Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Брак с чужденец/чужденка?
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

pisana
Какво мислите за смесените бракове? Ако има някой, който да е омъжен/оженен за чужденец/чужденка моля да сподели, да каже с какво точно го е впечатлил/а и каква е разликата с българите.

buxti4ka
Зависи от чужденеца.Аз нямам нищо против смесените бракове smile.gifНапример братовчетка ми е женена за арабин.Противно на очакванията на всички човека си е много на мястото и няма проблеми.
Leslie_
Че какво лошо има да се омъжиш за чужденец... аз лично не бих отказала някой секси испанец wow.gif hush.gif lol6.gif
AciDBurn
Брак като брак. Навсякъде по света има смесени бракове.
Имам познати, които имат сключен брак с чужденци и мога да си кажа, че си е съвсем нормален брак. Лично аз, няма да откажа на някой красив норвежец, за да се юрна да търся по родните планини laugh.gif laugh.gif laugh.gif
haidukpikaso
ЦИТАТ(Leslie_ @ 30.04.2008г. в 11:38ч.) *
Че какво лошо има да се омъжиш за чужденец... аз лично не бих отказала някой секси испанец wow.gif hush.gif lol6.gif

Аз пък искам от Пуерто Рико-хем на топличко ще си живея
vacation1.gif
Leslie_
haidukpikaso, да ти кажа младежите от Испания си ги бива, особено онези от Барселона ...ммм, нещо се размечтах lol6.gif ...пък и там е топличко wink.gif
haidukpikaso
ЦИТАТ(Leslie_ @ 30.04.2008г. в 17:03ч.) *
haidukpikaso, да ти кажа младежите от Испания си ги бива, особено онези от Барселона ...ммм, нещо се размечтах lol6.gif ...пък и там е топличко wink.gif

Добре,давай там да си уредим живота
Само да е топлинка
tongue.gif
hatha_yoga
ЦИТАТ(Leslie_ @ 30.04.2008г. в 10:38ч.) *

Аз пък не бих отказала някой мексиканец или боливиец,а и индианец може!!!! inlove1.gif love.gif indian.gif cupid.gif kiss.gif mark.gif
WhiteHart
Аз пък искам да се оженя за японка. Слабост са ми... ph34r.gif
Едни такива мънички,спретнати...Мммммм... biggrin.gif
sosorry
Е мен не ме е грабнала испанската вълна. Аз съм по италианците, пък и им се носи славата за красиви мъже biggrin.gif
dareto
Ако случиш няма значение дали е с българин или с чужденец!
Каквото ти е писано това ще стане....
И без това ще си говорите, че се обичате и едни и същи неща...!?!
vikesko
[quote name='sosorry' date='5.06.2008г. в 12:57ч.' post='945818']
Е мен не ме е грабнала испанската вълна. Аз съм по италианците, пък и им се носи славата за красиви мъже -да и аз те подкрепям.определено са много привлекателни и секси.аз също ги харесвам.е нормално нали сме с почти еднакви интереси нормално е.http://www.kaldata.com/forums/style_emoticons/default/laugh.gif
http://www.kaldata.com/forums/style_emotic...fault/laugh.gif
Marinela_
Темата не беше ли - споделете опита си,а не кажете с кого искате да се вземете cool.gif
Аз не съм била с чужденец,не знам дали и искам да бъда,но една от най-близките ми приятелки е женена за американец,много е щастлива с него ,но за сметка на това си идва в България веднъж годишно и адски много и липсват роднините и приятелите.
vikesko
ЦИТАТ(Marinela_ @ 15.06.2008г. в 13:07ч.) *
Темата не беше ли - споделете опита си,а не кажете с кого искате да се вземете cool.gif
Аз не съм била с чужденец,не знам дали и искам да бъда,но една от най-близките ми приятелки е женена за американец,много е щастлива с него ,но за сметка на това си идва в България веднъж годишно и адски много и липсват роднините и приятелите.

