pisana
2.04.2008г. в 13:47ч.
Какво мислите за смесените бракове? Ако има някой, който да е омъжен/оженен за чужденец/чужденка моля да сподели, да каже с какво точно го е впечатлил/а и каква е разликата с българите.
buxti4ka
30.04.2008г. в 10:28ч.
Зависи от чужденеца.Аз нямам нищо против смесените бракове

Например братовчетка ми е женена за арабин.Противно на очакванията на всички човека си е много на мястото и няма проблеми.
Leslie_
30.04.2008г. в 10:38ч.
AciDBurn
30.04.2008г. в 11:05ч.
Брак като брак. Навсякъде по света има смесени бракове.
Имам познати, които имат сключен брак с чужденци и мога да си кажа, че си е съвсем нормален брак. Лично аз, няма да откажа на някой красив норвежец, за да се юрна да търся по родните планини
haidukpikaso
30.04.2008г. в 16:54ч.
ЦИТАТ(Leslie_ @ 30.04.2008г. в 11:38ч.)

Аз пък искам от Пуерто Рико-хем на топличко ще си живея
Leslie_
30.04.2008г. в 17:03ч.
haidukpikaso, да ти кажа младежите от Испания си ги бива, особено онези от Барселона ...ммм, нещо се размечтах

...пък и там е топличко
haidukpikaso
30.04.2008г. в 17:35ч.
ЦИТАТ(Leslie_ @ 30.04.2008г. в 17:03ч.)

haidukpikaso, да ти кажа младежите от Испания си ги бива, особено онези от Барселона ...ммм, нещо се размечтах

...пък и там е топличко

Добре,давай там да си уредим живота
Само да е топлинка
hatha_yoga
4.06.2008г. в 19:16ч.
WhiteHart
5.06.2008г. в 11:55ч.
Аз пък искам да се оженя за японка. Слабост са ми...
Едни такива мънички,спретнати...Мммммм...
sosorry
5.06.2008г. в 11:57ч.
Е мен не ме е грабнала испанската вълна. Аз съм по италианците, пък и им се носи славата за красиви мъже
dareto
5.06.2008г. в 12:03ч.
Ако случиш няма значение дали е с българин или с чужденец!
Каквото ти е писано това ще стане....
И без това ще си говорите, че се обичате и едни и същи неща...!?!
vikesko
15.06.2008г. в 10:07ч.
[quote name='sosorry' date='5.06.2008г. в 12:57ч.' post='945818']
Е мен не ме е грабнала испанската вълна. Аз съм по италианците, пък и им се носи славата за красиви мъже -да и аз те подкрепям.определено са много привлекателни и секси.аз също ги харесвам.е нормално нали сме с почти еднакви интереси нормално е.http://www.kaldata.com/forums/style_emoticons/default/laugh.gif
http://www.kaldata.com/forums/style_emotic...fault/laugh.gif
Marinela_
15.06.2008г. в 12:07ч.
Темата не беше ли - споделете опита си,а не кажете с кого искате да се вземете
Аз не съм била с чужденец,не знам дали и искам да бъда,но една от най-близките ми приятелки е женена за американец,много е щастлива с него ,но за сметка на това си идва в България веднъж годишно и адски много и липсват роднините и приятелите.
vikesko
15.06.2008г. в 14:25ч.
ЦИТАТ(Marinela_ @ 15.06.2008г. в 13:07ч.)

Темата не беше ли - споделете опита си,а не кажете с кого искате да се вземете
Аз не съм била с чужденец,не знам дали и искам да бъда,но една от най-близките ми приятелки е женена за американец,много е щастлива с него ,но за сметка на това си идва в България веднъж годишно и адски много и липсват роднините и приятелите.
аз пък съм била с чужденец и наистина няма значение стига да се разбират хората всичко е позволено аз лично нямам нищо против смесените бракове било то и връзки.всеки сам си преценя.
lidera
22.06.2008г. в 14:16ч.
ооооо да с 4-те крайника за.... някоя страстна и огнена бразилка с шоколадов тен...
Лошо няма....
Личен опит ли? ми честно казано до сега не съм срещнал чужденка, която да ме прибвече.... май българките са си най - красиви.....
alexandra.popova
1.08.2008г. в 03:40ч.
да си призная няма да откажа на някое немско гадже
^^ANGELSING^^
1.08.2008г. в 05:47ч.
ЦИТАТ(pisana @ 2.04.2008г. в 14:47ч.)

