Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Момчета/мъже какво мислите за момичета, които
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

pisana
Какво е мнението Ви за момичета, които не са били с много момчета или въобище не са били.Ще поемете ли отговорността да сте първи, но не само защото трябва просто някой да го направи, а защото тя Ви има изцяло доверие и Ви обича.Как ще се чувствате.Правя темата аналогична на http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...mp;#entry877761
Моля за сериозни коментари без обиди и отнасяне сериозно към въпроса.
thedemonhunter
ми кво лошо има да си първият? даже на мен би ми било по-гот от това да съм поредният... wink.gif
stambeto23
тва ще е чест за мен(случвало ми се е 3 пъти),малко е притеснено и за двамата,но е много чаровно и мило,момчето трябва да е много нежно и внимателно,да се старае максимално,тва е много важен момент за всяко момиче,но ще ми е много по комфортно ако знам че тя ме иска,харесва,а защо не и обича,а не само да играя ролята на отварачка
Tramway
Може да ви са стори странно, но аз от 16-годишен до сега не съм попадал на чисто ново момиче. С първото ми гадже бяхме връстници, но и тя беше "разпечатана" (извинявам са за грубичката дума).
stambeto23
прав си комшо,аз съм срещал няколко на по 14-16 години,всичко друго е от "супер-потребител" нагоре,на 15-16 а ебаси опита имат ohmy.gif ohmy.gif
pisana
Да разбирам ли Tramway , че съжаляваш че ни си попадал на такова момиче, а ти се е искало?
скитник
Робува се на много клишета. Няма нищо лошо в това да не е била с много или изобщо да не го е правила. Просто така са се развили нещата. Даже ще е добре да е честна и да го каже.
А до колкото до това дали ще поема отговорноста да съм първи... Думичката отговорност някак си не я разбирам в случая. Просто действаш.
Какво разбираш под отговорност ?
stambeto23
ЦИТАТ(скитник @ 4.04.2008г. в 19:20ч.) *
Робува се на много клишета. Няма нищо лошо в това да не е била с много или изобщо да не го е правила. Просто така са се развили нещата. Даже ще е добре да е честна и да го каже.
А до колкото до това дали ще поема отговорноста да съм първи... Думичката отговорност някак си не я разбирам в случая. Просто действаш.
Какво разбираш под отговорност ?

как действаш бе брат,ами ако не си сигурен че ще се справиш,например ти самия нямаш достатъчно опит,за теб може да е само чу...е,ама на нея тоя първи път ще и определи сексуалното мислене за в бъдеще,трябва много добре да прецениш,дали ти ще си един от най-добрите варианта за нея,дали ще го направиш както трябва,един познат(хамал-селянин),беше разкъсал вагината на едно моиче от яко блъскане,тъпанара мислел че за да я отвори трябва да е по рязък,и всичко да стане изведнъж,набързо че да не го усети,да не се "мъчели дълго".Тя милата слава богу се орави после ама питай я сега колко е наплашена.Трябва да си сигурен че ще си поне 90% перфектен с момичето,иначе може да нанесеш много психически и физически вреди.

Е тва,аджеба,е отговорност.А не "просто действаш",тва верно ша е много "просто".
pisana
Еми разбирам да го направиш така, че да не съжалява.Знаеш ли колко момичета се травмират, ако не попаднат на точното момче.И не искат да повторят повече.Да можеш да я накараш да се отпусне и да не се притеснява.
скитник
Сори. Предпочитам простите неща, каквито са си в същност. А до колкото до момичето и препоръчвам да не бърза само и само за да наваксва в една или друга област. А защо въобще някой си въобразява, че някой се интересува от нейните чувства и сексуалното и мислене за в бъдеще. Много бързо може да се окаже поредната бройка. За това просто да не избързва. Познавам момиче, което се отвори защото си мислеше, че нещо е закъсняла. Когато я попитах след това как се чувства, тя не каза нищо определено и ме гледаше със празен поглед. Никакви емоции и чувства. За пояснение не съм я отворил аз.
А ако е попаднала според нея на подходящия човек... тя си знае най - добре.
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(скитник @ 4.04.2008г. в 19:46ч.) *
Много бързо може да се окаже поредната бройка. За това просто да не избързва. Познавам момиче, което се отвори защото си мислеше, че нещо е закъсняла. Когато я попитах след това как се чувства, тя не каза нищо определено и ме гледаше със празен поглед. Никакви емоции и чувства.

