Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Desperate Housewives - дискусии и линкове
kaldata.com - Форуми > Изкуство > Кино и Телевизия

Страници: 1, 2
yvsot
Проклети да са хората от HBO. biggrin.gif До преди година не гледах сериали, но от тях научих значението на думата "маратон" и сега... се забавлявам като никога. biggrin.gif В момента съм очарована от две "отчаяни съпруги": Felicity Huffman & Marcia Cross biggrin.gif Почти приключих трети сезон и скоро ще започна новия. Сценария е пълна лудост, а някои от репликите са направо убийствени.
AciDBurn
ЦИТАТ(yvsot @ 12.12.2007г. в 17:21ч.) *
Проклети да са хората от HBO. biggrin.gif До преди година не гледах сериали, но от тях научих значението на думата "маратон" и сега... се забавлявам като никога. biggrin.gif В момента съм очарована от две "отчаяни съпруги": Felicity Huffman & Marcia Cross biggrin.gif Почти приключих трети сезон и скоро ще започна новия. Сценария е пълна лудост, а някои от репликите са направо убийствени.

Оооо...Марша Крос е много добра актриса, макар да няма много роли, особено в киното и забележително красива жена biggrin.gif
yvsot
ЦИТАТ(AciDBurn @ 12.12.2007г. в 20:40ч.) *
Оооо...Марша Крос е много добра актриса, макар да няма много роли, особено в киното и забележително красива жена biggrin.gif
Благодаря ти за коментара. Моите впечатления за играта и са единствено от ролята и на Бри smile.gif дори не съм я гледала в "Мелроуз Плейс", но е вярно, за нейните 40+ тя е "drop dead gorgeous". В едно интервю на червения килим от ET! Online и правят комплимент, че изглежда като филмова звезда. Тя благодари и отговаря шеговито "Жалко, че нямам филми които да покажа." Относно Флика, още не съм я гледала в "Трансамерика" (2005), но е номинирана за Оскар и това говори само по себе си. Освен това, по обясними причини, образите на тези две жени са най-добре изградени от Марк Чери. Като рових из YouTube много ми хареса близостта на Ева и Марша извън екрана и факта, че Марша изобщо не прилича на образа си, като изключим бременността wink.gif

Доста излизам от темата, но аз обичам да се ровя зад кулисите. Ето още малко инфо, за любопитните като мен:

Vanity Fair: Photoshooting & Party

Role model: Part 1 & Part 2

Fashion and couture: Part 1 & Part 2

Making DH: Part 1 & Part 2 & Part 3
AciDBurn
Аз не следя редовно сериала, но именно Марша Крос беше тази, заради която започнах да го гледам. Образът на Бри според мен е най-интересния и добре подплатен в целия сериал. Макар и Линет (Фелисити Хъфман), също да изпълнява една доста позната на много жени роля, на мен лично Бри ми е любимка и не мога да си представя друга жена, освен Марша Крос да се въплати в образа на тази "отчаяна съпруга". Имаше един момент (не знам в коя серия и кой точно сезон, но ще да е от последните), където дъщеря й я напуска (след като беше изоставила и синът си на пътя). Като една вманиачена перфекционистка, бях изненадана да видя Бри да прецени, че грешката е в нея. Стегна си багажа и сама отиде в лудницата, което говори много за личността на образа й.
Много красива и истинска жена и в същото време забележителна актриса. Бих се радвала да я видя в някой пълнометражен филм.
yvsot
ОФФ: Хе-хе, както казах "проклети да са хората от HBO" biggrin.gif Аз съм нетърпелива по природа и не мога да следя сериали като този по телевизията. Искам да знам всичко и то веднага. Епизода за който говориш (виж подписа ми wink.gif) е в края на втори сезон. В третия, за да се избегне снимането на наедрелия и корем (с близначките Eden и Savannah), ролята на най-голяма откачалка поема за малко Кайл Маклоклан (рекламното лице на Дейвид Линч wink.gif). Те двамата имат една политическа сценка дето направо ме разтресе biggrin.gif Качила съм я тук. Как да не си спомни човек за аферата на Клинтън. speak.gif Аз утре подхващам 9-те (до момента) серии от четвъртия сезон.