Какво мислите за смесените бракове? Ако има някой, който да е омъжен/оженен за чужденец/чужденка моля да сподели, да каже с какво точно го е впечатлил/а и каква е разликата с българите.
Какво да кажа, освен че братовчедка ми е омъжена за французин!
Разликата ли каква е, стандарта на живот е друг, и хората няма начин да не са други-различни!
Ако питаш дали бих взела чужденец, надали! Освен може би само в един единствен случай!НО пак се съмнявам...просто не бих била с човек чиято култура не разбирам, въпреки че и в България не разбирам културата на днешното поколение или по-точно на чалга културата!Ами не я разбирам какво да направя!
ani_ka
1.08.2008г. в 21:54ч.
Майка ми и бащами са от различни нациии. Освен всичко останало се караха и за вашите и нашите. Но мисля, че всичко е индивидуално и човек трябва да се научи да уважава манталитете на другата нация, и да не се опитва да променя партньора си.
sed_ally
1.08.2008г. в 22:03ч.
Какво значение има нацията?! Това са предразсъдъци за мен! Щом децата на хора от смесени бракове се раждат нормални - природата си знае работата!
fireson
2.08.2008г. в 11:21ч.
ЦИТАТ(sed_ally @ 1.08.2008г. в 23:03ч.)

Какво значение има нацията?! Това са предразсъдъци за мен! Щом децата на хора от смесени бракове се раждат нормални - природата си знае работата!
Права си , но просто мирогледите на тези хора са различни , световете също до известна степен . Колкото и да им е хубаво рано или късно мненията и вижданията им се сблъскват , което води до конфликти !!!
^^ANGELSING^^
4.08.2008г. в 13:10ч.
ЦИТАТ(fireson @ 2.08.2008г. в 12:21ч.)

Права си , но просто мирогледите на тези хора са различни , световете също до известна степен . Колкото и да им е хубаво рано или късно мненията и вижданията им се сблъскват , което води до конфликти !!!

Надали има хора с точно еднакъв мироглед или светоглед за живота. Всеки човек разбира живота по своя си начин и го живее по своя си начин!Друг е въпроса когато два различни свята решат -да станат семейство, тогава всичко се променя...и тези двама се налага да се променят и нагаждат един спрямо друг, а не просто да съжителстват като семейство!
Неизвестна
5.08.2008г. в 08:29ч.
Приятелят ми е чужденец и сме си много добре
beli99
5.08.2008г. в 09:38ч.
Сигурно ви е много добре!Интересно ми е откога сте заедно?И дали ще си на същото мнение когато се родят 2 деца?Дълбоко се съмнявам!
еmilia_n
5.08.2008г. в 09:45ч.
Наскоро се запознах с един шотландец. Макар интереса да е взаимен, аз не мога да имам връзка с него, тъй като е гост на хотела. Иначе могат да ме уволнят. Била съм сведетел на подобна ситуация, но в друг хотел. Това правило важи за всички хотели, в това число и този в който работя.
Извън хотела никой не може да ти забрани с кого да излизаш.
sed_ally
5.08.2008г. в 11:22ч.
ЦИТАТ(fireson @ 2.08.2008г. в 12:21ч.)

А каква е гаранцията, че хора от една и съща нация ще имат и имат еднакви мирогледи?! Ако беше така би трябвало да няма или почти да няма разводи между хора от една и съща нация... Нацията не е определящото в една връзка, важни са възпитанието и личностните качества /според мен, естествено.../
^^ANGELSING^^
5.08.2008г. в 13:48ч.
ЦИТАТ(sed_ally @ 5.08.2008г. в 12:22ч.)

А каква е гаранцията, че хора от една и съща нация ще имат и имат еднакви мирогледи?! Ако беше така би трябвало да няма или почти да няма разводи между хора от една и съща нация... Нацията не е определящото в една връзка, важни са възпитанието и личностните качества /според мен, естествено.../
Мерси, за подкрепата
fireson
5.08.2008г. в 14:09ч.
ЦИТАТ(sed_ally @ 5.08.2008г. в 12:22ч.)