аз пък съм била с чужденец и наистина няма значение стига да се разбират хората всичко е позволено аз лично нямам нищо против смесените бракове било то и връзки.всеки сам си преценя.
lidera
ооооо да с 4-те крайника за.... някоя страстна и огнена бразилка с шоколадов тен...
Лошо няма....
Личен опит ли? ми честно казано до сега не съм срещнал чужденка, която да ме прибвече.... май българките са си най - красиви.....
alexandra.popova
да си призная няма да откажа на някое немско гадже tongue.gif
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(pisana @ 2.04.2008г. в 14:47ч.) *
Какво мислите за смесените бракове? Ако има някой, който да е омъжен/оженен за чужденец/чужденка моля да сподели, да каже с какво точно го е впечатлил/а и каква е разликата с българите.

Какво да кажа, освен че братовчедка ми е омъжена за французин!
Разликата ли каква е, стандарта на живот е друг, и хората няма начин да не са други-различни!

Ако питаш дали бих взела чужденец, надали! Освен може би само в един единствен случай!НО пак се съмнявам...просто не бих била с човек чиято култура не разбирам, въпреки че и в България не разбирам културата на днешното поколение или по-точно на чалга културата!Ами не я разбирам какво да направя!
ani_ka
Майка ми и бащами са от различни нациии. Освен всичко останало се караха и за вашите и нашите. Но мисля, че всичко е индивидуално и човек трябва да се научи да уважава манталитете на другата нация, и да не се опитва да променя партньора си.
sed_ally
Какво значение има нацията?! Това са предразсъдъци за мен! Щом децата на хора от смесени бракове се раждат нормални - природата си знае работата!
fireson
ЦИТАТ(sed_ally @ 1.08.2008г. в 23:03ч.) *
Какво значение има нацията?! Това са предразсъдъци за мен! Щом децата на хора от смесени бракове се раждат нормални - природата си знае работата!

Права си , но просто мирогледите на тези хора са различни , световете също до известна степен . Колкото и да им е хубаво рано или късно мненията и вижданията им се сблъскват , което води до конфликти !!! speak.gif
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(fireson @ 2.08.2008г. в 12:21ч.) *
Права си , но просто мирогледите на тези хора са различни , световете също до известна степен . Колкото и да им е хубаво рано или късно мненията и вижданията им се сблъскват , което води до конфликти !!! speak.gif

Надали има хора с точно еднакъв мироглед или светоглед за живота. Всеки човек разбира живота по своя си начин и го живее по своя си начин!Друг е въпроса когато два различни свята решат -да станат семейство, тогава всичко се променя...и тези двама се налага да се променят и нагаждат един спрямо друг, а не просто да съжителстват като семейство!
Неизвестна
Приятелят ми е чужденец и сме си много добре wink.gif
beli99
Сигурно ви е много добре!Интересно ми е откога сте заедно?И дали ще си на същото мнение когато се родят 2 деца?Дълбоко се съмнявам!
еmilia_n
Наскоро се запознах с един шотландец. Макар интереса да е взаимен, аз не мога да имам връзка с него, тъй като е гост на хотела. Иначе могат да ме уволнят. Била съм сведетел на подобна ситуация, но в друг хотел. Това правило важи за всички хотели, в това число и този в който работя.
Извън хотела никой не може да ти забрани с кого да излизаш.
sed_ally
ЦИТАТ(fireson @ 2.08.2008г. в 12:21ч.) *

А каква е гаранцията, че хора от една и съща нация ще имат и имат еднакви мирогледи?! Ако беше така би трябвало да няма или почти да няма разводи между хора от една и съща нация... Нацията не е определящото в една връзка, важни са възпитанието и личностните качества /според мен, естествено.../
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(sed_ally @ 5.08.2008г. в 12:22ч.) *
А каква е гаранцията, че хора от една и съща нация ще имат и имат еднакви мирогледи?! Ако беше така би трябвало да няма или почти да няма разводи между хора от една и съща нация... Нацията не е определящото в една връзка, важни са възпитанието и личностните качества /според мен, естествено.../

Мерси, за подкрепата wink.gif
fireson
ЦИТАТ(sed_ally @ 5.08.2008г. в 12:22ч.) *

Разбира се , че няма гаранция , искам да кажа , че гаранцията е по-малка когато са от различни страни . Гаранция никога няма . Единственото нещо , в което съм сигурен е децата на едно такова семейство да при семейството си а не при едните или другите баба и дядо .

ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 5.08.2008г. в 14:48ч.) *
Мерси, за подкрепата wink.gif

Каква подкрепа бе smile.gif и за какво по точно
БТВ помислих си , че ме повтаряш в горния си пост
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(fireson @ 5.08.2008г. в 15:09ч.) *
Каква подкрепа бе smile.gif и за какво по точно
БТВ помислих си , че ме повтаряш в горния си пост

Олеле, явно никак не четеш ?!
Не е нужно да има конфликти!!!
fireson
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 5.08.2008г. в 16:02ч.) *
Олеле, явно никак не четеш ?!
Не е нужно да има конфликти!!!

явно ме е напекло слънцето на работа , никакви конфликти , ако има конфликти няма да са с такива хубави емотиконки !!!
п.п. търся си италианка , мисля да правя брак с чужденка tongue.gif
sed_ally
ЦИТАТ(fireson @ 5.08.2008г. в 18:06ч.) *
явно ме е напекло слънцето на работа , никакви конфликти , ако има конфликти няма да са с такива хубави емотиконки !!!

И аз не бих отказала на един снажен, стегнат, "зализан" италианец... tongue.gif
fireson
ЦИТАТ(sed_ally @ 5.08.2008г. в 18:24ч.) *
И аз не бих отказала на един снажен, стегнат, "зализан" италианец... tongue.gif

Приятно ми е Масимо Одо tongue.gif
Между другото предя няколко дена прочетох ТОВА
sed_ally
ЦИТАТ(fireson @ 5.08.2008г. в 18:37ч.) *
Приятно ми е Масимо Одо tongue.gif
Между другото предя няколко дена прочетох ТОВА

Ето, аз си знаех - Италия е моята страна! Заминавам, край! laugh.gif
То при вида на такава статистика...
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(fireson @ 5.08.2008г. в 18:06ч.) *

Да, напекло те е и ти е яка скука на работа като гледам?! wink.gif

пп. Прави брак, щом си решил-ти си знаеш!
haidukpikaso
За Любовта няма граници
cool.gif
alexandra.popova
аз пък не разбирам защо брака с хора от други държави да е проблем,щом се уважават и ценят другото просто няма смисъл.да не забравяме -има бракове,при които хората не са просто от други нации,ами проповядват други религии smile.gif
Amphibia
не е лесно не е и чудесно ...
от 22 години съм в германия.
относно темата "брак с чужденец", ми все едно че настъпваш лопата и като те удари хормона не чувcтваш ни болка, не чуваш ни поговорка...
10 годишен брак, но в къщи винаги си с един крак...

до ден днешен сме си приятели с германката, но какво да кажа, интересно е в началото. след време им разбираш начинът на мислене и ти става мъчно за село.
или трябва да се обречеш и да се промениш коренно и то по всяко едно отношение, или си оставаш сам в гората... между сърнички, пък и вълци има ;-)
bouzinka
аз съм с французин: въпроса беше защо с чужденец и да се направи сравнение с бг
французите са мили възпитани вършат домакинска работа не съм слугиня тук но това е да обобщаваш а знаем че ние всички сме индивидуалностти всичко си е до човека.
липсва ми само от българските мъже ако пак говорим общо това че те ти показват че си тяхна и са мачо изпращат винаги мацката им идват да я вземат от тях докато във фр изобщо не са такива защото че жената е личност и щом има претенции за такава трябва да се оправя сама. Трябва нещо средно май
PavKaa7aa
Бих опитъл връзка ама чак брак НЕ

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.