Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Открита е "Руска Камасутра" от XVIII век
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Fifa
Колекционерът Михаил Суров след оглед на немалко дюкяни в търсене на букинистически редки издания във Вологодска област, абсолютно случайно се натъкнал на книга от 18-ти век, която с пълно право може да се нарече руска версия на Камасутра.

В книгата са описани разнообразни руски сексуални обичаи, прочитането на които карало Суров да се изчервява като първокласник: "А аз си мислех, че знам за секса достатъчно, но се оказа, че грешах".

Както смята колекционерът, книгата е принадлежала на женски манастир: "Там има един достатъчно невинен въпрос, адресиран към жените, който звучи така: опитвали ли са да натъпчат с овесена каша торбичка. Става ясно, че в Русия са правили изкуствени пениси с помощта на този метод".

Неизвестният автор от 18 век също така описва разнообразни сексуални позиции и начини за сношение. Историите се преподносят под формата на въпроси, които свещеник задава на монаси и монахини в съответните манастири. В книгата се описва практически всичко, което е известно е и днес за секса, включително оралния и аналния секс, мъжката и женска мастурбация и т.н.

«Освен всичко останало в книга има указания и съвети за избавяне от сексуални грехове. Например, там има молитва, която трябва да бъде прочетена от 400 до 800 пъти, в зависимост от тежестта на греха».

Специалисти смятат, че "Руската Камасутра" е образец на така наречената апокрифна литература, която е била забранена от Руската Ортодоксална Църква.

Суров вече е съобщил за находката в един от московските исторически институти, но специалистите са отказали даже да го изслушат. Въпреки всичко, колекционерът се надява, че в най-скоро време отпечатаното издание на уникалната находка ще види бял свят и ще извести на света как са правили секс руснаците.
Nandini
Дано книгата види бял свят и до нея да се докоснат повече хора. Може да научим някоя интересна нова техника и да разнообразим сексуалния си живот. smile.gif
Linkin Park
Женски манастир? Руснаците както винаги са напред с материала smile.gif Ама като ги знам какви са, със сигурност книжката ще види бял свят. Най-малко в нет-а.

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.