Така, след дълго отсъствие в калдата, най-накрая имам време да напиша коментар
Първо: Приятно съм изненадана от коментарите на момчетата по тази тема, очаквах други отговори, от типа как такива момичета са задръстени, как нямат опит, как не били отворени, как били консервативни и т.н, Слава Богу не прочетох такова нещо, за което се радвам, може би най-накрая мъжете са започнали да мислят по друг начин, за което мечтаех от доста време и се надявах да стане!!!
Второ: Много грозно звучи думата "отварям" в този случай - Вие буркан ли отваряте, Врата ли отваряте??, какво отваряте, доста грубо и не на място според мен, все пак става дума за човек, за чувства и за нещо предполагам в този случай интимно и много лично за даденото момиче, а вие го наричате Отварям- да не сте на женския пазар случайно да отваряте консерви........, ей няма да се научите и тва е !!
Трето: Тази дума "Чукам" винаги съм я мразела и пак смятам,че няма място тук, мисля ,че такава дума е в речниците на хора с по-ниско интелектуално ниво, които не влагат нищо във връзките си , само искат и изискват, без да дават нищо.
Има много по - хубави изрази , защо не се ползват не знам, не виждам нищо срамно и грозно в тях , но не се ползват от доста хора , всички предпочитат( или повечето) думи от рода на Чукам и Отварям , да но на мен такива думи не са ми приятни,смятам,че не само на мен, а и на много други момичета, които искат поне малко уважение, а не да се държиш с тях като поредната дупка за отваряне- това въобще не е мъжко поведение, напротив това е комплексарско поведение.
Според мен това,че момичето е било с по-малко мъже или и е за пръв път, не означава ,че е по-лоша и по-зле от другите "много вещи" и "много отворени" в "занаята".
Това ,че някоя е била с 15 идиота не означава,че е върха на сладоледа и че е супер мацка, може да е била със 115 и да си е същото дърво, именно защото не влага чувства и емоция в това , което прави с дадения човек, за нея това е поредния секс за физическо задоволяване.
Познавам много момичета, които се перчат с "бройките" си , а в същото време са толкова празни и отчаяни, че ми е жал за тях, плюс това смятам,че такъв тип хора, които се тупат по гърдите и се хвалята наляво и надясно с подвизите си, са въздух под налягане.
Не мисля,че като някой било то момче или момиче, което е започнало по-късно полов живот, трябва да се срамува от това и да си мисли едва ли не,че това е нещо ненормално, само защото другите му налагат мнението си или се изказват колко е назад с материала и как никой няма да го оцени и т.н, няма такова нещо това,че си почнал по-късно не означава ,че не си имал възможности, а по -скоро ,че си изчакал правилния момент с правилния човек, на правилното място.
Не винаги се получава така е , не всеки има такъв късмет, но това не означава ,че трябва да се хвърля на първия "пич", който ми сваля звездите или ми обещава луната и цялата земя.
Сложно е да извадим някакъв общ извод и да кажем : Това е.
Аз лично винаги съм се ръководела от чувствата си и от емоцията , която изпитвам вътрешно, много съм емоционална, понякога ми вреди, но в повечето случаи ми помага, защото смятам ,че именно вътрешното усещане и интуицията ми помагат да преценя дадения човек и да усетя дали мога да му се доверя или не.
Много пъти усещам стена или някакво неприятно усещане, когато говоря с красиви мъже примерно, друг път усещам позитивна енергия и само хубави емоции с дадения човек.
Сложно е , когато искаш нещата да стават с чувства, повечето хора бягат от тях, не знам защо, но аз от моите не мога да избягам и не мога да се лъжа, опитвала съм се , но не успях, особено , когато усещам нещо много силно и знам,че не е правилно.
Не мога да бягам от това и не мога да се заблуждавам като повечето жени(не казвам всички), защото доста от тях се заблуждават, може би мъжете печелят това, може би правят хубав секс и т.н, ама къде отива емоционалната наслада, не става дума само за оргазъм, а за съвкупност от много фактори.
Много често приятелките ми като си споделят някое изживяване и аз ги попитам : Усети ли нещо или Какво усети ?? тя ми отговаря: Нищо не усетих, нищо особено.
Не знам на какво се дължи това, може би на това,че не са с правилния мъж, или че бързат да го вкарат в кревата или просто искат да задоволят нагона си, не знам не мога да отговоря на този въпрос, но може би пак опира до чувствата ,които изпитваме към дадения човек,с който сме.