Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Кога го направихте за първи път и как беше?
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Страници: 1, 2, 3, 4
kostadinn
Искам да обсъдим кога е нормално да се прави секс за първи път. Аз лично го направих доста късно и никога не съм съжалявал за това. Бях достатъчно зрял за да разбера какво съм направил. И го направих с жената която още обичам макар да сме далеч един от друг, но винаги когато сме заедно е едно незабравимо преживяване.
DarkLight
Възрастта е относително понятие. Тя не се определя само от датата на раждане. Кога е нормално да се направи за първи път си е строго индивидуално... Е, в никакъв случай преди навършени 12 години де tongue.gif
vlado0549
Не е важно кога!!Не е важно колко!!Най важно е с кого!!
kostadinn
ЦИТАТ(vlado0549 @ 27 06 2004, 17:39)
Не е важно кога!!Не е важно колко!!Най важно е с кого!!

Мисля, че правилно си ме разбрал. Важното е с кого, защото първият път е единствен в живота и не бива да го пропиляваме само за да се правим на големи и зрели.
venomcho
абе по-важно е кога за последен път си го правил tongue.gif
(и дали си спомняш)
vlado0549
Когато това се случи то просто няма да има значение!
kostadinn
ЦИТАТ(venomcho @ 27 06 2004, 22:37)
абе по-важно е кога за последен път си го правил tongue.gif
(и дали си спомняш)

Според мен пък е по-важно не колко пъти си го правил, а как. tongue.gif
А колкото до спомените ако не си спомняш какъв е смисълт да го правиш. Вземи си една дъска с дупка и резултатът ще е същия. whistling.gif А може и без така ще е девствена.
Да ме извинява admin-а ама исках да поговорим сериозно по темата, а някой тука си мислят, че е детска градина.
DarkLight
kostadinn
не можеш да кажеш примерно, че първия път трябва да е между 18 и 20 примерно, защото някои на 20 все още са деца, други на 16 са възрастни хора
Първия път трябва да е тогава, когато човек е готов за това и не когато не го прави, защото всички на неговата възраст го правят.... За някои секса е всичко, за някои бройката е важна - за други не. Така че това е въпрос, по който трудно може да се постигне консенсус
americaneca
мога да кажа само........КЬСНО.........според приетите норми.... smile.gif
а според сегашните "норми" ......да не говорим...... mad.gif
Diezel
Аз го направих е началото на девети клас, обаче бях пил и честно казано нямам някакви хубави спомени, които ще ми останат за цял живот (за съжаление). Като се замисля сега това беше доста отдавна huh.gif
DarkLight
Хм... по повод пиенето
Първата ми целувка... бях много пиян... но въпреки това имам много хубави и изключително ярки спомени от нея wink.gif)))
Та пиенето помага да се отпуснеш и да имаш наистина хубав спомен от случилото се, но ако е в повече те лишава от самия спомен cool.gif
zazzko
//offtopic
Ако е в повечко и от възможност smile.gif .
Diezel
Мисля, че специално момчетата, като усетят, че става напечено с някое момиче, гледат да ударят нещо за кураж. Както каза DarkLight ако е в повече то те лишава от спомена, а понякога и от цялото удоволствие. Чудя се защо обикновено момчетата в тези ситуации са по-нерешителните, в смисъл, че съм останал с впечатлението, че винаги този, който го е "страх" е момчето. Поправете ме ако греша.

P.S. Говоря за ситуация, в която се влагат поне малко чувства.
venomcho
ЦИТАТ(kostadinn @ 27 06 2004, 23:16)
ЦИТАТ(venomcho @ 27 06 2004, 22:37)
абе по-важно е кога за последен път си го правил   tongue.gif
(и дали си спомняш)

Според мен пък е по-важно не колко пъти си го правил, а как. tongue.gif
А колкото до спомените ако не си спомняш какъв е смисълт да го правиш. Вземи си една дъска с дупка и резултатът ще е същия. whistling.gif А може и без така ще е девствена.
Да ме извинява admin-а ама исках да поговорим сериозно по темата, а някой тука си мислят, че е детска градина.

ало..."детската учителка" я chill out малко ве!
DarkLight
ЦИТАТ(Diezel @ 28 06 2004, 10:58)
Чудя се защо обикновено момчетата в тези ситуации са по-нерешителните, в смисъл, че съм останал с впечатлението, че винаги този, който го е "страх" е момчето. Поправете ме ако греша.

