ЦИТАТ(kai_99 @ 17.03.2008г. в 21:06ч.)

Привет!Винаги съм мислил каква е разлика между тези хора.С еднакъв корен са,но какви са техните разлики и по-важното,от къде са дошли....Надявам се и вие да помислите на тази тема и да кажете своето мниние....Благодаря ви предварително!
Разлика ли!? Разлика няма, еднакво добре крадат и едните и другите. Както казваш от един корен са , значи циганията си им е вродена. Те са като термитите или скакалците , тръгнат ли на някъде спирене няма, а откъдето минат след тях трева не расте. Един мой съсед в Б-ия още казваше за
тях , че са вредно племе също като маймуните, само пакости могат да вършат. И това си е самата истина. От къде са дошли? Да не бяха идвали триста пъти по-добре щеше да е или пък да си се върнат там. Тук там между тях се намирт и свестни хора , ала болшинството са изроди и боклци. След отваря
нето на границите плъзнаха навсякъде из Европа и като ги хванат да крадат, а те само това правят, казват че са българи.Хората в Швеция са пропищяли от тях. Крадат кабели ,обират вили , нападат попийнали граждани . Ужас! Дори полицията е безсилна, защото полицаите тука са културни хора, а затворите тук са като санториуми, вътре си играят билярд ,гледат си сателитни ТВ програми. С две думи Тежко и на Европата. А мен като ме питат
от къде съм вече ме е срам да кажа чесъм българин. Благодаря за темата.