Тук ще се съглася с теб!Възможно е да се окаже просто поредната бройка!Или поредната използвана глупачка!
Прав си най-полезно за нея е да не избързва с действията ...че по-късно не се знае каква травма може да има и не само това...То си е до човека- жената!
Пък това да си мисли, че е закъсняла е адски тъпо и комплексарско!След като и нищо не е преживяла положително след това... ph34r.gif
Хайде да съм и аз мaлко мъж! tongue.gif
скитник
А и да не чете по форумите за тези неща, че само ще и се омота главата. Желая и много усмивки и успех wink.gif
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(скитник @ 4.04.2008г. в 20:01ч.) *
А и да не чете по форумите за тези неща, че само ще и се омота главата. Желая и много усмивки и успех wink.gif

Да, да не четете по форумите разни неща като това, че не трябва да има семейства!!!

ЦИТАТ(pisana @ 4.04.2008г. в 20:02ч.) *
Ако смея да попитам кой обсъждате?

Ще си позволя да те попитам какво точно искаш да питаш с тази тема, ако може да е по-разбираемо...като за мен примерно! baby.gif

ЦИТАТ(pisana @ 4.04.2008г. в 14:06ч.) *
Какво е мнението Ви за момичета, които не са били с много момчета или въобище не са били.Ще поемете ли отговорността да сте първи, но не само защото трябва просто някой да го направи, а защото тя Ви има изцяло доверие и Ви обича.Как ще се чувствате.Правя темата аналогична на http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...mp;#entry877761

А, да ще ти отговоря с едно изречение и то е: Ако бях мъж бих си взел такава жена стига да я намеря и няма да я оставя намира -като я намеря!И не питай защо моля те!
pisana
Еми то си пише.
ЦИТАТ
Какво е мнението Ви за момичета, които не са били с много момчета или въобище не са били
Ако се говори за мен леко да подчертая, че само искам да видя кой какво мисли.Иначе отдавна съм решила за себе си.Ама от любопитсво.
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(pisana @ 4.04.2008г. в 20:08ч.) *
Еми то си пише. Ако се говори за мен леко да подчертая, че само искам да видя кой какво мисли.Иначе отдавна съм решила за себе си.Ама от любопитсво.

А, да ще ти отговоря с едно изречение и то е: Ако бях мъж бих си взел такава жена стига да я намеря и няма да я оставя намира -като я намеря!И не питай защо моля те!
Ето това е моя отговор дано си го разбрала вече!Мерси за темата!Харесва ми!
И знам защо питаш!Успех! baby.gif
Lachko0o
В днешно време е все по трудно да намериш такова момиче. Според мен те самите хем искат да го направят , хем се страхуват. Много по предизвикателно е да "отвориш" едно момиче , да и направиш хубаво първото сексуално преживяване, а може би след това тя ще те сравнява с другите ? Но като цяло секса си е едно изкуство , което не е за всеки селянин и не всеки може да бъде първи на дадено момиче. smile.gif cool.gif
Denica_kacarova
Лично аз не виждам проблем в това да тръгнеш с някого,който не е имал връзка преди това. Още повече,че ако той/тя те обича истински, то тогава се предполага,че предстой една невероятна,изпепеляваща любов.Когато е за първи път има грешки, разбира се, неволни дори.Не си бил обичан преди, не е било отвръщано на чувствата ти, но когато се сручи, то това е нещо прекрасно, ако успееш да отвориш сърцето си и да се отдадеш на любимия. Аз не разбирам какви чак толкова големи проблеми може да породи това, защото съм на мнение,че когато двама човека се обичат истински, дълбоко,всеотдайно, то те са способни преодолеят всичко. Не подценявайте силата на любовта!
ickoL
Хубава тема!
Няма нищо лошо да си 1вия за момичето.
Хмм.... има много неща, които мога да кажа по тоя въпрос, но май не е тук мястото а и незнам как да се изразя :>
brick wall.gif scared.gif
ivo23
Предпочитам да съм последният...
Maat

Ето това е мъжки отговор!
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(ivo23 @ 14.04.2008г. в 00:02ч.) *

Но само първия никога не се забравя!
Maximilian
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 14.04.2008г. в 04:45ч.) *

Дори и да се е изложил много.
RefreshMe

Какво да ми е мнението, момиче като момиче. Бих се постарал да я впечатля и да й се харесам. Даже си търся такава, всички други вървят към цифра + три нули отзад. Може и да се пробвам да съм първи, но това е огромно доверие от страна на момичето, което не знам дали бих оправдал. Ако тя ми има това доверие, бих се чувствал поласкан, защото първият винаги ще го помни без значение как се се представил. А ако тя самата ме е избрала, а не аз нея, това вече е наистина сериозно.
ivo23
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 14.04.2008г. в 04:45ч.) *

Абе айде нека помни,па да се чука с мен...
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(Maximilian @ 14.04.2008г. в 14:34ч.) *
Дори и да се е изложил много.

