не са добри свалячи, не всеки би се съгласил с това изказване, но да не забравяме, 4е ние като интелигентни и мислещи същества имаме правото да поставяме под съмнение всичко, което ни се дава като информация или облак от железни и логични връзки.Ето, защо аз поставям под съмнение , че горделивците не са добри свалячи. Всеки в себе си е малко или много горделив и това не го прави по - лош сваляч от другия ,а да не говорим за това , днес много се говори за това, 4е всеки има изявен в себеси някакъв талант, който талант може да се прояви в даден момент, дори и начинът на мислене ние различен,а да не говорим за еднаквостта, която тема никак не е за пренебрегване! Човек се гордее с много неща, които е постигнал в житейския си път, по-важното е в какво степен се изразява неговата горделивост и респективно не можем категорично да кажем дали този който е по-горделив в дадена ситуация няма да е по-муден с взаимоотношенията си с жените или обратно, да е много пе4ен както казват хората, защото той най-добре познава начинът по който го прави, а начинът му може да се окаже много сполучлив. Любовта се нуждае от всичко това , което Анна-Мария Пеева определя,но любовта може да се изрази и по много други начини, начини които аз и ти не познаваме, но ги има!Много пъти се е случвало горделивият поради гордостта си да даде пове4е от колкото този който не е по-горделив.Тогава поради гордостта си горделивия печели, въпроса е колко време ще му е нужно да се промени!
Повечето психолози обясняват, ч е Азът това е палецът на твоята ръка, ама на коя ръка, на лошата или на добрата?
Азът - това е цяла наука за личноста на човека.
Аз например винаги съм се гордял, че съм постигнал много върхове благодарение на моята гордост, скромността не винаги краси човека! Горделивците никога не пренебрегват Аза си, но за сметка на това те се чувстват много по-увеврени от колкото тези ,които не са горделиви.Те постигат много пове4е и се стараят да постигнат пак пове4е,което пък от своя страна ги прави по-силни личнисти и по-борбени по дух! Те не се предават и със сигурност ще намерят начин да стигнат до любимият си човек, по какъвто и да е начин важното е да е подходящ!!!
Горделив и Сваляч, това са две различни понятия , които понятия не можем да пренепрегнем.
Свалката за мен е чисто и просто да накараш някои да легне с теб и тук са нужни умения за преластителство, по-важната цел е кревата или простичко казано полова акробатика!
Много може да се каже по тази тема, но по -важното е не кой какъв "Сваляч" е или кой колко е горделив, по-важното е човек да не забравя не само себе си, но и другия до себе си. Искаш Любов , ми ок давай търси я, намери я и тогава ще видим кой-кого?!
Искам да завърша с една мисъл, която винаги ме е карала да се чувствам жив, мисъл която те кара да разбереш, 4е не е важно колко си горделив , а е важно да знаеш какво искат от теб харата, а ти да намериш да дадеш това което се иска от теб! Да даваш е лесно, но понякога е много трудно да взимаш, защото трябва да га пазиш и цениш, без значение колко си горделив! Да направиш компромис е човешко, да прелъстяваш е човешко, да си горделив пак е човешко! Е ......? Следователно нищо човешко не ние чуждо!
Много по - чиста е любовта след като сия спечелил с много усилия, сладка е, но как ще го запазиш.......?
Ето моята рецепта:
Любовта дълго търпи и е милостива, любовта не завижда, любовта не се превъзнася, не се гордее,не безобразничи, не търси своето, не се раздразнява, не държи сметка за зло, не се радва на неправдата, а се радва заедно с истината, всичко премълчава, на всичко хваща вяра, на всичко се надява, всичко търпи.Любовта никога не отпада!!!

Това за мен е десет пъти по-важно от другото!!! А Другите имат право да си мислят каквото искат!!! smile.gif
izabel1
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 27.02.2008г. в 04:29ч.) *
И кои са според теб по-добрите свалячи?!

Тука ще изкажа моя гледна точка макар че въпроса не е към мене.
Най добрите свалячи са тези с бездънните портмонета , не знам какво точно им говорят и дали воопще говорят нещо ама на дамите им омекват краката от пръв поглед.
Сега моля не искам никоя да ме разубеждава че не всички били такива и още по малко тя.
hlevoust
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 27.02.2008г. в 09:29ч.) *
...И кои са според теб по-добрите свалячи?!