Разбира се , че няма гаранция , искам да кажа , че гаранцията е по-малка когато са от различни страни . Гаранция никога няма . Единственото нещо , в което съм сигурен е децата на едно такова семейство да при семейството си а не при едните или другите баба и дядо .
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 5.08.2008г. в 14:48ч.)

Мерси, за подкрепата

Каква подкрепа бе

и за какво по точно
БТВ помислих си , че ме повтаряш в горния си пост
^^ANGELSING^^
5.08.2008г. в 15:02ч.
ЦИТАТ(fireson @ 5.08.2008г. в 15:09ч.)

Каква подкрепа бе

и за какво по точно
БТВ помислих си , че ме повтаряш в горния си пост
Олеле, явно никак не четеш ?!
Не е нужно да има конфликти!!!
fireson
5.08.2008г. в 17:06ч.
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 5.08.2008г. в 16:02ч.)

Олеле, явно никак не четеш ?!
Не е нужно да има конфликти!!!
явно ме е напекло слънцето на работа , никакви конфликти , ако има конфликти няма да са с такива хубави емотиконки !!!
п.п. търся си италианка , мисля да правя брак с чужденка
sed_ally
5.08.2008г. в 17:24ч.
ЦИТАТ(fireson @ 5.08.2008г. в 18:06ч.)

явно ме е напекло слънцето на работа , никакви конфликти , ако има конфликти няма да са с такива хубави емотиконки !!!

И аз не бих отказала на един снажен, стегнат, "зализан" италианец...
fireson
5.08.2008г. в 17:37ч.
ЦИТАТ(sed_ally @ 5.08.2008г. в 18:24ч.)

И аз не бих отказала на един снажен, стегнат, "зализан" италианец...

Приятно ми е Масимо Одо

Между другото предя няколко дена прочетох
ТОВА
sed_ally
5.08.2008г. в 17:44ч.
ЦИТАТ(fireson @ 5.08.2008г. в 18:37ч.)

Приятно ми е Масимо Одо

Между другото предя няколко дена прочетох
ТОВАЕто, аз си знаех - Италия е моята страна! Заминавам, край!
То при вида на такава статистика...
^^ANGELSING^^
6.08.2008г. в 08:56ч.
ЦИТАТ(fireson @ 5.08.2008г. в 18:06ч.)

Да, напекло те е и ти е яка скука на работа като гледам?!
пп. Прави брак, щом си решил-ти си знаеш!
haidukpikaso
6.08.2008г. в 13:01ч.
За Любовта няма граници
alexandra.popova
9.08.2008г. в 20:25ч.
аз пък не разбирам защо брака с хора от други държави да е проблем,щом се уважават и ценят другото просто няма смисъл.да не забравяме -има бракове,при които хората не са просто от други нации,ами проповядват други религии
Amphibia
17.08.2008г. в 06:03ч.
не е лесно не е и чудесно ...
от 22 години съм в германия.
относно темата "брак с чужденец", ми все едно че настъпваш лопата и като те удари хормона не чувcтваш ни болка, не чуваш ни поговорка...
10 годишен брак, но в къщи винаги си с един крак...
до ден днешен сме си приятели с германката, но какво да кажа, интересно е в началото. след време им разбираш начинът на мислене и ти става мъчно за село.
или трябва да се обречеш и да се промениш коренно и то по всяко едно отношение, или си оставаш сам в гората... между сърнички, пък и вълци има ;-)
bouzinka
17.08.2008г. в 22:04ч.
аз съм с французин: въпроса беше защо с чужденец и да се направи сравнение с бг
французите са мили възпитани вършат домакинска работа не съм слугиня тук но това е да обобщаваш а знаем че ние всички сме индивидуалностти всичко си е до човека.
липсва ми само от българските мъже ако пак говорим общо това че те ти показват че си тяхна и са мачо изпращат винаги мацката им идват да я вземат от тях докато във фр изобщо не са такива защото че жената е личност и щом има претенции за такава трябва да се оправя сама. Трябва нещо средно май
PavKaa7aa
17.08.2008г. в 23:04ч.
Бих опитъл връзка ама чак брак НЕ
Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения
кликнете тук.