Да! ph34r.gif
shefkata
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 14.04.2008г. в 05:45ч.) *

И това не е пълната истина. Може никога да не забравиш личността, така или иначе този човек, е бил някъква част от живота ти...
Нооо, твърде вероятно е да забравиш усещането / от първия / ph34r.gif
Тогава, какво помниш всъщност ? baby.gif
highFly
определено ми харесва мисълта да съм 1ви smile.gif Бил съм няколко пъти и ако манипулирап играта става много приятно и хубаво biggrin.gif Успех на новаците tongue.gif
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(shefkata @ 15.04.2008г. в 11:56ч.) *
И това не е пълната истина. Може никога да не забравиш личността, така или иначе този човек, е бил някъква част от живота ти...
Нооо, твърде вероятно е да забравиш усещането / от първия / ph34r.gif
Тогава, какво помниш всъщност ? baby.gif

По-важно е че никога не забравяш първия-човек...не е важно чувството wink.gif
Maat
^^ANGELSING^^
По-важно е че никога не забравяш първия-човек...не е важно чувството.

Напротив - човек има една способност - помни това, което иска. Паметта е такова едно нещо си, което е избирателно.

Аз помня чувството, което човек събужда в мен. Иначе това женско клише първият, вторият и т.н. ми прилича на мъжкото бройкане, ако чувството не е важно...
ivo23
Много умно изказване.Харесва ми wink.gif
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(Maat @ 15.04.2008г. в 18:20ч.) *
^^ANGELSING^^

Напротив - човек има една способност - помни това, което иска. Паметта е такова едно нещо си, което е избирателно.

Аз помня чувството, което човек събужда в мен. Иначе това женско клише първият, вторият и т.н. ми прилича на мъжкото бройкане, ако чувството не е важно...

Чувството не е важно, защото никога не се помни -помни се това, каето се случва сега и в момента другото е просто минало...Не съм го написала ясно за това малко разяснение!

ЦИТАТ(Maat @ 15.04.2008г. в 18:20ч.) *
^^ANGELSING^^

Пък то и при всички случаи излиза, че е бройкане защото никога от първия път не можеш да случиш на човек за теб... wink.gif
potrebitel
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 15.04.2008г. в 17:24ч.) *
По-важно е че никога не забравяш първия-човек...не е важно чувството wink.gif

Хмм, ако чувството не е важно, за какво аджаба го помниш тоя човек? Как по-точно го запомняш?

ЦИТАТ(ivo23 @ 14.04.2008г. в 00:02ч.) *

Почти всеки иска това...

Maat
^^ANGELSING^^
Чувството не е важно, защото никога не се помни -помни се това, каето се случва сега и в момента другото е просто минало...

Хе, ще ме умориш от смях. Сегашното не се помни, то се се случва и него можеш да го промениш, за разлика от миналото, което не можеш. Него можеш само да го помниш...
Ако не помниш чувството, то наистина не е било важно - времето е проверка своего рода на истинското чувство. Но истинското се помни и още как.

Пък то и при всички случаи излиза, че е бройкане защото никога от първия път не можеш да случиш на човек за теб... wink.gif

Абе, кой ти е напълнил главата с глупости и клишета. Трябва да ти кажа със сигурност, че от първия път също можеш да случиш. Само че за мен този израз "човек за теб" също е голям смях. Какво - да не започнаха вече по мярка да ги правят човеците като дрехите в магазина...
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(Maat @ 16.04.2008г. в 00:16ч.) *
^^ANGELSING^^
Чувството не е важно, защото никога не се помни -помни се това, каето се случва сега и в момента другото е просто минало...

Хе, ще ме умориш от смях. Сегашното не се помни, то се се случва и него можеш да го промениш, за разлика от миналото, което не можеш. Него можеш само да го помниш...
Ако не помниш чувството, то наистина не е било важно - времето е проверка своего рода на истинското чувство. Но истинското се помни и още как.