Не разбрах 2 неща:
1. Какво означава "добър сваляч"?
2. Защо е нужна такава класация?
ivo23
ЦИТАТ(hlevoust @ 29.02.2008г. в 07:55ч.) *
Не разбрах 2 неща:
1. Какво означава "добър сваляч"?
2. Защо е нужна такава класация?

Много правилно.Бих допълнил само:

1. Какво означава да си горделив и да не можеш да сваляш?
2. Да не си горделив и да можеш да сваляш
3. Да си добър сваляч без да има значение дали си горделив или не
potrebitel
Аз, като видях темата, си помислих, че ще се говори за това, че тези, които имат прекалено голямо самочувствие, т.е. "горделивците", по-трудно успяват да свалят някой от срещуположния пол, а статията май леко се разминава със заглавието си.
musicivus2001
ЦИТАТ(potrebitel @ 29.02.2008г. в 09:20ч.) *
Аз, като видях темата, си помислих, че ще се говори за това, че тези, които имат прекалено голямо самочувствие, т.е. "горделивците", по-трудно успяват да свалят някой от срещуположния пол, а статията май леко се разминава със заглавието си.

Не миличка, никак не се разминава , важното е да си в джаза! cool.gif
В момента никои не може да даде точна оценка на статията, всеки поглежда и вмъква нещо от себе си, всеки дърпа към своята 4ерга и дава различни мнения, въпросът е дали ще се съгласим с другото мнение, т.е готови ли сме да го приемем! Да горделивците могат да свалят и то много добре се справят, да си горделивец не зна4и бездарен ,просто си малко по-разли4ен! Това е!!!
djulss

Аз пък нищо друго не прочетох hush.gif
Обаче това не ми пречи да съм адски осведомен по въпроса! Какво означава горделив сваляч? Аз пък никога не съм свалял! Поне не в този смъсъл: Знаеш ли , че имаш страхотни очи? А ?
musicivus2001
Що бе и това е начин да се действа, само успехи да има! biggrin.gif
djulss
biggrin.gif Ми да то като успееш кво ти пука как е станало! Ама аз точно такива работи не мога да говоря sad.gif
fireson
ЦИТАТ(djulss @ 29.02.2008г. в 23:57ч.) *
biggrin.gif Ми да то като успееш кво ти пука как е станало! Ама аз точно такива работи не мога да говоря sad.gif

offtopic2.gif зора всичко оправя да знаеш
djulss
Ами пробвал съм се ама не става за сваляч!
fireson
ЦИТАТ(djulss @ 1.03.2008г. в 22:29ч.) *
Ами пробвал съм се ама не става за сваляч!

Тогава повече ще тренираш докато не усетиш как става хавата . Нали така момичета ?
musicivus2001
ЦИТАТ(fireson @ 2.03.2008г. в 14:44ч.) *
Тогава повече ще тренираш докато не усетиш как става хавата . Нали така момичета ?

Тук не става само въпрос за хавата, тук трябва малко и акъл biggrin.gif
djulss
В свалките акъла повече пречи.
Ако имаш 5 грама мозък в главата лесно ще си представиш колко смотано изглеждаш отстрани.
fireson
ЦИТАТ(musicivus2001 @ 2.03.2008г. в 18:03ч.) *
Тук не става само въпрос за хавата, тук трябва малко и акъл biggrin.gif

Акъл не чак толкова , трябва да усещаш отсрешния просто все пак ти ръководиш парада .
musicivus2001
ЦИТАТ(fireson @ 4.03.2008г. в 10:13ч.) *
Акъл не чак толкова , трябва да усещаш отсрешния просто все пак ти ръководиш парада .

за да водиш парада пак ще ти трябва поне малко акъл, жените не обичат бездарните и безакълните момченца, които си мислят, че могат всичко!!!!
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(musicivus2001 @ 5.03.2008г. в 21:12ч.) *
за да водиш парада пак ще ти трябва поне малко акъл, жените не обичат бездарните и безакълните момченца, които си мислят, че могат всичко!!!!

Правилно Уотсън! wink.gif
djulss
Хахаха
Те защото всичките са надарени...
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(djulss @ 6.03.2008г. в 21:11ч.) *
Хахаха
Те защото всичките са надарени...