Защото мъжете са тия, страдащи от комплекси като "колко им е голям", "добре ли ще се представят в леглото" и т.н.
aaliyah_st
понякога мъжете мислят с оная си работа отколкото с главата си(не се обиждайте)!!!а по въпроса за страха-жените сме коварни и мъжете изпитват панически ужас от това,което ще си кажат приятелките след половия акт!
DarkLight
ЦИТАТ(aaliyah_st @ 30 06 2004, 22:47)
понякога мъжете мислят с оная си работа отколкото с главата си(не се обиждайте)!!!а по въпроса за страха-жените сме коварни и мъжете изпитват панически ужас от това,което ще си кажат приятелките след половия акт!

Не, те винаги мислят с главата си, но понякога не с тази, с която трябва tongue.gif
kostadinn
По тоя повод да ви задам един въпрос гатанка:
Знаете ли коя е тази 3-буквена дума която предизвиква ужас у мъжете?
(само трябва да отбележа, че тоя въпрос най-вероятно го е измислила жена)

Хайде чакам отговори whistling.gif
amplified
Ами ... На мен ми се случи преди три дни. На първи Август. Обстановката беше малко кофти , но това не беше от най-голямо значение. Жигула , която е в гараж и мирише на бенДзин smile.gif . Тя не беше девствена , а аз бях. В крайна сметка беше много хубаво и нямаше разочаровани и изложили се smile.gif

Аз съм на 15 и половина :bye:
pitona
ЦИТАТ(DarkLight @ 30 06 2004, 18:58)
Защото мъжете са тия, страдащи от комплекси като "колко им е голям", "добре ли ще се представят в леглото" и т.н.

Е добре бе Дарки, не мислиш ли, че ако се поизложиш няма да ти е куцо после, че неси оспял да доставиш удоволствието което е искала дамата, апък за твойто да не говорим?!?

Аз го направих преди.....ъъъъъъъъъъъъъ.... почти три години. И както се изрази някой в началото, че според някои хора е малко късно, но аз съм съвсем доволен, че наистина изпитах удоволствие, а и бях готов(и още съм) да понеса всички последствия (които не всеки път са дете), които понякога са много.......трудни за решаване и разбиране от страна на момчето.

Цялата идея според мене е не да го правиш само за бройка, защото така няма да си насухо, но пък тръпката изчезва. Нямали поне малко чувства (или понякога много ракия) просто няма смисъл. Признавам, че и аз с моята компания сме ходили по купони с цел "да намажем", но повечето пъти сме си тръгвали и с гаджета освен с удоволствие. Да понякога на светло, или на трезво(ако малко повече си си пийнал) много се разочароваш от човека досебеси защото или е .........не твой тип( за да не обидя дамите) или пък по характер е такова зло, че нямам думи.

И все пак правете ЛЮБОВ, а просто SEX ..... без чувства е най-лесен но по-неси заслужава. worshippy.gif
And0-ekca
аз спах с момиче на 13 години за първи път и от тогава се скъсвам от секс щото ми доставя удоволствие огромно как се казва това при мъжете но при жените термина е нимфоманка.
Tragedy
Моят първи път също беше късно - бях на 19 години. Не се притеснявам от това и не смятам, че съм изпуснал нещо.
Не трябва да се определя възраст за първия полов контакт. Трябва да се направи, когато човек е готов, когато осъзнава какво прави. Все пак всеки е цар на своето тяло, така че може да прави с него каквот си поиска.
nofear
На 13 почти 14.... с момичето, с което ми беше първия път бяхме заедно 8 месеца.
Diezel
ЦИТАТ(Tragedy @ 5 11 2004, 00:59)
Моят първи път също беше късно - бях на 19 години. Не се притеснявам от това и не смятам, че съм изпуснал нещо.
Не трябва да се определя възраст за първия полов контакт. Трябва да се направи, когато човек е готов, когато осъзнава какво прави. Все пак всеки е цар на своето тяло, така че може да прави с него каквот си поиска.