Абе, кой ти е напълнил главата с глупости и клишета. Трябва да ти кажа със сигурност, че от първия път също можеш да случиш. Само че за мен този израз "човек за теб" също е голям смях. Какво - да не започнаха вече по мярка да ги правят човеците като дрехите в магазина...

Ми смей се, няма лошо! wink.gif
А клишета виждам повече в твоите изказвания-хайде да не е клише, ами еднообразие така е много по-красиво казано!
И не на последно място нямам ли право на мнение или и това ми отнемаш?! wink.gif
В случая се чувствам засегната понеже съм грешно тълкувана и обиждана без да го заслужа!!!
Личността с която си бил е по-важна! Или не е важна?!Ей, за това говоря...Според теб май е важно чувството, а не човека с който си бил!?
mulatasabrosa
Така, след дълго отсъствие в калдата, най-накрая имам време да напиша коментар cool.gif
Първо: Приятно съм изненадана от коментарите на момчетата по тази тема, очаквах други отговори, от типа как такива момичета са задръстени, как нямат опит, как не били отворени, как били консервативни и т.н, Слава Богу не прочетох такова нещо, за което се радвам, може би най-накрая мъжете са започнали да мислят по друг начин, за което мечтаех от доста време и се надявах да стане!!!
Второ: Много грозно звучи думата "отварям" в този случай - Вие буркан ли отваряте, Врата ли отваряте??, какво отваряте, доста грубо и не на място според мен, все пак става дума за човек, за чувства и за нещо предполагам в този случай интимно и много лично за даденото момиче, а вие го наричате Отварям- да не сте на женския пазар случайно да отваряте консерви........, ей няма да се научите и тва е !!
Трето: Тази дума "Чукам" винаги съм я мразела и пак смятам,че няма място тук, мисля ,че такава дума е в речниците на хора с по-ниско интелектуално ниво, които не влагат нищо във връзките си , само искат и изискват, без да дават нищо.
Има много по - хубави изрази , защо не се ползват не знам, не виждам нищо срамно и грозно в тях , но не се ползват от доста хора , всички предпочитат( или повечето) думи от рода на Чукам и Отварям , да но на мен такива думи не са ми приятни,смятам,че не само на мен, а и на много други момичета, които искат поне малко уважение, а не да се държиш с тях като поредната дупка за отваряне- това въобще не е мъжко поведение, напротив това е комплексарско поведение.
Според мен това,че момичето е било с по-малко мъже или и е за пръв път, не означава ,че е по-лоша и по-зле от другите "много вещи" и "много отворени" в "занаята".
Това ,че някоя е била с 15 идиота не означава,че е върха на сладоледа и че е супер мацка, може да е била със 115 и да си е същото дърво, именно защото не влага чувства и емоция в това , което прави с дадения човек, за нея това е поредния секс за физическо задоволяване.
Познавам много момичета, които се перчат с "бройките" си , а в същото време са толкова празни и отчаяни, че ми е жал за тях, плюс това смятам,че такъв тип хора, които се тупат по гърдите и се хвалята наляво и надясно с подвизите си, са въздух под налягане.
Не мисля,че като някой било то момче или момиче, което е започнало по-късно полов живот, трябва да се срамува от това и да си мисли едва ли не,че това е нещо ненормално, само защото другите му налагат мнението си или се изказват колко е назад с материала и как никой няма да го оцени и т.н, няма такова нещо това,че си почнал по-късно не означава ,че не си имал възможности, а по -скоро ,че си изчакал правилния момент с правилния човек, на правилното място.
Не винаги се получава така е , не всеки има такъв късмет, но това не означава ,че трябва да се хвърля на първия "пич", който ми сваля звездите или ми обещава луната и цялата земя.
Сложно е да извадим някакъв общ извод и да кажем : Това е.
Аз лично винаги съм се ръководела от чувствата си и от емоцията , която изпитвам вътрешно, много съм емоционална, понякога ми вреди, но в повечето случаи ми помага, защото смятам ,че именно вътрешното усещане и интуицията ми помагат да преценя дадения човек и да усетя дали мога да му се доверя или не.
Много пъти усещам стена или някакво неприятно усещане, когато говоря с красиви мъже примерно, друг път усещам позитивна енергия и само хубави емоции с дадения човек.