Behind the scenes: Promo Preview & Mary Alice Voice-Over & Macys Shopping Trip
lpa
Не искам да ви развалям дискусията за отчаяните съпруги, но но така и не ми допадна (не че съм гледал повече от 2 серии). Като цяло сериалите, ако не са комедийни, трудно могат да ми задържат вниманието. То не са интриги, сватби, продължения и най-ужасното очакване на новия епизод или сезон. Вече дори не си спомням какво стана в Lost. Освен естествено, ако изчакаш и след това изгледаш сезоните на един дъх wink.gif.
Предпочитам сериалите, в който всяка една серия е независима от другата с много редки изключения "to be continued". И тъй като повечето от тях са анимация, трудно бих могъл да изразя нескритото си възхищение от добрата игра на актьорите във "Family guy", Futurama, American dad, South park и т.н.
В момента се сещам за Neil Patrick Harris, който играе ролята на Барни в "How I met your mother" и сякаш е роден за ролята smile.gif. Мисля дори, че взе или поне бе номиниран за Еми. Също така ми правят впечатление дебилите от "IT crowd" - страшен английски комедиен сериал. Главните герои са двама ИТ администратори, а шефката им и бъкел не вдява от компютри. Тримата влизат перфектно в ролите, а смехът е гарантиран...стига да си падате по английски (ИТ) хумор smile.gif.
цитат, IT шефката на среща на борда на директорите: "Seriously, if you type google into google you can break the internet".
yvsot
ЦИТАТ(lpa @ 14.12.2007г. в 11:05ч.) *
Не искам да ви развалям дискусията за отчаяните съпруги, но но така и не ми допадна (не че съм гледал повече от 2 серии).
Гледай повече, може да размислиш. А иначе, нищо чудно, той е насочен главно към женската публика Adults 19-49 wink.gif Готова съм да се обзаложа, че "Samantha who?" няма да ти хареса, макар Кристина Апългейт и сериала да са номинирани за Златен Глобус в категориите си.

Като цяло сериалите, ако не са комедийни, трудно могат да ми задържат вниманието. То не са интриги, сватби, продължения и най-ужасното очакване на новия епизод или сезон. Вече дори не си спомням какво стана в Lost. Освен естествено, ако изчакаш и след това изгледаш сезоните на един дъх wink.gif.
И аз така smile.gif Подхванала съм "на един дъх" сериалите които са продукция на abc. Те са номер едно по рейтинг.

Предпочитам сериалите, в който всяка една серия е независима от другата с много редки изключения "to be continued". И тъй като повечето от тях са анимация, трудно бих могъл да изразя нескритото си възхищение от добрата игра на актьорите във "Family guy", Futurama, American dad, South park и т.н.
В момента се сещам за Neil Patrick Harris, който играе ролята на Барни в "How I met your mother" и сякаш е роден за ролята smile.gif. Мисля дори, че взе или поне бе номиниран за Еми. Също така ми правят впечатление дебилите от "IT crowd" - страшен английски комедиен сериал. Главните герои са двама ИТ администратори, а шефката им и бъкел не вдява от компютри. Тримата влизат перфектно в ролите, а смехът е гарантиран...стига да си падате по английски (ИТ) хумор smile.gif.
Не съм гледала нито един от изброените. Дори Lost и OTH не съм гледала още, а и не смятам за сега. Като приключа с abc, може да се насоча към cbs - "How I met your mother".

цитат, IT шефката на среща на борда на директорите: "Seriously, if you type google into google you can break the internet".
Опитах biggrin.gif "Проверката е висша форма на доверие."
Trichocephalus
ЦИТАТ(yvsot @ 14.12.2007г. в 11:40ч.) *
Гледай повече, може да размислиш. А иначе, нищо чудно, той е насочен главно към женската публика Adults 19-49 wink.gif Готова съм да се обзаложа, че "Samantha who?" няма да ти хареса, макар Кристина Апългейт и сериала да са номинирани за Златен Глобус в категориите си.