Надарени в какво?!
Mithu
Простотията, лошият дъх, миризмата на некъпан пръч, цървуланщината, самовлюбеността или в едно - неподплатената с нищо горделивост не означават нищо. Да си горд от себе си в този смисъл - това винаги е било и ще винаги ще бъде огромно самозаблуждение. С гордостта или по-точно - самовлюбеността си активно лъжеш другите, но всъщност лъжеш себе си. Съвсем нормално е - горделивците са лоши свалячи, защото обичат само себе си. Гордостта по принцип е грях...
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(Mithu @ 6.03.2008г. в 23:26ч.) *
Простотията, лошият дъх, миризмата на некъпан пръч, цървуланщината, самовлюбеността или в едно - неподплатената с нищо горделивост не означават нищо. Да си горд от себе си в този смисъл - това винаги е било и ще винаги ще бъде огромно самозаблуждение. С гордостта или по-точно - самовлюбеността си активно лъжеш другите, но всъщност лъжеш себе си. Съвсем нормално е - горделивците са лоши свалячи, защото обичат само себе си. Гордостта по принцип е грях...

Някой обичат да се самозалъгват, но надали всички обичат това?!Някой може би обичат реалността, по-добре е от лъжи и заблуди...
Mithu
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 7.03.2008г. в 00:00ч.) *
Някой обичат да се самозалъгват, но надали всички обичат това?!Някой може би обичат реалността, по-добре е от лъжи и заблуди...

Хм, труден въпрос. За съжаление рано или късно се стига до реалността. Това важи с огромна сила за горделивците. Нямам предвид възмездие свише или някаква подобна дивотия. Според мен за тях няма никакво значение в кой век и в кое общество живеят. Винаги е било едно и също отношението към тях - те са грешници. А тези, които обичат реалността трябва много да внимават да не кривнат надолу...
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(Mithu @ 7.03.2008г. в 00:23ч.) *
Хм, труден въпрос. За съжаление рано или късно се стига до реалността. Това важи с огромна сила за горделивците. Нямам предвид възмездие свише или някаква подобна дивотия. Според мен за тях няма никакво значение в кой век и в кое общество живеят. Винаги е било едно и също отношението към тях - те са грешници. А тези, които обичат реалността трябва много да внимават да не кривнат надолу...

Прав си, колкото и да не искам да го призная...
djulss
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 6.03.2008г. в 23:06ч.) *
Надарени в какво?!

За ъндърлине става дума.
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(djulss @ 7.03.2008г. в 11:47ч.) *

За ъндърлине става дума.

Не обичат и надути!
Ken
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 7.03.2008г. в 21:32ч.) *
Не обичат и надути!

А ти обичаш, така ли ?
djulss
Не обичат и надути!

Не исках да прозвучи надуто.
Само казах че може и не всички мъже да са на висотата на дамите ,но и те често са много зле!
Да, горделивците са много лоши свалячи!!
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(Ken @ 7.03.2008г. в 21:43ч.) *
А ти обичаш, така ли ?

Не четеш ли?! baby.gif

ЦИТАТ(djulss @ 7.03.2008г. в 21:47ч.) *
Само казах че може и не всички мъже да са на висотата на дамите ,но и те често са много зле!

Никой не е казал, че звучи надуто...
Не е до пола на човека, а до човека е как ще се държи с другия...Някой умеят да са добри свалячи, други не...Според мен това е до вътрешно усещане...

или Не усещане на нещата...
Ken
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 7.03.2008г. в 22:09ч.) *
Не четеш ли?! baby.gif

Никой не е казал, че звучи надуто...
Не е до пола на човека, а до човека е как ще се държи с другия...Някой умеят да са добри свалячи, други не...Според мен това е до вътрешно усещане...

или Не усещане на нещата...

Ами говориш за другите. Не казваш за себе си. Де да знам аз.
^^ANGELSING^^
Не обичам и надути!

ЦИТАТ(Ken @ 7.03.2008г. в 22:12ч.) *

В случая говоря точно за себе си! wink.gif

П.П. Направих малка корекция...
musicivus2001
ЦИТАТ(Ken @ 7.03.2008г. в 22:12ч.) *

Ми и аз това чакам , някой ден <ANGELSING > да каже нещо и за себе си, за да види какво е да я сваля "ГОРДЕЛИВЕЦ" biggrin.gif
desert_rose
Горделив означава човек със самочувствие, нали така? Ами аз верно, че съм си малко сбъркана по природа, но мен ме привличат само мъже със самочувствие, т.е. не харесвам тези дето ми свалят звездите и луната от небето.
musicivus2001
ЦИТАТ(desert_rose @ 9.03.2008г. в 00:26ч.) *
Горделив означава човек със самочувствие, нали така? Ами аз верно, че съм си малко сбъркана по природа, но мен ме привличат само мъже със самочувствие, т.е. не харесвам тези дето ми свалят звездите и луната от небето.

