ЦИТАТ(lpa @ 14.12.2007г. в 11:05ч.)

Не искам да ви развалям дискусията за отчаяните съпруги, но но така и не ми допадна (не че съм гледал повече от 2 серии).
Гледай повече, може да размислиш. А иначе, нищо чудно, той е насочен главно към женската публика Adults 19-49

Готова съм да се обзаложа, че "Samantha who?" няма да ти хареса, макар Кристина Апългейт и сериала да са номинирани за Златен Глобус в категориите си.

Като цяло сериалите, ако не са комедийни, трудно могат да ми задържат вниманието. То не са интриги, сватби, продължения и най-ужасното очакване на новия епизод или сезон. Вече дори не си спомням какво стана в Lost. Освен естествено, ако изчакаш и след това изгледаш сезоните на един дъх

.
И аз така

Подхванала съм "на един дъх" сериалите които са продукция на abc. Те са номер едно по рейтинг.

Предпочитам сериалите, в който всяка една серия е независима от другата с много редки изключения "to be continued". И тъй като повечето от тях са анимация, трудно бих могъл да изразя нескритото си възхищение от добрата игра на актьорите във "Family guy", Futurama, American dad, South park и т.н.
В момента се сещам за
Neil Patrick Harris, който играе ролята на Барни в "How I met your mother" и сякаш е роден за ролята

. Мисля дори, че взе или поне бе номиниран за Еми. Също така ми правят впечатление дебилите от "IT crowd" - страшен английски комедиен сериал. Главните герои са двама ИТ администратори, а шефката им и бъкел не вдява от компютри. Тримата влизат перфектно в ролите, а смехът е гарантиран...стига да си падате по английски (ИТ) хумор

.
Не съм гледала нито един от изброените. Дори Lost и OTH не съм гледала още, а и не смятам за сега. Като приключа с abc, може да се насоча към cbs - "How I met your mother".

цитат, IT шефката на среща на борда на директорите: "Seriously, if you type google into google you can break the internet".
Опитах

"Проверката е висша форма на доверие."