.....

Аз тогава защо го гледам? На всичкото отгоре и си ми харесва? ohmy.gif
yvsot
ЦИТАТ(Trichocephalus @ 14.12.2007г. в 11:58ч.) *
Аз тогава защо го гледам? На всичкото отгоре и си ми харесва? ohmy.gif
От любопитство към женската психология biggrin.gif То покрай тебе само жени... трябва да се научиш да ги разбираш, няма как biggrin.gif
Trichocephalus
ЦИТАТ(yvsot @ 14.12.2007г. в 12:01ч.) *
От любопитство към женската психология biggrin.gif То покрай тебе само жени... трябва да се научиш да ги разбираш, няма как biggrin.gif

Да бе да baby.gif
Помниш ли какво се случи със мъжа на Брий ван де Камп....Беше лекар, горкият sobbing.gif
lpa
Абе, то и Отчаяните съпруги може би ще ми хареса стига да изгледам една цяла серия или ако го почна отначало. Просто не е мой тип eek.gif, както споменах избягвам сериали, в които трябва са следиш всяка една серия, за да не изпуснеш историята. Сега чакам 4ти сезон на Lost от няколко месеца и постепенно губя интерес.
Виж "Сексът и градът" беше доста забавен и сега очаквам игралният филм.
yvsot, започвай "How I met your mother", има излязли два сезона, а третият върви в момента. Ако не ме лъже паметта, по нова върви първи сезон, но е озвучен sad.gif, което отчасти го прави доста по-непривлекателен.
За "Samantha who", само съм чел, но ще го преслушам скоро smile.gif
AciDBurn
Преди година-две изобщо не гледах сериали, но сега се зарибих (за което от чсти съжалявам, защото са голяма краста. Не знам защо имах някакви предрасъдъци спрямо телевизионните продукции и си мислех, че такова нещо като хубав сериал няма, но се оказа, че и телевизията има какво да предложи. "Сексът и градът" също е добро попадение и много добре се приемса от женската аудитория wink.gif Най-малкото, че всяка жена знае що е това женско събиране на което основната тема е секса biggrin.gif .

Между другото, Трихо - след като изгледах няколко серии на Д-р Хаус вече ти сложих диагноза idea.gif - доктор baby.gif

LeoWyatt

В "Отчаяни съпруги" ще видите пет жени: някои от тях съпруги, други не съвсем; някои от тях са изрядни домакини, а до ястията на други – по-добре не припарвайте; някои от тях са изкусни флиртаджийки, други не могат да поканят на вечеря и съседа си. Всички те имат обаче нещо общо: живеят в един и същ квартал и въпреки, че личните им истории се различават, и петте се нареждат под общия знаменател на "отчаяни съпруги".
pacho_r
Един от най-добрите сериали,които съм гледал някога...
Исма да ви попитам на в 4ти сезон само 10 серии ли има?
LeoWyatt
ами 10 сега на 15 април ще излиза 11 серия... инак засега са 10 wink.gif
AciDBurn
Това е тема само за Юлия biggrin.gif

Хубаво е сериалчето заглеждам се понякога и то предимно заради Марша Крос (Бри). Страшен персонаж!
yvsot
ЦИТАТ(AciDBurn @ 23.03.2008г. в 19:03ч.) *
Това е тема само за Юлия biggrin.gif
lol6.gif

За pacho_r: Следващата серия ще бъде излъчена по abc на 13-ти април т.е. на сладващия ден ще я има по торентите, Сезона ще бъде продължен с 5 едночасови серии + един двучасов финал т.е. общо 17 епизода вместо стандартните 23-24 /заради стачката/ wink.gif
LeoWyatt
Има ли други фенове на това невероятно сериалче?
yvsot
ЦИТАТ(AciDBurn @ 23.03.2008г. в 19:03ч.) *
Хубаво е сериалчето заглеждам се понякога и то предимно заради Марша Крос (Бри). Страшен персонаж!
Мацката днес празнува ден-ден. Който гледа 3-ти сезон по бТВ да наблюдава бюста и. wink.gif