Така е, то ти идва "от вътре" в даден момент. Не можеш да правиш план за това нещо...
winnt
ЦИТАТ(aaliyah_st @ 30 06 2004, 22:47)

да бе...не е точно така.
Иначе аз за пръв път го направих на екскурзия миналата година... в стаята беха още 2-ма от моя клас.. аз им викам - кфот; щете правете ако щете и тука седете не ми пречите!Е, те си изезоха де...и се върнаха след 2 часа някъде. Мина много яко и не само за мен беше вълнуващо ако съдим реакцията на girl-a след "Акта".smile.gif
ScArY^MoViE
ЦИТАТ(And0-ekca @ 4 11 2004, 23:53)
аз спах с момиче на 13 години за първи път и от тогава се скъсвам от секс щото ми доставя удоволствие огромно как се казва това при мъжете но при жените термина е нимфоманка.

Хехехе браво бее.....и аз си мислех ,че ще съм единствения от тук който го е правил на 13 годинки.....значи имало и по-луди от мен!!
Аз го направих тогава с македонка на едно море в една лодка
македонката беше много готина ,но аз като малък май,май не се
представих много добре....!!! thumbsdownsmileyanim.gif
And0-ekca
ЦИТАТ(ScArY^MoViE @ 6 11 2004, 01:08)
ЦИТАТ(And0-ekca @ 4 11 2004, 23:53)

Хехехе браво бее.....и аз си мислех ,че ще съм единствения от тук който го е правил на 13 годинки.....значи имало и по-луди от мен!!
Аз го направих тогава с македонка на едно море в една лодка
македонката беше много готина ,но аз като малък май,май не се
представих много добре....!!! thumbsdownsmileyanim.gif

ами аз не съжелявам че тогава го направих може би сега нямаше да съм такъв какъвто съм...Аз мн си падам по рускини и на море уважавам по няколко обаче си намерих гадже на скоро с което съм мн щастлив и от 11месеца не съм бил с друга но за сметка на това е лудница.Моите спомени за представянето ми не са много точни помня че се бях сдухал защото следвах принципа "намери си кака да те отрака" но аз останах доволен естествено.Но подкрепям мнението че трябва да го направиш когато се почувстваш готов дори да си на 13 или 31 или на повече просто го правиш и туй то чао
˙·٠•●IN4ETO•٠·˙
Много често чувам, че никой не харесвал първия път.
Дали е истина, че първия път не е приятен на никой и не се запомня с нищо хубаво.
Има ли значение с кой си го направил и защо, чувствал ли си се излъган ...
Да направиш нещо в което не си сигурен, с човек с когото не си вярвал, че когато и да било би станало нещо, или с човек с когото си бил дълго време и си знаел, че искаш да стане точно с него.
До колко има значение на какво място се е случило?
Как беше при теб, с добро или с лошо го запомни?
Аз зная за себе си, но много искам да разбера за вас ph34r.gif ...
ivo23
МИ не го помня в детайли...нищо особено и нищо отчайващо.Точно както си и мислех така стана.След това имаше доста вълнуващи моменти...
А дали е важно как е станало или близостта с човека,това вече е отделен въпрос
RefreshMe
На тъмно всички жени са красиви, това ще го помня цял живот. speak.gif
DeadSmurf
С егоизма на мъжа над мен!
Но обще взето се радвам, че той свърши "мръсната работа" smile.gif
ivo23
ЦИТАТ(DeadSmurf @ 30.04.2007г. в 17:14ч.) *
Но обще взето се радвам, че той свърши "мръсната работа" smile.gif

А кой трябваше да я свърши ако не мъжа над теб?
DeadSmurf
Не си ме разбрал, това е нещото (егоизма му), с което макар и неприятно съм го запомнила,но съм благодарна, че все пак свърши това, а имам предвид и, че той не знаеше, че ми е първия... wink.gif
ivo23
ЦИТАТ(DeadSmurf @ 30.04.2007г. в 18:37ч.) *
Не си ме разбрал, това е нещото (егоизма му), с което макар и неприятно съм го запомнила,но съм благодарна, че все пак свърши това, а имам предвид и, че той не знаеше, че ми е първия... wink.gif

Само се надявам аз да не съм бил в тази ситуация,а и не искам да бъда.....то май вече ми е късно за това...
˙·٠•●IN4ETO•٠·˙
ЦИТАТ(DeadSmurf @ 30.04.2007г. в 17:14ч.) *