Сложно е , когато искаш нещата да стават с чувства, повечето хора бягат от тях, не знам защо, но аз от моите не мога да избягам и не мога да се лъжа, опитвала съм се , но не успях, особено , когато усещам нещо много силно и знам,че не е правилно.
Не мога да бягам от това и не мога да се заблуждавам като повечето жени(не казвам всички), защото доста от тях се заблуждават, може би мъжете печелят това, може би правят хубав секс и т.н, ама къде отива емоционалната наслада, не става дума само за оргазъм, а за съвкупност от много фактори.
Много често приятелките ми като си споделят някое изживяване и аз ги попитам : Усети ли нещо или Какво усети ?? тя ми отговаря: Нищо не усетих, нищо особено.
Не знам на какво се дължи това, може би на това,че не са с правилния мъж, или че бързат да го вкарат в кревата или просто искат да задоволят нагона си, не знам не мога да отговоря на този въпрос, но може би пак опира до чувствата ,които изпитваме към дадения човек,с който сме. smile.gif
mary-th
Темата е наистина интересна..Честно казано съм говорила с много приятели по нея и всички ми казват едно и също:"Момиче, на което му е за първи път е най-хубавото нещо, което може да се случи на един мъж..То е като най-желаният подарък, който могат да ти подарят за Коледа, а пред него се чувстваш като 3 годишен сополанко и не знаеш как да го разопаковаш..." Действително е голямо доверието, което гласува такова момиче на един мъж и е кофти когато то не е оправдано...Относно нещата,които се запомнят...бих казала, че се помни и емоцията и човека...защото те са си свързани...
angelovarna
Това е нещо специално за всеки човек и се помни дълго време като всяко първо нещо. Това трябва да го имат в напредвид и момичетата и момчетата. На сегашната ми приятелка й бе за пръв път с мен и се чувствам поласкан и специален за нея.
Всеки е имал пръв път и преди да каже някоя приказка накриво, нека се замисли как ли той/тя е изглеждал(а) в очите на партньора си по време на първия си път, колко добър(а) е била. wink.gif
galia_baby
първия в живота на едно момиче е много важен и когато попадне на някой идеот много трудно може да се възстанови thumbsdownsmileyanim.gif затова момчетата бъдете нежни към девствените момичета защото всяка дори и малка грубост за нея означава много rolleyes.gif
Fixt00l
Аз доскоро бях фен на тоя тип връзки.Първата такава беше на 15 години, с връстница, и двамата девствени.Доста пъти никой не свърши работата, и се стигна до невероятно изживяване.Сега, след 10 години, всичко помня, като на кинолента.Последните ми две приятелки имаха опит, но от мен се искаше много специален вид секс, внимание и чувства.Всяка от тях се кле колко съм бил перфектен, и т.н, с тях споделих опита си, намесвайки много психология и истини за живота.И двете поотделно станаха първи кучки, и завъртяха главата на някоя лесна жертва, която може да танцува на конец (на мен тия не вървят).Мислят си, че са хванали небесния келепир, ако мога така да се изразя.Когато си пръв, почти винаги тя ще иска да разшири опита си, да види как е при другите, и ще те остави, изстискан като лимон, изпит, като от вампир, и ще те предаде.Особено, ако си чиста душа.Затова вече гледам изпод вежди на тоя тип връзки, тъй като са най-неблагодарното нещо, което може да се случи на един мъж/момче.
KOBRETI
ЦИТАТ(thedemonhunter @ 4.04.2008г. в 16:16ч.) *
ми кво лошо има да си първият? даже на мен би ми било по-гот от това да съм поредният... wink.gif

и защо? чувстваш се специален от това ли? или тя е специална? значи другите не са специални...
както е да е - сигурно няма да ме разбереш...

ЦИТАТ(Lachko0o @ 5.04.2008г. в 09:26ч.) *
В днешно време е все по трудно да намериш такова момиче. Според мен те самите хем искат да го направят , хем се страхуват. Много по предизвикателно е да "отвориш" едно момиче , да и направиш хубаво първото сексуално преживяване, а може би след това тя ще те сравнява с другите ? Но като цяло секса си е едно изкуство , което не е за всеки селянин и не всеки може да бъде първи на дадено момиче. smile.gif cool.gif

И защо ти е чак да търсиш? И какво ти пука дали ще те сравнява?

По темата - бил съм 1-ви, но като цяло не ми е любимо занимание...

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.