ЦИТАТ(LeoWyatt @ 23.03.2008г. в 20:57ч.) *
Има ли други фенове на това невероятно сериалче?
Явно няма, ама я да те питам аз нещо. Като си фен я ми кажи какво става с кучетата на Wisteria Lane? На Скаво и на Майк? Честно, няма да се изненадам и това на гей двойката да се изпари. biggrin.gif Марк Чери нещо много често губи домашните си любимци. laugh.gif
AciDBurn
Юле, ама и ти си една взискателна biggrin.gif

В тоя ред на мисли - я ми кажи какво стана с чорапите на Паркър от сезон 3 8-ми епизод? biggrin.gif
LeoWyatt
и аз се чудя постоянно кво става с онова куче от смолвил, от 5 сезон се мярка само в плевнята за по 1мин.,а иначе май не го пускат в къщата...ама тва е
yvsot
ЦИТАТ(AciDBurn @ 3.04.2008г. в 14:00ч.) *
Юле, ама и ти си една взискателна biggrin.gif

В тоя ред на мисли - я ми кажи какво стана с чорапите на Паркър от сезон 3 8-ми епизод? biggrin.gif
biggrin.gif Не Би, грижа ме е. Направо се притИснявам за тези животинчета. Ти знаеш как е, гледаш такова, но силно се съмнявам Марк Чери да има.

03.08 - това беше преди цял сезон и нещо. Нямам никакъв спомен за тези чорапи, но ми е познато. В къщи те непрекъснато изчезват, всъщност все единия от чифта. Къде се губят е една от многото мистериите на живота. biggrin.gif
stambeto23
за сериал е доста интересен,има елементи на трилър,а и е забавен,накой от изводите на края на всяка серия,ми допадат,освен него и комедийните сериали,любим ми е Смолвил:Супермен в началото,много симпатично сериалче
п.п.
а кучето от Смолвил все още си е в плевнята и помага на Кларк,сестра му и Лана,чакам 16 епизод от 7 сезон
LeoWyatt
P.S. Аз даже кучето на Скаво го бях забравил. Мерси , че ме светнахте.. :Д

Маалко остава и излиза новия Е П И З О Д -ще да е то епизод..такъв какъвто трябва

And бай д уей : коя е сестра му на Кларкито (Си КЕй)
natikot
Уфффф,докъто излезе този епизод забравих предните,трябва да направя едно яко гледане,иначе сериала ми е любим,луда съм по него. super.gif biggrin.gif
LeoWyatt
Малко - малко остава smile.gif

Едит: Леле, епизода беше доста як... Катрин убийца, уау Доста далеч е стигнала с нетърпение чакам нови епизодчета... smile.gif
elizabet
добре,че прочетох тази тема biggrin.gif от кога го дебна тоя сериал нямам търпение да го изгледам а кога ще излизат другите серии? rolleyes.gif
AciDBurn
Аз вече съвсем му изгубих нишката, защото го гледам от време на време, когато го хвана по телевизията.
Я кажете до кой сезон са го докарали?
elizabet
По Бтв в момента върви трети сезон,по фокс лайф е втори сезон а аз искам 12-та серия Виднага!! biggrin.gif lol6.gif
LeoWyatt
12 серия е в zamunda.net а по фокс лайф също върви трети вече smile.gif
yvsot
ЦИТАТ
...а аз искам 12-та серия Виднага!! biggrin.gif
elizabet, язък за ентусиазма ти. Мнооооого глупав епизод се оказа, снощи го гледах. Орсън сумнанбула, разхожда се гол и си признава по абсурден начин за прегазването. Появата на Рик т.е. завръщането му в живота на Линет беше добра идея реализирана ужасно зле. А опита на Том да римува името му с "Brick" (тухла) беше от банален до самоубийствено скучен. Единственото готино беше пак Бри, дето трови Катрин. Чак почва да ми омръзва другите да нямат свестни закачки.
LeoWyatt
Чудя се дали Том подпали Rick's ?
elizabet
ЦИТАТ(LeoWyatt @ 23.04.2008г. в 15:17ч.) *
Чудя се дали Том подпали Rick's ?