Ах, само колко много ми е позното това с егоизма...(ЗА ОГРОМНО СЪЖАЛЕНИЕ)

ivo23
ЦИТАТ(˙·٠•●IN4ET @ 30.04.2007г. в 19:10ч.) *
Ах, само колко много ми е позното това с егоизма...(ЗА ОГРОМНО СЪЖАЛЕНИЕ)

кво да се прави,случва се понякога
Ralna
Като ви слушам май наистина не всички са доволни от първия си път. Ама аз напротив, бях със сегашния ми приятел и не беше толкова отдавна за да не го помня. Той е по-голям от мен и доста по-опитен, съобрази се с това, че ми е първият и много се постара, никога няма да го забравя дори след 1000 години сигурно ще помня и най-малката подробност smile.gif
˙·٠•●IN4ETO•٠·˙
ЦИТАТ(ivo23 @ 30.04.2007г. в 19:47ч.) *
кво да се прави,случва се понякога

Знаете ли моя пръв път беше някаква пародия.Пълна пародия...
Да няма дя го забравя, но може би всеки път когато се сещам за него ще ми бъде смешно.
Поради тоя пуст егоизъм за малко първия ми път да бъде отзад... ph34r.gif
А да не казвам, че и голяма част от ноща не я помня.Хора направо не мога да повярвам как се е случило(пълен цирк)!

ЦИТАТ(Ralna @ 30.04.2007г. в 20:08ч.) *
Като ви слушам май наистина не всички са доволни от първия си път. Ама аз напротив, бях със сегашния ми приятел и не беше толкова отдавна за да не го помня. Той е по-голям от мен и доста по-опитен, съобрази се с това, че ми е първият и много се постара, никога няма да го забравя дори след 1000 години сигурно ще помня и най-малката подробност smile.gif

Все пак се намират и свестни партньори, искрено ти завиждам за приятните моменти и ти пожелавам и за напред да имаш само такива!
M1st3r_X
За да няма несполуки гледайте научнообразователните канали късно вечер... ph34r.gif
haidukpikaso
Беше един вълшебен август,миналия век това се случва
Та влязох аз в една пицария на "Граф Игнатиев",казваше се "Септември",той работеше там и така - ние се влюбихме kiss.gif
После в офиса го направихме,че нямаше теренче ph34r.gif
Болката беше болка сладка,а и долу бира и кола наливна,горе цигарки,една покривка даде фира ама ph34r.gif
...И всеки път,минавайки оттам,спирам - и сякаш искам да кажа на всички хора:
*Ей там аз бях щастлива,много щастлива*
mark.gif
Stalik
ЦИТАТ
С какво запомнихте първия си път?

С полицаите, които ни спипаха за проверка. Добре че купона току-що беше свършил, че ако беше в разгара си...
DeadSmurf
ЦИТАТ(ivo23 @ 30.04.2007г. в 18:42ч.) *
Само се надявам аз да не съм бил в тази ситуация,а и не искам да бъда.....то май вече ми е късно за това...

Никога не късно, Иво, май надеждата и вниманието само могат да ти пазят спомените и бъдещето самочувствие... wink.gif
Serendipity
Аааа аз не го помня с лошо, напротив thumbsupsmileyanim.gif

Бяхме на море, и на двамата ни беше за пръв път, даскалката ни надуши замисъла и помоли един 12 годишен хлапак да остане при нас, да го гледаме, че било печало много силно слънцето (останалите отиваха на плаж, аз минах с номера, че ми е дошло, пък той "остава за компания") Тааа ние се видяхме в чудо. Обаче след малко идва онуй ми хлапе и разправя "може ли да ви гледам, докато правите секс?" - е счупих се от смях biggrin.gif Ние обаче го подкупихме с жетони за игрите в центъра и той бързо се отказа ...

