Аааа аз не го помня с лошо, напротив
Бяхме на море, и на двамата ни беше за пръв път, даскалката ни надуши замисъла и помоли един 12 годишен хлапак да остане при нас, да го гледаме, че било печало много силно слънцето (останалите отиваха на плаж, аз минах с номера, че ми е дошло, пък той "остава за компания") Тааа ние се видяхме в чудо. Обаче след малко идва онуй ми хлапе и разправя "може ли да ви гледам, докато правите секс?" - е счупих се от смях

Ние обаче го подкупихме с жетони за игрите в центъра и той бързо се отказа ...
Та - почваме се ние - обаче и двамата изобщо не сме много наясно какво и как трябва да се случи

Не, че не сме гледали образователни канали, ма като ти дойде до главата - друго си е
И мен ме изби на смях ... и почнахме да се хилим ... даже по едно време се спряхме, за да си се понасмеем
Ма с 300 зора свършихме работата ... боля, ма смехотерапията ме успокои

Забавното дойде после - с най-добрата ми приятелка. Аз нали веднага искам да й кажа, и я причаквам да се върне от плаж. Виждам я, че влиза в банята и си мисля - ще се къпе - и връхлитам вътре с крясъци "Вече не съм девствена". На нея обаче наистина й дошло на плажа, и тя не се къпеше, а ... имаше близки срещи с тампона

Та за малко и тя да си загуби девствеността оня ми ти ден , от уплах