И аз се чудех същотото а дали Катрин е убила мъжа си? rolleyes.gif
LeoWyatt
Ами да за това че го е убила съм почти сигурен да не кажа напълно!
yvsot
ЦИТАТ(LeoWyatt @ 25.04.2008г. в 12:44ч.) *
Ами да за това че го е убила съм почти сигурен да не кажа напълно!
Жив и здрав е човечеца, шава. Бри изрита Орсън Ревльов, а Катрин я изнуди за кетъринга. Тез двечките са опасни поотделно, а заедно... Чудя се дали Дана Дилейни ще остане и за следващия сезон.

Относно пожара -> близнаците

Все ми се ще Андрю да има по-активна роля. Неговите сцени, с майка му естествено, са най-добрите в сериала! Малко е късно вече, но могат да го уличат по някакъв начин за мама Сулис... или да измислят нещо друго.
LeoWyatt
Хм, новия епизод беше як, май Дилън е осиновена, а пък тая дето заплашва - Кейла, тая малката ще я хвана и ще я удуша, малко отворено лапе :@
yvsot
ЦИТАТ(LeoWyatt @ 18.05.2008г. в 09:37ч.) *
Хм, новия епизод беше як, май Дилън е осиновена, а пък тая дето заплашва - Кейла, тая малката ще я хвана и ще я удуша, малко отворено лапе :@
Дам, липсата на онез 11 шева беше силен жокер, че Дилън е осиновена. Въпреки, че не очаквах да погребе детето си в гората - малко шокиращо беше. Историята около Кейла и мен ме нервираше, дано не я видим скро - докато е при баба и дядо. А сега когато всички знаят за Бенджамин, очаквам Даниел да се върне и да стане дразнител номер едно.

Финалът беше супер и изненадващ. Кой би предположил, че ще ги покажат "5 години по-късно". Едно поне е сигурно, Дана Дилейни /Катрин Мейфер/ остава. smile.gif А последния кадър, за ролята на Майк Делфино, трябва да го разнищя...
natikot
Уффф,финала мен направо ме шокира,всичко друго съм очаквала,ама не и Габриел с 2 деца и в този вид.За Майк...хмм незнам,може да не са сменили героя,може да е друг...На мен ми се струва,че с това "5 години по-късно" сценаристите са си оставили вратичка да не продължат сериала.
yvsot
ЦИТАТ(natikot @ 22.05.2008г. в 17:54ч.) *
Уффф,финала мен направо ме шокира,всичко друго съм очаквала,ама не и Габриел с 2 деца и в този вид.За Майк...хмм незнам,може да не са сменили героя,може да е друг...На мен ми се струва,че с това "5 години по-късно" сценаристите са си оставили вратичка да не продължат сериала.
Ох, попиках да се хиля на коментарите в IMDB форума. Като започна от темата "Кейла ще се върне да убие Линет" biggrin.gif Има няколко човека които се опитват, доста сполучливо, да пишат сценарии за 5тия сезон. Не знам дали разбираш английски, но ето едно от тях което ми хареса:
ЦИТАТ(dxthelovebelowx3)
Ok i'm giving this a shot!!! How bout if the 1st half of the Season 5 premier is still in the present...and ENDS 5 yrs later. It could start like this. Not too long after the events of the Season 4 finale, maybe like a day or two:

Julie is getting ready to go to that college or that internship or whatever and they ask her to write an essay like "what is your five year plan? or where do u see urself in five years, like career-wise?" and it can open with a scene showing her struggling over it...