Ето това ве4е е изказване, браво!!!!!!!!!! Най - сетне както се казва нещо свястно! rolleyes.gif
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(musicivus2001 @ 8.03.2008г. в 23:39ч.) *
Ми и аз това чакам , някой ден <ANGELSING > да каже нещо и за себе си, за да види какво е да я сваля "ГОРДЕЛИВЕЦ" biggrin.gif

Приятел, такъв не може да ме свали wink.gif Надути не харесвам! tongue.gif
haidukpikaso
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 10.03.2008г. в 21:50ч.) *
Приятел, такъв не може да ме свали wink.gif Надути не харесвам! tongue.gif

thumbsupsmileyanim.gif
Имам алергия към перковци и аз
shefkata
Ха ха ха biggrin.gif Аз пък обичам мъже със самочувствие и да ме гледат едно такова...надменно ииии....направо се разтапям и обожавам да им....отказвам !!! wink.gif
musicivus2001
ЦИТАТ(shefkata @ 14.03.2008г. в 20:58ч.) *
Ха ха ха biggrin.gif Аз пък обичам мъже със самочувствие и да ме гледат едно такова...надменно ииии....направо се разтапям и обожавам да им....отказвам !!! wink.gif

Кажи им , че те не разбират, колко е хубав !
Еииииии хора ,неискате да разберете, 4е горделивците правят животат по-интересен, постоянно се 4удиш с какво ще те изненада................ biggrin.gif
smirena

Лоши свалячи ,що за израз.
Такива са всички ,които не умеят да общуват.
shefkata
ЦИТАТ(musicivus2001 @ 16.03.2008г. в 10:35ч.) *
Кажи им , че те не разбират, колко е хубав !
Еииииии хора ,неискате да разберете, 4е горделивците правят животат по-интересен, постоянно се 4удиш с какво ще те изненада................ biggrin.gif

Дам, само дето и те остават доста изненадани после lol6.gif
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(musicivus2001 @ 8.03.2008г. в 23:39ч.) *

Те мен такива не могат да ме свалят успокой се, нямат този шанс просто wink.gif

ЦИТАТ(desert_rose @ 9.03.2008г. в 00:26ч.) *

Едно е да имаш самочувствие друго е да се дуеш като пуяк!

ЦИТАТ(smirena @ 16.03.2008г. в 13:17ч.) *
Такива са всички ,които не умеят да общуват.

Точно така!
musicivus2001
ЦИТАТ(djulss @ 7.03.2008г. в 21:47ч.) *

Що се предаде толкова лесно, моля те бори се до край!!! Тя е жена и ще се борим с/у мнението и до край!!! cool.gif
stambeto23
е що тогава много момичета харесват отворени,надути,горделиви,нахакани момчета,и даже тичат след тях,интересно им е,казват че има тръпка,иначе бързо им омръзвало и нямали интерес към добричките НЕгорделивци??
musicivus2001
ЦИТАТ(shefkata @ 16.03.2008г. в 18:46ч.) *
Дам, само дето и те остават доста изненадани после lol6.gif

................ И тогава животът е още по-интересен човече! По -важното е да си в джаза.
Забелязваш ли някои дами умират да ги свалят горделиви мъже , които знаят какво искат от живота, а други просто им се повръща от такива !!!! Те жените с такава природа са се родили да не знаят какво искат!!! lol6.gif
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(stambeto23 @ 23.03.2008г. в 21:47ч.) *
е що тогава много момичета харесват отворени,надути,горделиви,нахакани момчета,и даже тичат след тях,интересно им е,казват че има тръпка,иначе бързо им омръзвало и нямали интерес към добричките НЕгорделивци??

А после такива ги изхвърлят и те ходят и плачат при добрите момчета. Който е глупав да тича след горделивците които могат да си имат всяка и просто ще са поредната им бройка, която ще бъде унижена и разязана ...тяхна воля.
Никога не би ми омръзнало да ми обраща внимание един мъж и да е такъв какъвто на мен ми харесва. tongue.gif
stambeto23
е да ама за тва добрите момчета отиват в рая,а лошите...където си поискат,и за тва няма ненаказана добрина,на добрите им плачат на рамото а пък после пак гонят лошите

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.