Та - почваме се ние - обаче и двамата изобщо не сме много наясно какво и как трябва да се случи angry.gif Не, че не сме гледали образователни канали, ма като ти дойде до главата - друго си е smile.gif
И мен ме изби на смях ... и почнахме да се хилим ... даже по едно време се спряхме, за да си се понасмеем speak.gif
Ма с 300 зора свършихме работата ... боля, ма смехотерапията ме успокои biggrin.gif

Забавното дойде после - с най-добрата ми приятелка. Аз нали веднага искам да й кажа, и я причаквам да се върне от плаж. Виждам я, че влиза в банята и си мисля - ще се къпе - и връхлитам вътре с крясъци "Вече не съм девствена". На нея обаче наистина й дошло на плажа, и тя не се къпеше, а ... имаше близки срещи с тампона biggrin.gif Та за малко и тя да си загуби девствеността оня ми ти ден , от уплах biggrin.gif
Ralna
ЦИТАТ(˙·٠•●IN4ET @ 30.04.2007г. в 21:06ч.) *
Все пак се намират и свестни партньори, искрено ти завиждам за приятните моменти и ти пожелавам и за напред да имаш само такива!

Мерси, да ти се връща. wink.gif Аз така като си лафим с дружки, всяка вика, че първият път ако с по-опитен и обигран мъж, нещата стават много по-лесно, затова и аз си мисля, че съм извадила късмет, всепак тва е веднъж в живота, нали.

А това дето Serendipity каза за тампона наистина режеща ситуация, една приятелка така се дефлорира самичка, и не е много приятен "първи път" ph34r.gif
ivo23
ЦИТАТ(Ralna @ 1.05.2007г. в 10:58ч.) *
Мерси, да ти се връща. wink.gif Аз така като си лафим с дружки, всяка вика, че първият път ако с по-опитен и обигран мъж, нещата стават много по-лесно, затова и аз си мисля, че съм извадила късмет, всепак тва е веднъж в живота, нали.

А това дето Serendipity каза за тампона наистина режеща ситуация, една приятелка така се дефлорира самичка, и не е много приятен "първи път" ph34r.gif

Ама не мога да разбера кое от целят "ритуал" е важно за вас?! Късането на девствената ципа или това че влиза нещо необичайно до този момент там?! speak.gif
Ralna
ЦИТАТ(ivo23 @ 1.05.2007г. в 11:11ч.) *
Ама не мога да разбера кое от целят "ритуал" е важно за вас?! Късането на девствената ципа или това че влиза нещо необичайно до този момент там?! speak.gif

Ами и двете са важни, заразлика от вас, нас мимичетата ни боли, и навсичкото отгоре кървим при този първи път, отделно, за момчетата е нещо обикновено да се "раздава" наляво и надясно, а момичето (поне според мен) когато отдава първият си път на момче му дава ценен дар, и той би трябвало да го оцени както подобава и да се представи както подобава, защото ти само веднъж може да отдадеш девствеността си, и тя е доказателство за момчето, че преди него не е имало друг, и ако той е "истинският", в смисъл мъжът който момичето обича и т.н. той ще се чувства горд, чесно казано немога да го обясня като хората, но в средновековието си е имало причина едно момиче да се пази за съпругът си. И аз щях да се пазя, ама няма изгледи да се омъжвам скоро та така...........Абе общо взето разбирате или не, за повечето момичета този "ритуал" си е голяма работа wink.gif
˙·٠•●IN4ETO•٠·˙
ЦИТАТ(ivo23 @ 1.05.2007г. в 11:11ч.) *

А така , е как кое, ми всичко!
Все пак това е първи път и се помни цял живот!
dindi
Беше хубаво с човек когота наистина обичах...И просто се случи така, както си се натискахме в един момент разбираш, че искаш още и още....
Та с какво ще го запомня? Ще го запомня с това, че тялото ми тогава не ме слушаше и не успях да го контролирам. Така и не изпитах това чувство втори път. А, иначе нямаше болки и кървища...Е, той малко се узори ама нали не беше на мойта глава biggrin.gif
ivo23
ЦИТАТ(dindi @ 1.05.2007г. в 12:20ч.) *
Беше хубаво с човек когота наистина обичах...И просто се случи така, както си се натискахме в един момент разбираш, че искаш още и още....
Та с какво ще го запомня? Ще го запомня с това, че тялото ми тогава не ме слушаше и не успях да го контролирам. Така и не изпитах това чувство втори път. А, иначе нямаше болки и кървища...Е, той малко се узори ама нали не беше на мойта глава biggrin.gif

Помислих си,че пак ще мрънкотиш нещо....

А иначе,за мен са важни истинските изживявания,а не първият път
Trichocephalus
С какво съм запомним първия път ли?Ами с невероятния сърбеж от бубите sad.gif

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.