Mary Alice: Where Will I Be Five Years From Today? For that matter, Where will I be tomorrow? Will I be comfortable? (show Gabby lounging, reading Vogue) Will my family be safe? (Lynette watching her kids play/Bree talking with Danielle and Andrew)Can I go about my life knowing everything is ok (Julie checking her info and packing her bags), or will I always have to stick close by? You know, to keep a close watchful eye over my friends and loved ones? (symbolizing Mary Alice...as she says this, imagine a shot of a gorgeous sky over Fairview)

AAAND because I feel Mary Alice (may fav DH character) has seriously lacked screen time the past couple seasons, AND because I have complete creative control mwah ha HA... I think i'll stick a Mary Alice flashback rite here!!! [[smile]] ...like show her five yrs before her suicide, thinking similar thoughts about the future, cut to her killing Dierdra, then committing suicide, THEN show a shot of her looking down onto Wisteria Lane!!!

Mary Alice: Yes. In the blink of an eye. Things can change (flashback to Rex dying, Bree leaving Andrew and driving off, Lynette finding out she has cancer, the tornedo). Some of the most dreadful situations end up having the most positive outcomes (Lynette beating cancer/ Bree and Katherine becoming friends/Bree and Orson reconcile). We learn from all the things that happen to us. Are some of these things a sign of things to come? (Carlos blind/ Maynard being born) Some of them! Others, you have to deal with now (Kayla being taken away/Katherine shooting Wayne/Edie driving away in a car with Travers with and a moving truck full of stuff following). Why? Because its all meant to build you up, make you strong, and ready for whats ahead!

And for the closing narration at the end...now 5 yrs later...

Mary Alice: Where will I Be five years from today? Will I Be happy? (show Gabby doing ANYTHING BUT lounging! Going crazy and looking tired) Will I be successful? (show Bree being interviewed by Regis & Kelly) Will I be surrounded by people who love and care about me? (Lynette walking with Tom and her kids)- Will they be there when I need them (Katherine hugging Dylan as she looks nervous about college). Can I trust them with my deepest, darkest secrets?...

...and as a cliffhanger until 5.02 Show a scene of something happening that will end up being the basis of the season 5 mystery...like cut to a mysterious new neighbor pulling up...or show a scene of someone getting ready to commit a crime

...and most importantly, will they be by my side when someone or someTHING comes into my life...threatening to cause me HARM?
FABRICIA
Някой може ли да ми каже откъде мога да си изтегля първи, втори и трети сезон на Отчаяни съпруги?!? Много много благодаря предварително!!!
yvsot
ЦИТАТ(FABRICIA @ 5.06.2008г. в 12:48ч.) *
Някой може ли да ми каже откъде мога да си изтегля първи, втори и трети сезон на Отчаяни съпруги?!? Много много благодаря предварително!!!
Понеже никой не се включва изглежда ще се наложи аз да ти ги качвам на някой тракер. Ще се постарая утре да ти ги пусна в demonoid. Очаквай скоро линковете. wink.gif
FABRICIA

ейййй
благодаря ти много!
наистина!
но за твое облекчение - май няма да се наложи, намерих ги в замундата...просто не бях погледнала там, а в арената и датата ги нямаше...мн мн благодаря още веднъж!
yvsot
ЦИТАТ(FABRICIA @ 10.06.2008г. в 17:00ч.) *
ейййй
благодаря ти много!
наистина!
но за твое облекчение - май няма да се наложи, намерих ги в замундата...просто не бях погледнала там, а в арената и датата ги нямаше...мн мн благодаря още веднъж!
Да бе, верно, и аз не съм гледала там doh.gif

Сезон 1
Сезон 2
LeoWyatt
Не, не, не. Тук пускам едни спойлери, които намерих, но направо ми развалиха настроението. Толкова гадни неща ще се случат, ВНИМАНИЕ! НЕ ЧЕТЕТЕ АКО НЕ ИСКАТЕ ДА ЗНАЕТЕ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ.

КОД
Сюзън е с нов мъж (Глен Харолд). Не се знае защо продуцентите изкарват Майк, прочетох, че неговите мениджъри очакват ново предложение (разбирай договор за повече пари) от продуцентите до края на юни месец.

