Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Жените и мъжете - на различна дължина на вълна
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Fifa
Ако мъжете не слушат жените, това не е заради нежелание, а защото техният мозък се затруднява да разбира женските гласове. Това е установило изследване на учени от университета в Шефилд, съобщава днес в. "Дейли Мейл".
Учените изследвали със скенер активността на мозъка на дванайсет мъже, на които пуснали записи на женски и мъжки гласове. Те установили, че гласовете активират различни части на мозъка, според това дали са на мъже или на жени. Женските гласове, които са по-високи и музикални, излъчват широка гама звукови вълни и по-трудно се "дешифрират". Това изисква по-голяма активност на мозъка, обясняваща определена умора след известно време, е заключението на екипа учени с ръководител професор Майкъл Хънтър. Явно мъжете "не обичат да се морят".

Източник: БГНЕС
Destiny
Милите мъже! А ние говорим ли, говорим! wink.gif
aaliyah_st
ЦИТАТ(Destiny @ 6.08.2005г. в 23:29)
*

Деси,просто се чудя как жените може да сме толкова жестоки към мъжете ида ги караме да ни слушат,че и да ни разбират и осмислят това,което им говорим. biggrin.gif Ужасни сме! laugh.gif
Fifa
Ма и аз т'ва разправям, ама никой не ме слуша tongue.gif
FeyGirl
ЦИТАТ(fifa @ 6.08.2005г. в 23:17)
Ма и аз т'ва разправям, ама никой не ме слуша tongue.gif
*

хахах smile.gif не лъжи.хубаво ти е tongue.gif
SOLAR
ЦИТАТ(Destiny @ 6.08.2005г. в 22:29)
*

Затова живеете повече от нас. (научно доказано) cool.gif
Novkov
ЦИТАТ(SOLAR @ 9.08.2005г. в 05:18)
ЦИТАТ(Destiny @ 6.08.2005г. в 22:29)
*

Затова живеете повече от нас. (научно доказано) cool.gif
*

Може би и заради това живеят повече smile.gif
kitty
ЦИТАТ(fifa @ 6.08.2005г. в 20:03)
...Женските гласове, които са по-високи и музикални, излъчват широка гама звукови вълни и по-трудно се "дешифрират". Това изисква по-голяма активност на мозъка, обясняваща определена умора след известно време, е заключението на екипа учени с ръководител професор Майкъл Хънтър. Явно мъжете "не обичат да се морят".

Източник: БГНЕС
*

те на изкараха пискливи, че няма накъде! ohmy.gif laugh.gif
горкичките.. чак ми стана жал за тях! sad.gif може ли такова нещо, такъв умствен и физически терор да действаме върху тях! засрамете се!!
DarkLight
Ако питаш мен само си търсят оправдания... учените с какви ли не мъжки проблеми се занимават на последък - изследвания получава ли наистина жената оргазъм, изследвания има ли реално значение размера, изследвания защо мъжете не слушат жените... сигурно скоро ще излязат и резултатите от научното изследване 'защо мъжа трябва да пие бира и да гледа футбол' wink.gif
kitty
ЦИТАТ(DarkLight @ 9.08.2005г. в 08:31)
Ако питаш мен само си търсят оправдания... учените с какви ли не мъжки проблеми се занимават на последък - изследвания получава ли наистина жената оргазъм, изследвания има ли реално значение размера, изследвания защо мъжете не слушат жените... сигурно скоро ще излязат и резултатите от научното изследване 'защо мъжа трябва да пие бира и да гледа футбол' wink.gif
*

хахахха worshippy.gif worshippy.gif worshippy.gif
Neuton Gimic
Любопитното е, че ръководителят на екипа е мъж...ако ръководител беше жена, резултатите сигурно щяха да са различни. Тъй като съм се занимавал с физика, мога да твърдя, че допълнително енергия се изразходва както при преминаване от по-ниски към по-високи честоти (мъж слуша жена), така и при превключване от по-високи към по-ниски честоти (жена слуша мъж).

А относно безсмислеността на научните изследвания напоследък, както Darklight посочи някои, е учредена специалната награда Иг-Нобел, която всяка година се връчва за най-безсмислени и безполезни научни изследвания. Миналата година в областта на физиката спечели студент от Чикаго, който беше изследвал каква е вероятността филията да падне от към намазана страна, а в областта на биологията спечели учен, който беше доказал, че зеленоглавите патки проявяват симптоми на некрофилна пе****стия...Има всякакви идиоти, вижте сами:

http://www.segabg.com/07102000/p0230003.asp

И официалният сайт на наградите:
http://www.improb.com/ig/ig-top.html
DarkLight
offtopic
Като стана дума за награди, най-яки са Darwin Awards

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.