Останалото сте го видели в 5-минутния край "5 години по-късно":
- Иди я няма (но ще се появи по-късно доста променена)
- понаддалата няколко кила Габриел има 2 пълнички осиновени дъщери (Хуанита и Силия, изиграни от Kaila Say и Danielle Baltodano) и продължава да се грижи за Карлос, който още е сляп
- Катрин е вече част от групата (играеха карти заедно). Не се знае дали Адам ще продължи участието си
- Бри е отново заедно с Орсън (чудя се дали е бил в затвора и тя му е простила?!) и се е превърнала във втора Марта Стюард, Андрю работи за нея
- Линет и Том имат проблеми с порастналите си деца
- Детето на Сюзън (и Иън, а не Майк, както се носят слухове) ще бъде наричано M.J. а не с ужасното остаряло немско име Мейнард
- Следващият сезон ще има 24 епизода и ще започне да се излъчва през септември.

Това, което не е ясно е:
- дали ще има нов кастинг за децата на Скаво или изобщо няма да ги има.
- със сигурност се знае, че Дилан, Джули и дъщерята на Бри (Даниел) няма да продължат да играят. Дилан излиза от сериала, защото има нов договор в друг сериал.

Превод: LeoWyatt
yvsot
ЦИТАТ(LeoWyatt @ 11.06.2008г. в 14:39ч.) *
Не, не, не. Тук пускам едни спойлери, които намерих, но направо ми развалиха настроението. Толкова гадни неща ще се случат...
Струва ми се малко рано за пускането тези слухове, като започнат снимките по новия сезон може и да им се вържа, но за сега ще стискам палци да не е вярно. Даниел /дъщерята на Бри/ няма да ми липсва, но младите бъдещи отчаяни съпруги Джули и Дилан си ги искам. mad.gif То без младото поколение за къде сме, а и изглежда абсурдно да оставят само Андрю и момчетата на Скаво. Да не говорим, че имаше догадки, че едно от децата на Линет ще бъде "убито"... само го отлагат за да се съвземе от рака и торнадото дето я връхлетяха наскоро. Ядосват ме за Майк, един мачо мен да има tongue.gif Също така за Иди "the man-eating divorcee", като леля на Бенджамин и като единставената необвързана - не само трябва да я има, но и да и засилят ролята.

ПП: "Следващият сезон ще има 24 епизода" - това пък никой не може да го предвиди. Аз като заклета оптимистка викам да ни компенсират за липсващите епизоди този сезон biggrin.gif
Trichocephalus
Интересно какви ли проблеми ще имат Линет и Том.... rolleyes.gif
Но наистина-рано е още да се каже.Едва ли сценаристите ще оставят да изтече информация току-така.
natikot
Съдейки по "5 години по-късно" Линет и Том ще си бият главите с палавите деца и полицията.
Съвсем искренно,ако се окаже,че детето на Сюзън е от Иън(тъй ли се казваше),а не от Майк и хлопвам вратата на сериала,ще стане прекалено вече,но не ми се вярва такъв развой на нещата.По скоро ще направят Майк тотално пристастен към наркотиците или умрял от свръх доза,за да го изкарат от филма,което ще е жалко,щото е голям сладур.
girlba
Аз гледам сериала,когато го хвана!Иначе чух,че сериала ще продължи до 2011 и край sad.gif
yvsot
ЦИТАТ(girlba @ 16.06.2008г. в 16:13ч.) *
Аз гледам сериала,когато го хвана!Иначе чух,че сериала ще продължи до 2011 и край sad.gif
Иха, още от сега с тъжните физиономии... загубените фенове в такъв случай трябва вече да плачат и да си скубят косите, техния е плануван до 2010та. biggrin.gif До тогава има много време, а и всичко хубаво неизбежно има край - няма как. Ей на, "Приятели" заковаха идеално на 10ти сезон, а "Сексът и градът" още на шести. smile.gif Тъй де, вечно млади няма... дори сред актьорите. wink.gif
Trichocephalus
Стига де smile.gif
Още 3 години ще си го гледаме.няма нужда да се превръща в "Дързост и красота".И така си е добре.Аз си го гледам редовно и няма да плача ...много.... като свърши sad.gif

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.